trelofanis81 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπερα παιδια..εχω ενα samsung s21 plus.. Προσφατα εγινε αυτοματη αναβαθμιση σε anroid 12.. Στο αυτοκινητο εχω εγκαταστησει το eng custom που κανει την εργοστασιακη οθονη να παιζει anroid auto,video κτλ κτλ.. Εχει και επιλογη για mirroring..το mirroring το κανει ειτε wireless ειτε μεσω usb Σε περιπτωση που θες wireless σου λεει να κανεις ενα hotspot με καποια στοιχεια(το καναμε) και να να ανοιξεις το mlink app(κατεβασαμε οτι mirro link app υπαρχει)..τιποτα... Παμε στην επιλογη usb mirroring..ΟΤΙ κινητο και να συνδεσεις anroid,κανει mirror κανονικα...το μονο που δεν παιζει ειναι το s21!!! Στα υπολοιπα κινητα με το που συνδεεις το usb cable εμφανιζει το περιβαλλον του κινητου στην οθονη κανονικοτατα.. Με το που βαζεις το s21 λεει:anroid mirroring connecting και σε πεταει εξω...δεν το αφηνει.. Το παιδι μου μου σεταρε το eng custom δοκιμασε του κοσμου τις παραμετροποιησεις στο κιν..το μονο που δε δεχεται ειναι το s21.. Οποιος πραγματικα μου βρει λυση θα του ειμαι υποχρεος....
GATE123 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Ενδέχεται το eng custom να μην είναι συμβατό με Android 12 ή και το αντίστροφο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα