bboy14 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα έχω ένα xiomi redmi note 8 με miui 12.0.2 global με Android 11.Εχω παρατηρησει εδώ και μήνες ότι όταν το φορτίζω στο 100% η και σε μικρότερο ποσοστό πχ.90% και το βγάζω από την πρίζα το αφήνω στην αναμονή χωρίς να κάνω τπτ ουτε κλήσεις ουτε τπτ μετά από κανένα 20λεπτο πέφτει η στάθμη της μπαταρίας 2 με 3 μονάδες.Ειναι φυσιολογικο αυτό μετά από τόσο καιρό; Δεν του 2χω κανει ποτε hard reset θα βοηθήσει αν το κάνω θα επανέλθει η μπαταρία και θα κραταει;
koutsis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 47 λεπτά πριν, bboy14 είπε Καλησπέρα έχω ένα xiomi redmi note 8 με miui 12.0.2 global με Android 11.Εχω παρατηρησει εδώ και μήνες ότι όταν το φορτίζω στο 100% η και σε μικρότερο ποσοστό πχ.90% και το βγάζω από την πρίζα το αφήνω στην αναμονή χωρίς να κάνω τπτ ουτε κλήσεις ουτε τπτ μετά από κανένα 20λεπτο πέφτει η στάθμη της μπαταρίας 2 με 3 μονάδες.Ειναι φυσιολογικο αυτό μετά από τόσο καιρό; Δεν του 2χω κανει ποτε hard reset θα βοηθήσει αν το κάνω θα επανέλθει η μπαταρία και θα κραταει; Απλά η μπαταρία είναι πολύ παλιά και τα κάνει αυτά. Βασικά αν το μονο θέμα σου είναι αυτο με το note 8, να είσαι και ευχαριστημένος!
kp1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 47 λεπτά πριν, koutsis είπε Απλά η μπαταρία είναι πολύ παλιά και τα κάνει αυτά. Βασικά αν το μονο θέμα σου είναι αυτο με το note 8, να είσαι και ευχαριστημένος! Γιατι εβγαλε θέματα και το note 8?Τι έγινε με την xiaomi τελευταίο σκυλί μοντέλο τι redmi note 8 pro και μετά το χάος..
GATE123 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, bboy14 είπε Καλησπέρα έχω ένα xiomi redmi note 8 με miui 12.0.2 global με Android 11.Εχω παρατηρησει εδώ και μήνες ότι όταν το φορτίζω στο 100% η και σε μικρότερο ποσοστό πχ.90% και το βγάζω από την πρίζα το αφήνω στην αναμονή χωρίς να κάνω τπτ ουτε κλήσεις ουτε τπτ μετά από κανένα 20λεπτο πέφτει η στάθμη της μπαταρίας 2 με 3 μονάδες.Ειναι φυσιολογικο αυτό μετά από τόσο καιρό; Δεν του 2χω κανει ποτε hard reset θα βοηθήσει αν το κάνω θα επανέλθει η μπαταρία και θα κραταει; Μήπως δεν έκανες σωστή χρήση τις μπαταρίας? Έπαιζες παιχνίδια? Αν ναι έπαιζες και το είχες παράλληλα στην πρίζα? Όταν το είχες πρωτοπάρει είχε γίνει σωστός κύκλος φόρτισης? Calibration έχεις κάνει ποτέ? Είναι πολλά που παίζουν ρόλο. 1 ώρα πριν, kp1 είπε Γιατι εβγαλε θέματα και το note 8?Τι έγινε με την xiaomi τελευταίο σκυλί μοντέλο τι redmi note 8 pro και μετά το χάος.. Δεν είναι θέμα η μπαταρία. Απλή φθορά είναι ανάλογα την χρήση. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2021 από GATE123
bboy14 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δεν παίζω παιχνίδια καν ,και από οτι ξέρω κάνω σωστη χρήση του κινητού και του κύκλου φόρτισης του.calibration δεν θυμάμαι να εχω κανει, το αφήνεις και αδειάζει μέχρι να κλεισει και το φορτίσεις φουλ στο τερμα
chios Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Κάνε αυτό Με την μπαταρία και δώσε και ένα hard reset, μπορεί να μην έχει κάτσει σωστά κάποιο update, δύσκολα να έχει χαλάσει η μπαταρία, εγώ μετά τον 3-4 χρόνο βλέπω πτώση τις μπαταρίας. Ένα σκύλο meizu έχω κοντεύει 4 χρονών και η μπαταρία του άντε να έχει χάσει ένα 20%.
bboy14 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 1,5 χρόνο το εχω το κινητό θα προσπαθήσω πρώτα το calibration και μετά το hard reset όπως ειπες
GATE123 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, bboy14 είπε calibration δεν θυμάμαι να εχω κανει, το αφήνεις και αδειάζει μέχρι να κλεισει και το φορτίσεις φουλ στο τερμα 1. Αφήστε την μπαταρία του τηλεφώνου να εξαντληθεί, περιμένετε μέχρι να απενεργοποιηθεί λόγω χαμηλής μπαταρίας. 2. Φορτίστε το τηλέφωνο πλήρως χωρίς να το ενεργοποιήσετε. 3. Μόλις φορτιστεί πλήρως, ενεργοποιήστε το και αφήστε το ανέγγιχτο για 30 λεπτά. 4. Συνδέστε ξανά τον φορτιστή και αφήστε τον να φορτιστεί για άλλα 30 λεπτά, μην τον χρησιμοποιείτε ενδιάμεσα. 5. Μόλις φορτιστεί πλήρως η μπαταρία, αποσυνδέστε την και η μπαταρία σας έχει πλέον βαθμονομηθεί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα