Jose Mourinho Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας! Καλες γιορτες ευχομαι σε ολους σας!!! Εκανα ιντερνετικη συνδεση με πιατο στην Free To Connect και παραλληλα ζητησα φορητοτητα του σταθερου αριθμου απο την Vodafone στην υπηρεσια VoIP της Modulus. Το θεμα ειναι οτι ειτε πρεπει να αγορασω αλλη συσκευη τηλεφωνου που να υποστηριζει VoIP και να κουμπωσω πανω στο ρουτερ ή να αγορασω VoIP Gateway να μου κανει την "γεφυρα" με την υπαρχουσα συσκευη τηλεφωνου και το ρουτερ. Τι θα ηταν προτιμοτερο; Μιλαμε για απλη χρηση ως σταθερο τηλεφωνο σε οικια. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2021 από Jose Mourinho Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ότι σε βολεύει καλύτερα. Μια λύση είναι ένα Gigaset IP ασύρματο DECT, που παίζει και με τις 2 συνδέσεις (αναλογική και VoIP). Π.χ. το A690IP που το πουλά κάποιος στο φόρουμ. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2021 από jkoukos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jose Mourinho Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Επειδη εχω ενα καλο ασυρματο της Panasonic επισης καινουριο ελεγα μηπως πηγαινα σε gateway. Και πιο φθηνη λυση ειναι και δεν εχει τοση διαφορα να υποθεσω απο το Gigaset ΙΡ σε ποιοτητα σηματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Grandstream HT801 από την στιγμή που έχεις ασύρματο τηλέφωνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jose Mourinho Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Αυτο βρηκα κ εγω! Σε ευχαριστω για τον χρονο σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 και ενα cisco spa μια χαρα θα κανει δουλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα