Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη απο Cosmote σε Nova

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα. 

Εχει ληξει το συμβολαιο μου με την κοσμοτε και αφου τους ζητησα δυο φορες να μου κανουν καλυτερη προσφορα και δεν μου εκαναν, αποφασισα να κανω αιτηση στη forthnet.

Ζητησα λοιπον αυτο που λετε πολλοι εδω, να στειλουν αμεσα δλδ στον παλαιο παροχο την αιτηση μου και μου ειπαν οτι πρεπει στο συμβολαιο να τικαρω αυτο που μου εχουν κυκλωσει. Το πλαισιο αυτο ομως τα λεει λιγο μπερδεμενα, η μου φαινεται?

plOfcBF.png

Αυτο που θελω ειναι να εχω τη δυνατοτητα να μου κανει προταση ο οτε μιας και ειμαι ευχαριστημενος απο τη γραμμη (σταθεροτητα, ping κλπ), και αναλογως την προταση να αποφασισω.

Ξερει καποιος να μου πει αν αυτο που τικαρω ειναι αυτο που οντως θελω?

Επεξ/σία από GIOVINCO
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια χαρά τα λέει η συγκεκριμένη παράγραφος. Μέσω αυτής ζητάς να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες φορητότητας και όχι μετά το 14ήμερο. Μόνο σε αυτή την περίπτωση μπορεί ο πάροχος που έχεις τώρα μπορεί να λάβει γνώση και να σου κάνει αντιπροσφορά και αζημίως να την αποδεχθείς. Χάνεις μεν το δικαίωμα υπαναχώρησης αλλά διατηρείς αυτό της ακύρωσης μέχρι πριν την ενεργοποίηση στον νέο πάροχο και έως 14 μέρες από το αίτημα φορητότητας.

Υπόψη ότι ναι μεν ισχύει ακόμη το 14ήμερο για ακύρωση, αλλά αν η φορητότητα ολοκληρωθεί πριν να την ακυρώσεις τότε, αν αποδεχθείς τυχόν προσφορά του σημερινού παρόχου, θα πληρώσεις πέναλτι για την διακοπή της σύνδεσης στον νέο πάροχο.

• Like 1

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/12/2021 στις 5:26 ΜΜ, jkoukos είπε

Χάνεις μεν το δικαίωμα υπαναχώρησης αλλά διατηρείς αυτό της ακύρωσης

Το ίδιο πράγμα δεν είναι; Δεν υπαναχωρείς όταν ακυρώνεις; (ναι είμαι στην ίδια θέση με GIONVICO)

Στις 15/12/2021 στις 1:34 ΜΜ, GIOVINCO είπε

Εχει ληξει το συμβολαιο μου με την κοσμοτε και αφου τους ζητησα δυο φορες να μου κανουν καλυτερη προσφορα και δεν μου εκαναν, αποφασισα να κανω αιτηση στη forthnet.

τελικά άλλαξες; πώς πήγε;

Επεξ/σία από whosethere
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...