Προς το περιεχόμενο

Cosmote: Δωρεάν διπλασιασμός ταχύτητας σταθερού Internet στα πλαίσια επιθετικής επέκτασης του δικτύου FTTH

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 459
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Thresh είπε

H 24αρα είναι ADSL, με συνήθως διαφορετική υλοποίηση από την VDSL 50άρα. Το ότι δεν πιάνεις όλη την 24αρα, δεν σημαίνει αυτομάτως ότι δεν θα πιάνεις όλη την 50αρα, διότι στην ADSL μπορεί να παίζεις από το Αστικό Κέντρο και στην VDSL να παίζεις με την υπαίθρια καμπίνα που είναι στο πεζοδρόμιο της γειτονιάς σου.

Μέχρι 700 μέτρα από καφαο φουλ 50.. όσο ανεβαίνεις σε μέτρα πέφτει και ο τελικός συγχρονισμός. Πχ σε εμενα που είμαι 1080 μέτρα από καφαο στην 50αρα κλειδώνω μάξιμουμ στα 29Mbps

Επεξ/σία από dream21
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 hours ago, xalikoutis said:

Στα 28ευρω/μηνα εδω και 4 χρονια, inalan

image.png.a74ef070e097d496d02ee7514b25daba.png

Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να δώσω τις μηχανές και βάλω λίγα ακόμα στην άκρη για 2-3 χρόνια και να πάρω ένα παλιό/ φθηνό στούντιο/2αρι στα ~20 χιλιάρικα πχ Κυψέλη η κάπου που να καλύπτει η Inalan και να ησυχάσω επιτέλους, να κάνουμε δουλειά χωρίς να χάνουμε χρόνο με αποσυνδέσεις, στα τηλέφωνα, γιατί έπεσε, γιατί το ένα, γιατί το άλλο.

'Η να χάνω έξτρα χρόνο και χρήμα  με εναλλακτικούς πάροχους που αν και διαστηριοποιούνται χρόνια στη χώρα είναι πανάκριβοι και χειρότεροι από startup που μόλις ξεκινά.

Πιο φθηνά και πιο γρήγορα θα μου έρθει από το να περιμένω να μου δώσει 100αρα εδώ στο πατρικό μου.

28 ευρώ το μήνα δίνεις? Γιατί δε βλέπω/καταλαβαίνω στο site την διαφορά με τα άλλα προγράμματα τα 200αρια που προσφέρουν στα 55 ευρώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, yazidis είπε

Δηλαδή θες εσυ να μας πεις ότι σε όλες τις υπόλοιπες χώρες δεν υπάρχουν οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις των δικτύων διανομής ας πούμε; Ή μου μιλάς ας το πούμε για την ΕΡΤ (που στην τελική σε Γερμανια και Σουηδία ας πούμε δεν υπάρχει καν η έννοια των ελεύθερων καναλιών όπως την ξέρουμε και πληρώνεις και εκεί) και για τα δημοτικά τέλη; Διότι άμα πιστεύεις ότι δεν πληρώνουν τέτοιους φόρους μάλλον γελιέσαι.

Α, και τέλος, όσο ηλιθι σου φαίνονται τα παραδείγματα μου, άλλο τόσο μου φαίνονται ηλίθια το να κάθομαι και να διαβάζω στην είδηση της δωρεάν αναβάθμισης για το τι γίνεται στην Τσεχία, στη Σερβία και στην Ολλανδία. 

Για Γερμανία και Δανία που ξέρω σίγουρα, όχι δεν υπάρχουν , δεν ξερουν καν την έννοια της λέξης , πάγια, μεταφορά ρεύματος κλπ παπαριές που σκαρφίζονται τα λαμόγια που ψηφίζουμε εμείς οι έξυπνοι ψηφοφόροι (αυτό που αποκαλώ υπέρ φόρους). 18 ευρώ 500άρα γραμμή δικός μου Γερμανία και ΄6 μήνες του την είχαν 1.000άρα δώρο , τι να λέμε.....

Επεξ/σία από lost2
  • Thanks 2

• Super Moderators
4 minutes ago, dream21 said:

Μέχρι 700 μέτρα από καφαο φουλ 50.. όσο ανεβαίνεις σε μέτρα πέφτει και ο τελικός συγχρονισμός. Πχ σε εμενα που είμαι 1080 μέτρα από καφαο στην 50αρα κλειδώνω μάξιμουμ στα 29Mbps

Δεν ειναι βέβαια τόσο συχνές αυτές οι περιπτώσεις, οι καμπίνες είναι συνήθως πιο κοντά μας.

