AtiX Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Sanjuro είπε Όμως η αερολογία είναι η πρόταση σου. Εγώ δεν είπα πως έχουν γεμίσει τα νοσοκομεία με εμβολιασμένους αλλά πως και αυτοί μεταδίδουν. Προσπάθησε να καταλάβεις αυτά που σου γράφει ο άλλος πριν απαντήσεις. Και για πες ποιος κινδυνεύει από την μετάδοση του ιού από τους εμβολιασμένους??? 2 1 2
Sanjuro Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, AtiX είπε Και για πες ποιος κινδυνεύει από την μετάδοση του ιού από τους εμβολιασμένους??? Όλοι. Οι ανεμβολίαστοι περισσότερο, οι εμβολιασμένοι λιγότερο. 7 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Hacker?pcs είπε Σε ποιον βγάζω κακία ρε φιλαράκο; Που λέω να κάνουν το εμβόλιο όλοι ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ; Για το δικό τους καλό, να μην καταλήξουν όπως ο Τράγκας που 70 χρόνων με διαβήτη από την ψέκα και άγνοια του πήγε κρίμα και άδικα ενώ θα μπορούσε να είχε σωθεί αν είχε κάνει το εμβόλιο. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ παθαίνουν κάθε μέρα από την ψέκα τους, το έχετε πάρει χαμπάρι; Έχετε συνειδητοποιήσει τι τραγωδία και εκατόμβη νεκρών έχει προκαλέσει ο αντι-εμβολιασμός; Πόσες τέτοιες τραγωδίες θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί το έχετε πάρει χαμπάρι; Φιλαράκο;Δε νομίζω. Βλέπω δε θιχτηκες.Δε με νοιάζει τι γράφεις και τι πας να δικαιολογήσεις.Να μάθετε να μιλάτε.Γραφετε σε δημόσιο φόρουμ και δεν έχεις κανένα δικαίωμα να καταφεύγεις εσύ και άλλοι σε χαρακτηρισμούς και τέτοιες αισχρες διατυπώσεις. Αλλά εδώ ολόκληρη κοινωνία βουλιάζει και είναι έτοιμη να βγάλει τα μάτια της.Τι κάθομαι και ασχολούμαι τελικά!
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 37 λεπτά πριν, toxoths73 είπε Αφού έτσι απλά διώχνουν τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους τους αν έχουν κότσια ας διώξουν και τους ανεμβολίαστους πελάτες τους!!!! Υπάρχει δια ζώσης επαφή του πελάτη με την google? 5
Hacker?pcs Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Ggiorgos7 είπε Φιλαράκο;Δε νομίζω. Βλέπω δε θιχτηκες.Δε με νοιάζει τι γράφεις και τι πας να δικαιολογήσεις.Να μάθετε να μιλάτε.Γραφετε σε δημόσιο φόρουμ και δεν έχεις κανένα δικαίωμα να καταφεύγεις εσύ και άλλοι σε χαρακτηρισμούς και τέτοιες αισχρες διατυπώσεις. Αλλά εδώ ολόκληρη κοινωνία βουλιάζει και είναι έτοιμη να βγάλει τα μάτια της.Τι κάθομαι και ασχολούμαι τελικά! Ούτε εμένα νοιάζει τι ακριβώς λες γιατί δεν λες και τίποτα, λες για δήθες "αισχρότητες" στο ποστ που δεν υπάρχουν 1 2
AtiX Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Ggiorgos7 είπε Φιλαράκο;Δε νομίζω. Βλέπω δε θιχτηκες.Δε με νοιάζει τι γράφεις και τι πας να δικαιολογήσεις.Να μάθετε να μιλάτε.Γραφετε σε δημόσιο φόρουμ και δεν έχεις κανένα δικαίωμα να καταφεύγεις εσύ και άλλοι σε χαρακτηρισμούς και τέτοιες αισχρες διατυπώσεις. Αλλά εδώ ολόκληρη κοινωνία βουλιάζει και είναι έτοιμη να βγάλει τα μάτια της.Τι κάθομαι και ασχολούμαι τελικά! Σε ενοχλεί η Hacker και όχι οι θεσμοφυλακές του Συντάγματος ή όσοι καίνε βιβλία που μιλάνε για τον εμβολιασμό??? Στο λέω γιατί το υφάκι σου αυτό θυμίζει… 2 1
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, maniacos93 είπε Ακόμη να καταλάβει ο ζαβός ο κόσμος, μαζί και η Google, ότι ο ιός μεταδίδεται ΚΑΙ από τους εμβολιασμένους. Φτάσαμε στην Ελλάδα το 70%+ να έχουμε εμβολιαστεί και τα κρούσματα κάθε μέρα και χειρότερα. Απλώς το εμβόλιο βοηθάει στην ανάρρωση εφόσον κολλήσεις τον ιό. Δηλαδή τόσο δύσκολο να το καταλάβει κάποιος; Oπότε αν είναι όλοι εμβολιασμένοι οι μεγάλες πιθανότητες είναι να περάσουν ελαφριά την αρρώστια αν κολλήσουν.Τότε γιατί δεν εμβολιάζονται;
