Προς το περιεχόμενο

Cosmote: Δωρεάν διπλασιασμός ταχύτητας σταθερού Internet στα πλαίσια επιθετικής επέκτασης του δικτύου FTTH

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, dhm21911 είπε

Πέρασε η πρωταπριλιά παιδιά. 

Update : με ενα γρήγορο Search σε 4 οικογένειακα σπίτια που έκανα σε 3 διαφορετικές περιοχές κανένα δεν υποστηρίζει 200mbps.

Ψάξε  πρώτα να βρεις πόσα νοικοκυριά στην επικράτεια έιναι ακομη με dial-up και μετα ψάχνε για 100άρες και 200άρες (dial-up σχήμα λόγου ειναι εννοώ μέχρι 24 η οποία ούτε 15άρα δεν ειναι)

Επεξ/σία από zvarthangalos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

52 λεπτά πριν, giokspy είπε

εγω που ημουν σε 24αρα και υποστηριζει fiber θα πηγαινα δωρεαν σε 50αρα δηλαδη? Και μολις χθες πηγα σε 50αρα vodafone 

Ναι έτσι ακριβώς φίλε μου,αν υποστηρίζει σου διπλασιάζει την ταχύτητα.Εδώ κράτα ένα * γιατί πρέπει να γίνει και αντικατάσταση router για το vdsl.

ειναι γνωστο οτι το 100αρι vectoring για να παιξει σωστα θελει σωστή κάθετη. θα σκάσουν ξαφνικα ενα σωρο προβληματα με αποσυνδεσεις στα καλα του καθουμενου  σε τοσα σπιτια  θα επηρεάσουν και τα διπλανα απερχόμενα ... 

• Thanks 1

3 hours ago, spocky said:

Η αμηχανια του να εχει διαθεσιμοτητα VDSL στο χωριο σου στην Καρδιτσα και να μην εχει μεσα στην Αθηνα (Αιγαλεω).

Οχι και χωριό η Καρδίτσα, κωμόπολη σε παρακαλώ!!!😎

Μόλις τώρα, VaggD είπε

Οχι και χωριό η Καρδίτσα, κωμόπολη σε παρακαλώ!!!😎

Χαχαχα. Η Καρδιτσα ναι, το χωριο μου που ειναι κοντα στην Καρδιτσα οχι :P

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά εγώ που πιάνω 9 με 10 με το ζόρι ενώ έχω adsl 24, θα αναβαθμιστώ; Γιατί σκεφτόμουν να την κάνω 50ρα τον Φεβρουάριο που λήγει το συμβόλαιο μου. Ναι, παίρνει 50ρα απ' ότι ξέρω. Με καλύπτει;

περιοχή ΒΟΛΟΣ

Επεξ/σία από zaf_4

4 ώρες πριν, Thresh είπε

Κι ας ελπίσουμε ότι θα ακολουθήσουν κι οι υπόλοιποι! 200Mbps here i come :D

Στην Σερβια (3κοσμικη χωρα) σε ενα χωριο εξω απο το Βελιγραδι 1000Mbps και πραγματικα οχι οπως εδω που σου πουλανε 24 και πιανεις 8 με το ζορι

• Super Moderators
6 minutes ago, serdakis said:

που βλεπουμε αν ειμαστε πανω σε περιοχές FTTH ?

Στον έλεγχο διαθεσιμότητας του sfbb.gr

• Thanks 1

2 minutes ago, alexbala said:

Στην Σερβια (3κοσμικη χωρα) σε ενα χωριο εξω απο το Βελιγραδι 1000Mbps και πραγματικα οχι οπως εδω που σου πουλανε 24 και πιανεις 8 με το ζορι

Κι εδώ πραγματικά είναι, όταν σου τα πουλάνε με FTTH όπως στη Σερβία. Το ΑDSL το πουλάνε «έως», όχι μόνο στην Ελλάδα προφανώς.

• Like 1
  • Thanks 1

• Super Moderators
2 minutes ago, alexbala said:

Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο κάνεις σύγκριση οπτικής ίνα με χαλκό κι ADSL μάλιστα. Αν δίνουν ADSL και στην Σερβία, ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια συμπεριφορά θα έχει διότι αυτοί είναι οι φυσικοί της περιορισμοί.

Πιστεύεις δλδ εδώ ότι αν πάρεις στο μέλλον 1000Mbps από οπτική ίνα θα σου δίνουν λιγότερα σε αντίθεση με την Σερβία? Ασφαλώς κι όχι.

• Like 3

1 ώρα πριν, Molpadia είπε

οτε;;;;; χαχα μα ποιός ασχολείται ακόμα με αυτούς;

ναι έχεις δίκιο,στην Ελλάδα κανείς δεν ασχολείται με τον οτε. Μα καλά τα βλέπετε καθόλου αυτά που γράφετε ορισμένοι???

• Like 3
  • Thanks 2

Ακούμε χρόνια τώρα για το γρήγορο ίντερνετ και τις οπτικές και έχουν πέσει έξω ουκ ολίγες φορές σε ανακοινώσεις και σχεδιαγράμματα τους,μόνο καλό είναι φυσικά οτι θα γίνει η αυτόματη αναβάθμιση, όμως το βλέπω να αργεί ακόμη για τους περισσότερους,όταν λένε αυτοί ως το 2017 Καλά κρασιά... ως τότε θα έχουν έρθει τα πάνω κάτω σε πολλούς αν οχι όλους τους πολιτικοκοινωνικο οικονομικούς τομείς.

• Super Moderators
2 minutes ago, ELMastas said:

Ακούμε χρόνια τώρα για το γρήγορο ίντερνετ και τις οπτικές και έχουν πέσει έξω ουκ ολίγες φορές σε ανακοινώσεις και σχεδιαγράμματα τους,μόνο καλό είναι φυσικά οτι θα γίνει η αυτόματη αναβάθμιση, όμως το βλέπω να αργεί ακόμη για τους περισσότερους,όταν λένε αυτοί ως το 2017 Καλά κρασιά... ως τότε θα έχουν έρθει τα πάνω κάτω σε πολλούς αν οχι όλους τους πολιτικοκοινωνικο οικονομικούς τομείς.

Θα πέσουν κι οι τιμές μαζί με την δωρεάν αναβάθμιση, ώστε αν πηγαίνει κάποιος νέος (ή να ανανεώνει ο παλιός) να έχει κατευθείαν την χαμηλότερη τιμή ή το μεγαλύτερο πακέτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...