• Like 1

9 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Eγω στη Wind εχω 100αρα με απεριοριστα αστικα/υπεραστικα ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ κινητα εδω και ενα χρονο με 20€ :P

Πες μας τον τρόπο να το κάνουμε.... ή τον γνωστό που σε έκανε τη δουλειά.....

23 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Eγω στη Wind εχω 100αρα με απεριοριστα αστικα/υπεραστικα ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ κινητα εδω και ενα χρονο με 20€ :P

Σήμα στο κινητό όμως δεν έχεις, αλλά σιγά τα ωά.

• Like 1

17 λεπτά πριν, Thresh είπε

Δεν ειναι βέβαια τόσο συχνές αυτές οι περιπτώσεις, οι καμπίνες είναι συνήθως πιο κοντά μας.

Κερνάω καφέ σπίτι για να δεις που βρίσκεται η καμπίνα😂

11 ώρες πριν, Jake07 είπε

Και εδώ εγώ με nova το ίδιο έχουμε. Μη σποιλαρουμε με άσχετα.  Sorry και καλημέρα. 

με νοβα, το ιδιο(και περισσότερο) με 100αρα και με ping πολύ χαμηλότερο.

• Like 1

1 λεπτό πριν, phanispal είπε

Aκριβως το αντιθετο...
Οσο ειχα Cosmote εμενα καθε καλοκαιρι επι 20 μερες χωρις σημα στη περιοχη μου κατι που δεν εγινε ποτε με τη Wind.

Εύοσμος πέρυσι. Μετά από 8 μήνες σταθερά στα 50mbps Cosmote, λόγω ξαφνικών απανωτών αποσύνδεσεων, μου πρότεινε υποβιβασμό σε 24αρα adsl. Καταγγελία σύμβασης και σε 3 μέρες 200mbps από μικρή εταιρεία οπτικής ίνας (σκάψιμο, σύνδεση, οπτική στο ρούτερ). Επιθετική ανάπτυξη του δικτύου της cosmote; Που; Στο Σύνταγμα, την Ομόνοια και την Αριστοτελους. Άσε μας ρε cosmote. Γελάνε και τα χαλκοκαλωδια στα καφαο σας.

• Thanks 1

25 λεπτά πριν, lost2 είπε

Για Γερμανία και Δανία που ξέρω σίγουρα, όχι δεν υπάρχουν , δεν ξερουν καν την έννοια της λέξης , πάγια, μεταφορά ρεύματος κλπ παπαριές που σκαρφίζονται τα λαμόγια που ψηφίζουμε εμείς οι έξυπνοι ψηφοφόροι (αυτό που αποκαλώ υπέρ φόρους). 18 ευρώ 500άρα γραμμή δικός μου Γερμανία και ΄6 μήνες του την είχαν 1.000άρα δώρο , τι να λέμε.....

Μήπως δεν υπάρχουν επειδή αντί να τα έχουν αναλυτικά τα έχουν όλα ενωμένα σαν έννοια της kWh? Επειδή ας πούμε στην Vattenfall υπήρχε plan με 8+€ πάγιο το μήνα και χρέωνε την τιμή της kWh στα 0,26€? Ίσως έβλεπε ο φίλος σου φθηνότερο ρεύμα επειδή στη Γερμανια υπάρχει το Warmmiete (κοινώς το κόστος θέρμανσης και ζεστού νερού) το οποίο πληρώνεις στον landlord μαζί με το ενοίκιο και όχι στον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας?

Ναι, είναι μαζι σου, υπάρχουν λαμογιες, και έχει μπουχτίσει αυτός ο τόπος από δαυτες, αλλά δεν είναι επακριβώς όπως τα παρουσιάζεις.

α, btw, και μια θεία σε ένα χωριό κοντά στο Wuppertal παλεύει με adsl. Νομίζεις ότι οι γραμμές είναι όλες τόσο μεγάλες;

• Thanks 1

• Super Moderators
24 minutes ago, phanispal said:

Προς κινητά από το σταθερό εννοεί μάλλον.

22 minutes ago, dream21 said:

Κερνάω καφέ σπίτι για να δεις που βρίσκεται η καμπίνα😂

Καταλαβαίνω, αλλά γκαντεμιά θα έλεγα. Δυστυχώς αυτά μόνο με FTTH φτιάχνουν.

23 λεπτά πριν, phanispal είπε

Το ότι η Wind δεν εχει σημα ειναι παραμύθια της χαλιμας.
Παρτε ένα τηλεφωνο της προκοπής να έχετε σημα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...