Diavolos666 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, fmarkos είπε Πειραματικό ένα εμβόλιο που έχει γίνει σε 4,5 δισεκατομμύρια ανθρώπους δεν το λες. Πειραματικό ήταν πριν πάρει την άδεια. Ναι στο χωριό μου ένας γνωστός μου 24 ετών έκανε την δεύτερη δόση και έπαθε μυοκαρδίτιδα. Δύο μεγαλύτεροι έκαναν την δεύτερη δόση και πέθαναν μέσα σε μία-δύο μέρες, είχαν επικείμενα νοσήματα αλλά όταν έχεις ήδη πρόβλημα στην καρδιά και τα εμβόλια προκαλούν θρόμβωση είναι σαν να σου κάνουν ευθανασία. Με το που θα πεθάνει κάποιος 99 χρονών, του βάζουν ταμπέλα κορονοϊού, αν πάθει κάποιος παρενέργειες ή ακόμα χειρότερα πεθάνει από αυτές δεν το ακούς πουθενά. Άκουσες εσύ ΕΝΑ κανάλι να μιλάει για τις παρενέργειες; Ή για θάνατο μετά το εμβόλιο; ΜΙΑ φορά να το λέγανε μόνο, έχει συμβεί τόσες, δεν γίνεται κάθε μέρα να μας λένε για πεθαμένους από κορονοϊό και ούτε μισή φορά να μην αναφέρθηκαν στους θανάτους αμέσως μετά τα εμβόλια. Καταλαβαίνεις τι εννοώ; ΜΙΑ φορά να το ανέφεραν θα έλεγα "να αναφέρουν και τα κατά", αυτοί μας λένε ότι δεν υπάρχουν κατά και πως όλα είναι ρόδινα. Εμένα κάτι δεν μου κάθεται καλά, απλά και όμορφα. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2021 από Diavolos666 12 1
Usahh Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, petasis είπε Σχετίζεται το ένα με το άλλο; Αν έχεις διαβήτη, δεν απειλείς τους γύρω. Αν έχεις covid, είσαι απειλή για τους υπόλοιπους. Αν είσαι άνθρωπος;
peponas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Παντως ειναι αστειο που οι περισσοτεροι που αντιδρουν σε τετοια θεματα γκρινιαζουν περι ελευθεριων και δημοκρατιας και καθε κυριακη κανουν πορειες και καινε βιβλια με χρυσαυγιτες. Πρεπει να σας μασουν μαζι με τους αντιεμβολιαστες γιατρους και δικηγορους σας και να σας στειλουν σε κανα δικο σας κρατος με ολα τα εφοδια για να ξεκινησετε μια δικια σας κοινωνια μακρυα απο εμας τους χαζους που τα ξεπουλαμε ολα. 3 1 1
Diavolos666 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Κοιτα να δεις πως παει για αυτους που κανουν συνεχεια τεστς Ναι το ίδιο κανάλι δεν σου είπε καν για τους θανάτους αμέσως μετά τα εμβόλια ή τις παρενέργειες. Σου έδειξε κανένα γράφημα γι' αυτά; Αν όχι τότε το γράφημα που μου έδειξες θα μπορούσε κάλλιστα να είναι προπαγάνδα. Δείξε μου το γράφημα για τις παρενέργεις και τους θανάτους αμέσως μετά από εμβόλιο. Μόνο στο χωριό μου και στο διπλανό γνωρίζω 3 περιπτώσεις. 1
AzaZyL Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Πραγματικά πιστεύετε, ότι υπάρχει περίπτωση αυτήν την καινούργια εξουσία, που απέκτησε η κυβέρνηση πάνω μας, να την αφήσει, μετά το πέρας της πανδημίας? Για σκεφτείτε... Απλά θα την παρατήσει και θα πει ''τέλος τώρα''....?? 9 3
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 35 λεπτά πριν, herbalife3 είπε Αγαπητέ μου μπερδεύεσαι. Σε μια δημοκρατική κοινωνία έχεις λόγο και άποψη για τα πάντα. Αυτό ακριβώς ορίζει το δημοκρατικό πολίτευμα την ελευθερία του λόγου. Αλλιώς μιλάμε για αλλα καθεστώτα. Επίσης δεν υπόδειξα στην Google τί να κάνει δεν μπορώ άλλωστε ένα σχόλιο έκανα απλά ότι δεν το θεωρώ πολύ δημοκρατικό. End of story Εχεις και υποχρεώσεις όμως.
fmarkos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε Ναι στο χωριό μου ένας γνωστός μου 24 ετών έκανε την δεύτερη δόση και έπαθε μυοκαρδίτιδα. Δύο μεγαλύτεροι έκαναν την δεύτερη δόση και πέθαναν μέσα σε μία-δύο μέρες, είχαν επικείμενα νοσήματα αλλά όταν έχεις ήδη πρόβλημα στην καρδιά και τα εμβόλια προκαλούν θρόμβωση είναι σαν να σου κάνουν ευθανασία. Με το που θα πεθάνει κάποιος 99 χρονών, του βάζουν ταμπέλα κορονοϊού, αν πάθει κάποιος παρενέργειες ή ακόμα χειρότερα πεθάνει από αυτές δεν το ακούς πουθενά. Άκουσες εσύ ΕΝΑ κανάλι να μιλάει για τις παρενέργειες; Ή για θάνατο μετά το εμβόλιο; ΜΙΑ φορά να το λέγανε μόνο, έχει συμβεί τόσες, δεν γίνεται κάθε μέρα να μας λένε για πεθαμένους από κορονοϊό και ούτε μισή φορά να μην αναφέρθηκαν στους θανάτους αμέσως μετά τα εμβόλια. Καταλαβαίνεις τι εννοώ; ΜΙΑ φορά να το ανέφεραν θα έλεγα "να αναφέρουν και τα κατά", αυτοί μας λένε ότι δεν υπάρχουν κατά και πως όλα είναι ρόδινα. Εμένα κάτι δεν μου κάθεται καλά, απλά και όμορφα. Το χωριό σου να φανταστώ είναι από χωριό και δεν το ξέρουμε; Καταρχήν είναι υποκείμενα νοσήματα και όχι επικειμενά. Θάνατοι και παρενέργειες από εμβόλια σαφώς και αναφέρθηκαν και από όσο γνωρίζω οι θάνατοι από εμβόλια στην Ελλάδα είναι 2 ή 3 από το astra zeneka και μάντεψε, τους ακούσαμε και από τα κανάλια. Αν έχεις άλλα στοιχεία από αυτά ο εισαγγελέας θα σε ακούσει με χαρά, κάνε ένα φάκελο και πήγαινε τον. Κι επειδή μιλάς για προβλήματα στην καρδιά αν και δεν αποτελεί ικανό στατιστικό δείγμα (αν μπορείς να κατανοήσεις τον όρο) σε πληροφωρώ ότι και εγώ είμαι καρδιοχειρουργημένος, ομάδα υψηλού κινδύνου με βαλβδιδοφόρο μόσχευα στην αορτική ρίζα και κανένα θέμα δεν μου έκανε το εμβόλιο, όπως δεν έκανε και σε ανθρώπους το κοντινού περιβάλλοντος επίσης με υποκείμενα νοσήματα. Βλέπεις η επιστήμη δεν λειτουργεί με στατιστικό δείγμα το χωριό σου που είναι από χωριό και δεν το ξέρουμε και σε βολεύει όμως για να βγάλεις συμπέρασμα, αλλά με πραγματικά δεδομένα και ευρή στατιστικό δείγμα από διάφορα χωριά που όμως είναι υπαρκτά. 11 5
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 22 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε Οι ανεμβολίαστοι κάνουν τέστ, παίρνουν μεγαλύτερα μέτρα και προσέχουν παραπάνω, ενώ δεν έχουν καν όσες ελευθερίες έχουν οι εμβολιασμένοι. Για να μην κολλήσεις θέλει να προσέχεις, όχι να κάνεις ένα εμβόλιο που δεν σε προστατεύει. Για να μην το μεταδώσεις θα πρέπει να κάνεις τεστ ώστε να ξέρεις ότι είσαι υγιής. Το θέμα είναι να σταματήσει η πανδημία, όχι να δεχτούν όλοι ένα πειραματικό εμβόλιο με ένα σωρό παρενέργειες. Δεν είναι θέμα αντιεμβολιαστικού κινήματος, όλοι κάναμε τα εμβόλια που περάσανε από δεκαετίες ελέγχων πριν τα βάλουν στα σώματά μας. Αυτό από τότε που το έβγαλαν δεν σταμάτησε να έχει ο κόσμος ένα σωρό παρενέργειες. Λες για τους ίδιους ανεμβολιαστους που έκαναν ψευτικα θετικά τεστ για να παίρνουν πιστοποιητικό νοσησης; 7 2
Neural_handshake Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) τα εμβολια βοηθουν το ανοσοποιητικο του οργανισμου να ανταποκριθει πολυ ταχυτερα στον εισβολεα ιο δεν σε κανουν ατρωτο ,δεν σταματουν την εξαπλωση του ιου ΟΜΩΣ οταν εμβολιαστει ενα ικανοποιητικο ποσοστο του πληθυσμου ο ιος θα σταματησει να εξαπλωνεται γρηγορα γιατι απλα δεν θα βρισκει προσφορο εδαφος να πολλαπλασιαστει (νομιζω) κ να μολυνει εκ νεου οποτε ειναι επιτακτικο να εμβολιαστουν οσο το δυνατον περισσοτεροι απορω πως οι κυβερνησεις κ ο επιστημονικος κοσμος δεν μπορει να το επικοινωνησει απλα κ κατανοητα Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2021 από Neural_handshake 7 1
SabotazNic Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε Ναι το ίδιο κανάλι δεν σου είπε καν για τους θανάτους αμέσως μετά τα εμβόλια ή τις παρενέργειες. Σου έδειξε κανένα γράφημα γι' αυτά; Αν όχι τότε το γράφημα που μου έδειξες θα μπορούσε κάλλιστα να είναι προπαγάνδα. Δείξε μου το γράφημα για τις παρενέργεις και τους θανάτους αμέσως μετά από εμβόλιο. Μόνο στο χωριό μου και στο διπλανό γνωρίζω 3 περιπτώσεις. Προσοχη. Εχει ενα "θα" στην στηλη 3
dbrillis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, AzaZyL είπε Πραγματικά πιστεύετε, ότι υπάρχει περίπτωση αυτήν την καινούργια εξουσία, που απέκτησε η κυβέρνηση πάνω μας, να την αφήσει, μετά το πέρας της πανδημίας? Για σκεφτείτε... Απλά θα την παρατήσει και θα πει ''τέλος τώρα''....?? Ποια είναι η τελευταία κρίσιμη κατάσταση που αντιμετωπισες στη ζωη σου και χρειάστηκε να πάρεις αποφάσεις για εσένα και την οικογένειά σου ή για σένα και τους συναδέλφους σου, αν ηταν επαγγελματικό το θέμα;
pallispan Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, karmagedon είπε Καλά να πάθουμε! Κ αλλο! Αντέχουμε λογικα! ΚΑΝΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ 20-30% ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΘ. ΜΕ ΤΟΝ COVID ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΙΛΙΟΥΣ! (αναλογα την ηλικια, αν εχει υποκειμενα νοσηματα κλπ κλπ) ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΛΛΑΣ, πληρωνε ενα κατοσταρικο τον μηνα ο 60αρης (εως τωρα), κυνδινευε με απολυση αν εισαι στην Google H φαση ειναι απλα να κανεις ΤΟΥΜΠΕΚΑ! Υποταγη. Κανε αυτο.. για να εχεις το αλλο.. Οσοι δεν το δουν αμεσα αυτο κριμα.. γιατι περνουν στο λακο και τους υπολοιπους που το εχουμε δει. ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ - ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ - ΨΗΦΙΑΚΟ ΧΡΗΜΑ. ΙΟΒ = Ιnternet of bodies αυτο ερχετε. Καλησπερα και καλη βραδυα. "χαχα εισαι ψεκ χαχα.. χαχα γελαωω εισαι συνωμοσιολογος χαχα" και ξαφνικα με την παροδο του χρονου, ξυπνησαν σε ενα κοσμο για τον οποιο πολλοι ηδη μιλούσαν. Αλλα προφανως οσοι σκεφτονται ειναι συνωμοσιολογοι και ψεκ. Οταν μιλουσα με εναν τυπο 23 εγω και 50 αυτος μου ελεγε το πανε για 7 δοσεις και χαζογελαγα σαν καλο χαζο παιδακι , και ελεγα " ναι ναι σιγουρα", "δες ενα βλακα συνωμοσιολογο" . Τωρα ομως τα βλεπω μπροστα μου , οπως επισης βλεπω και την διαφθορα . Τους επισημους θανάτους που δημοσιευονται απο δημοσια υγεια οχι μονο σε ελλαδα , αλλα πχ και για το τι εγινε αυστρια, το full report(summary) απο public health σκωτιας το οποιο ειναι 75 σελιδες pdf με στατιστικα που οποιος τα δει θα πιασει τα κλαματα κλπ κλπ. (μηνας δεκεμβρης αρκετες ημερες με περισσοτερους θανατους εμβολιασμενων). Το κλεισειμο σελίδων με τα επισημα στατιστικα (νοσουντες, θανατους), κλπ κλπ . Αλλα οταν μιλας στην χωρα μας που ειναι γεματη πανεξυπνα και εφυη ατομα με δεικτη νοημοσύνης κατα μεσο ορο μετα βιας 90 δυσκολο να βγαλεις ακρη. Προς το παρον ακουμε και εμπιστευομαστε το δελτιο του σκαι ταπεινα και ωραια καθε βραδυ και το κραταμε κλειστο. Γνωση για τιποτα, αποψη για τα παντα. Και εις ανωτερα . 11
Mesqal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Συσκευή χωρίς google services και άγιος ο θεός.
Neural_handshake Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Mesqal είπε Συσκευή χωρίς google services και άγιος ο θεός. lineage os + microg φιλε ,νιωσε με λεμε Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2021 από Neural_handshake 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις