Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην κοινότητα. Ήθελα να σας κάνω μία ερώτηση για κάτι. Ένα UPS θα ήταν χρήσιμο για έναν σταθερό υπολογιστή; Το σκέφτηκα καθώς πολλές φορές λόγω κάποιου προβλήματος με τη ΔΕΗ , μου πέφτει η ασφάλεια αρκετές φορές και κλείνει ο σταθερός εννοείται. Είναι κρίμα να καεί κανένα τροφοδοτικό ειδικά όταν  σταθερός κοστίζει περίπου 1μισι χιλιάρικο.

Εσείς ποια είναι η γνώμη σας; Αρχικά αν το θεωρείται ότι θα είναι χρήσιμο, τι είδους; Θέλω να πω online? Η μπορώ να πάω και σε πιο φτηνότερη λύση1 Γιατί τα online βαράνε στην τιμή.

Αυτό! Ευχαριστώ

Δημοσ.

Εγώ το θεωρώ απαραίτητο για την προστασία του υπολογιστή και τη μακροζωία του. Δεν θα πάρεις online που είναι πανάκριβο, αλλά line interactive. Από μάρκες δες APC, Eaton (τέτοιο έχω) - από άλλες δεν έχω εμπειρία. Υπόψη ότι κάθε λίγα χρόνια (3 ή 4 ή 5) θα πρέπει να γίνεται αλλαγή μπαταρίας/-ιών. Για να δεις πόσο ισχυρό ups χρειάζεσαι μπορείς να κάνεις έναν υπολογισμό για το πόσο ισχυρό τροφοδοτικό χρειάζεσαι, π.χ. εδώ. Ένα ups στα 800 - 1000 VA είναι συνήθως αρκετό.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, accipio είπε

Εγώ το θεωρώ απαραίτητο για την προστασία του υπολογιστή και τη μακροζωία του. Δεν θα πάρεις online που είναι πανάκριβο, αλλά line interactive. Από μάρκες δες APC, Eaton (τέτοιο έχω) - από άλλες δεν έχω εμπειρία. Υπόψη ότι κάθε λίγα χρόνια (3 ή 4 ή 5) θα πρέπει να γίνεται αλλαγή μπαταρίας/-ιών. Για να δεις πόσο ισχυρό ups χρειάζεσαι μπορείς να κάνεις έναν υπολογισμό για το πόσο ισχυρό τροφοδοτικό χρειάζεσαι, π.χ. εδώ. Ένα ups στα 800 - 1000 VA είναι συνήθως αρκετό.

Με κάλυψες πλήρως! Σε ευχαριστώ πολύ!!

Ναι κάπου εκεί, έχω τροφοδοτικό 850W

Επεξ/σία από Evangelos_GR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...