XronisR Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Αναβαθμιση και σε μενα απο 24 σε 50 αλλα επιανα 33,αλλαξα καλωδιο και ολα οκ(55000/5500). Μπηκα στο site της cosmote και ειδα τις νεες τιμες,μου φαινονται πολυ καλες για τις παροχες που δινει τωρα.
StamTheMan Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Ηρθε μηνυμα αναβαθμισης απο 50 σε 100,αλλα δεν αλλαξε κατι στο τεστ. thoughts?
p_under Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε Ηρθε μηνυμα αναβαθμισης απο 50 σε 100,αλλα δεν αλλαξε κατι στο τεστ. thoughts? Στην Καλαμάτα? σε ποιο τέστ? Ο συγχρονισμός σου διπλασιαστηκε? Επεξ/σία 19 Απριλίου 2022 από p_under
StamTheMan Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, p_under είπε Στην Καλαμάτα? σε ποιο τέστ? Ο συγχρονισμός σου διπλασιαστηκε? Ναι,καλαματα. Με το speedtest της ookla. Στο ρουτερ ειναι στα 49550 Το upload διπλασιαστηκε. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2022 από StamTheMan
fogeo933 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Moυ ηρθε σημερα ενω επιδοτειται η γραμμη μου τι φαση? Αγαπητέ πελάτη, Σας ενημερώνουμε ότι το πρόγραμμα COSMOTE Double Play Fiberspeed με υποδομή Fiber To The Home που έχετε επιλέξει, παρέχεται σε μειωμένη τιμή μέσω επιδότησης από τη Δράση Superfast Broadband. Προκειμένου να εγκριθεί από το Κράτος η επιδότηση , είναι απαραίτητη: Η ψηφιακή βεβαίωση του συνημμένου Δελτίου Παραλαβής της Δράσης Superfast Broadband, μέσω της αντίστοιχης υπηρεσίας του GOV.GR. Η υπηρεσία ψηφιακής βεβαίωσης εγγράφου καθώς και οι σχετικές οδηγίες, παρέχονται από το Κράτος μέσω του παρακάτω link: https://docs.gov.gr/ Παρακαλούμε να μας αποστείλετε το παραπάνω έγγραφο σε ηλεκτρονική μορφή, εντός 5 ημερών, απαντώντας στο παρόν email. Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία σας. Με εκτίμηση, Εξυπηρέτηση Πελατών Επεξ/σία 28 Απριλίου 2022 από fogeo933
yazidis Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 21 λεπτά πριν, fogeo933 είπε Moυ ηρθε σημερα ενω επιδοτειται η γραμμη μου τι φαση? Αγαπητέ πελάτη, Σας ενημερώνουμε ότι το πρόγραμμα COSMOTE Double Play Fiberspeed με υποδομή Fiber To The Home που έχετε επιλέξει, παρέχεται σε μειωμένη τιμή μέσω επιδότησης από τη Δράση Superfast Broadband. Προκειμένου να εγκριθεί από το Κράτος η επιδότηση , είναι απαραίτητη: Η ψηφιακή βεβαίωση του συνημμένου Δελτίου Παραλαβής της Δράσης Superfast Broadband, μέσω της αντίστοιχης υπηρεσίας του GOV.GR. Η υπηρεσία ψηφιακής βεβαίωσης εγγράφου καθώς και οι σχετικές οδηγίες, παρέχονται από το Κράτος μέσω του παρακάτω link: https://docs.gov.gr/ Παρακαλούμε να μας αποστείλετε το παραπάνω έγγραφο σε ηλεκτρονική μορφή, εντός 5 ημερών, απαντώντας στο παρόν email. Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία σας. Με εκτίμηση, Εξυπηρέτηση Πελατών Έρχεται σε όλους. Και σε μένα ήρθε! Το υπέγραψα μέσω gov και το έστειλα 1
fogeo933 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, yazidis είπε Έρχεται σε όλους. Και σε μένα ήρθε! Το υπέγραψα μέσω gov και το έστειλα και εγω ακριβως
Neontheone Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Γνωρίζει κανείς αν κάνει κάποιος νέα σύνδεση στην κοσμοτε αν υπάρχει περίπτωση να του διπλασιαστεί η ταχύτητα μέχρι τέλος του χρόνου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
dali13gr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Έχει κάποιος συνεχείς αποσυνδέσεις από τη μέρα που έγινε διπλασιασμός; Μου έγινε εδώ και 1 βδομάδα και πέφτει η γραμμή ανά 5 λεπτά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 54 minutes ago, dali13gr said: Έχει κάποιος συνεχείς αποσυνδέσεις από τη μέρα που έγινε διπλασιασμός; Μου έγινε εδώ και 1 βδομάδα και πέφτει η γραμμή ανά 5 λεπτά. Λογικά θέμα της γραμμής, δήλωσε βλάβη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα