Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας σήμερα καθώς μπήκα στον λογαριασμό της τράπεζας μου για να τσεκάρω τα χρήματα είδα ότι έγιναν 3 πληρωμές με nfc που ουδέποτε έκανα.

Συγκεκριμένα η μια έγινε σε ένα σούπερ μάρκετ που όντως πήγα εκείνην την ημερομηνία και ώρα αλλά πληρώσα με μετρητά.

Οι άλλες δυο είχαν την ίδια ημερομηνία αλλά διαφορετική ώρα σε ένα μαγαζί που ποτέ δεν πήγα καθώς οι ώρες που έγινε η συναλλαγή ήμουν στην δουλειά 

Δεν έχω πληρώσει ποτέ με nfc
Μαλιστα δεν έχω καν περασμένη κάρτα στο πορτοφόλι (το κινητό μου είναι το iPhone 12 Pro)

Πως γίνεται αυτό παιδιά; Έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Μου έφαγαν 18 ευρώ και δεν έχω ιδέα πως 

Τι μου συμβουλεύεται να κάνω;

Επεξ/σία από Chyko0911
Δημοσ.

Να ακυρωσεις την κάρτα και να κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγών.Ποια τράπεζα είναι;

Που ξερεις ότι είναι με nfc κινητού;Δεν σου ηρθαν ειδοποιήσεις την ωρα που έγιναν οι συναλλαγές;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Chyko0911 είπε

Καλησπέρα σας σήμερα καθώς μπήκα στον λογαριασμό της τράπεζας μου για να τσεκάρω τα χρήματα είδα ότι έγιναν 3 πληρωμές με nfc που ουδέποτε έκανα.

Συγκεκριμένα η μια έγινε σε ένα σούπερ μάρκετ που όντως πήγα εκείνην την ημερομηνία και ώρα αλλά πληρώσα με μετρητά.

Οι άλλες δυο είχαν την ίδια ημερομηνία αλλά διαφορετική ώρα σε ένα μαγαζί που ποτέ δεν πήγα καθώς οι ώρες που έγινε η συναλλαγή ήμουν στην δουλειά 

Δεν έχω πληρώσει ποτέ με nfc
Μαλιστα δεν έχω καν περασμένη κάρτα στο πορτοφόλι (το κινητό μου είναι το iPhone 12 Pro)

Πως γίνεται αυτό παιδιά; Έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Μου έφαγαν 18 ευρώ και δεν έχω ιδέα πως 

Τι μου συμβουλεύεται να κάνω;

Αφού δεν έχεις βάλει καν την κάρτα σου στο Apple wallet πως έγινε συναλλαγή με nfc? Κάτι δεν μας λες καλά. Καταρχήν πως ξέρεις ότι έγινε με nfc εξαρχής; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στείλτε μου μήνυμα οποίος έχει την καλή διάθεση να του εξηγήσω αναλυτικά για να με βοηθήσει 

Καλές γιορτές 

Επεξ/σία από Chyko0911
  • Confused 1
Δημοσ.

Επίσης, καλό θα ήταν, αν τελικά βρεθεί λύση, να την δημοσιεύσεις για να μπορούν να βοηθηθούν και άλλοι που τυχόν αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα.

Δημοσ.

Ειναι πολυ πιθανο να σου τα έκλεψαν με το NFC απλά και μόνο πλησιάζοντας μηχάνημα διπλα στο πορτοφόλι σου χωρις να το έχεις καταλάβει. Γίνεται συχνά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...