Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 248
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Manolo Sismanidis είπε

Απο τα σχολια καταλαβαινεις ποσο αμαθης υπαρχουν εδω μεσα,ακομα  πιστευουν οτι τους λενε τα καναλια και η κυβερνηση, οτι μονο οι ανεμβολιαστοι  μεταδιδουν και αλλες τετοιες μπαρουφες, ενας δεν εχει βγει ακομα να μου απαντησει πως πιστευουν οτι αυτοι που  σε εχουν καταστρεψει τοσα χρονια με οποιο τροπο υπαρχει ξαφνικα νοιαζοντε για την υγεια σου, 

Δυστυχώς με τα λεγόμενα σου όμως επιβεβαιώνεις τον παρακάτω μύθο του Αισώπου…

Ο βοσκός που έκανε αστεία.

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Macosj είπε

Κανένας δεν είπε ότι μεταδίδουν μόνο οι ανεμβολιαστοι, λέμε ότι οι εμβολιασμενοι μεταδίδουν πολύ λιγότερο, επειδή έχουν μικρότερο ιικό φορτίο ( προφανώς επειδή έχουν ανοσία και καταπολεμαται ο ιός άμεσος και όχι μετά από μια εβδομάδα όπως οι ανεμβολιαστοι). Το έχουν καταστρέψει την υγεία είναι υποκειμενικό, ο λαός αποφάσισε ότι θέλει νεοφιλελε κυβέρνηση. Η προηγούμενη έβαλε και 2,5 εκα ανασφαλιστους, οργάνωσε τα νοσοκομεία κτλ. Το μυστικό είναι η ψήφος, τι να κάνουμε έτσι είναι. Τα ΜΜΕ αντί να κράζουν θα έπρεπε να βγάζουν όλη την μέρα εκπαιδευτικά βίντεο πάνω στο ανοσοποιητικού, βιολογία και εμβόλια, έτσι ώστε να μάθει ο κόσμος πως λειτουργούν 

Οχι κανεις, πολυ το λενε  κανε μια σβουρα στα  σχολια, αυτο με το ιικο φορτιο ειναι μεγαλη μπουρδα οσους γνωστους ειχα με κοβιντ εμβολιαςμενοι ηταν,  

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Manolo Sismanidis είπε

Οχι κανεις, πολυ το λενε  κανε μια σβουρα στα  σχολια, αυτο με το ιικο φορτιο ειναι μεγαλη μπουρδα οσους γνωστους ειχα με κοβιντ εμβολιαςμενοι ηταν,  

Λεμε και ψεματάκια πρωινιάτικα εεε?

• Like 3
Δημοσ.

Πονέστε όσο θέλετε ψέκια που τα θέλετε όλα δικά σας. Αν δεν γουστάρετε ιδρύστε δικιά σας κοινωνία αλλού να κάνετε οτι σας κατέβει.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, randomcat είπε

Στο 07:47 ο Rossmann λέει ότι ένας υπάλληλός του ο οποίος ήταν πολύ καλά στην υγεία του και αθλητικός, έκανε την πρώτη δόση και όλα πήγαν καλά, αλλά στην δεύτερη δόση μπήκε μία εβδομάδα στο νοσοκομείο για μυοκαρδίτιδα, η ασφάλεια του υπαλλήλου του κάλυψε πάνω από 30 χιλιάδες δολάρια (!) για το νοσοκομείο και ο υπάλληλος πλήρωσε και 2000 από την τσέπη του στον καρδιολόγο.

Λέει λοιπόν ότι εκείνος αρνείται να διατάξει τους υπαλλήλους του να κάνουν το εμβόλιο ακόμα και αν χρειαστεί να πληρώσει πρόστιμο, καθώς θεωρεί ότι ηθικά, οικονομικά, ως φίλος κ.λπ. έχει την ευθύνη για ό,τι πάθουν αν τους αναγκάσει να κάνουν κάτι, ότι ευτυχώς που δεν έκανε ο υπάλληλός του τη δεύτερη δόση κατόπιν δικής του πίεσης, και ότι δεν θα μπορούσε καν να του ζητήσει να κάνει την τρίτη δόση.

Σοβαρά τώρα; Σε άρθρο για covid και εμβόλια κάνει κάποιος ποστ βίντεο του Rossmann;;; Δεν νοιάζει κανέναν που έτυχε ο υπάλληλός του να είναι μέσα στο 10/1.000.000 πιθανότητες να πάθει κάτι. Και ντεπόν να έπαιρνε παίζει να είχε ανάλογες πιθανότητες για κάποιο σύμπτωμα. Δηλαδή κάπου έλεος πια.

• Like 3
Δημοσ.
9 ώρες πριν, ninos30 είπε

Έχω μια απορία για όλους αυτούς που γράφουν ψεκ και ψεκες και όλα τα συναφή. Πραγματικά πιστεύετε ότι όλοι αυτοί που δεν "θέλουν" να κάνουν το εμβόλιο πιστεύουν σε 5G και εξωγήινους;

Η φίλη μου για παράδειγμα έχει σοβαρό πρόβλημα με φλεβίτη. Όλοι οι γιατροί της της λένε μην τυχόν κάνει το εμβόλιο γιατί κινδυνεύει από θρόμβωση και "γεια σας". Δεν μπορεί όμως να πάρει εξαίρεση για ιατρικούς λόγους σύμφωνα με τα ελληνικά δεδομένα εξαίρεσης από εμβόλιο. Αν κάποια στιγμή οι δικοί μας φωστήρες (πολιτικοί) ψηφίσουν το ίδιο όπως USA πλευρά (που θα το κάνουν) θα χάσει την δουλειά της. Και μεγαλώνει μόνη της 2 έφηβα παιδιά. Και πιστέψτε με τα 30-50€ τον μήνα που δίνει για τα rapids, της λείπουν από το πορτοφόλι της. Μακάρι να μπορούσε να κάνει το "ανέξοδο" εμβόλιο...

Πιστεύετε ακόμα λοιπόν πως η Google (και η κάθε Google) καλά κάνει;

Ναι, καλά κάνει. Για αρχή, η γκουγκλ εξαιρεί από την απόλυση όσους δεν μπορούν να κάνουν το εμβόλιο.

Για την συγκεκριμένη περίπτωση εγώ θα πω ότι πουν οι γιατροί. Το ότι βέβαια επίσημα δεν μπορεί να εξαιρεθεί, θέτει θέμα αξιοπιστίας στο αν είναι έτσι. Δικός μου γνωστός έχει επίσης θέμα με τον φλεβίτη, με 3 χειρουργεία στο ένα πόδι και 2 στο άλλο. Ο γιατρός του δεν του είπε να μην κάνει το εμβόλιο, και έχει προγραμματίσει την 3η δόση.

Αν η φίλη σου είναι βαρύτερο περιστατικό, σίγουρα μπορεί να πάρει βεβαίωση. Αν δεν μπορεί να πάρει βεβαίωση, σημαίνει ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά από ότι νομίζει.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, KostasKri είπε

Σοβαρά τώρα; Σε άρθρο για covid και εμβόλια κάνει κάποιος ποστ βίντεο του Rossmann;;; Δεν νοιάζει κανέναν που έτυχε ο υπάλληλός του να είναι μέσα στο 10/1.000.000 πιθανότητες να πάθει κάτι. Και ντεπόν να έπαιρνε παίζει να είχε ανάλογες πιθανότητες για κάποιο σύμπτωμα. Δηλαδή κάπου έλεος πια.

Τώρα τον έμαθες το κύριο, μια ζωή και σε κάθε θέμα τα ίδια κάνει εσκεμμένα… εγώ θα ανησυχούσα για τους συμφορητες που του κάνουν like χωρίς καν να καταλαβαίνουν τίποτα!!!

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, petasis είπε

Σχετίζεται το ένα με το άλλο; Αν έχεις διαβήτη, δεν απειλείς τους γύρω. Αν έχεις covid, είσαι απειλή για τους υπόλοιπους.

Απλή λογική, ακριβώς έτσι είναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Manolo Sismanidis είπε

Είναι μπούρδα η επιστήμη? Άσε τα σχόλια και πάρε ένα βιβλίο βιολογίας. Το εμβόλιο προκαλεί Β και Τ ανοσία, δηλαδή χυμική και κυτταρική. Από την στιγμή που θα εισέλθει ο ιός στο επιθηλιακό κύτταρα του πνεύμονα, λόγω ACE2 συγγένεια, θα αρχίσει να πολλαπλασιάζεται. Σε περίπτωση που δεν έχεις ανοσία, αυτός θα συνεχίσει τον πολλαπλασιασμό θα προκαλέσει λύση του κυττάρου, ενώ θα έχουν γίνει εκατομμύρια αντίγραφα και θα εισέλθει και στα γειτονικά. Αυτός ο κύκλος θα καταστρέψει τα κύτταρα του πνεύμονα με αποτέλεσμα τα γνωστά συμπτώματα και την ανάγκη για διασωλήνωση, σε αυτή την περίπτωση για να παραχθούν ειδικά β και τ κύτταρα θέλει τουλάχιστον μια εβδομάδα με αποτέλεσμα έως τότε η πιθανότητα να έχει καταστραφεί μεγάλο μέρος του πνευμονικού παρεγχύματος να είναι πολύ μεγάλη. Όταν έχεις όμως ανοσία, ο ιός δεν θα προλάβει να καταστρέψει πολλά κύτταρα διότι θα έχεις και τα αντισώματα και τα Τ κυτταροτοξικά έτοιμα που είναι ειδικά για ιογενείς λοιμώξεις. Προφανώς σε αυτήν την περίπτωση το ιικό φορτίο θα είναι ελάχιστο, όπως και η μετάδοση που θα είναι κυρίως τις πρώτες  2-3 μέρες. Το ξέρω ότι στον τοίχο τα γράφω αυτά, αλλά έστω ένας να το δει και να το ψάξει θα είμαι ευχαριστημένος 

Επεξ/σία από Macosj
  • Like 7
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AtiX είπε

Τώρα τον έμαθες το κύριο, μια ζωή και σε κάθε θέμα τα ίδια κάνει εσκεμμένα… εγώ θα ανησυχούσα για τους συμφορητες που του κάνουν like χωρίς καν να καταλαβαίνουν τίποτα!!!

δεν τον έμαθα τώρα δυστυχώς, και επειδή τον έχω παρακολουθήσει αρκετά, ξέρω ότι κάνει την τρίχα τριχιά και σε καμία περίπτωση δεν θα εμπιστευόμουν αυτά που λέει.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, kokoviosR είπε

Το εμβολιο δεν ειναι το μαγικο ραβδακι. ΟΛΟΙ μας μεταδιδουμε και δυστυχως περιπου το ιδιο, ψαξε να ενημερωθεις. Το εμβολιο ειναι ατομικη προστασια, οχι συλλογικη.

Αυτό που γράφεις είναι λάθος. Το εμβόλιο είναι και ατομική και συλλογική προστασία.

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Manolo Sismanidis είπε

Οτι εσυ το τρως αμασητο και λες ψεμματα προσπαθωντας να βγαλεις αλλους ψευτικους που το πας?

Έλα να πάμε μια βόλτα στο Σωτηρία να δούμε ποιος έχει δίκιο και ποιος όχι…

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...