Chyko0911 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας σήμερα καθώς μπήκα στον λογαριασμό της τράπεζας μου για να τσεκάρω τα χρήματα είδα ότι έγιναν 3 πληρωμές με nfc που ουδέποτε έκανα. Συγκεκριμένα η μια έγινε σε ένα σούπερ μάρκετ που όντως πήγα εκείνην την ημερομηνία και ώρα αλλά πληρώσα με μετρητά. Οι άλλες δυο είχαν την ίδια ημερομηνία αλλά διαφορετική ώρα σε ένα μαγαζί που ποτέ δεν πήγα καθώς οι ώρες που έγινε η συναλλαγή ήμουν στην δουλειά Δεν έχω πληρώσει ποτέ με nfc Μαλιστα δεν έχω καν περασμένη κάρτα στο πορτοφόλι (το κινητό μου είναι το iPhone 12 Pro) Πως γίνεται αυτό παιδιά; Έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Μου έφαγαν 18 ευρώ και δεν έχω ιδέα πως Τι μου συμβουλεύεται να κάνω; Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2021 από Chyko0911
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Να ακυρωσεις την κάρτα και να κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγών.Ποια τράπεζα είναι; Που ξερεις ότι είναι με nfc κινητού;Δεν σου ηρθαν ειδοποιήσεις την ωρα που έγιναν οι συναλλαγές;
koutsis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, Chyko0911 είπε Καλησπέρα σας σήμερα καθώς μπήκα στον λογαριασμό της τράπεζας μου για να τσεκάρω τα χρήματα είδα ότι έγιναν 3 πληρωμές με nfc που ουδέποτε έκανα. Συγκεκριμένα η μια έγινε σε ένα σούπερ μάρκετ που όντως πήγα εκείνην την ημερομηνία και ώρα αλλά πληρώσα με μετρητά. Οι άλλες δυο είχαν την ίδια ημερομηνία αλλά διαφορετική ώρα σε ένα μαγαζί που ποτέ δεν πήγα καθώς οι ώρες που έγινε η συναλλαγή ήμουν στην δουλειά Δεν έχω πληρώσει ποτέ με nfc Μαλιστα δεν έχω καν περασμένη κάρτα στο πορτοφόλι (το κινητό μου είναι το iPhone 12 Pro) Πως γίνεται αυτό παιδιά; Έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Μου έφαγαν 18 ευρώ και δεν έχω ιδέα πως Τι μου συμβουλεύεται να κάνω; Αφού δεν έχεις βάλει καν την κάρτα σου στο Apple wallet πως έγινε συναλλαγή με nfc? Κάτι δεν μας λες καλά. Καταρχήν πως ξέρεις ότι έγινε με nfc εξαρχής;
Chyko0911 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στείλτε μου μήνυμα οποίος έχει την καλή διάθεση να του εξηγήσω αναλυτικά για να με βοηθήσει Καλές γιορτές Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2021 από Chyko0911 1
tasvar Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Επίσης, καλό θα ήταν, αν τελικά βρεθεί λύση, να την δημοσιεύσεις για να μπορούν να βοηθηθούν και άλλοι που τυχόν αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα.
D.O.G.O Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 φιλε, παιζει να σε κλεψανε. επικοινωνησε με την τραπεζα σου.
SeNNinhA Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Ειναι πολυ πιθανο να σου τα έκλεψαν με το NFC απλά και μόνο πλησιάζοντας μηχάνημα διπλα στο πορτοφόλι σου χωρις να το έχεις καταλάβει. Γίνεται συχνά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα