Προς το περιεχόμενο

IPHONE 12 PRO MAX VS 13 PRO MAX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, NikolasKon14 είπε

Πολύ καλή επιλογή αν εκμεταλλευτείς την δυνατότητα αγοράς χωρίς ΦΠΑ και την επιστροφή στον Γερμανό,ειδικά αν πάρεις 20% με πληρωμή μέσω Apple Pay 

Όντως! Με έβαλες τώρα σε ένα νέο κύκλο αναζήτησης του κινητού από γερμανό ! :)

Τελικώς, πετάχτηκα σε γερμανό και πήρα το iphone 12 - με τιμολόγιο και 20% επιστροφή, ουσιαστικά το παίρνεις 500€.. νομίζω από το 6s που είμαι θα δω μεγάλη διαφορά έτσι και αλλιώς.. ευχαριστώ όλους για τις σκέψεις 

• Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ είπε

Όντως! Με έβαλες τώρα σε ένα νέο κύκλο αναζήτησης του κινητού από γερμανό ! :)

Τελικώς, πετάχτηκα σε γερμανό και πήρα το iphone 12 - με τιμολόγιο και 20% επιστροφή, ουσιαστικά το παίρνεις 500€.. νομίζω από το 6s που είμαι θα δω μεγάλη διαφορά έτσι και αλλιώς.. ευχαριστώ όλους για τις σκέψεις 

Μια χαρά σου ήρθε, το 64Gb?

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ είπε

το 64gb (δυστυχώς), αλλά αυτό είχαν μόνο διαθέσιμο (έχω συνηθίσει με λίγα gb, τώρα είμαι στα 32!0

Καλή επιλογή έκανες, θα το κρατήσεις για καιρό χωρίς να αλλάξεις συσκευή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ είπε

το 64gb (δυστυχώς), αλλά αυτό είχαν μόνο διαθέσιμο (έχω συνηθίσει με λίγα gb, τώρα είμαι στα 32!0

Eιδικα για καποιον σαν εσενα που οπως ανεφερες κρατας τα κινητα σου καμια 5ετια το 64αρι εν ετη 2022 οσονούπω, ητανε η χειροτερη δυνατη επιλογη,(βασικα δεν θα επρπε η apple να το εχει καν σαν επιλογη στα 12series αλλα τεσπα) θα επαιρνα μινιμουμ 128 σημερα να ειμαι αερατος χωρις  αγχος ειδικα αν ηταν να το κρατησω τοσα χρονια.

Επισης σε ενα θεμα 12max vs 13max που ειναι κινητα με πολυ μεγαλυτερη οθονη  πως κατεληξες σε μια συσκευη εντελως διαφορετικης κατηγοριας οσο αφορα το μεγεθος οθονης δεν καταλαβα πως προεκυψε.

Τεσπα οπως και να εχει καλοριζικο και καλοδουλευτο!

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Eιδικα για καποιον σαν εσενα που οπως ανεφερες κρατας τα κινητα σου καμια 5ετια το 64αρι εν ετη 2022 οσονούπω, ητανε η χειροτερη δυνατη επιλογη,(βασικα δεν θα επρπε η apple να το εχει καν σαν επιλογη στα 12series αλλα τεσπα) θα επαιρνα μινιμουμ 128 σημερα να ειμαι αερατος χωρις  αγχος ειδικα αν ηταν να το κρατησω τοσα χρονια.

Επισης σε ενα θεμα 12max vs 13max που ειναι κινητα με πολυ μεγαλυτερη οθονη  πως κατεληξες σε μια συσκευη εντελως διαφορετικης κατηγοριας οσο αφορα το μεγεθος οθονης δεν καταλαβα πως προεκυψε.

Τεσπα οπως και να εχει καλοριζικο και καλοδουλευτο!

Bασικά, είδα το 13 pro max από κοντά το Σάββατο και μου φάνηκε πολύ βαρύ και ογκώδες. έχω και σχετική πίεση χρόνου, αφού το 6s το τελευταίο διήμερο μου κλείνει 2-3 φορές την ημέρα (οπότε δεν μπορώ να περιμένω για διαθεσιμότητα στο 13 pro).

η μνήμη είναι ένα θέμα, αλλά έχω icloud συνδρομή 200gb, παιχνίδια δεν παίζω, και νομίζω θα τα καταφέρω με τις υπόλοιπες εφαρμογές (για εμένα οι φωτό ήταν πάντα το ζήτημα).

σ' ευχαριστώ πάντως !

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή όντως σας τρέλανα, όπως και τους αντίστοιχους υπαλλήλους του γερμανού, ;ένα τελευταίο update

Επέστρεψα το 12 και πήρα το 13 / 128 gb, σε midnight, με 20% έκπτωση.

Πραγματικά η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με το 6s.

Και πάλι ευχαριστώ όλους για τις χρήσιμες σκέψεις!

Δημοσ.
Στις 21/12/2021 στις 2:23 ΜΜ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ είπε

Επειδή όντως σας τρέλανα, όπως και τους αντίστοιχους υπαλλήλους του γερμανού, ;ένα τελευταίο update

Προφανώς δεν το είχες ανοίξει ..

Δημοσ.
Στις 22/12/2021 στις 11:28 ΜΜ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ είπε

δεν το είχα ανοίξει - σκέφτηκα ότι τόσα χρόνια έχω να αλλάξω κινητό, ας πάρω τουλάχιστον το φετινό

👍

Δημοσ.
Στις 21/12/2021 στις 2:23 ΜΜ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ είπε

ειτε ετσι ειτε αλλιως, καλη επιλογη εκανες! απο αποψη μεγεθους; σιγουρα. ετσι και αλλιως για να εχεις το 6s μεχρι τα τελευταια του δεν νομιζω οτι το κινητο ειναι "δουλειας" που λεμε, αρα και τα απλα μοντελα θα σε υπερκαλυψουν για πολλα χρονια ακομα. καλες γιορτες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...