Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 4 hours ago, Markantonis said: Μέσω του App Privacy Report, οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν επίσης ποιες εφαρμογές επικοινώνησαν με ποιο domain και πόσο πρόσφατα επικοινώνησαν, ώστε να γνωρίζουν τι γίνεται στο παρασκήνιο. Είναι εφικτό για παράδειγμα, να δει κανείς όλους τους trackers μιας ιστοσελίδας και να καταλάβει ο χρήστης τη διαδρομή των δεδομένων του. Γιατί απλά να δείχνει και όχι να ακυρώνει; Δηλαδή βάλαμε - δεχτήκαμε την παρακολούθησή μας (tracking) από άλλους στην ζωή μας; Τι privacy είναι αυτό; Πρέπει να κάνει πιο ουσιαστικά πράγματα η Apple και όχι να μένει σε τίτλους μόνο χωρίς να τους υποστηρίζει στην πραγματικότητα. Στην περίπτωση αυτή πολύ απλά ΔΕΝ κατεβάζεις τα apps με την πολιτική των οποίων δεν συμφωνείς. Δεν μπορείς ας πουμε να εχεις το facebook αν διαφωνείς με τις καταγραφές που κάνει. 3 1
asmilon Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, geostratis είπε Eλεος! Δεν θέλουμε άλλες λειτουργίες! Θέλουμε μόνο το τηλεφωνάκι μας να δουλεύει καλά όπως περυσι. Τότε που το πήραμε γιατί μας άρεσε, και το χρυσοπληρώσαμε. Αν θέλαμε κι'άλλες λειτουργίες, ή θα περιμέναμε, ή θα ψάχναμε αλλού! Απο περιέργεια τι θα περιμενες; 1
koutsis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, geostratis είπε Eλεος! Δεν θέλουμε άλλες λειτουργίες! Θέλουμε μόνο το τηλεφωνάκι μας να δουλεύει καλά όπως περυσι. Τότε που το πήραμε γιατί μας άρεσε, και το χρυσοπληρώσαμε. Αν θέλαμε κι'άλλες λειτουργίες, ή θα περιμέναμε, ή θα ψάχναμε αλλού! 12 ώρες πριν, greekandrew1953 είπε Μας έχουν τρελάνει στις αναβαθμίσεις χειρότερα από Android κατάντησαμε.χρήστης 7 plus-xs max-11 pro max-12 pro max-13 pro max.μας εχουνε πρήξει Ο ορισμός του "ότι να ναι" και τα δύο σχόλια! 7 1
AtiX Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, koutsis είπε Ο ορισμός του "ότι να ναι" και τα δύο σχόλια! Αυτό συμβαίνει όταν δεν καταλαβαίνεις τι προϊόν έχεις στα χέρια σου… καλή ώρα γιατί να υπάρχουν αναβαθμίσεις σε ένα smartphone, γιατί να βάζω καφέ στην εσπρεσιέρα, γιατί βγαίνουν καινούργια windows, γιατί τελειώνει το μελάνι στους big στυλούς, γιατί πρέπει να πλένω τα ρούχα μου, γιατί, γιατί, γιατί… 1
greekandrew1953 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 22 λεπτά πριν, koutsis είπε Ο ορισμός του "ότι να ναι" και τα δύο σχόλια! Γνώμη σου αδερφέ.έχεις iphone η κάνα χιαομι για να ξέρουμε σε τη χρήστη απαντάμε.η σε νοιάζει απλά να πάρεις κάνα like να μαζέψεις πόντους. 1 1
AtiX Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, greekandrew1953 είπε Γνώμη σου αδερφέ.έχεις iphone η κάνα χιαομι για να ξέρουμε σε τη χρήστη απαντάμε.η σε νοιάζει απλά να πάρεις κάνα like να μαζέψεις πόντους. Μια βόλτα από τα θέματα της Apple θα σου έλυνε κάθε απορία για το αν έχει ο koutsis iPhone ή όχι…
greekandrew1953 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, AtiX είπε Μια βόλτα από τα θέματα της Apple θα σου έλυνε κάθε απορία για το αν έχει ο koutsis iPhone ή όχι… Δεν μπαίνω να δω ούτε να ψάξω θέματα εμένα με νοιάζει να μπορώ να πουλήσω κάνα προϊόν σε μέλη του ινσομνια.και ότι μου βγάζει στην αρχική και μου κάνει αίσθηση απαντάω.απλά η απάντηση σου δεν στέκει φίλε μου.αυτή είναι η γνώμη μας.εάν δεν σου κάνει προσπερνάς μην απαντάς για να πάρεις κάνα χαμογελάκι καμμία κούπα η κάνα like.εντελώς φιλικά στο λέω.
nemom Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, AtiX είπε γιατί τελειώνει το μελάνι στους big στυλούς ...οι big στυλοί να είναι όπως τα Bic στυλό ας πούμε; 😀 Περί update, μια χαρά το βρίσκω. Χρήσιμες προσθήκες επιτέλους με το iOS15, ορισμένες τουλάχιστον, και καλό είναι να υπάρχουν. Η καταγραφή της δραστηριότητας των app λχ είναι σωστό να υπάρχει και εννοείται την ενεργοποίησα και την τσέκαρα τί ψάρια πιάνει αρκεί να τα πιάνει. Τώρα περί ενόχλησης από τα update, εδώ λέμε να υπάρχουν, όχι να μην υπάρχουν. Και όποιος θέλει δεν κατεβάζει το update, έτσι πάνε αυτά για κάποιον που ενοχλείται με τα update. 1
halastar Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 17 λεπτά πριν, nemom είπε ...οι big στυλοί να είναι όπως τα Bic στυλό ας πούμε; 😀 Περί update, μια χαρά το βρίσκω. Χρήσιμες προσθήκες επιτέλους με το iOS15, ορισμένες τουλάχιστον, και καλό είναι να υπάρχουν. Η καταγραφή της δραστηριότητας των app λχ είναι σωστό να υπάρχει και εννοείται την ενεργοποίησα και την τσέκαρα τί ψάρια πιάνει αρκεί να τα πιάνει. Τώρα περί ενόχλησης από τα update, εδώ λέμε να υπάρχουν, όχι να μην υπάρχουν. Και όποιος θέλει δεν κατεβάζει το update, έτσι πάνε αυτά για κάποιον που ενοχλείται με τα update. Ξέχασες να τον βαθμολογήσεις στο μάθημα Ελληνοαγγλικών.
nemom Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 46 λεπτά πριν, halastar είπε Ξέχασες να τον βαθμολογήσεις στο μάθημα Ελληνοαγγλικών. μάλλον χαλιέσαι τόσο που δεν χαλάστηκε ο ίδιος εκτός κι αν έχεις τον ίδιο δάσκαλο που σου μεταφράζει το Bic σε big 😀 άλλαξε στυλούς φίλε μου
iqjohn Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Με το voice plan τι γίνεται; Δεν το βρίσκω....
geostratis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 15 ώρες πριν, greekandrew1953 είπε Μας έχουν τρελάνει στις αναβαθμίσεις χειρότερα από Android κατάντησαμε.χρήστης 7 plus-xs max-11 pro max-12 pro max-13 pro max.μας εχουνε πρήξει Σωστά, ανεξάρτητα από ios ή Android, πρεπει κάθε 3-4 χρόνια να σκας ενα 500-'αρι για καινούργιο ή 200-άρι για μεταχειρισμένο, μόνο και μόνο για να εχεις δικαίωμα να χρησιμοποιείς ξανά το "δωρεάν" λειτουργικό και λογισμικό τους. Ακόμη και αν φρόντιζες το παλιό σου κινητό σαν εικόνισμα!! Και δεν είναι μόνο ότι τα παλιά δουλευουν αργά ή με ιδιοτροπίες. Σε πολλά software, π.χ. Skype, MyCosmoteApp, Zoom, απλά μια μέρα το ανοίγεις και δεν τρεχει η εφαρμογή καθόλου!! Θες δηλαδη κι αλλο "τζάμπα" ? Θα το πλερώσεις! Τους την χρωστάμε δηλαδή αυτή την ιδιότυπη "συνδρομή" ????? 1 1
asmilon Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, geostratis είπε Σωστά, ανεξάρτητα από ios ή Android, πρεπει κάθε 3-4 χρόνια να σκας ενα 500-'αρι για καινούργιο ή 200-άρι για μεταχειρισμένο, μόνο και μόνο για να εχεις δικαίωμα να χρησιμοποιείς ξανά το "δωρεάν" λειτουργικό και λογισμικό τους. Ακόμη και αν φρόντιζες το παλιό σου κινητό σαν εικόνισμα!! Και δεν είναι μόνο ότι τα παλιά δουλευουν αργά ή με ιδιοτροπίες. Σε πολλά software, π.χ. Skype, MyCosmoteApp, Zoom, απλά μια μέρα το ανοίγεις και δεν τρεχει η εφαρμογή καθόλου!! Θες δηλαδη κι αλλο "τζάμπα" ? Θα το πλερώσεις! Τους την χρωστάμε δηλαδή αυτή την ιδιότυπη "συνδρομή" ????? Αν θεωρεις την συντηρηση του software τοσο βατο και απλο πραγμα γιατι δε γραφεις το δικο σου λειτουργικο που δε θα χρειαζεται ποτε αναβαθμιση ουτε αυτο ουτε οι εφαρμογες του; 1 1
geostratis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, asmilon είπε Αν θεωρεις την συντηρηση του software τοσο βατο και απλο πραγμα γιατι δε γραφεις το δικο σου λειτουργικο που δε θα χρειαζεται ποτε αναβαθμιση ουτε αυτο ουτε οι εφαρμογες του; Μα ακριβώς το αντίθετο λέω! Πελάτης-καταναλωτής είμαι, και εχω πληρώσει και κατέχω μια συσκευή. Δεν θέλω καμμιά "συντήρηση", παρά μόνο αν διορθώνει κάποιο σφάλμα. Αλλιώς να μου λείπει, ειδικά αν αχρηστεύει το κινητό μου. Φαντάσου να πήγαινες για service στο αυτοκίνητο, να σου "αναβαθμίζανε" τμήματα, και μετά να μη δούλευε! Οι παλιότεροι λέγανε "η εγχείρηση πετυχε, ο ασθενής απέθανε...". Αυτό εχουμε κι εδώ. Οποιος δεν καταλαβαίνει, τα σκάει, λέει κι "ευχαριστώ" στην "μαμά", αλλά όχι να μας την βγαίνει κι όλας που δεν τσιμπάμε το ίδιο!
asmilon Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δυστυχως το software δε δουλευει οπως το hardware, ισως και ευτυχως επειδη τελικα μπορει να παρεις και κατι καλυτερο απο αυτο που ειχες αρχικα. Επιπλεον παντα θα βρισκονται security issues που θα χρειαζονται διορθωση, οποτε το να σου αφηνει ο κατασκευαστης το λογισμικο οπως την ημερα που το αγορασες ειναι πολυ επικινδυνο. Βασικα εισαι στην αντιθετη ακρη με τους android χρηστες που οι πιο πολλοι παιρνουν αναβαθμισεις για ενα αντε δυο χρονια και μετα παπαλα η υποστηριξη. Εννοειται πως η προσεγγιση της Apple ειναι πολυ καλυτερη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα