AtiX Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Waiss είπε Ηρεμήστε όλοι! Έρχονται και στρατόπεδα συγκέντρ....εεεε....ειδικοί χώροι για μη εμβολιασμένους οσονούπω 😆 Υπάρχουν ήδη και λέγονται ΜΕΘ και νεκροτομία… 2 1
peponas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 30 λεπτά πριν, Manolo Sismanidis είπε Μην πας μακρυα δες χτες τι εγινε με την ερευνα τσιοδρα? Χιλιαδες θα ειχαν σωθει και ειδικα αν ηταν στην Αθηνα, δηλαδη μας λεει οτι την επαρχια την εχουν γραμμενη, και ακομα δεν βγηκε ενας εισαγγελεας, συμφωνα με αυτην την ερευνα η κυβερνηση ειναι δολοφονος Ρε φίλε θα νομίζεις ότι έχω κάτι προσωπικό με σένα αλλά είσαι πολύ εύκολος στόχος.... Είσαι ο frontman της ψεκας δεν τα λέω μόνο σε σένα... Είσαι ο ορισμός της αποποιησης ευθύνης... Για να μην κάνετε ένα σκατοεμβολιο φταινε πάντα όλοι οι άλλοι.... Γιατί ένα σύστημα υγείας που έχει κρεμάσει από άτομα που δεν εμβολιάζονται εσείς επιλέγετε να το παρουσίασε ότι κλασικά φταινε όλοι οι άλλοι εκτός από τις επιλογές σας.... Έχουν και αυτοί μερίδιο αλλά έχετε και εσείς... Η έκθεση τσιορδα λέει τα αυτονόητα. Το λόγο που είμαστε σε αυτήν την κατάσταση κάνετε γαργάρα... 1 2
Basilhs23___ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, Fotis Deutschland είπε Αν λες εμενα ψεκασμενο συγγνώμη που θα σου το χαλάσω αλλα εχω κανει και τις 2 δόσεις εμβολίου και θα κανω και την 3η. Εχετε μαθει την καραμέλα να αποκαλείτε ψεκασμενο όποιον δεν συμφωνεί με τα γελοία μετρα που παίρνουν οι κυβερνήσεις, τα οποια είδαμε ποσο αποτελεσματικά είναι, ολες οι χωρες σπανε το ενα ρεκορ κρουσματων μετα το αλλο. Και οχι δεν φταίνε ΜΟΝΟ οι ανεμβολιαστοι για τη μεταδοση καθως εκεινοι κανουν Rapid test, αντίθετα εμείς οι εμβολιασμενοι πάμε παντού χωρίς κανένα μέτρο. Αντι να ειμαστε ενωμένοι σαν χωρα καθομαστε και βριζομαστε μεταξυ μας για το εμβολιο. Η ηθική κατρακύλα στο μεγαλείο της. Δεν έχει σημασια αν θα μεταδίδει τον ιό ο εμβολιασμενος, αλλά να οδηγηθεί όσο το δυνατόν λιγότερος κόσμος στα νοσοκομεία και στις ΜΕΘ, αυτό γίνεται μόνο με έναν τρόπο και αυτός είναι το εμβόλιο, μάσκες κτλ είναι επικουρικά μέτρα πλέον και τα οποία λογικό είναι να ατονισουν, τα ρεκόρ σπάνε γιατί μια μερίδα 30-40% ανεμβολιαστων είναι υπεραρκετή για να τιγκαρουν τα νοσοκομεία αφού πλέον μιλάμε για στέλεχος Δ και Ο όχι όπως το πρώτο της Γουχαν. Ενωμένοι δεν ήμασταν ποτέ από το 1821 και ακόμα παλαιότερα. Η ουσία είναι ότι κάποιοι δεν θέλουν να κάνουν αυτό που πρέπει και μετά την πληρώνει όλη η κοινωνία.
skiabox Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 @Basilhs23___ Εφόσον δεν έχεις μυστικές υπηρεσίες και έφυγε το μήνυμα από το Αγιο Ορος προς αυτούς που περίμεναν οδηγίες, έτσι θα πάει το πράγμα.
Basilhs23___ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, skiabox είπε @Basilhs23___ Εφόσον δεν έχεις μυστικές υπηρεσίες και έφυγε το μήνυμα από το Αγιο Ορος προς αυτούς που περίμεναν οδηγίες, έτσι θα πάει το πράγμα. Δεν σε κατάλαβα, καντο πιο λιανα.
aspirini Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Εν ετη 2021 συζηταμε εαν ειναι καλο να εμβολιαστεις εναντι ενος φονικου ιου. Δεν υπαρχει κατι αλλο να προσθεσεις . 8
Macosj Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, aspirini είπε Εν ετη 2021 συζηταμε εαν ειναι καλο να εμβολιαστεις εναντι ενος φονικου ιου. Δεν υπαρχει κατι αλλο να προσθεσεις . Και η αμηχανη στιγμή που η ασπιρίνη είναι κατά πολύ πιο επικίνδυνη από το εμβόλιο που φοβούνται 😀 η σημερινή ψεκα είναι χειρότερη από οποιαδήποτε άλλη εποχή
sdevil Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Έχουμε καταντήσει επεισόδιο του Star wars: Ο πόλεμος των σύγχρονων δούλων.
alexandros9019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 15 ώρες πριν, petasis είπε Σχετίζεται το ένα με το άλλο; Αν έχεις διαβήτη, δεν απειλείς τους γύρω. Αν έχεις covid, είσαι απειλή για τους υπόλοιπους. Είσαι απειλή αν ΕΧΕΙΣ κοβιντ. Αν δεν έχεις, τι σχέση έχει το εμβόλιο; Και ποιός είπε ότι ο εμβολιασμένος δεν κολλάει; Ό,τι να ΄ναι πραγματικά! 2
fmarkos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, Spiraulos είπε έλα, δικό σου. Αριθμός 3 Μάθε τι σημαίνει διάκριση. https://el.m.wiktionary.org/wiki/διάκριση Που κολλάει το δωρεάν?? Καμία σχέση. Δεν σε θέλει επειδή δεν είσαι εμβολιασμένος. Απλό Δεν θα σου απαντήσω εγώ μπορείς να δεις εδώ μια ωραία απάντηση στην λογική του διαχωρισμού. Υ.Γ ότι μας νευριάζει συνήθως είναι η αλήθεια που φοβόμαστε να αντιμετωπίσουμε.
alexandros9019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Macosj είπε Όχι το 100% της ευθύνης το έχουμε εμείς που ψηφίζουμε, εγώ βλέπω τους ίδιους κυβερνώντες που ήταν πριν την κρίση. Εδώ δεν φταίνε αυτοί, αλλά τα πρόβατα. Η πολιτική όμως δεν έχει σε τίποτα να κάνει με την ιατρική. Έχουμε έναν ιό, πρέπει να εμβολιαστεις. Δεν υπάρχουν κόμματα, πολιτικές σε αυτό. Είναι ατομικό και κοινωνικό καθήκον του καθένα μας Αντε άλλο ένα répète, ο εμβολιασμένους κολλάει αλλά έχει πολύ μικρότερη πιθανότητα να καταλήξει. Σαν την λερναία υδρα είστε οι ψεκ Φίλε, ψεκασμένος μπορεί να είναι κανείς για πολλούς λόγους. Ψεκ=ανεμβολίαστος μόνο ο ψεκ μπορεί να το δει με αυτό τον τρόπο. Και δεν θα επεκταθώ στο αν το έχω κάνει ή όχι. Αυτό που λέω είναι πως θεωρούμε ότι ο ανεμβολίαστος πρέπει ντε και καλά να είναι αυτός που θα κολλήσει και θα μεταφέρει και θα πεθάνει κ.ο.κ. Στατιστική: 10 εκατομμύρια Έλληνες. 1 εκατομμύριο κρούσματα σε 2 χρόνια το λιγότερο, καθώς για μήνες στην αρχή δεν μετριούνταν. 19 χλδ νεκροί σε 2 χρόνια, τα οποία 3/5 προ εμβολίων και ένα ποσοστό εμβολιασμένων. Στατιστικά πεθαίνει ένα 1,5-2% και κολλάει ένα 15%-20% σε 2 χρόνια. Άρα, να απολύσεις τους ανεμβολίαστους από το προσωπικό σου, δεν αποτελεί επιχείρημα ότι θα κολλήσουν τους υπόλοιπους. Διαφορετικά, ας απολυθούν και όλοι όσοι μπορούν να κολλήσουν μια απλή γρίπη και τους υπόλοιπους, διότι πάλι ένα 20% θα νοσήσει, άρα μέρες εκτός εργασίας και κίνδυνος θανάτου (από 0,00...1% έως ποιός ξέρει) 1
Fotis Deutschland Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε , τα ρεκόρ σπάνε γιατί μια μερίδα 30-40% ανεμβολιαστων είναι υπεραρκετή για να τιγκαρουν τα νοσοκομεία αφού πλέον μιλάμε για στέλεχος Δ και Ο όχι όπως το πρώτο της Γουχαν. Ειναι καλο πριν γραφουμε κατι να εχουμε γνωσεις, εγω αυτο εμαθα στη ζωη μου τουλαχιστον. Στη Δανια το 82% του πληθυσμού ειναι εμβολιασμενο ομως εχουν 7.000 κρούσματα την ημερα και πανε σε lock down. Στην Νοτια κορεα με 80.7% vaccination rate έχουν 5.000 κρούσματα και 60 νεκρους την ημερα. Σαφως και το εμβολιο ειναι η λυση ομως το να τα ρίχνεται ολα στους ανεμβολιαστους οταν οι εμβολιασμενοι πανε σε Bar ο ενας πανω στον αλλον και κολλάνε αυξάνοντας τη διασπορά ειναι γελοίο. Το εμβολιο επρεπε να ειναι must για τους 60+ μονο, τωρα να αναγκάζεις εναν 20χρονο να κανει το εμβόλιο οταν οι παππούδες δεν εχουν ακομα εμβολιαστεί σε μεγαλο ποσοστο αυτο ειναι για γελια και για κλαματα 3 2
ExTaCy1337 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 εξαιρεί για ιατρικούς ή θρησκευτικούς λόγους. Πολυ δύσκολο exploit, θα γεμισει η εταιρεία με θρήσκους απο περιέργες θρησκίες. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Fotis Deutschland είπε Ειναι καλο πριν γραφουμε κατι να εχουμε γνωσεις, εγω αυτο εμαθα στη ζωη μου τουλαχιστον. Στη Δανια το 82% του πληθυσμού ειναι εμβολιασμενο ομως εχουν 7.000 κρούσματα την ημερα και πανε σε lock down. Στην Νοτια κορεα με 80.7% vaccination rate έχουν 5.000 κρούσματα και 60 νεκρους την ημερα. Σαφως και το εμβολιο ειναι η λυση ομως το να τα ρίχνεται ολα στους ανεμβολιαστους οταν οι εμβολιασμενοι πανε σε Bar ο ενας πανω στον αλλον και κολλάνε αυξάνοντας τη διασπορά ειναι γελοίο. Το εμβολιο επρεπε να ειναι must για τους 60+ μονο, τωρα να αναγκάζεις εναν 20χρονο να κανει το εμβόλιο οταν οι παππούδες δεν εχουν ακομα εμβολιαστεί σε μεγαλο ποσοστο αυτο ειναι για γελια και για κλαματα Από ότι φαίνεται ούτε εσύ έχεις γνώσεις, οπότε άσε για κάπου αλλού αυτά τα επιχειρήματα γιατί δεν περνανε. Άσε πόσα κρούσματα έχουνε. Αυτό δεν μου λέει τίποτα, κρούσμα είναι και ο φίλος μου που είχε 37.9 πυρετό προχτές, είχε κάνει 2 δόσεις, έμεινε σπίτι του μετά το επιβεβαιωμενο PCR και μετά από δύο ημέρες ήταν μια χαρά. Αν δεν είχε κάνει τα εμβόλια θα ήτανε χειρότερα, από τρέξιμο σε νοσοκομείο, μπορεί και σε ΜΕΘ. Στα νούμερα που λες σου διαφεύγουν τα εξής ποσοτικα και ποιοτικά δεδομένα. Πόσοι έτρεξαν να κάνουν τεστ, διότι άλλες χώρες κάνουν πολύ περισσότερα από ότι εδώ, τα πραγματικά κρούσματα είναι πολύ περισσότερα από τα καταγεγραμμενα και ειδικά στην χώρα μας. Το πιο σημαντικό από όλα, πόσοι είναι εμβολιασμενοι από όσους εισέρχονται στις ΜΕΘ. Ένα άλλο επίσης σημαντικό νούμερο που σου διέφυγε, μιας και τα κρούσματα είναι απόλυτοι αριθμοί και όχι σχετικοί, δες τι πληθυσμό έχει η κάθε χώρα ως προς τις διαθέσιμες ΜΕΘ και τα διαθέσιμα νοσοκομεία. Συγκρινεις λοιπόν άλλες χώρες με άλλα μεγέθη. Διαθέσιμες εντατικες ανά ανεμβολίαστο και πληθυσμό, και ποσοστό εμβολιασμενων στις ΜΕΘ. Βρες μου τι ποσοστό λοιπόν είναι αυτοί και μετά τα λέμε. 1
tsofras Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 16 ώρες πριν, fmarkos είπε Πωλαιμαναι τοιν Αιλαδα κε των Αιλοινεισμω. Τοι αλο θα κάνουν; 😋😋 Νόμιζα ότι ήταν κάποιο αρχαίο κείμενο προς παράθεση την πρώτη φορά που το διάβασα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις