Προς το περιεχόμενο

Cosmote: Δωρεάν διπλασιασμός ταχύτητας σταθερού Internet στα πλαίσια επιθετικής επέκτασης του δικτύου FTTH

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, yazidis είπε

Δες το συμβόλαιο που υπέγραψες τι λέει για ρήτρα αποχώρησης. Στην Cosmote ας πούμε δεν είναι στάνταρ το ποσό, και είναι ανάλογα με τον μήνα. Συγκεκριμένα στον 3ο μήνα, σε σχέση με τους πρώτους 2, συμφέρει να φύγεις.

Σου ανεβάζω ένα παράδειγμα, για το πως είναι πχ στο δικό μου συμβόλαιο:

Στιγμιότυπο 2021-12-15, 17.42.58.png

192 λέει το πρώτο μήνα και γενικά τον 1ο χρόνο είναι πάνω από 150. Είναι πάρα πολλά οπότε ξεχνάω την επιστροφή στον ΟΤΕ. Άσε που ίσως πάρει ένα χρόνο αυτή η αναβαθμιση

IMG_20211215_182634.jpg

Επεξ/σία από giokspy
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να γελάσεις και να κλαίς..

Σε Όλο το βόρειο τμήμα του νησιού της Κέρκυρας κανείς δεν έχει πάνω από 3 με 3.5 mbs. Με καμία δυνατότητα αναβάθμισης ταχύτητας του ΟΤΕ ούτε καν αλλαγής παρόχου. 

Αυτά τους μαραναν. 

• Thanks 1

Μόλις τώρα, marios@kom είπε

Να γελάσεις και να κλαίς..

Σε Όλο το βόρειο τμήμα του νησιού της Κέρκυρας κανείς δεν έχει πάνω από 3 με 3.5 mbs. Με καμία δυνατότητα αναβάθμισης ταχύτητας του ΟΤΕ ούτε καν αλλαγής παρόχου. 

Αυτά τους μαραναν. 

Άρα; Να ζητήσουμε να ακυρώσουν τις αναβαθμίσεις σε όλους τους υπόλοιπους μέχρι να φτιάξουν την ταχύτητα στο βόρειο τμήμα της Κέρκυρας και μέχρι να αποφασίσει να έρθει να μπει και η Wind, Nova, Vodafone εκεί;

• Like 2
  • Thanks 3

5 λεπτά πριν, giokspy είπε

192 λέει το πρώτο μήνα και γενικά τον 1ο χρόνο είναι πάνω από 150. Είναι πάρα πολλά οπότε ξεχνάω την επιστροφή στον ΟΤΕ. Άσε που ίσως πάρει ένα χρόνο αυτή η αναβαθμιση

Α οκ! Μου κάνει εντύπωση βέβαια να υπάρχει τόσο διαφορετική πολιτική στις τιμές αποχώρησης! Βέβαια δεν έχεις και άδικο, θα αργήσει πολύ αυτή η αναβάθμιση, και δεν ξέρεις από ποιες περιοχές θα ξεκινήσουν ή τι προγραμματισμό έχουν όταν και αν εγκριθεί το σχέδιο

1 λεπτό πριν, yazidis είπε

Άρα; Να ζητήσουμε να ακυρώσουν τις αναβαθμίσεις σε όλους τους υπόλοιπους μέχρι να φτιάξουν την ταχύτητα στο βόρειο τμήμα της Κέρκυρας και μέχρι να αποφασίσει να έρθει να μπει και η Wind, Nova, Vodafone εκεί;

Όχι φυσικά. Εξάλλου δεν φαίνεται στο σχόλιό μου να γράφω κάτι τέτοιο. 

Θα έπρεπε μαζί με τις βαρυγδουπες ανακοινώσεις εντυπωσιασμού να ανακοινώσουν παράλληλα κάποιας μορφής αναβάθμιση των περιοχών που έχουν μείνει στα όρια ταχύτητας του 2006. 

Πάντως αυτό το "όπου είναι τεχνολογικά εφικτό" βαράει πολλά καμπανάκια.

• Like 2

Μόλις τώρα, yazidis είπε

Α οκ! Μου κάνει εντύπωση βέβαια να υπάρχει τόσο διαφορετική πολιτική στις τιμές αποχώρησης! Βέβαια δεν έχεις και άδικο, θα αργήσει πολύ αυτή η αναβάθμιση, και δεν ξέρεις από ποιες περιοχές θα ξεκινήσουν ή τι προγραμματισμό έχουν όταν και αν εγκριθεί το σχέδιο

Και όχι τίποτα άλλο μου είχε κάνει και πολύ καλή προσφορά ο ΟΤΕ για την 24αρα αλλά κατόπιν εορτής. Τους είχα πάρει βέβαια άπειρα τηλέφωνα πριν κάνω φορητοτητα και μου έλεγαν δεν υπάρχει προσφορά. 25,5€ η 24αρα με 30 λεπτά προς κινητά . Κρίμα πάντως να μην το διάβαζα προχθές το άρθρο. Χθες βράδυ ενεργοποιήθηκε η Vodafone

• Super Moderators
5 minutes ago, marios@kom said:

Θα έπρεπε μαζί με τις βαρυγδουπες ανακοινώσεις εντυπωσιασμού να ανακοινώσουν παράλληλα κάποιας μορφής αναβάθμιση των περιοχών που έχουν μείνει στα όρια ταχύτητας του 2006. 

Σαν αυτό?

Η ανακοίνωση αποτελεί μέρος της στρατηγικής του Ομίλου για επιτάχυνση στην ανάπτυξη του δικτύου οπτικών ινών (FTTH), με στόχο αυτό να φτάσει σε 3 εκατ. σπίτια και επιχειρήσεις, αυξάνοντας σημαντικά το επενδυτικό πλάνο του ΟΤΕ σε πάνω από 3 δισ. ευρώ μέχρι το 2027. 

Επίσης εδώ και καιρό ξέρουμε γι' αυτό

Δύο τελικά οι μνηστήρες για το mega - ΣΔΙΤ, UFBB, των 868 εκατ. ευρώ - Ποιοι κατέθεσαν προσφορά | Insider

• Like 1

Πάντως και στο δελτίο τύπου και στο site της Cosmote, ο διπλασιασμός αφορά μόνο το ευρυζωνικό δίκτυο και όχι το FTTH. Μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος;

• Thanks 1

Αν ισχύει και πραγματοποιηθεί και από 100 πάω διακόσια είναι απλά σούπερ κίνηση.. Επιπέδου hcn που είχε κάνει κάτι αντίστοιχο... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, giokspy είπε

IMG_20211215_182634.jpg

Αν έχεις υπογράψει ηλεκτρονικά και δεν έχεις κάνει αίτηση άμεσης ενεργοποίησης έχεις την δυνατότητα υπαναχώρησης 14 ημερών. Αν εχεις κάνει αίτηση άμεσης ενεργοποίησης έχεις 2  24ώρα για υπαναχώρηση.

Δυστυχώς όμως αν έχεις υπογράψει κατευθείαν σε κατάστημα νομίζω ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι.

Μόλις είδα ότι σου έχει γίνει ήδη ενεργοποίηση, αυτήν την περίπτωση ρώτα καλύτερα στη Cosmote να σου πουν, τα ξέρουν καλά αυτά.

Επεξ/σία από lnoldori

1 ώρα πριν, N3M3SiS είπε

Ή εκτός αν ΄όπως εγώ, έχεις FTTH, οπότε τα 100/10 είναι εγγυημένα και σύντομα 200/20 από ότι φαίνεται :)

καλα τους τυχερους και αυτους με μεσον δεν τους εβαλα στην κατηγορια σορρυ 😆😂😅

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Angeldust είπε

Ναι και αν έχεις τεχνικό θέμα την Παρασκευή, περιμένεις να πάει Δευτέρα για να εξυπηρετηθείς.

Απο εμένα έχουν φάει μεγάλο Χ για πολλούς λόγους (πελάτης τους για πάνω απο 3 χρόνια)

3 χρόνια στην HCN , ποτέ κανένα πρόβλημα ,και όταν υπήρχε γενικό πρόβλημα στο δίκτυο , υπήρχε άμεση ενημέρωση με μήνυμα στο κινητό ακόμα και μετά την αποκατάσταση της βλάβης του δικτύου.αυτό που έγραψες δεν ξέρω που το βρήκες, πάντως δεν ισχύει 100%.(απορία,τι τεχνικό θέμα μπορεί να είχες -αν είχες-που χρειαζόταν επίσκεψη τεχνικού)

Επεξ/σία από Molpadia

1 ώρα πριν, REWIND84 είπε

κρίμα έχω 100αρα και η καμπίνα δεν υποστηρίζει 200α

κρίμα, δεν πειράζει θα πληρώνω σαν μλκς για να αναβαθμιστούν οι υπόλοιποι !

Μπορεί μέχρι τότε να  υποστηρίζει και η καμπίνα/περιοχή σου 200ρα, οπότε μην είσαι τόσο απαισιόδοξος.
Τελικά θα ισχύει και για το FTTH ο διπλασιασμός?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...