AtiX Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Sanjuro είπε Όλοι. Οι ανεμβολίαστοι περισσότερο, οι εμβολιασμένοι λιγότερο. Με ποσοστό για νοσηλεία 1/10 και για θάνατο 1/100… να τα λέμε ακριβώς όπως είναι…
karmagedon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 36 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε ΜΠΡΑΒΟ! Δικαίωμα του κάποιου να είναι ψεκασμένος και φανατισμένος κατά της επιστήμης, δικαίωμα της εταιρείας να μην τον θέλει στο δυναμικό της. Όσοι κλαίγεστε, να δούμε αν θα παίρνατε ρίσκο στη δικιά σας εταιρεία να έχετε ανεμβολίαστο και να μεταδώσει τον ιό σε πελάτες και προσωπικό (οι ανεμβολίαστοι μεταδίδουν περισσότερο), να κλείσει η εταιρεία για μέρες και να κάτσει σπίτι/πάει νοσοκομείο ο ψεκ εργαζόμενος επειδή είναι ψεκασμένος απλά αυτο το (οι ανεμβολίαστοι μεταδίδουν περισσότερο) πως προκύπτει; επισης το ΜΠΡΑΒΟ! με καπς πως προκυπτει; βασικα ποσο εισαι; 2
randomcat Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, AtiX είπε Με ποσοστό για νοσηλεία 1/10 και για θάνατο 1/100… να τα λέμε ακριβώς όπως είναι… Source? 3
MariosX Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Πείτε μου κάτι που εγώ είμαι χαζός που έκανα το εμβόλιο και τις δύο δώσεις και θα κάνω και τρίτη. Πολλούς έχω ακούσει να λένε πως αυτοί που ΔΕΝ έχουν κάνει το εμβόλιο είναι επικίνδυνοι για τους τριγύρω τους. Αυτό εγώ δεν το καταλαβαίνω, πως γίνεται; Διότι εγώ που έχω κάνει το εμβόλιο, μπορώ και κυκλοφορώ "κανονικά" όπου θέλω. Πηγαίνω σε μαγαζιά, σε mall, σε γυμναστήριο, σε σχολή, σε εταιρίες που συνεργάζομαι και ούτω καθεξής. Αυτό που καταλαβαίνω λοιπόν είναι πως εγώ είμαι πιο επικίνδυνος για τους άλλους διότι πέρα ότι μπορώ να κινούμαι "ελεύθερα" σε περισσότερα μέρη αυτό σημαίνει πως μπορώ και πιο εύκολα να μεταδώσω τον ιό στους τριγύρω μου και συν ότι επειδή έχω κάνει το εμβόλιο πιστεύω πως μου παρέχει μία προστασία ή ότι θα περάσω πιο "χαλαρά" τον ιό. Άρα, πως γίνεται λοιπόν αυτοί που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο να είναι επικίνδυνοι και όχι εμείς που μπορούμε να πηγαίνουμε πιο ξένοιαστα κάπου; 12 5
Neural_handshake Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 57 λεπτά πριν, Fotis Deutschland είπε Ω θεέ μου τι άλλο θα δούμε. ειναι μεχρι να θιγει ο κωλος του απο κατι αναλογο ,μετα η κωλοτουμπα συννεφο 1
AtiX Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Sanjuro είπε Αλλάζεις το θέμα γιατί έχεις μπει βαθιά στο ingroup. Βγες μπας και κάνουμε διάλογο. Τα ίδια θα έλεγα και για την ζώνη ή το κράνος κατα την οδήγηση ή οτιδήποτε έβαζε σε κίνδυνο την ζωή ενός συνανθρώπου μου… αν αυτό με βάζει σε κάποιο μαγικό group ή αλλάζω θέμα, τι να πω? Μήπως να βγεις λίγο από την αντιδραστική κατάσταση, που είσαι συνήθως, και να δούμε πχ τι μπορεί να γίνει στην δεδομένη κατάσταση??? Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2021 από AtiX
SabotazNic Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 56 λεπτά πριν, herbalife3 είπε Έτσι. Δημοκρατικά πράγματα Φτιάξε εσύ μια δημοκρατική εταιρεία και προσέλαβε όποιον θέλεις 1
AtiX Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, randomcat είπε Source? Κάθε μέρα ανακοινώνονται… τι δεν τα πιστεύεις? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις