Drakelord94 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Αυτά και άλλα πολλά φίλε μου συμμερίζομαι την ανάγκη σου, και τις επιφυλάξεις σου. Όσο για την υποστήριξη πελατών της Cosmote θα σταθώ απλά στο ότι χρήζει βελτίωσης και θα το αφήσω εκεί. 55 λεπτά πριν, BaggsR είπε Αν και τους κατακρίνω για πολλά, έχουν κάνει δυο δωρεάν αναβαθμίσεις στη γραμμή μας, στα 21 χρόνια (!) που έχουμε ίντερνετ στο πατρικό μας. Καθώς και αρκετές εκπτώσεις, με την τελευταία φέτος. Να τα λέμε όλα, να είμαστε σωστοί. Απλώς δεν δίνουν παραπάνω ταχύτητες στην περιοχή μας και με εξοργίζει, γιατί ξέρω ότι η καμπίνα είναι στα 400μ και θα μπορούσα να παίρνω τουλάχιστον 50αρα. Και ξέρω ότι έχουν 200αρες με οπτικές μέχρι το ρούτερ σε περιοχές που είναι στο 1χλμ από εδώ. Τελος πάντων, από προχθές σκάβουν σε μερικά σημεία στην πόλη, είδα αρκετή κίνηση με φορτηγάκια Cosmote και τεχνικούς, όταν βγήκα για ψώνια. "Εργασίες οπτικών ινών" έγραφε ένα χαρτάκι που είχαν κρεμάσει σε κορδέλα εργασιών. Για να δούμε, αν και κρατάω και γω μικρό καλάθι, άλλο σε πάει από 2Mbps σε 4Mbps ADSL και άλλο να σε πάει από την αρχαία καμπίνα/αστικό κέντρο του "εως 24Mbps" σε VDSL 50Mbps+. Νομίζω γι'αυτό έχουν την δικλείδα "όπου είναι τεχνολογικά εφικτό" στην ανακοίνωση. Eίναι στο τυπικό όριο του σχεδίου πόλης η κατοικία και μας έχουν στο φτύσιμο, λες και τα δικά μας τα ευρώ έχουν χαμηλότερη ισοτιμία ή δε ξέρω γω τι. Ταυτόχρονα έχει 5G κεραία στα 200-250μ. Ότι να΄ναι - αλλαλούμ σκέτο. Μέχρι και πρόταση είχα καταθέσει στην υπέυθυνη του ΟΤΕ της περιοχής πριν μερικά χρόνια, ώστε να πληρώσουμε μερίδιο των εργασιών για να πάρουμε οπτικές, αλλά τίποτα. Γιατί την θέλω σε βάθος χρόνου και θα κάνω απόσβεση με την δουλειά. Μέχρι 150 το μήνα θα τους έδινα (5x πάνω από την χρέωση Inalan/μέση τιμή Ευρώπης), αν μου έφερναν 200αρα (κανονική, 200/200) με οπτική στο ρούτερ. Κάποιος παραπάνω έγραψε ότι στο τμήμα παραπόνων του είπαν την ενδιαφέρει ο "παράγοντας άνθρωπος" την Cosmote, αλλά δεν το βλέπω. Όταν κάποιος προσπαθεί εδώ και χρόνια να βρεθεί μια λύση για κυρίως επαγγελματικούς λόγους και τον αγνοείς, τότε αυτά είναι απλώς παπαριές του μαρκετινγκ και δεν τις μασάω με τίποτα. Ο κύριος λόγος που είμαστε πάνω από 30 χρόνια πελάτες στον ΟΤΕ, είναι πως ο ανταγωνισμός είναι κατά μέσο όρο χειρότερος και σε παροχή υπηρεσιών αλλά και σε υποστήριξη πελατών. Ελάχιστες εξαιρέσεις, όπως η HCN & η Inalan. Όλα αυτά σε μια Ελλάδα που μπαίνει στο 2022 σε μόλις 15 ημέρες... Έτσι λοιπόν, η σύγκριση με γείτονες χώρες και υπόλοιπη Ευρώπη είναι απλά αναπόφευκτη, όσο και τους χαλάει μερικούς να την διαβάζουν! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaggsR Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 1 hour ago, Drakelord94 said: Αυτά και άλλα πολλά φίλε μου συμμερίζομαι την ανάγκη σου, και τις επιφυλάξεις σου. Όσο για την υποστήριξη πελατών της Cosmote θα σταθώ απλά στο ότι χρήζει βελτίωσης και θα το αφήσω εκεί. Ευχαριστώ για την κατανόηση - είναι εξοργιστικό να πρέπει να μετακομίσω ή να ξενιτευτώ για να έχω τα αυτονόητα, δηλαδή σύγχρονες υποδομές που απολαμβάνουν φίλοι μου στο μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης. Από τη Ρουμανία, μέχρι τη Δανία. 'Ηδη έχω ξεκινήσει έρευνα αγοράς για χώρο σε περιοχές που έχει κάλυψη η Inalan στην Αττική, αλλά και cross-reference με την λίστα ΤΚ που έχει κτήρια με FTTH από τον ΟΤΕ - ώστε σε περίπτωση που πάρω για άλλη μια φορα τα @@ μου εδώ στο πατρικό μου, να μεταφέρω αν χρειαστεί την επιχείρηση (δουλεύουμε από το σπίτι) στο κέντρο της Αθήνας και να ηρεμήσει το κεφάλι μου μια για πάντα με αυτό το αστείο. Και θα συμφωνήσω εν μέρει για την υποστήριξη πελατών, αν και σε γενικές γραμμές, αν κόβει λίγο στον πελάτη, θα βγάλει άκρη με το 13888. Δεν είναι λίγες η φορές που έχω ζητήσει άλλον υπάλληλο στο τηλέφωνο διότι δεν έχουν σκοπό να συννενοηθούν μαζί μου. Είχα μια κοπελίτσα τις προάλλες να προσπαθεί να με πείσει ότι είναι 100% ελλατωμματικό το ρούτερ μου, ενώ της είχα εξηγήσει 20 φορές ότι το ρούτερ δουλεύει κανονικά με την επίσης ΟΤΕ SIM φίλου, αλλά όταν βάζω την δική μου, δεν δίνει ίντερνετ.. (το τεστάραμε 1 εβδομάδα μέχρι να κάνω το συμβόλαιο στον ΟΤΕ) Δεν ήθελε να το καταλάβει με τίποτα, επέμενε όσο και να προσπαθούσα να της το εξηγήσω. Μετά μαγείας (προφανώς), η επόμενη υπάλληλος που με σύνδεσε με κάποιο τεχνικό τμήμα και βγάλαμε άκρη - το "ελλατωμματικό" ρούτερ έδωσε ίντερνετ μόλις μου ενεργοποίησε το VOLTE στην SIM. Τι να της πεις? Να κάνεις αναφορά να χάσει τη δουλειά της? Δεν το θεωρώ εθικό, μεροκάματο βγάζει. Είναι σε λογικά πλαίσια όμως αυτά και πάντα θα γίνονται. Μπορεί ο τάδε υπάλληλος να βαριέται ή να είχε μια άσχημη μέρα. Όχι ότι αποτελεί δικαιολογία φυσικά, απλώς εξηγεί το γιατί μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Γενικά, θα ήθελα στον ΟΤΕ να έχουν λύσεις, ή τρόπο επικοινωνίας για πιο εξειδικευμένες περιπτώσεις. Εγώ ας πούμε θέλω να φέρω οπτικές μέχρι το σπίτι. Να υπάρχει κάποιος αρμόδιος, το δούμε! Πόσο θα κοστίσει? Τι μπορεί να καλύψει ο ΟΤΕ? Ίσως και να υπάρχει τρόπος αλλά ρωτάω χρόνια τώρα και κανείς δεν μου τον έχει υποδείξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 13 minutes ago, BaggsR said: Εγώ ας πούμε θέλω να φέρω οπτικές μέχρι το σπίτι. Να υπάρχει κάποιος αρμόδιος, το δούμε! Πόσο θα κοστίσει? Τι μπορεί να καλύψει ο ΟΤΕ? Για οικιακό πρόγραμμα όχι, για μισθωμένη ναι...4ψήφια ποσά κόστους όμως και τεράστια πάγια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaggsR Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, Thresh said: Για οικιακό πρόγραμμα όχι, για μισθωμένη ναι...4ψήφια ποσά κόστους όμως και τεράστια πάγια. Ναι αυτό εννοώ, για οικιακούς πελάτες - Έπρεπε να το επισημάνω από την αρχή. Έχει φίλος ίντερνετ καφέ στην περιοχή και ΟΚ - είπαμε θέλω γρήγορο ίντερνετ να κάνω δουλειά μου πιο άνετα & σταθερά χωρίς άγχη, όχι να κάψω και τα λίγα που (δόξα τω θεό) βγάζω σε πάγιο για επαγγελματικό πρόγραμμα κάθε μήνα. Πάντως δεν θα έλεγα όχι σε ένα quote - λες να απευθυνθώ και να δω τι παίζει για μίσθωση? Έχεις μήπως κάποιο ballpark? Γιατί θα μπορούσα να την μoιράσω σε 4-5 σπίτια εδώ γύρω και να το καλύπτω το έξοδο (αν μου δώσουν full 1Gbit) Nvm - γράφει εδώ - https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/leased_lines_old.html Θα πάρω στο 13818 να δω τι παίζει. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2021 από BaggsR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 7 minutes ago, BaggsR said: Πάντως δεν θα έλεγα όχι σε ένα quote - λες να απευθυνθώ και να δω τι παίζει για μίσθωση? Έχεις μήπως κάποιο ballpark? Γιατί θα μπορούσα να την μoιράσω σε 4-5 σπίτια εδώ γύρω και να το καλύπτω το έξοδο (αν μου δώσουν full 1Gbit) Όταν μάθεις τιμές, δεν υπάρχει περίπτωση να το σκεφτείς πάνω από 1 sec. Θα το είχαν κάνει πολλοί αν άξιζε, αλλά δεν συμφέρει ούτε γι' αστείο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaggsR Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Just now, Thresh said: Όταν μάθεις τιμές, δεν υπάρχει περίπτωση να το σκεφτείς πάνω από 1 sec. χαχα αυτό μάλλον ισχύει - αλλά καλό είναι να ξέρω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Pepper Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, HateMe είπε Δεν έχει φουλ άδικο, απλά τα λέει σαν ψέκας και χάνει το δίκιο του. Σε φόρουμ είμαι που μπαίνω για να περάσω την ώρα μου σιγά μην κάνω και επιστημονική γνωμάτευση όποιος καταλαβαίνει τι λέω δεν χρειάζεται περισσότερο εξήγηση όποιος δεν καταλαβαίνει τι λέω (περι "πολιτικής αναβάθμισης" του πΟΤΕ κτλ) καταλαβαίνει τι θέλω να πω επειδή τα λέω σαν "ψέκας" όπως αναφέρεις. Τα έχω πει και σε αυτό το φόρουμ και με διαφορετικό τρόπο (παίρνοντας στοιχεία απο την κάλυψη FTTH που φαίνεται στο https://submit.sfbb.gr/EligibilityCheck.aspx και συγκρίνοντας τα με τα στιχεία για σύνολο κτιρίων στην χώρα μας απο την ελστατ ) και το "χωριό στην Ξάνθη" πάλι δεν ήταν τυχαίο γιατί πριν κάνα 6μηνο με χρόνο ο πΟΤΕ έβγαλε φιλμάνι για το πόσο γρήγορα επεκτείνει το δίκτυο FTTH ονομάζοντας απλά τις περιοχές γενικά που στο τέλος προέκυπτε ότι πχ όταν μιλούσε για πχ Ξάνθη εννοούσε χωριά κυρίως... ) και ω τι τυχαίο που ο χρήστης που ανέφερε πως είχε 100mbs και στο σπίτι και στην δουλειά που ήταν 200 μέτρα απο το σπίτι όντως ήταν σε χωριό της Ξάνθης Τέσπα η αλήθεια θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως αλήθεια άσχετα με το ποιος ή με τι τρόπο την λέει αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2021 από Dr_Pepper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
safridia Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Το 200αρι ειναι πολυ δυσκολο με χαλκο. Ξερω τι λεω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lacta13 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Εγω τελικα εκανα αναβάθμιση απο 50αρα σε 100αρα ΟΤΕ με 2€ παραπανω τον μηνα, μεσω e-shop,(αφου στον λογαριασμό μου, δεν μου εδιναν επολογη για αναβαθμιση σε 100...χαζοι ειναι;) καθοσον μπηκα στον τελευταίο μηνα του 24μηνου μου και αν πιασει μεσα στο 22 η αναβάθμιση σε 200, ή οσο πιασει εν τελει, επιασε... Υποτίθεται εχω καμπινα στα 150μετρα και με ειχαν παρει επανελειμενως τηλεφωνο οτι μπορώ να παω μεχρι τα 200... Ειδωμεν λοιπον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadako Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δηλαδή για να δούμε αν υπάρχει "τεχνική υποδομή" για μεγαλύτερη γραμμή αρκεί να μπούμε εδώ: https://www.cosmote.gr/selfcare/jsp/diathesimotita-adsl-vdsl-cosmotetv.jsp?ct=res# και να βάλουμε το τηλέφωνο; Εμένα δηλαδή που βγάζει αυτό και πληρώνω ήδη 50άρα (άσχετα αν κλειδώνω στην καλύτερη 40) τον ήπια; Τι ξενέρα είναι αυτή... Εκτός αν η αύξηση έρχεται πακέτο με σταδιακή αναβάθμιση του δικτύου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Sadako είπε Δηλαδή για να δούμε αν υπάρχει "τεχνική υποδομή" για μεγαλύτερη γραμμή αρκεί να μπούμε εδώ: https://www.cosmote.gr/selfcare/jsp/diathesimotita-adsl-vdsl-cosmotetv.jsp?ct=res# και να βάλουμε το τηλέφωνο; Εμένα δηλαδή που βγάζει αυτό και πληρώνω ήδη 50άρα (άσχετα αν κλειδώνω στην καλύτερη 40) τον ήπια; Τι ξενέρα είναι αυτή... Εκτός αν η αύξηση έρχεται πακέτο με σταδιακή αναβάθμιση του δικτύου. Τα ίδια και σε μένα έως 50 λέει. Αν και attainable είναι παραπάνω. Τι θα γίνει θα δούμε. Δεν με χαλάει να μείνω στα 50 και να πληρώνω 5 6 ευρώ λιγότερα να πέσουμε δηλαδή στην τιμή της 24αρας. Ήδη με έκαναν προσφορά 50αρα με ote TV cinema pack στα 41 το μήνα λογικά γιατί έρχονται αναβαθμίσεις οπότε σου λέει δεσμεύσουμε κόσμο ώστε να μην πέσουν μετά στις νέες χαμηλές τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 1 hour ago, Arkin said: Δεν με χαλάει να μείνω στα 50 και να πληρώνω 5 6 ευρώ λιγότερα να πέσουμε δηλαδή στην τιμή της 24αρας. Δυστυχώς η τιμή της 24αρας στον ΟΤΕ έχει πολύ μικρή διαφορά από την 50αρα. 28.90 VS 31.90 (ή 33.90 με περισσότερα λεπτά προς κινητά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JDROGAS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 To θεμα με τον ΟΤΕ ειναι το εξης. Παραδειγμα εγω εχω 50αρα με πραγματικα 29 🤣.........θα αναβαθμιστω σε 100αρα και θα εχω πραγματικα 50 (εδω ξαναγελαω) Μια τρυπα δηλ.στο νερο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, Thresh είπε Δυστυχώς η τιμή της 24αρας στον ΟΤΕ έχει πολύ μικρή διαφορά από την 50αρα. 28.90 VS 31.90 (ή 33.90 με περισσότερα λεπτά προς κινητά) Ελπιζω να υπαρξει μια πτωση στις τιμες να παει πχ η 24αρα στα 20 και στα 23-24 η 50αρα. Αυτη τη στιγμη δινω 30 για την 50αρα το μηνα και 14 ευρω για cinema pack. Το θεμα ειναι γιατι εφοσον με χαλκο παει και μεχρι 100 εμας εδω μας εχουμε μεχρι 50 ειμαι 300 μετρα απο τον οτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 1 minute ago, Arkin said: Ελπιζω να υπαρξει μια πτωση στις τιμες να παει πχ η 24αρα στα 20 και στα 23-24 η 50αρα. Η 24αρα μπορεί να πέσει στα 25-26, η 50αρα αμφιβάλω, τη θέση της παλιάς τιμής της 24αρας θα πάρει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα