N3M3SiS Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, randomcat είπε Αρνούμαι κατηγορηματικά να αποκαλέσω αυτές τι ταχύτητες 100άρες και 200άρες όταν το upload είναι 10 και 20, και αν το κάνω από κεκτημένη ταχύτητα, με πιάνει μια αηδία και ανακατωσούρα. "Δωρεάν διπλασιασμός ταχύτητας" λέει - άντε πνιγείτε ρε γύφτοι. Εσυ πες τους οτι δεν θέλεις αναβάθμιση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
npil Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 μια ερώτηση το για όλους το σημαίνει? εγώ που είμαι σε μεγάλη απόσταση από το καφαο και δεν υποστηρίζει την vdsl , θα έχω ανάβαθμιση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 6 minutes ago, nikos032 said: Με 50άρα στα 31,90ε και 100άρα στα 36,90ε... θα έρθουν και οι αυξήσεις Η 50αρα θα πέσει στα χρήματα της 24αρας, η 100αρα στα χρήματα της 50αρας κι η 200αρα στα χρήματα της 100αρας και στην τωρινή τιμής της 200αρας λογικά θα ανακοινωθεί σε κάποια φάση μεγαλύτερο πακέτο για FTTH. Η "δωρεάν αναβάθμιση" δεν πρόκειται να επηρεάσει μόνο υφιστάμενους πελάτες αλλά και νέους μέσω της μειωσης τιμών. Quote Η αναβάθμιση των ταχυτήτων χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, εφόσον εγκριθεί από την ΕΕΤΤ, αναμένεται να ξεκινήσει το Α’ τρίμηνο του 2022 και να ολοκληρωθεί σταδιακά μέσα στη χρονιά. Από την αναβάθμιση των ταχυτήτων θα ωφεληθούν και οι δυνητικοί/νέοι συνδρομητές COSMOTE σταθερής, καθώς θα διατεθούν εμπορικά, νέα προγράμματα σταθερής, μόλις δοθεί έγκριση από την ΕΕΤΤ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathiew198 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, neo80 είπε Κούνια που σε κούναγε.😅 Ευτυχώς που ήρθαν τέτοιες εταιρείες σαν την HCN και θα έχουμε σταθερό και πραγματικά γρήγορο internet. Ειλικρινά, ποιος χε****ε για την Θεσσαλονίκη. Μετρά που μένει η πλειονοτητα του πληθυσμού, δηλαδή Αθήνα. Δεν βλέπω εδώ κάλυψη. 2 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
randomcat Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, N3M3SiS είπε Εσυ πες τους οτι δεν θέλεις αναβάθμιση. Εγώ θα τους πω ότι θέλω τριπλή αναβάθμιση για να έρθω στα ίσια μου και θα πάρω τα @@ μου επειδή είναι γύφτοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 3 minutes ago, mathiew198 said: Ειλικρινά, ποιος χε****ε για την Θεσσαλονίκη. Μετρά που μένει η πλειονοτητα του πληθυσμού, δηλαδή Αθήνα. Δεν βλέπω εδώ κάλυψη. Εσείς να ζητήσετε από την Inalan κάλυψη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 6 hours ago, Thresh said: Ναι και σταδιακά μέσα στο 2022. Χωρίς έγκριση από ΕΕΤΤ δεν προβλέπεται. αρα εχουμε δρομο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaggsR Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 33 minutes ago, phanispal said: Έχω 100άρα Cosmote απ' τον Ιούνιο, με πάρα πολλά προβλήματα τους πρώτους μήνες (συνεχείς αποσυνδέσεις και απώλειες συγχρονισμού, μεταβαλλόμενη ταχύτητα ανά λίγα δευτερόλεπτα, η οποία έπεφτε ακόμα και στα 20-30Mbps αν και συνήθως στα 50-70), τα οποία φαίνεται να έχουν ομαλοποιηθεί το τελευταίο διάστημα και μετά από δύο επισκέψεις τεχνικών. Σε συνεχείς επικοινωνίες με το τμήμα βλαβών, σχεδόν κάθε φορά άκουγα ότι ευθύνεται η υψηλή ταχύτητα και ότι όσο ανεβαίνει τόσο περισσότερα τα CRC/FEC errors. Τώρα που φαίνεται να έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση, τι να το κάνω να μου την πάνε 200 και ν' αρχίσουμε πάλι τα ίδια; Τις ίδιες αερολογίες μου έλεγαν και εμένα. Έκανε το ρούτερ reboot από τα πολλά FEC/CRC errors. Αλλάξαμε ρούτερ 4 φορές, ζεύγος 2 φορές, καλώδιο cat 6 εξωτερικό 2 φορές και οι αποσυνδέσεις συνεχίζονταν σε εντελώς τυχαίες στιγμές (συχνά κατά τη διάρκεια κακοκαιρίας όμως!) Έφτασα σε σημείο να κάνω manual reboot το ρούτερ από μόνος μου κάθε 2-3 μέρες γιατί είχε πάντα ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ errors. Από όσο μου είπε γνωστός μου μέσα στον ΟΤΕ έχει να κάνει με το firmware που περνάνε(περνούσαν?) στα speedport και με την ασχετοσύνη τους οσον αφορά τη διανομή και διαχείρηση τέτοιων ταχυτήτων. Τραγικοί απλά. Και η παρωδία συνεχίζεται με το 4G+/5G, με το μαλάκα (εγώ ο ίδιος) να πληρώνει 55 ευρώ το μήνα για gigamax unlimited το οποίο ενώ η SIM είναι σε 5G router, δεν υποστηρίζει ο ΟΤΕ την συσκευή και δεν πιάνει 5G... Το καλύτερο? Οι έξτρα SIM που κοστίζουν 3 ευρώ το μήνα (1 για την γυναίκα, 1 για την μικρή, 1 για το ρούτερ) ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ στο ρούτερ. Μόνο η main SIM, δηλαδή του μαλάκα που πληρώνει χωρίς ερωτήσεις, πράγμα που με αφήνει χωρίς κινητό και κάθε φορά που θέλει κάτι 2FA PIN πρέπει να βγάζω την SIM από το ρούτερ. Μιλάμε ζούμε σε ΤΣΙΡΚΟ, τι να λέμε τώρα. Αν δεν ήταν η μικρή, θα είχαμε φύγει Τσεχία εδώ και 2 χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akaloith Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) τι δεν εχω 200 ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;; το καφαο ειναι στο τετραγωνο μου ρεεεεεεεε Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2021 από akaloith Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyberguy Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, BaggsR είπε Τις ίδιες αερολογίες μου έλεγαν και εμένα. Έκανε το ρούτερ reboot από τα πολλά FEC/CRC errors. Αλλάξαμε ρούτερ 4 φορές, ζεύγος 2 φορές, καλώδιο cat 6 εξωτερικό 2 φορές και οι αποσυνδέσεις συνεχίζονταν σε εντελώς τυχαίες στιγμές (συχνά κατά τη διάρκεια κακοκαιρίας όμως!) Έφτασα σε σημείο να κάνω manual reboot το ρούτερ από μόνος μου κάθε 2-3 μέρες γιατί είχε πάντα ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ errors. Από όσο μου είπε γνωστός μου μέσα στον ΟΤΕ έχει να κάνει με το firmware που περνάνε(περνούσαν?) στα speedport και με την ασχετοσύνη τους οσον αφορά τη διανομή και διαχείρηση τέτοιων ταχυτήτων. Τραγικοί απλά. Και η παρωδία συνεχίζεται με το 4G+/5G, με το μαλάκα (εγώ ο ίδιος) να πληρώνει 55 ευρώ το μήνα για gigamax unlimited το οποίο ενώ η SIM είναι σε 5G router, δεν υποστηρίζει ο ΟΤΕ την συσκευή και δεν πιάνει 5G... Το καλύτερο? Οι έξτρα SIM που κοστίζουν 3 ευρώ το μήνα (1 για την γυναίκα, 1 για την μικρή, 1 για το ρούτερ) ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ στο ρούτερ. Μόνο η main SIM, δηλαδή του μαλάκα που πληρώνει χωρίς ερωτήσεις, πράγμα που με αφήνει χωρίς κινητό και κάθε φορά που θέλει κάτι 2FA PIN πρέπει να βγάζω την SIM από το ρούτερ. Μιλάμε ζούμε σε ΤΣΙΡΚΟ, τι να λέμε τώρα. Αν δεν ήταν η μικρή, θα είχαμε φύγει Τσεχία εδώ και 2 χρόνια. πως το έλυσες? εχω το ίδιο θέμα, απο 50 πήγα 100 και τα errors ειναι εξαψήφια σε 4-5 ωρες και το γύρισα σε 50 προσωρινα για να μπορω να δουλέψω (στιγμιαίες αποσυνδέσεις καθε 2-3 λεπτά). άλλαξα router, καλωδίωση κτλ. Ο τεχνικος μου ειπε οτι φταίει το firmware στο dslam, απο τότε που πέρασαν το τελευταιο οι 100αρες γραμμές έχουν πολλά προβλήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markos9 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, cyberguy είπε πως το έλυσες? εχω το ίδιο θέμα, απο 50 πήγα 100 και τα errors ειναι εξαψήφια σε 4-5 ωρες και το γύρισα σε 50 προσωρινα για να μπορω να δουλέψω (στιγμιαίες αποσυνδέσεις καθε 2-3 λεπτά). άλλαξα router, καλωδίωση κτλ. Ο τεχνικος μου ειπε οτι φταίει το firmware στο dslam, απο τότε που πέρασαν το τελευταιο οι 100αρες γραμμές έχουν πολλά προβλήματα Και αυτό πως λύνετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyberguy Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, markos9 είπε Και αυτό πως λύνετε; μου ειπε οτι το γνωρίζουν το πρόβλημα και περιμένουν νεο firmware.....χωρις καποια ημερομηνία συγκεκριμένη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios02 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 ΕΡΩΤΗΣΗ: ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ FTTC 100 MBPS ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ FTTC 200MBPS? Σήμερα το διακοσάρι ειναι εφικτό μόνο για όσους έχουν ftth. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 1 minute ago, marios02 said: ΕΡΩΤΗΣΗ: ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ FTTC 100 MBPS ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ FTTC 200MBPS? Σήμερα το διακοσάρι ειναι εφικτό μόνο για όσους έχουν ftth. Ναι, αν είσαι αρκετά κοντά στην υπαίθρια καμπίνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaggsR Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 6 minutes ago, cyberguy said: πως το έλυσες? εχω το ίδιο θέμα, απο 50 πήγα 100 και τα errors ειναι εξαψήφια σε 4-5 ωρες και το γύρισα σε 50 προσωρινα για να μπορω να δουλέψω (στιγμιαίες αποσυνδέσεις καθε 2-3 λεπτά). άλλαξα router, καλωδίωση κτλ. Ο τεχνικος μου ειπε οτι φταίει το firmware στο dslam, απο τότε που πέρασαν το τελευταιο οι 100αρες γραμμές έχουν πολλά προβλήματα 1 minute ago, markos9 said: Και αυτό πως λύνετε; Από όσο ξέρω, δεν λύνετε από μέρους μας, γιατί εμείς οι 3 είμαστε η εξαίρεση, οι περισσότεροι θα πάρουν στο support, αυτοί προφανώς δεν έχουν ιδέα τι είναι τα FEC/CRC errors και από που έρχονται και θα προτείνουν reboot το οποίο ίσως λύσει προσωρινά το θέμα, οπότε μένουμε με το πουλάκι μας στο χέρι και το παίζουμε στο ινσόμνια να μας φύγει ο καημός. Όλα αυτά όταν οι τυχεροί την Inalan και HCN έχουν πραγματικές 200αρες σε σωστές ευρωπαικές τιμές. Κάτι που φίλος από Ολλανδία χαίρεται από το 2006 και μετά, φυσικά σε τιμές κάτω του 50αρικου.. 3 minutes ago, cyberguy said: μου ειπε οτι το γνωρίζουν το πρόβλημα και περιμένουν νεο firmware.....χωρις καποια ημερομηνία συγκεκριμένη Μακάρι. Μόνο αυτό θα πω. Γιατί έχουν περάσει 3 χρόνια από όταν ήρθε το vdsl2+ εδώ και μέχρι που μετακόμισα πέρυσι τέτοιο καιρό, το πρόβλημα υπήρχε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα