Omnigr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Επειδη ανηκω στους λιγους που βρισκομαι σε περιοχη του μεχρι 24 Mbps....Θα γινει ποτε καλυψη γενικη? Γιατι αφηνουν μικρες περιοχες εξω στις πολεις και καλυπτουν το καθε κατσικοχωρι! 🐐 🐑 🐥!!!! Και αφου θα γινει δωρεαν αναβαθμιση σε οσους γινεται αν δεν μας πιασει εμας θα συνεχισουμε να πληρωνουμε τα ιδια? 25 τον μηνα Οτε μεχρι 24 mbps και πιανω 9. Με τις αλλες εταιριες ουτε 5. Επισης δοκιμασα skytelecom και ουτε απο αυτην εχω εμβέλεια!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DexterHol Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Είχαν ξανακάνει κάτι αντίστοιχο το 2006: https://www.log.gr/deltio-tupou-ote-arxizei-apo-simera-o-diplasiasmos-stis-taxutites-ton-dsl/ Ήμουν με 1024 τότε και θύμαμαι περίμενα πως και πως να γίνει 2048. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mac Anthropos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Οπως ειπα κ παραπανω, πρεπει καποια στιγμη να σταματησει ο χαμενος - κερδισμενος. Δυστυχως ετσι οπως κινουνται οι ταχυτητες των υποδομων, βεβαια δειχνει εξαιρετικα δυσκολο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaggsR Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 hours ago, Mac Anthropos said: Αυτο που εγινε μαλλον ειναι το εξης. Μπηκαν νεες ONU ωστε να μπορουν να δωσουν σε παραπανω συνδρομητες internet (και υποτιθεται καλυτερο κ πιο σταθερο). Πολλοι περιμεναν τις εν λογω αναβαθμισεςι εκεινη την εποχη κ αντι να αναβαθμιστουν οι γραμμες πεσανε σε ταχυτητα. Ειδικα αν δεν ησουν σε Οτε. 5 hours ago, Thresh said: Τότε λογικά δεν έχει δωθεί ακόμα εμπορική διαθεσιμότητα. Ξέρει μήπως ένας από τους δυο σας, πως το παίρνω αυτό στα χέρια μου ώστε να κινηθεί κάποιος μηχανισμός στον ΟΤΕ και να δωθεί η διαθεσιμότητα? Και πως τεστάρω αν παίρνει ένα ρούτερ από την κοντινότερη καμπίνα η από το κέντρο? Η αδερφή μου που έχει κρατήσει το σταθερό + ίντερνετ στον κάτω όροφο του πατρικού μας, υποτίθεται έχει έως 24 αλλά δεν πιάνει πάνω απο 8 με τίποτα. Νομίζω βγάζει νόημα αν παίρνει η γραμμή από το αστικό κέντρο, που είναι 1.5/2χλμ μακριά. Προσπαθώ να δω αν θα αναβαθμιστεί σε 50αρα, γιατί υπάρχει καμπίνα (2 βασικά, μια παλιά και μια κανούρια) στα 400μ. Α και η καινούρια καμπίνα που αναφέρω είναι 100% vdsl/fiber, καθώς μπήκε το 2018, με τις αναβαθμίσεις που έκανε η wind στην περιοχη. Που απευθύνομαι για να πάρω μια σοβαρή απάντηση? Στο 13888 δεν γνωρίζουν, τους έδωσα παλαιότερα και τον αριθμό της καμπίνας και δεν είναι στο σύστημα τους. (Ο λόγος που μετακόμισα το '18 βασικά, πήγα σε μονοκατοικία με διαθέσιμη 100αρα και είδαμε λίγο φως στην άκρη του τούνελ όσον αφορά την δουλειά.) Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2021 από BaggsR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 1 hour ago, BaggsR said: Ξέρει μήπως ένας από τους δυο σας, πως το παίρνω αυτό στα χέρια μου ώστε να κινηθεί κάποιος μηχανισμός στον ΟΤΕ και να δωθεί η διαθεσιμότητα? Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Land-decked Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, DexterHol είπε Είχαν ξανακάνει κάτι αντίστοιχο το 2006: https://www.log.gr/deltio-tupou-ote-arxizei-apo-simera-o-diplasiasmos-stis-taxutites-ton-dsl/ Ήμουν με 1024 τότε και θύμαμαι περίμενα πως και πως να γίνει 2048. φιλε το θυμαμαι κι εγω, ειχα τελας 512!!! και εγινε επι 2!!! για να παιζω WOW!!!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaggsR Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 1 hour ago, Thresh said: Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι. Κρίμα, ήλπιζα να υπήρχε τρόπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Choulio Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Στις 16/12/2021 στις 10:45 ΠΜ, Dr_Pepper είπε Όπου είναι τεχνικά εφικτό όπου δεν υπάρχει ftth κτλ κτλ ΜΟΥΦΕΣ με άλλα λόγια... Απλά κάτι θέλουν να μαγειρέψουν πχ καμια ευρωπαϊκή οδηγία που θέλει Χ μέσο όρο στην ταχύτητα αλλιώς ΕΡΓΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ απο τους παρόχους οπότε σου λέει κάτσε να βάλουμε μερικούς που αρμέγαμε με μικρές ταχύτητες και μεγάλα πάγια μπας και γλιτώσουμε τα έξοδα απο τα εργα που θα μα φορτώσουν αν δεν φτάσουμε το Χ αριθμό... Και τζαμπέ διαφήμιση.. ΞΥΠΝΑΤΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΙΧΛΙΜΠΙΔΙΑ... Πόσοι έχουν FTTH; (1% πάνω κάτω) και τους βγάζουμε αυτους. Πόσοι έχουν πρόσβαση σε 100mbs χωρίς FTTH; Πόσοι έχουν 50 vds με δυνατότητα στα 100 mbps ;;;;; κανένας σχεδόν... Πόσοι έχουν ADSL με δυνατότητα αναβάθμισης σε 50 VDSL;; ένα πολύ μικρό κομμάτι του πληθυσμού.. =ΜΟΥΦΕΣ! θα αναβαθμιστεί η γραμμή σε 1000 άτομα σε όλη την χώρα αυτή ειναι η είδηση.. και τα υπόλοιπα 4 εκατομμύρια συνδρομητές θα πάρουν τα @@ του καράμπελα και δεν πρόκειται να δουνε ούτε επι πληρωμή αναβάθμιση σε 10 χρόνια απο τώρα! Ρε μεγάλε τι μίρλα είναι αυτή; Σηκώθηκε μια εταιρία ένα πρωί και απτό πουθενά χωρίς να το περιμένει κανείς ανακοίνωσε επενδύσεις 3 δις σε δίκτυα και 3 εκατομμύρια γραμμές FTTH για όλη την Ελλάδα (μια Ελλάδα των 5 εκατομμυρίων γραμμών συνολικά). Μια εταιρία μόνο αποφάσισε να καλύψει το 60% των γραμμών με FTTH και ταυτόχρονα ανακοίνωσε και αναβαθμίσεις όπου μπορεί να το κανει και 'σύ γκρινιάζεις. Για τις συνομωσίες *θα τους υποχρέωσε η ΕΕ* δε σχολιάζω καν. Λίγο ακόμα και θα μας γράψεις ότι μας ψεκάζουν.. Ήμαρτον. Πες ένα να δόξα το θεό ή ένα ευχαριστώ αν δεν πιστεύεις και πηγαινε παρακάτω Στις 16/12/2021 στις 7:51 ΜΜ, Mac Anthropos είπε Απο τη μια συγχαρητηρια για την εν μερη επαναλληπτικη κινηση του Οτε, οπως ειχε κανει το 2007 , με τον διπλασιασμο των ταχυτητων στις adsl (με την καταργηση του πακετου 384kbps και την ιδρυση του πακετου 2 mbps). Ωστοσο ντροπη τους, που τους κατοχους (οπως εγω) των πακετων 200Mbps τους συνδεσανε με Καιρο. Μιλησα στο live chat και μου ειπαν χωρις ντροπη οτι το πακετο των 200, ουτε αναβαθμιση θα παρει , ουτε εκπτωση. Ευχαριστουμε πολυ cosmote. Ακολουθησε αιτημα μου να μιλησω με το τμημα παραπονων και καταγγελια στην ΕΕΤΤ. Δεχτηκα πριν μια ωρα περιπου τηλεφωνημα επωνυμα απο τον υπευθυνο της εξυπηρετησης του chat (στο mycosmos). Του εξεφρασα την δυσαρεσκεια μου κ οτι ειναι σαν να μας λενε καταμουτρα χαζους εμας που προτιμησαμε το 200αρι πακετο. Ηταν καθησυχαστικος, οτι συζητανε λυσεις για αυτο το θεμα, απλα δεν εχει κατι χειροπιαστο αυτη τη στιγμη, για το λογο οτι το προγραμμα θα ξεκινησει με τον νεο μηνα (λογικο). Ωστοσο φαινεται οτι καταλαβανε το μεγεθος της γκαφας κ μου τονισε οτι ειναι σημαντικος ο παραγοντας ανθρωπος στην cosmote..... Θα προτεινα σε οσους ειναι σε αντιστοιχη μοιρα με μενα, να κανετε μια νυξη στο τμημα παραπονων Οτε και να εκφρασετε την δυσαρεσκεια σας. Αυτή ειναι μια πολύ ώριμη προσέγγιση για το θέμα της "αδικίας" με τις αναβαθμίσεις. Σωστά επιχειρήματα και σωστή αντιμετώπιση με θεσμικό τροπο μέσω παραπόνου στην εταιρία. Και το κυριότερο υπάρχει για μια περίπτωση να αλλάξει κάτι και να επωφεληθούν και όσοι αυτή τη στιγμή μένουν εκτός αναβαθμίσεων με άλλους τρόπους (μειώσεις). 21 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε Δεν είναι η τοποθεσία απλά ο πΟΤΕ κάνει κάτι τέτοια (να βάζει γρήγορες γραμμές) σε χωριά βουνά και λαγκάδια έτσι για το ξεχού Πραγματική κάλυψη σε ουσιαστικά σημεία/αστικά κέντρα δεν υπάρχει. Οπότε σκέφτηκα για να έχεις 100mbps και στο σπίτι και στην δουλειά πάει να πει σε κάποιο ακριτικό σημείο είσαι ή χωριό έτσι ξηγιέται ο πΟΤΕ Ο λόγος ειναι το Rural Broadband, ενα προγραμμα αξίας 200 εκατ. ευρω με ευρωπαικη χρηματοδοτηση για να αποκτησουν νησιωτικές, αγροτικες και απομακρυσμενες περιοχες προσβαση σε ευρυζωνικές υπηρεσιες και internet με ταχυτητες εως 50 Mbps. Χωρις κρατικη/ευρωπαικη χρημοατοδοτηση καμια εταιρια δεν θα ειχε κερδος να επενδυσει σε γραμμες σε τετοιες περιοχες. Γελάω που νομιζεις οτι συμφερει τον οτε να σκαψει και να αναβαθμισει το δικτυο σε ενα χωριο και οχι σε μια μεγαλουπολη. Τοσο μηδενικη αντιληψη για το πως λειτουργει ο κοσμος και μας το παρουσιαζεις και σαν συνομωσία... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Pepper Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Choulio είπε Ρε μεγάλε τι μίρλα είναι αυτή; Σηκώθηκε μια εταιρία ένα πρωί και απτό πουθενά χωρίς να το περιμένει κανείς ανακοίνωσε επενδύσεις 3 δις σε δίκτυα και 3 εκατομμύρια γραμμές FTTH για όλη την Ελλάδα (μια Ελλάδα των 5 εκατομμυρίων γραμμών συνολικά). Μια εταιρία μόνο αποφάσισε να καλύψει το 60% των γραμμών με FTTH και ταυτόχρονα ανακοίνωσε και αναβαθμίσεις όπου μπορεί να το κανει και 'σύ γκρινιάζεις. Για τις συνομωσίες *θα τους υποχρέωσε η ΕΕ* δε σχολιάζω καν. Λίγο ακόμα και θα μας γράψεις ότι μας ψεκάζουν.. Ήμαρτον. Πες ένα να δόξα το θεό ή ένα ευχαριστώ αν δεν πιστεύεις και πηγαινε παρακάτω Ποιο 60%; που ζεις; μιλάμε για μονοψήφιο ποσοστό FTTH και αυτό σε κατσάβραχα κυρίως 29 λεπτά πριν, Choulio είπε όσοι αυτή τη στιγμή μένουν εκτός αναβαθμίσεων το 90+++% των συνδρομητών 29 λεπτά πριν, Choulio είπε Ο λόγος ειναι το Rural Broadband, ενα προγραμμα αξίας 200 εκατ. ευρω με ευρωπαικη χρηματοδοτηση για να αποκτησουν νησιωτικές, αγροτικες και απομακρυσμενες περιοχες προσβαση σε ευρυζωνικές υπηρεσιες και internet με ταχυτητες εως 50 Mbps. Χωρις κρατικη/ευρωπαικη χρημοατοδοτηση καμια εταιρια δεν θα ειχε κερδος να επενδυσει σε γραμμες σε τετοιες περιοχες. Γελάω που νομιζεις οτι συμφερει τον οτε να σκαψει και να αναβαθμισει το δικτυο σε ενα χωριο και οχι σε μια μεγαλουπολη. Τοσο μηδενικη αντιληψη για το πως λειτουργει ο κοσμος και μας το παρουσιαζεις και σαν συνομωσία... Καλά και τα rural γερό τσιμπούσι του ΟΤΕ απο τα λεφτά ΜΑΣ καθώς και των υπόλοιπων Ευρωπαίων.. Θυμάμαι Ηράκλειο 2010-2018 κυνηγάγαμε (Απο το κέντρο έως περιοχές που νοικιάζουν φοιτητές κτλ) να βρούμε μια VDSL 30 που να παίρνει απο το κέντρο και δεν βρίσκαμε ενώ γύρο γύρο κάτι χωριά με 100-500 κατοίκους είχαν καμπίνες δίπλα στα σπίτια τους... Τέσπα στο συγκεκριμένο που παραθέτεις δεν μιλάμε για rural (που παρεμπιπτόντως δεν φτάνει που τους βγήκε τζαμπέ+κέρδος το χρεώνουν και παραπάνω και ας μην το λένε στο site ) αλλά για το FTTH που το έβαλε ο ΟΤΕ σε κατσάβραχα για το θεαθήναι (και ίσως για καμιά επιδότηση) ο φίλος στο χωριό της ξάνθης έχει 100mbs και στο σπίτι και στην δουλειά (πάλι μέσα στο ίδιο χωρίο) και στην ίδια την ξάνθη (ή πχ την Θεσσαλονίκη) κατεβάζουν με 12 mbps... Το θέμα ειναι ότι μόνο σκάβει αν πληρώσει κάποιος άλλος τα σπασμένα μιας και ειναι ευχαριστημένος με τα κορόιδα που του σκάνε 25 ευρώ για 4 με 12 mbps ... ούτε το 2000 τέτοια ρέντα για τέτοιες ταχύτητες οπότε δεν πρόκειται να αναβαθμίσει ουσιαστικά το δίκτυο του εκτός και αν κάνει το θαύμα του ο Ελον και φέρει γερά το starlink με λίγο πιο χαμηλή τιμή και στην ελλάδα (ξέρω υπάρχει ήδη κάλυψη αλλά ειναι σε beta ακόμη) και χτυπήσει το κατεστημένο του καρτελ! Εκει να δεις για πότε ο πΟΤΕ θα αρχίσει να σκάβει δεν θα μπορούμε να περπατάμε στο πεζοδρόμιο γιατί θα ειναι λαθρομετανάστες με κίτρινα κράνη κάθε 10 μέτρα να σκάβουν οπτικές για τον πΟΤΕ και τους φίλους του. 15 ώρες πριν, Omnigr είπε Επειδη ανηκω στους λιγους που βρισκομαι σε περιοχη του μεχρι 24 Mbps....Θα γινει ποτε καλυψη γενικη? Γιατι αφηνουν μικρες περιοχες εξω στις πολεις και καλυπτουν το καθε κατσικοχωρι! 🐐 🐑 🐥!!!! Και αφου θα γινει δωρεαν αναβαθμιση σε οσους γινεται αν δεν μας πιασει εμας θα συνεχισουμε να πληρωνουμε τα ιδια? 25 τον μηνα Οτε μεχρι 24 mbps και πιανω 9. Με τις αλλες εταιριες ουτε 5. Επισης δοκιμασα skytelecom και ουτε απο αυτην εχω εμβέλεια!!!! Η μισή ελλάδα περίπου έτσι ειναι δεν ανήκεις στους λίγους... Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2021 από Dr_Pepper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Choulio Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Ποιο 60%; που ζεις; μιλάμε για μονοψήφιο ποσοστό FTTH και αυτό σε κατσάβραχα κυρίως το 90+++% των συνδρομητών Καλά και τα rural γερό τσιμπούσι του ΟΤΕ απο τα λεφτά ΜΑΣ καθώς και των υπόλοιπων Ευρωπαίων.. Θυμάμαι Ηράκλειο 2010-2018 κυνηγάγαμε (Απο το κέντρο έως περιοχές που νοικιάζουν φοιτητές κτλ) να βρούμε μια VDSL 30 που να παίρνει απο το κέντρο και δεν βρίσκαμε ενώ γύρο γύρο κάτι χωριά με 100-500 κατοίκους είχαν καμπίνες δίπλα στα σπίτια τους... Τέσπα στο συγκεκριμένο που παραθέτεις δεν μιλάμε για rural (που παρεμπιπτόντως δεν φτάνει που τους βγήκε τζαμπέ+κέρδος το χρεώνουν και παραπάνω και ας μην το λένε στο site ) αλλά για το FTTH που το έβαλε ο ΟΤΕ σε κατσάβραχα για το θεαθήναι (και ίσως για καμιά επιδότηση) ο φίλος στο χωριό της ξάνθης έχει 100mbs και στο σπίτι και στην δουλειά (πάλι μέσα στο ίδιο χωρίο) και στην ίδια την ξάνθη (ή πχ την Θεσσαλονίκη) κατεβάζουν με 12 mbps... Το θέμα ειναι ότι μόνο σκάβει αν πληρώσει κάποιος άλλος τα σπασμένα μιας και ειναι ευχαριστημένος με τα κορόιδα που του σκάνε 25 ευρώ για 4 με 12 mbps ... ούτε το 2000 τέτοια ρέντα για τέτοιες ταχύτητες οπότε δεν πρόκειται να αναβαθμίσει ουσιαστικά το δίκτυο του εκτός και αν κάνει το θαύμα του ο Ελον και φέρει γερά το starlink με λίγο πιο χαμηλή τιμή και στην ελλάδα (ξέρω υπάρχει ήδη κάληψη αλλά ειναι σε beta ακόμη) Η μισή ελλάδα περίπου έτσι ειναι δεν ανήκεις στους λίγους... Ουτε καν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις ρε φίλε έχει μπερδεψει τα μπουτια σου. Συνέχισε τη μιρλα σου μη στο χαλάω, σ'αφηνω στην δυστυχια σου 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 20 λεπτά πριν, Choulio είπε Ουτε καν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις ρε φίλε έχει μπερδεψει τα μπουτια σου. Συνέχισε τη μιρλα σου μη στο χαλάω, σ'αφηνω στην δυστυχια σου Δεν έχει φουλ άδικο, απλά τα λέει σαν ψέκας και χάνει το δίκιο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drakelord94 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Υποσχέσου ότι θα βρέξει ψάρια και θα σε κάνουνε προφήτη. Προσωπικά δεν περιμένω και πολλά από την Cosmote, ούτε έχω προσδοκίες για αναβάθμιση του ίντερνετ, κράτα μικρό καλάθι που λέμε, όλο υποσχέσεις και "εγγυήσεις πραγματικής ταχύτητας" ,και πραγματικές ταχύτητες πουθενά στον ορίζοντα, πάντως μερικοί που υποστηρίζετε τις υποσχέσεις της Cosmote στα σχόλια, ούτε να δουλεύατε για εκείνη ρε παιδί μου ενα πράγμα. 😏 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaggsR Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 15 minutes ago, Drakelord94 said: Υποσχέσου ότι θα βρέξει ψάρια και θα σε κάνουνε προφήτη. Προσωπικά δεν περιμένω και πολλά από την Cosmote, ούτε έχω προσδοκίες για αναβάθμιση του ίντερνετ, κράτα μικρό καλάθι που λέμε, όλο υποσχέσεις και "εγγυήσεις πραγματικής ταχύτητας" ,και πραγματικές ταχύτητες πουθενά στον ορίζοντα, πάντως μερικοί που υποστηρίζετε τις υποσχέσεις της Cosmote στα σχόλια, ούτε να δουλεύατε για εκείνη ρε παιδί μου ενα πράγμα. 😏 Αν και τους κατακρίνω για πολλά, έχουν κάνει δυο δωρεάν αναβαθμίσεις στη γραμμή μας, στα 21 χρόνια (!) που έχουμε ίντερνετ στο πατρικό μας. Καθώς και αρκετές εκπτώσεις, με την τελευταία φέτος. Να τα λέμε όλα, να είμαστε σωστοί. Απλώς δεν δίνουν παραπάνω ταχύτητες στην περιοχή μας και με εξοργίζει, γιατί ξέρω ότι η καμπίνα είναι στα 400μ και θα μπορούσα να παίρνω τουλάχιστον 50αρα. Και ξέρω ότι έχουν 200αρες με οπτικές μέχρι το ρούτερ σε περιοχές που είναι στο 1χλμ από εδώ. Τελος πάντων, από προχθές σκάβουν σε μερικά σημεία στην πόλη, είδα αρκετή κίνηση με φορτηγάκια Cosmote και τεχνικούς, όταν βγήκα για ψώνια. "Εργασίες οπτικών ινών" έγραφε ένα χαρτάκι που είχαν κρεμάσει σε κορδέλα εργασιών. Για να δούμε, αν και κρατάω και γω μικρό καλάθι, άλλο σε πάει από 2Mbps σε 4Mbps ADSL και άλλο να σε πάει από την αρχαία καμπίνα/αστικό κέντρο του "εως 24Mbps" σε VDSL 50Mbps+. Νομίζω γι'αυτό έχουν την δικλείδα "όπου είναι τεχνολογικά εφικτό" στην ανακοίνωση. Eίναι στο τυπικό όριο του σχεδίου πόλης η κατοικία και μας έχουν στο φτύσιμο, λες και τα δικά μας τα ευρώ έχουν χαμηλότερη ισοτιμία ή δε ξέρω γω τι. Ταυτόχρονα έχει 5G κεραία στα 200-250μ. Ότι να΄ναι - αλλαλούμ σκέτο. Μέχρι και πρόταση είχα καταθέσει στην υπέυθυνη του ΟΤΕ της περιοχής πριν μερικά χρόνια, ώστε να πληρώσουμε μερίδιο των εργασιών για να πάρουμε οπτικές, αλλά τίποτα. Γιατί την θέλω σε βάθος χρόνου και θα κάνω απόσβεση με την δουλειά. Μέχρι 150 το μήνα θα τους έδινα (5x πάνω από την χρέωση Inalan/μέση τιμή Ευρώπης), αν μου έφερναν 200αρα (κανονική, 200/200) με οπτική στο ρούτερ. Κάποιος παραπάνω έγραψε ότι στο τμήμα παραπόνων του είπαν την ενδιαφέρει ο "παράγοντας άνθρωπος" την Cosmote, αλλά δεν το βλέπω. Όταν κάποιος προσπαθεί εδώ και χρόνια να βρεθεί μια λύση για κυρίως επαγγελματικούς λόγους και τον αγνοείς, τότε αυτά είναι απλώς παπαριές του μαρκετινγκ και δεν τις μασάω με τίποτα. Ο κύριος λόγος που είμαστε πάνω από 30 χρόνια πελάτες στον ΟΤΕ, είναι πως ο ανταγωνισμός είναι κατά μέσο όρο χειρότερος και σε παροχή υπηρεσιών αλλά και σε υποστήριξη πελατών. Ελάχιστες εξαιρέσεις, όπως η HCN & η Inalan. Όλα αυτά σε μια Ελλάδα που μπαίνει στο 2022 σε μόλις 15 ημέρες... Έτσι λοιπόν, η σύγκριση με γείτονες χώρες και υπόλοιπη Ευρώπη είναι απλά αναπόφευκτη, όσο και τους χαλάει μερικούς να την διαβάζουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatoskylo8 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Πότε θα γίνει η αναβάθμιση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 2 minutes ago, Gatoskylo8 said: Πότε θα γίνει η αναβάθμιση; On 15/12/2021 at 10:57, Hal9000 said: με το όλο πρόγραμμα να αναμένεται να ξεκινήσει το Α' τρίμηνο του 2022 και να ολοκληρωθεί μέσα στη χρονιά. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα