Προς το περιεχόμενο

Τι θα επιλέγετε

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέτω ένα δίλημμα όταν δεν μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις στην ζωή τι προτείνετε να κάθεται χωρίς να κάνει τίποτα ή να κάνει κάτι άλλο στην ζωή του και να είναι δυστυχισμένος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι περισσότεροι δε μπορούν να κάνουν αυτό που θέλουν, ενώ πολλοί δε ξέρουν καν τι θέλουν. Δοκιμάζεις πράγματα που εκ πρώτης όψεως δε σου αρέσουν μέχρι να βρεις κάτι που εν τέλει θα σου αρέσει ή στη χειρότερη θα είναι υποφερτό.

• Like 2

1. Είσαι τρολ

2. Grow up for God's sake. Είσαι 26 χρονών. 

3. Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου και δες κάποιον ειδικό ψυχικής υγείας. 

Εγώ είμαι σε τρίλημμα. 

1 ώρα πριν, Mrs. Hyde είπε

1. Είσαι τρολ

Χμ... είναι όντως troll; Δηλαδή, σύμφωνα με την έννοια του όρου, για να είναι troll θα έπρεπε να κάνει κάποιο off-topic post που να δημιουργήσει κάποιου είδους αντιδράσεις από τους αναγνώστες (σχεδόν σαν το δικό μου post αυτό :D ). Όμως, αν και το πιο πιθανό να είναι fake account, το ΟΡ δεν κάνει off-topic post, κυρίως γιατί είναι το ΟΡ. Οπότε, είναι troll;

9 λεπτά πριν, DrKo είπε

Χμ... είναι όντως troll; Δηλαδή, σύμφωνα με την έννοια του όρου, για να είναι troll θα έπρεπε να κάνει κάποιο off-topic post που να δημιουργήσει κάποιου είδους αντιδράσεις από τους αναγνώστες (σχεδόν σαν το δικό μου post αυτό :D ). Όμως, αν και το πιο πιθανό να είναι fake account, το ΟΡ δεν κάνει off-topic post, κυρίως γιατί είναι το ΟΡ. Οπότε, είναι troll;

Δεν είναι τρολ δεν μιλάω για μένα γενικά το ρωτάω ως θέμα συζήτησης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν είναι έτσι τότε θα ψήφιζα:

Αναφορά σε κείμενο

να κάνει κάτι άλλο στην ζωή του και να είναι δυστυχισμένος

Επεξ/σία από Ussr

6 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε

1. Είσαι τρολ

2. Grow up for God's sake. Είσαι 26 χρονών. 

3. Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου και δες κάποιον ειδικό ψυχικής υγείας. 

Εγώ είμαι σε τρίλημμα. 

Και στο αλλο ποστ που ειχε κανει ο ιδιος, οταν του αναφεραμε να δει καποιον ειδικο, βγηκε απο τα ρουχα του.

Πολυ καλο τρολ ο τυπος.

• Like 1

1 ώρα πριν, yanis13 είπε

Και στο αλλο ποστ που ειχε κανει ο ιδιος, οταν του αναφεραμε να δει καποιον ειδικο, βγηκε απο τα ρουχα του.

Πολυ καλο τρολ ο τυπος.

That's right. 

Άσε που ένας άνθρωπος που περνάει μια δύσκολη φάση, έχει έναν προβληματισμό, οτιδήποτε, αναπτύσσει και κάποια πράγματα γι' αυτό που περνάει, απαντάει σε όσα του γράφουν οι άλλοι για να τον βοηθήσουν κτλ. Βλέπεις κάτι, βρε παιδί μου. Ο Πετρής μας τίποτα, nada, zero. Όποιος είδε το προηγούμενο θέμα και βλέπει αυτό τώρα, νομίζω καταλαβαίνει. 

8 ώρες πριν, petros-1234 είπε

Θέτω ένα δίλημμα όταν δεν μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις στην ζωή τι προτείνετε να κάθεται χωρίς να κάνει τίποτα ή να κάνει κάτι άλλο στην ζωή του και να είναι δυστυχισμένος.

αργια μητηρ πασης κακιας

Εαν αυτο που σου αρεσει να κανεις  ειναι να αραξεις τοτε βρηκες την τελεια δουλεια. Θα εισαι ευχαριστημενος θα σε γεμιζει αςςχετα αν η αμοιβη ειναι χαμηλη...αλλωστε στην ζωη δεν μετρανε μονο τα λεφτα

3. Ψαχνεις να βρεις κατι αλλο που να σου αρέσει πολύ ή ψαχνεις να βρεις τρόπο να φτάσεις στο στόχο σου από αλλη διαδρομη. αν γενικά ομως νιωθεις να εισαι σε αδιέξοδο και απελπισμένος η βοηθεια ενός ψυχολόγου ειναι απαραίτητη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...