Athanasios2104 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 19 ώρες πριν, Devil9697 είπε Το δεύτερο κινητο που εχω iphone 8 με 15 μια χαρα παει παντως! iPhone 8 και πάει σέρνοντας, να ήξερα θα κρατούσα το iOS 14 (αν δεν στρώσει με κανένα update βλέπω να ψάχνομαι για uninstall). Ίδια φάση παλιότερα με ένα iPhone 6. Τότε θυμαμαι τους έπιασαν και έγινε το σκάνδαλο και έπεισαν οι κινήσεις, τώρα δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει κάτι…
polaki Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, geostratis είπε Μα ακριβώς το αντίθετο λέω! Πελάτης-καταναλωτής είμαι, και εχω πληρώσει και κατέχω μια συσκευή. Δεν θέλω καμμιά "συντήρηση", παρά μόνο αν διορθώνει κάποιο σφάλμα. Αλλιώς να μου λείπει, ειδικά αν αχρηστεύει το κινητό μου. Φαντάσου να πήγαινες για service στο αυτοκίνητο, να σου "αναβαθμίζανε" τμήματα, και μετά να μη δούλευε! Αυτό εχουμε κι εδώ. Οποιος δεν καταλαβαίνει, τα σκάει, λέει κι "ευχαριστώ" στην "μαμά", αλλά όχι να μας την βγαίνει κι όλας που δεν τσιμπάμε το ίδιο! Δεν καταλαβαίνω που το πας. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 2 δρόμοι, ο Android και ο iOS. Και οι 2 δρόμοι έχουν updates με καινούρια features. Ειλικρινά, τί ακριβώς εννοείς και που το πας, δεν το καταλαβαίνω. Είχα ένα Ericsson T28 με πορτάκι το 1999. Δεν έπαιρνε καμία αναβάθμιση. Δεν υπάρχει πλέον όμως, οπότε δεν έχει νόημα να το μνημονεύω κάθε φορά που μου γίνεται update στο λειτουργικό, οποιασδήποτε πλατφόρμας. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, geostratis είπε Μα ακριβώς το αντίθετο λέω! Πελάτης-καταναλωτής είμαι, και εχω πληρώσει και κατέχω μια συσκευή. Δεν θέλω καμμιά "συντήρηση", παρά μόνο αν διορθώνει κάποιο σφάλμα. Αλλιώς να μου λείπει, ειδικά αν αχρηστεύει το κινητό μου. Τα "αχρηστεύει το κινητό μου" είναι πολύ παλιές ιστορίες για να τις αναμασάτε. Όχι πως δεν είχε συμβεί σε παλιότερες συσκευές, αλλά θα κλείσουμε σχεδόν 10ετία σε λίγο... Σε iPhone SE 1st gen π.χ. μια χαρά πάει το iOS 15 (δεν είναι το βασικό κινητό μου, αλλά μου φαίνεται ΟΚ) Επίσης η πολιτική αναβαθμίσεων άλλαξε, μπορείς να μείνεις για πάντα στο iOS 14 και να δέχεσαι μόνο security updates αν δεν θες την version 15. 13 ώρες πριν, Markantonis είπε Γιατί απλά να δείχνει και όχι να ακυρώνει; Δηλαδή βάλαμε - δεχτήκαμε την παρακολούθησή μας (tracking) από άλλους στην ζωή μας; Τι privacy είναι αυτό; Πρέπει να κάνει πιο ουσιαστικά πράγματα η Apple και όχι να μένει σε τίτλους μόνο χωρίς να τους υποστηρίζει στην πραγματικότητα. Υπάρχουν dns blockers για αυτή την δουλειά που πιάνουν όλα τα apps. NextDNS π.χ. Για το Safari μόνο υπάρχουν ad blockers όπως AdGuard etc.
Dimitris_1981 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, billdanos είπε Στην περίπτωση αυτή πολύ απλά ΔΕΝ κατεβάζεις τα apps με την πολιτική των οποίων δεν συμφωνείς. Δεν μπορείς ας πουμε να εχεις το facebook αν διαφωνείς με τις καταγραφές που κάνει. Και ναι ηρθε η στιγμη που θα συμφωνησω 100% με τον @billdanos 😛
DexterHol Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Προστέθηκε και η επιλογή να γίνεται επαναφορά της συσκευής από το lock screen όταν έχει ξεχαστεί το passcode, που μέχρι πρότινος χρειαζόταν Mac ή PC (ή πρόσβαση στο internet για διαγραφή μέσω Find My). https://support.apple.com/el-gr/HT212951 1
Grasterix1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Όλα έγιναν για την ψηφιακή κληρονομιά …… και στον αγαπημένο μου εγγονό αφήνω το μονάκριβο μου iPad Pro …… 😅🤣😂🤣
THESPYROS Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Η μπαταρια του μετα την αναβάθμιση τσιμπάει λιγο περισσότερο
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Με το τελευταίο RC 15.3 η μπαταρια πάει πολύ καλύτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα