tsofras Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 35 λεπτά πριν, zygorito είπε Μιλάμε πάντα για αγορά μέσω paypal που αν ο έμπορος δεν απαντήσει μέσα σε κάποιες εργάσιμες γίνεται αυτόματα πίστωση από το paypal? πχ τι σε νοιάζει εσένα σαν τελικό καταναλωτή το κάθε πότε εκαθαρίζουν ή ποτε θα συνεννοηθούν μεταξύ τους; tsofras αν δεν πλήρωσες με paypal έπρεπε να το κάνεις γιατί το έχει σαν επιλογή πληρωμής Μπα με απλή χρεωστική πλήρωσα
tsofras Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα σας Αξιώθηκαν σήμερα και μου έκαναν την επιστροφή 🤣 Είπα να σας ενημερώσω , δεν ξέρω αν είχε σχέση η καταγγελία ή όχι 8 2
DownUNDERground Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Διαβάζουν Μπλα Μπλα και χέστηκαν.😁
tsofras Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 47 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Διαβάζουν Μπλα Μπλα και χέστηκαν.😁 Τουλάχιστον θα κάνω Χριστούγεννα σαν άνθρωπος με 9.99€
ekrepali Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Στις 15/12/2021 στις 4:44 ΜΜ, tsofras είπε όχι γιατί ήταν σε μία χρέωση οπότε πως θα κάνω άρνηση συναλλαγής ? Nα ξέρεις μελλοντικά, γίνεται να κάνεις στην τράπεζα αμφισβήτηση και να ζητήσεις μερική πίστωση (partial refund) αρκεί να έχεις α) το email παραγγελίας, β) την απόδειξη λιανικής. Εσύ είχες επιπλέον και ιστορικό επικοινωνίας ως αποδεικτικό, δεν υπάρχει περίπτωση να μη ξέμπλεκες με τη τράπεζα σου. Μια φορά μου είχε χρειαστεί να κάνω αμφισβήτηση μέσω τράπεζας (τηλεφωνικά) και μετά έστειλα τα δικαιολογητικά με mail. 1 1
tsofras Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, ekrepali είπε Nα ξέρεις μελλοντικά, γίνεται να κάνεις στην τράπεζα αμφισβήτηση και να ζητήσεις μερική πίστωση (partial refund) αρκεί να έχεις α) το email παραγγελίας, β) την απόδειξη λιανικής. Εσύ είχες επιπλέον και ιστορικό επικοινωνίας ως αποδεικτικό, δεν υπάρχει περίπτωση να μη ξέμπλεκες με τη τράπεζα σου. Μια φορά μου είχε χρειαστεί να κάνω αμφισβήτηση μέσω τράπεζας (τηλεφωνικά) και μετά έστειλα τα δικαιολογητικά με mail. thx θα το ξέρω την επόμενη φορά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα