Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, herbalife3 είπε

Έτσι. Δημοκρατικά πράγματα

Πανδημία έχουμε , δεν υπάρχει τίποτα δημοκρατικοτερο από την προφύλαξη του κοινωνικού συνόλου. 

Μπράβο στην Google 

• Like 12
  • Confused 1
  • Sad 1
  • Απαντ. 248
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, MariosX είπε

Άρα, πως γίνεται λοιπόν αυτοί που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο να είναι επικίνδυνοι και όχι εμείς που μπορούμε να πηγαίνουμε πιο ξένοιαστα κάπου;

Γιατί οι εμβολιασμένοι έχουν δείξει μελέτες ότι μεταδίδουν πιο δύσκολα. Αν δεν σου αρκεί αυτό, το πιο απλό είναι ότι αν πάθεις σοβαρό τροχαίο ή κάποιος καρδιακό, δεν θα βρεις εύκολα ΜΕΘ να νοσηλευθείς γιατί έχουν ήδη καταληφθεί από ψεκασμένους κατά 9/10

Επεξ/σία από Hacker?pcs
  • Confused 2
  • Sad 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, petasis είπε

Νομίζω καλά κάνει η γκούγκλ. Ο καθένας μπορεί να αποφασίσει ότι δεν θέλει να εμβολιαστεί. Και η γκουγκλ έχει δικαίωμσ να αποφασίσει ότι ο υπάλληλος δεν της κάνει, και να τον απολύσει.

Όχι φυσικά δε μπορεί αν δεν προβλέπεται στη συμβατική του σχέση.

Όπως πχ αυριο μπορεί ο υπάλληλος Τάκης της Google να αποφάσισει να λέγεται Κατερινα ή να αλλάξει θρήσκευμα ή ότιδήποτε άλλο έχει δικαίωμα να κάνει ή να μη κάνει κάποιος δε μπορεί να τον απολύσει γι αυτό. Μπορεί να βρει μια πρόφαση αλλά αν γίνει σε μαζική κλίμακα θα το βρει μπροστά της στα δικαστήρια.

Αν και όταν υπάρξει νόμος γι αυτό θα ισχύει κάτι άλλο. αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει και αυτό που κάνει είναι ουσιαστικά να τους απειλήσει, "shake down" που λένε στις ΗΠΑ, αυτό που κάνουν οι νταβαζτήδες και οι προστάτες σε κάποιους,

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.

ειμαι πληρως εμβολιασμενος αλλα καταλαβαινω την δυσπιστια της αλλης πλευρας ,βεβαια εδω μιλαμε για ζητημα ζωης η θανατου οχι μονο του αρνητη αλλα κ των γυρω του οποτε το θεμα δεν ειναι απλο

απο την αλλη το ποσο ευκολα ξεχναμε βασικα ανθρωπινα δικαιωματα ειναι λιγο τρομακτικο

γενικοτερα η ολη ιστορια δειχνει την δικαιολογημενη εν μερει δυσπιστια του κοσμου στις κυβερνησεις κ τους επιστημονικο προσωπικο που εχουν πιαστει ουκ ολιγες φορες να ψευδονται ασυστολα εξυπηρετωντας ιδιοτελη συμφεροντα

προσωπικα εχω αποφασισει οτι ο καθενας μας εχει δικαιωμα στην επιλογη κ δεν πρεπει να διωκεται η χλευαζεται για αυτη 

ΟΜΩΣ τα μετρα προστασιας πρεπει να τηρουνται αυστηρα κ μεχρι σημερα βλεπω ανευθηνοτητα αλλα κ νομοθετικα μετρα κοροιδιας κ υποκρισιας

• Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ.

Από τα σχόλια στο FB και στο Πρώτο Θέμα, μέχρι Insomnia κλπ φόρουμ.

Απο παρέες, φιλίες που καταστράφηκαν μέχρι ψυχολογικά προβλήματα και ασθένειες, αυτοάνοσα.

Στους από εδώ πουλάνε ελευθερία και προνόμια, στους από εκεί πρόστιμα και μέτρα.

Οι μισοί εμβολιασμενοι έχουν κάνει το εμβόλιο "για να μπορώ να βγαίνω στα κλαμπάκια" και για τα 150€ και οι μισοί ανεμβολιαστοί μιλάνε για 5G και κρατάνε σταυρούς.

Να κοιταχτούμε λίγο αδέρφια μεταξύ μας, γιατί μας έχουν κάνει να χάσουμε την μπάλα και το δάσος όλο.

• Like 11
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, MariosX είπε

Άρα, πως γίνεται λοιπόν αυτοί που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο να είναι επικίνδυνοι και όχι εμείς που μπορούμε να πηγαίνουμε πιο ξένοιαστα κάπου;

Όλοι επικίνδυνοι είναι. Η πολιτική που οδηγεί στην εντύπωση ελευθερίας των εμβολιασμένων σίγουρα δεν βοηθάει.

11 λεπτά πριν, AtiX είπε

Τα ίδια θα έλεγα και για την ζώνη ή το κράνος ή οτιδήποτε έβαζε σε κίνδυνο την ζωή ενός συνανθρώπου μου… αν αυτό με βάζει σε κάποιο μαγικό group ή αλλάζω θέμα, τι να πω? Μήπως να βγεις λίγο από την αντιδραστική κατάσταση, που είσαι συνήθως, και να δούμε πχ τι μπορεί να γίνει στην δεδομένη κατάσταση???

Να γίνει το παν να ενισχυθεί το ΕΣΥ είναι το πρώτο.

Τώρα απο'κει και πέρα μετά από λοκνταουν (ιδιαίτερα το δικό μας το πανάθλιο με μηνύματα για να βγεις έξω απ'το σπίτι και ξύλο) κλπ δύσκολο να πείσεις κομμάτι του κόσμου. Πρέπει να μπούμε σε χρονομηχανή και να πετάξουμε τον αρχηγό στην Θάλασσά να βάλουμε κάποιον λιγότερο... τσεκουράτο. 

Προσωπικά, γιατί είμαι γνωστός για τις εναλλακτικές απόψεις μου... Θα πρότεινα να φέρουν εμβόλια από Ρωσία και Κούβα! Ξέρω ψεκ και επιφυλακτικούς που θα τα προτιμούσαν. Βέβαια όταν τα εμβόλια πάνε ακριβώς εκεί που πάνε τα όπλα, δηλαδή στις ζώνες επιρροής της Ρωσίας πάει το Ρώσικο, στις χώρες επιρροής της Αμερικής τα Αμερικάνικα κλπ δεν περιμένω να γίνει κάτι τέτοιο. Σίγουρα όχι άμεσα.

Επεξ/σία από Sanjuro
  • Like 1
  • Thanks 2
  • Confused 1
Δημοσ.

Ο ισαποστακισμός στην περίπτωση των ψεκασμένων, λες και είναι ίσια και όμοια όποιος συνειδητά αρνείται την επιστήμη με τους υπόλοιπους, είναι όχι απλά αστείος αλλά επικίνδυνα θανατηφόρος. Οργίζομαι πραγματικά όταν μιλάμε για δύο πλευρές, αισχρά επικίνδυνο.

• Like 5
  • Sad 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω οτι αυτός εινια ο σωστότερος τρόπος. Ασ μην χωριστούμε στα δυο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαβάζω κάτι σχόλια κάποιον εδώ μέσα και έχω σκάσει στα γέλια.

Πόσο αστείο είναι που κάποιοι σε αντίστοιχες περιπτώσεις γράφουνε λογίδρια περί εργατικών δικαιωμάτων, δικαιωμάτων καταναλωτών κλπ αλλά είναι τόσο φανερά υπέρ ενός εργοδότη που εκβιάζει παράνομα τους εργαζόμενους.

είχανε τρελλάθεί να γράφουν κατεβατά πχ για την e-food που θα μπορούσε ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ να αποφασίσει την μη ανανέωση κάποιων συμβάσεων και σε dt ευχαριστιοούνται να απειλούνται με παράνομες απόλύσεις εργαζόμενοι της μαμάς Google.

Το θέμα δεν έχει σε τίποτα να κάνει με το αν τα εμβόλια είναι καλά/κακά, με αντιεμβολιάστές, παλαβούς και ότι άλλο γράφεται εδώ

έχει να κάνει με την ανοησία, υποκρισία και την ασχετοσύνη πολλών εδώ μέσα. 

Επεξ/σία από DrLo
  • Like 10
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε

μην ξεχνάμε οτι όλα αυτα ξεκίνησαν απο τότε που τα κράτη, που κυβερνάνε αυτοι που εμεις ψηφίσαμε, έδωσαν την δυνατότητα σε ιδιωτικές εταιρίες να γνωρίζουν και να ζητάνε ιατρικά δεδομένα τα οπόια δεν μπορείς να αρνηθεις να δώσεις. σημερα η google, αυριο ο δικός σου εργοδοτης. σημερα λογω covid, αυριο γιατι έχεις διαβητη. 

Δεν ήξερα ότι ο διαβήτης είναι μεταδοτικός. Τι μαθαίνει κανείς!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, DrLo είπε

Πόσο αστείο είναι που κάποιοι σε αντίστοιχες περιπτώσεις γράφουνε λογίδρια περί εργατικών δικαιωμάτων, δικαιωμάτων καταναλωτών κλπ

αλλά είναι τόσο φανερά υπέρ ενός εργοδότη που εκβιάζει παράνομα τους εργαζόμενους.

Γιατί είναι ΑΣΤΕΙΟ θέμα και οι ψευτοεπανάστατες της πλάκας με τον αντιεμβολιασμό είναι 10 φορές πιο γελοίοι από τους 666 αντικράιστ 6G. Αντί να εστίαζουμε σε σοβαρά θέματα ασυδοσίας των εταιρειών ειδικά στις ΗΠΑ και την εκμετάλλευση που πέφτει στους tech workers μιλάμε για ασυδοσία στο πιο αστείο θέμα. Σας οικτίρω και μου προκαλείται το γέλωτα ρε Λένιν της ψέκας

• Like 1
  • Confused 1
  • Sad 3
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε

Γιατί οι εμβολιασμένοι έχουν δείξει μελέτες ότι μεταδίδουν πιο δύσκολα. Αν δεν σου αρκεί αυτό, το πιο απλό είναι ότι αν πάθεις σοβαρό τροχαίο ή κάποιος καρδιακό, δεν θα βρεις εύκολα ΜΕΘ να νοσηλευθείς γιατί έχουν ήδη καταληφθεί από ψεκασμένους κατά 9/10

λινκαρε μας μια τετοια μελετη εκτος κ αν μελετη εννοεις τον εισαγγελατο ξργω

• Like 6
Δημοσ.

Η εταιρεία επισημαίνει ότι όσοι δεν κάνουν κάποιο από τα παραπάνω μέχρι τις 13 Ιανουαρίου θα τεθούν υπό υποχρεωτική άδεια μετ’ αποδοχών για 30 ημέρες, Αν δεν συμμορφωθούν και μετά το πέρας της διορίας των 30 ημερών ενδέχεται να βγουν σε άδεια άνευ αποδοχών για έως και έξι μήνες ενώ στη συνέχεια η εταιρεία μπορεί να τερματίσει τη συνεργασία της μαζί τους.

Άρα 1 μήνα άδεια με αποδοχές ? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...