manpap97 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά! Πρόσφατα έκανα την αναμνηστική δόση του εμβολίου. Έχω νοσήσει από κορωνοϊό, οπότε έκανα μια δόση. Όταν εμβολιάστηκα, το πιστοποιητικό μου έγραφε και την ημερομηνία νόσησης πάνω. Στην αναμνηστική όμως δεν το γράφει, ενώ το δήλωσα στο νοσοκομείο που πήγα. Θα μπορούσε κάποιος που ήταν στην ίδια φάση με μένα (νόσηση, εμβολιασμός και αναμνηστική) να μου επιβεβαιώσει αν στης αναμνηστικής γράφει πάνω και της νόσησης;
NikosKallithea Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, manpap97 είπε Καλησπέρα παιδιά! Πρόσφατα έκανα την αναμνηστική δόση του εμβολίου. Έχω νοσήσει από κορωνοϊό, οπότε έκανα μια δόση. Όταν εμβολιάστηκα, το πιστοποιητικό μου έγραφε και την ημερομηνία νόσησης πάνω. Στην αναμνηστική όμως δεν το γράφει, ενώ το δήλωσα στο νοσοκομείο που πήγα. Θα μπορούσε κάποιος που ήταν στην ίδια φάση με μένα (νόσηση, εμβολιασμός και αναμνηστική) να μου επιβεβαιώσει αν στης αναμνηστικής γράφει πάνω και της νόσησης; Είσαι σίγουρος οτι έκανες αναμνηστική, γιατι η πλατφορμα δεν εχει τέτοια επιλογή για αυτούς που νόσησαν, μπες στην πλατφόρμα και έλεγξε το. https://www.news247.gr/koinonia/ta-paraloga-toy-systimatos-emvoliasmoy-osoi-echoyn-nosisei-den-mporoyn-na-kanoyn-anamnistiki-dosi.9458909.html
manpap97 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 21 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Είσαι σίγουρος οτι έκανες αναμνηστική, γιατι η πλατφορμα δεν εχει τέτοια επιλογή για αυτούς που νόσησαν, μπες στην πλατφόρμα και έλεγξε το. https://www.news247.gr/koinonia/ta-paraloga-toy-systimatos-emvoliasmoy-osoi-echoyn-nosisei-den-mporoyn-na-kanoyn-anamnistiki-dosi.9458909.html Εμένα μου έγραφε κανονικά «αναμνηστική δόση» και μπαίνοντας στο σύστημα λέει πως έχω ολοκληρώσει τον εμβολιασμό
NikosKallithea Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, manpap97 είπε Εμένα μου έγραφε κανονικά «αναμνηστική δόση» και μπαίνοντας στο σύστημα λέει πως έχω ολοκληρώσει τον εμβολιασμό Εχεις νοσήσει χωρίς κάποια δόση εμβολίου?
mindreader Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Εχω νοσησει τον Νοεμβριο. Βλεπω το πιστοποιητικο νοσησης δειχνει 6 μηνες ισχυ. Εχει γινει σε κανεναν που νοσησε, 3μηνο οπως ανακοινωσαν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις