Theodora88 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Γεια σας σε όλους τους χρήστες του φορουμ έχω κάποιο πρόβλημα έχω ένα στικακι το kingston data traveler G4 16GB για πολλές εβδομάδες και μήνα το χρησιμοποιώ και ξαφνικά σήμερα δεν ξέρω αν το έκανα εγώ αν το έκανα εγώ άθελά μου θα είναι εγώ ξέρω Όχι και πολλά από αυτά τέλος πάντων ας πω το πρόβλημα μου από το κινητό μου κατεβάζω φωτο η τραβάω βίντεο κατεβάζω τραγούδια και τα μεταφέρω στον υπολογιστή μου μέσω καλωδίου USD και από εκεί στο στικάκι μου σήμερα χωρίς αν έκανα εγώ κατά λάθος εννοείται εκεί που μετέφερα αρχεία από το κινητό στον υπολογιστή μου άρχισε να κολλάει ο υπολογιστής και τα αρχεία στο στικάκι μου άλλαξαν όνομα το ίδιο και η φάκελοι μου 39 φάκελοι με πολλές ΦΩΤΟ ποιο πολύ μερικά τραγούδια 45 βίντεο μόνο και σημαντικούς φακέλους μου που τους θέλω η ονομασία των εικόνων και τον φακέλων μου άλλαξαν και γίνανε σε αλλά γράμματα άλφα βήτα διαφορετικά και δεν Μπορο να Μπο να ανοίξουν η φάκελοι μου και ανησυχώ Μήπως διαγράφηκαν η φάκελοι μου με της φωτο μου κ.λ.π.που είχα για πάντα αν ξέρει κανείς να μου πει ευχαριστώ πάρα πολύ πάντως
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 σαν ransomware ακουγεται.β.παντα περνουμε backup.β.δοκιμασε να κανεις recovery με καποιο προγραμμα να δεις αν θα βρει κατι σηκωσε ενα print screen με την δομη του usb stick να δουμε πως φαινεται 2
poulinos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 On 15/01/2022 at 21:37, Theodora88 said: Ευχαριστώ πολύ αν μπορουμε να βοηθησουμε σε κατι πες μας.απλα θα ηταν χρησιμο να βλεπαμε πως εχουν μετονομαστει τα αρχεια ή με τι επεκταση. 1
neo80 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Ότι είπε ο Πουλίνος έχεις κολλήσει ransomware. Μην κάνεις το λάθος και διαγράψεις τα αρχεία που έχουν κρυπτογραφηθεί γιατί υπάρχει πιθανότητα ανάκτησης. Και αν δεν υπάρχει προς το παρόν πρόγραμμα αποκρυπτογράφησης να είσαι σίγουρη ότι θα δημιουργηθεί στο μέλλον. Πρώτα όμως θα πρέπει να πεις την κατάληξη των αρχείων ώστε να δούμε αν υπάρχει διαθέσιμο πρόγραμμα αποκρυπτογράφησης Και ξεφορτώσου το ransomware πριν σου δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα.
Theodora88 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Στις 16/1/2022 στις 6:22 ΠΜ, poulinos είπε Ναι να σας στείλω φωτο πως λέγονται τα αρχεία Στις 16/1/2022 στις 7:02 ΠΜ, neo80 είπε Ότι είπε ο Πουλίνος έχεις κολλήσει ransomware. Μην κάνεις το λάθος και διαγράψεις τα αρχεία που έχουν κρυπτογραφηθεί γιατί υπάρχει πιθανότητα ανάκτησης. Και αν δεν υπάρχει προς το παρόν πρόγραμμα αποκρυπτογράφησης να είσαι σίγουρη ότι θα δημιουργηθεί στο μέλλον. Πρώτα όμως θα πρέπει να πεις την κατάληξη των αρχείων ώστε να δούμε αν υπάρχει διαθέσιμο πρόγραμμα αποκρυπτογράφησης Και ξεφορτώσου το ransomware πριν σου δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα. Οκ σας ευχαριστώ πολύ Ναι θα δω τη θα κάνω
poulinos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 4 minutes ago, Theodora88 said: Οκ σας ευχαριστώ πολύ Ναι θα δω τη θα κάνω οτι χρειαστεις εδω ειμαστε και αμα θες σηκωσε μια φωτογραφια με το πως εχουν γινει τα ονοματα.συνηθως μεσα στον καταλογο αν θυμαμαι σωστα υπαρχει και ενα Txt αρχειο που σου λεει που να δωσεις λεφτα με σκοπο να σου αποκρυπτογραφησουν τα αρχεια
Theodora88 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 32 λεπτά πριν, poulinos είπε οτι χρειαστεις εδω ειμαστε και αμα θες σηκωσε μια φωτογραφια με το πως εχουν γινει τα ονοματα.συνηθως μεσα στον καταλογο αν θυμαμαι σωστα υπαρχει και ενα Txt αρχειο που σου λεει που να δωσεις λεφτα με σκοπο να σου αποκρυπτογραφησουν τα αρχεια Οκ Ναι Εντάξει ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 On 16/01/2022 at 07:02, neo80 said: Ότι είπε ο Πουλίνος έχεις κολλήσει ransomware. Μην κάνεις το λάθος και διαγράψεις τα αρχεία που έχουν κρυπτογραφηθεί γιατί υπάρχει πιθανότητα ανάκτησης. Και αν δεν υπάρχει προς το παρόν πρόγραμμα αποκρυπτογράφησης να είσαι σίγουρη ότι θα δημιουργηθεί στο μέλλον. Πρώτα όμως θα πρέπει να πεις την κατάληξη των αρχείων ώστε να δούμε αν υπάρχει διαθέσιμο πρόγραμμα αποκρυπτογράφησης Και ξεφορτώσου το ransomware πριν σου δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα. Πολυς κοσμος τα εσβησε τα αρχεια γιατι πιστευε οτι δεν θα μπορουν να γινουν επαναφορα και μετα βγηκαν εργαλεια για επαναφορα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα