Προς το περιεχόμενο

IPHONE 12 PRO MAX VS 13 PRO MAX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα! Είμαι κάτοχος iPhone 6s και επειδή νομίζω ότι σιγά - σιγά έχει φάει τα ψωμιά του (αρκετές φορές σβήνει η οθόνη, ενώ έχει μπαταρία και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση), ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει το έξτρα κόστος του 13pro max σε σχέση με το 12 pro max. Αυτή τη στιγμή υπάρχει προσφορά στο 12pro max (ιδανικά θα ήθελα να την συνδυάσω και με πρόγραμμα επιστροφής της eurobank που παίζει κατά καιρούς σς γερμανό και πλαίσιο αλλά δεν νομίζω ότι θα τρέξει μέσα στις γιορτές). Στην άκρη του μυαλού μου έχω και το 12 pro, που είναι λίγο κάτω από 1000ευρώ. 

Οποιαδήποτε άποψη ευπρόσδεκτη!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ είπε

Kαλησπέρα! Είμαι κάτοχος iPhone 6s και επειδή νομίζω ότι σιγά - σιγά έχει φάει τα ψωμιά του (αρκετές φορές σβήνει η οθόνη, ενώ έχει μπαταρία και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση), ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει το έξτρα κόστος του 13pro max σε σχέση με το 12 pro max. Αυτή τη στιγμή υπάρχει προσφορά στο 12pro max (ιδανικά θα ήθελα να την συνδυάσω και με πρόγραμμα επιστροφής της eurobank που παίζει κατά καιρούς σς γερμανό και πλαίσιο αλλά δεν νομίζω ότι θα τρέξει μέσα στις γιορτές). Στην άκρη του μυαλού μου έχω και το 12 pro, που είναι λίγο κάτω από 1000ευρώ. 

Αν θες το καλύτερο που μπορείς να πάρεις γιατί από ότι καταλαβαίνω σεν αλλάζεις συχνά συσκευή θα προτεινα το 13 Pro Max.

Ωστοσο επειδή θα πας από τις 4,7 στις 6,7 θα σου φανεί αρκετά μεγάλο για καθημερινό.Με το ένα χέρι δύσκολα το χειρίζεσαι. Θα έλεγα να το δεις στο χέρι σου, για το αν θα πας σε 12 pro ή 12 Pro max.

• Like 1
Δημοσ.

Σ ευχαριστώ πολύ. Όντως, δεν αλλάζω συχνά συσκευές (το 6s το έχω 5 χρόνια). Κ εγώ μάλλον εκεί καταλήγω αλλά θα πρέπει να περιμένω αρκετούς μήνες για να πέσουν οι τιμές στα επίπεδα του 12 pro max (στο μυαλό μου δεν μπορώ να δικαιολογήσω με τίποτα τα 1340 ευρώ που είναι η αρχική τιμή, μολονότι έχω δικαίωμα έκπτωσης ΦΠΑ).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ είπε

Δεν ξερω εαν αναφερεσαι σε καποια συγκεκριμενη προσφορα οσο αφορα το 12 pro max, εγω μια γρηγορη αναζητηση που εκανα τοσο στο skroytz οσο και σε καποιες μεγαλες αλυσιδες η τιμη που βλεπω οτι κυμαινετα  αυτη την περιοδο ειναι γυρω στα 1200 ευρω, αντιστοιχα το 13pro max ξεκιναει κοντα στα 1300.

Αν δεν εχεις βρει καποια καλη προσφορα του 12pro μαχ κατω απο 1000αρικο δεν ξερω που ακριβως βλεπεις καποιο διλλημα ειδικα απο την στιγμη που κρατας στις συσκευες σου  5ετια.

Ενα επιπλεον κοστος μολις 10%  (~1200vs 1300 ευρω) για να πας στο τελευταιο μοντελο που ειναι αναβαθμισμενο σε ολους τους τομεις(hardware-καμερες-οθονη-μπαταρια) δεν ειναι διλλημα ειναι μονοδρομος, εκτος αν οπως ειπα εχεις βρει καμια εξαιρετικη προσφορα το 12αρι που μου διαφευγει.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε

Δεν ξερω εαν αναφερεσαι σε καποια συγκεκριμενη προσφορα οσο αφορα το 12 pro max, εγω μια γρηγορη αναζητηση που εκανα τοσο στο skroytz οσο και σε καποιες μεγαλες αλυσιδες η τιμη που βλεπω οτι παιζει αυτη την περιοδο ειναι κυμαινετα στα 1150-1200 ευρω ενα αντιστοιχα το 13pro max ξεκιναει κοντα στα 1300.

Αν δεν εχεις βρει καποια καλη προσφορα του 12pro μαχ κατω απο 1000αρικο δεν ξερω που ακριβως βλεπεις καποιο διλλημα ειδικα απο την στιγμη που κρατας στις συσκευς 5ετια.

Ενα επιπλεον κοστος μολις 10% για (~1200vs 1300 ευρω) για να πας στο τελευταιο μοντελο που ειναι αναβαθμισμενο σε ολους τους τομεις(hardware-καμερες-οθονη-μπαταρια) δεν ειναι διλλημα ειναι μονοδρομος, εκτος αν οπως ειπα εχεις βρει καμια εξειρετικη προσφορα το 12αρι που μου διαφευγει.

Kαλημέρα! Το έχει το istorm - 12 pro max 128gb στα 1049€ (οπότε η αρχική τιμή είναι 300€ λιγότερα σε σχέση με το αντίστοιχο μοντέλο 13 pro max)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ είπε

Kαλημέρα! Το έχει το istorm - 12 pro max 128gb στα 1049€ (οπότε η αρχική τιμή είναι 300€ λιγότερα σε σχέση με το αντίστοιχο μοντέλο 13 pro max)

Προσωπικα αν ειχα αποφασισει να φυγω πανω απο 1000αρικο παλι θα τα εσκαγα για το latest and greatest, δεν θα εδινα τετοιο ποσο για το περσινο μοντελο.

Ο μονος λογο που θα με εβαζε σε σκεψεις το 12promax ηταν να το τσιμπησω μετεχειρο  γυρω στο 800αρι που παιζει πλεον, για συγκριση new vs new προσωπικα δεν βλεπω κανενα διλλημα ακομη και στην τιμη 1050 ευρω που αναφερεις.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε

Προσωπικα αν ειχα αποφασισει να φυγω πανω απο 1000αρικο παλι θα τα εσκαγα για το latest and greatest και δεν θα εδινα τετοιο ποσο για το προηγουμενο μοντελο. Ο μονος λογο που θα με εβαζε σε σκεψεις το 12promax ηταν να το τσιμπησω μετεχειρο  γυρω στο 800αρι που παιζει πλεον, για συγκριση new vs new προσωπικα δεν βλεπω κανενα διλλημα ακομη και στην τιμη 1050 ευρω που αναφερεις.

Επειδή έχω απαλλαγή από ΦΠΑ, δεν μπαίνω σε διαδικασία μεταχειρισμένου. Συμφωνώ κατά βάση, οπότε μάλλον θα αναμείνω να πέσουν λίγο οι τιμές (έτσι και αλλιώς το 13 pro max δεν είναι ετοιμοπαράδοτο).

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ είπε

Επειδή έχω απαλλαγή από ΦΠΑ, δεν μπαίνω σε διαδικασία μεταχειρισμένου. Συμφωνώ κατά βάση, οπότε μάλλον θα αναμείνω να πέσουν λίγο οι τιμές (έτσι και αλλιώς το 13 pro max δεν είναι ετοιμοπαράδοτο).

Οντως δεν θα το βρεις ευκολα το 13pro max, αλλα η αναμονη πτωσης τιμης θεωρω  οτι ειναι ενας φαυλος κυκλος στα Iphone.

Το 12promax για να πεσει ενα 20% της αρχικης τιμης του, φτασαμε πανω απο ενα χρονο μετα απο την ημερομηνια κυκλοφοριας του και ενω προηγηθηκε και η κυκλοφορια του αντικατασταστατη του(13pro max).

Για να δεις αντιστοιχη αξιολογη πτωση της τιμης του 13promax θα πρπει να περιμενεις κανενα χρονο  και μαλλον παλι δεν θα πολυαξιζει γιατι θα κυκλοφορει το 14pro max τοτε που θα ειναι αντιστοιχα βελτιωμενο παντου.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε

Οντως δεν θα το βρεις ευκολα το 13pro max, αλλα η αναμονη πτωσης τιμης θεωρω  οτι ειναι ενας φαυλος κυκλος στα Iphone.

Το 12promax για να πεσει ενα 20% της αρχικης τιμης του, φτασαμε πανω απο ενα χρονο μετα απο την ημερομηνια κυκλοφοριας του και ενω προηγηθηκε και η κυκλοφορια του αντικατασταστατη του(13pro max).

Για να δεις αντιστοιχη αξιολογη πτωση της τιμης του 13promax θα πρπει να περιμενεις κανενα χρονο  και μαλλον παλι δεν θα πολυαξιζει γιατι θα κυκλοφορει το 14pro max τοτε που θα ειναι αντιστοιχα βελτιωμενο παντου.

κάπως έτσι καταλαβαίνεις γιατί έχω μείνει με το 6s :)

κάποια στιγμή το πάσχα υπάρχει μία πρώτη μικρή πτώση (περίπου 100ευρώ), ενώ βγαίνουν και προγράμματα επιστροφής 15% (και για συσκευές apple) από πλαίσιο - γερμανό. Ιδανικά, θα ήθελα να το πάρω τότε, αλλά θα δω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ είπε

κάπως έτσι καταλαβαίνεις γιατί έχω μείνει με το 6s :)

κάποια στιγμή το πάσχα υπάρχει μία πρώτη μικρή πτώση (περίπου 100ευρώ), ενώ βγαίνουν και προγράμματα επιστροφής 15% (και για συσκευές apple) από πλαίσιο - γερμανό. Ιδανικά, θα ήθελα να το πάρω τότε, αλλά θα δω.

Για αυτο λεω οτι ειναι φαυλος κυκλος, τωρα αν πιστευεις οτι αξιζει να περιμενεις μεχρι το πασχα (κανα 5μηνο δηλαδη) για να γλιτωσεις ενα 10% της αρχικης τιμης και αν, τι να σου πω ειναι δικο σου θεμα. Εγω αν το χρειαζομουνα και κρατουσα τις συσκευες μου μια 5ετια θα το επαιρνα να τελειωνω και να κανω την δουλεια μου, οσο περιμενεις παλι στα περι φαυλου κυκλου παει το πραγμα!

Τεσπα καλες αγορες σε οτι (και οποτε) αποφασισεις να παρεις!

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
Δημοσ.

Από τη στιγμή που το iPhone που έχεις τα έφαγε τα ψωμιά του .. σημαινει ότι το χρειάζεσαι άμεσα 

οποτε το 12 promax με την προσφορά που ανέφερες ότι τρέχει και με την απαλλαγή ΦΠΑ είναι σε πολύ καλή τιμή για καινουργιο 

σε συνδυασμό ότι το 13promax τώρα είναι δυσεύρετο .. σου προτείνω να το πάρεις ( το 12)

ετσι κι αλλιώς οποίο και να πάρεις θα δεις μεγάλη διαφορά ..

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, kalogero είπε

Από τη στιγμή που το iPhone που έχεις τα έφαγε τα ψωμιά του .. σημαινει ότι το χρειάζεσαι άμεσα 

οποτε το 12 promax με την προσφορά που ανέφερες ότι τρέχει και με την απαλλαγή ΦΠΑ είναι σε πολύ καλή τιμή για καινουργιο 

σε συνδυασμό ότι το 13promax τώρα είναι δυσεύρετο .. σου προτείνω να το πάρεις ( το 12)

ετσι κι αλλιώς οποίο και να πάρεις θα δεις μεγάλη διαφορά ..

Σ ευχαριστώ πολύ - κατέληξα στο 12 pro max !

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ είπε

Σ ευχαριστώ πολύ - κατέληξα στο 12 pro max !

Πολύ καλή επιλογή αν εκμεταλλευτείς την δυνατότητα αγοράς χωρίς ΦΠΑ και την επιστροφή στον Γερμανό,ειδικά αν πάρεις 20% με πληρωμή μέσω Apple Pay 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...