Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
13 minutes ago, Retromaniac said:

Όντως; Για στείλε link

Στο μικροσκόπιο της ΕΕΤΤ η διαμάχη για τον διπλασιασμό των ταχυτήτων στο... (capital.gr)

Πηγές με γνώση των διαδικασιών αναφέρουν ότι αν η ΕΕΤΤ  απορρίψει την προσφυγή της Vodafone, τότε θα συνεχιστεί ο έλεγχος και η έγκριση των πακέτων. Σε αντίθετη περίπτωση, η διαδικασία θα σταματήσει, τουλάχιστον μέχρι να αλλάξει το PSM, ενώ θα πρέπει να "επιστρέψουν” στην προηγούμενη κατάσταση οι συνδέσεις Cosmote που έχουν αναβαθμιστεί. 

• Like 1
  • Sad 1
  • Απαντ. 459
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αρκετά καλός (επιπλέον) λόγος για να μην πλησιάσω ποτέ Vodafone :P

Ένα καλό πάνε να κάνουν ΑΛΛΟΙ και πάνε να το σταματήσουν ... για να τους βγει αυτωνών πιο φτηνά. Ε ντάξ, πιο ξεφτίλα πεθαίνεις.

• Super Moderators
Δημοσ.
16 minutes ago, Haldol said:

Αρκετά καλός (επιπλέον) λόγος για να μην πλησιάσω ποτέ Vodafone :P

Ένα καλό πάνε να κάνουν ΑΛΛΟΙ και πάνε να το σταματήσουν ... για να τους βγει αυτωνών πιο φτηνά. Ε ντάξ, πιο ξεφτίλα πεθαίνεις.

"Οι αντιδράσεις των εναλλακτικών παρόχων -που σε σημαντικό βαθμό είναι πελάτες χονδρικής του ΟΤΕ - αφορούν και το κόστος της αναβάθμισης των συνδέσεων, ειδικά των συνδέσεων adsl με ταχύτητες download "έως 24 Μbps” σε vdsl με ταχύτητα 50 Mbps, που απαιτούν εργασίες στο πεδίο για τη μετάβαση από τα αστικά κέντρα στις υπαίθριες καμπίνες. Το κόστος αυτό υπολογίζεται σε περίπου 33 ευρώ ανά σύνδεση."

Λογικά ο μεγαλύτερος όγκος στο πελατολόγιό τους είναι οι ADSL, οπότε δεν βρίσκω παράξενο να τους κακοφαίνεται το 33αρι (χωρίς ΦΠΑ) επί τις εκατοντάδες χιλιάδες που λογικά έχουν. Λεφτάκια από το "πουθενά" θα εισπράξει ο ΟΤΕ.

Δημοσ.

Να μας πει η Vodafone για ποιον λόγο δεν βάζει 35άρες κάρτες στις καμπίνες τις...Εκτός κι αν όντως είναι 35άρες και μας παίζει κρυφτούλι. 

Εδω μια Wind τους ξεπέρασε όλους (35b προφιλ σε όλα τα πακέτα)

Δημοσ.
Στις 18/2/2022 στις 12:12 ΜΜ, fogeo933 είπε

Ποση απώλεια δηλαδη θα εχει ένας που έχει 200αρα χαλκό με εναν που έχει οπτικη ινα 100. 

Να σου πω εγώ, μιας και σήμερα έγινε ο διπλασιασμός; Μου 'στείλαν μήνυμα πριν 10 λεπτά. Από 100, πήγα... 118! :P 

Άμα φέρουν οπτική προς τα 'δω θα τρέξω day-0. 

Δημοσ.

Και μένα με αναβάθμισα από 55k στα 110k. Με άλλαξαν βέβαια από fast path σε interleaved αλλά το gaming έχει πάψει να ναι προτεραιότητα μου εδώ και χρόνια πόσο μάλλον το competittive online οπότε κλάιν μάιν.

Σήμερα μου έστειλαν μήνυμα να περάσω να πάρω νέο router τελευταίας τεχνολογίας για τούμπανο wifi κλπ. Έχω το κλασσικό speedport. Τι δίνουν τώρα; Δεν μου έγραψαν επιστροφή το παλιό, έλα σε ένα κατάστημα cote/γερμανός και παρέλαβε το δωρεάν έγραφε το μήνυμα. Ξέρει κανένας περισσότερα σχετικά;

Κατά τα για τη voda ξυδάκι. Και πίσω να αναγκαστεί να το πάρει ο ΟΤΕ από το QQ της Voda, το ποτάμι πίσω δεν γυρνά. Ούτε ένα ευρώ σε κανέναν άλλο πάροχο πλην του ΟΤΕ. Πλέον τα έχω όλα εκεί και δεν κοιτάω τίποτε άλλο, σταθερό, net, κινητά, tv τα πάντα όλα!!!

• Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, chill said:

Με άλλαξαν βέβαια από fast path σε interleaved αλλά το gaming έχει πάψει να ναι προτεραιότητα μου εδώ και χρόνια πόσο μάλλον το competittive online οπότε κλάιν μάιν.

Δεν είσαι με g.inp enabled? Στo speedtest, πόσα ms latency έχεις?

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Thresh είπε

"Οι αντιδράσεις των εναλλακτικών παρόχων -που σε σημαντικό βαθμό είναι πελάτες χονδρικής του ΟΤΕ - αφορούν και το κόστος της αναβάθμισης των συνδέσεων, ειδικά των συνδέσεων adsl με ταχύτητες download "έως 24 Μbps” σε vdsl με ταχύτητα 50 Mbps, που απαιτούν εργασίες στο πεδίο για τη μετάβαση από τα αστικά κέντρα στις υπαίθριες καμπίνες. Το κόστος αυτό υπολογίζεται σε περίπου 33 ευρώ ανά σύνδεση."

Λογικά ο μεγαλύτερος όγκος στο πελατολόγιό τους είναι οι ADSL, οπότε δεν βρίσκω παράξενο να τους κακοφαίνεται το 33αρι (χωρίς ΦΠΑ) επί τις εκατοντάδες χιλιάδες που λογικά έχουν. Λεφτάκια από το "πουθενά" θα εισπράξει ο ΟΤΕ.

Κατσε, αν προχωρησει δλδ η Cosmote, ειναι αναγκασμενοι και οι υπολοιποι ή οι υπολοιποι το βλεπουν ως προβλημα αυτο με τα 33 ευρω, επειδη θα πρεπει να προσφερουν και κατι αντιστοιχο και οι ιδιοι? Δεν καταλαβαινω γτ οι voda και wind να επιβαρυνθουν με κοστη, αν δεν προχωρησουν σε αναβαθμισεις των δικων τους συνδρομητων.

6 λεπτά πριν, chill είπε

Με άλλαξαν βέβαια από fast path σε interleaved

Μεσα απο το τσατ του cosmote app και καταχωρουν την αλλαγη σε Fast ξανα.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Thresh είπε

Δεν είσαι με g.inp enabled? Στo speedtest, πόσα ms latency έχεις?

Με βρίζεις τώρα 😛;

Έχω να κάνω χρόνια speedtest. Δεν έχω καν υπολογιστή συνδεδεμένο καρφί στο router (βασικά δεν έχω καν pc xaxa). Δυο macbooks μόνο ασύρματα πάντα και σε κανένα game αραιά και που - wow πχ - είχα πάντα πράσινο latencry σε fast. Σε inter δεν έχω τρέξει τίποτα ακόμα.

Θα τρέξω ένα speedtest από το ps4 που ναι πάνω στο router να δω latencry.

7 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Μεσα απο το τσατ του cosmote app και καταχωρουν την αλλαγη σε Fast ξανα.

Το γνωρίζω. Αλλά η γραμμή με fast έγραφε 8 με 10k crc errors daily. Τώρα δυο μέρες με interleaved μηδέν. 

• Super Moderators
Δημοσ.
14 minutes ago, SabotazNic said:

Κατσε, αν προχωρησει δλδ η Cosmote, ειναι αναγκασμενοι και οι υπολοιποι ή οι υπολοιποι το βλεπουν ως προβλημα αυτο με τα 33 ευρω, επειδη θα πρεπει να προσφερουν και κατι αντιστοιχο και οι ιδιοι? 

Το 2ο  κι επειδή η Cosmote έχει δεσπόζουσα θέση στην αγορά, υπάρχει πρόβλημα με αθέμιτο ανταγωνισμό.

14 minutes ago, SabotazNic said:

Δεν καταλαβαινω γτ οι voda και wind να επιβαρυνθουν με κοστη, αν δεν προχωρησουν σε αναβαθμισεις των δικων τους συνδρομητων.

Γιατί ουσιαστικά "αναγκάζονται" για λόγους ανταγωνισμού.

2 minutes ago, chill said:

Με βρίζεις τώρα 😛;

Έχω να κάνω χρόνια speedtest. Δεν έχω καν υπολογιστή συνδεδεμένο καρφί στο router (βασικά δεν έχω καν pc xaxa). Δυο macbooks μόνο ασύρματα πάντα και σε κανένα game αραιά και που - wow πχ - είχα πάντα πράσινο latencry σε fast. Σε inter δεν έχω τρέξει τίποτα ακόμα.

Θα τρέξω ένα speedtest από το ps4 που ναι πάνω στο router να δω latencry.

Δεν μπορείς δλδ να ανοίξεις browser και να πας στο speedtest.net?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Thresh είπε

Το 2ο  κι επειδή η Cosmote έχει δεσπόζουσα θέση στην αγορά, υπάρχει πρόβλημα με αθέμιτο ανταγωνισμό.

"Να πληρωνατε και εσεις κυριοι για γραμμες και καμπινες"

προμπλεμ σολβντ

• Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, SabotazNic said:

"Να πληρωνατε και εσεις κυριοι για γραμμες και καμπινες"

προμπλεμ σολβντ

Καλώς ή κακώς δεν πάει έτσι.

Θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν είχε γίνει διαχωρισμός του ΟΤΕ πριν πουληθεί, ώστε η ιδιοκτήσια/διαχείριση του δικτύου να μην ήταν δικιά του.

Τώρα όμως πρέπει να ακολουθεί τους κανόνες της ΕΕΤΤ όπως γίνεται και σε άλλες χώρες του εξωτερικού που το πρώην κρατικό μονοπώλιο ιδιωτικοποιήθηκε.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Thresh είπε

Δεν μπορείς δλδ να ανοίξεις browser και να πας στο speedtest.net?

Ρε bro, μπορώ ρε bro!!! Αλίμονο!

Κάνω λάθος ή για να έχει νόημα πρέπει να μαι καρφί στο router; Έτσι θυμάμαι στα χρόνια του pc γι'αυτό σου λέω ότι θα το τρέξω από τον browser του PS4. 

Για το καινούργιο ρουτεράκι έχεις άποψη; Να το πάρω;

Επεξ/σία από chill
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, chill said:

Για το καινούργιο ρουτεράκι έχεις άποψη; Να το πάρω;

Το ΖΤΕ με το WiFi 6 ? Δεν ξέρω πόσο σταθερό είναι, υπομονή για 1-2 firmware updates.

2 hours ago, chill said:

Κάνω λάθος ή για να έχει νόημα πρέπει να μαι καρφί στο router;

Θεωρητικά ναι, αλλά αν δεις ασύρματα κάτω από 10, τότε θα είσαι λίγο πιο κάτω ενσύρματα οπότε θα έχει ενεργοποιημένο το G.INP για αντίστοιχο latency με fastpath.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, Thresh είπε

Το ΖΤΕ με το WiFi 6 ? Δεν ξέρω πόσο σταθερό είναι, υπομονή για 1-2 firmware updates.

Θεωρητικά ναι, αλλά αν δεις ασύρματα κάτω από 10, τότε θα είσαι λίγο πιο κάτω ενσύρματα οπότε θα έχει ενεργοποιημένο το G.INP για αντίστοιχο latency με fastpath.

Ναι το ZTE H16000 . 

Για τσάκω τα δεδομένα του ZTE το οποίο πήγα και πήρα χτες. 

Το speed test είναι ασύρματο με το κινητό. 

Screenshot_20220408_065324_com.android.chrome_edit_83840943623144.jpg

Screenshot_20220407_235126_com.android.chrome_edit_83868943267410.jpg

Επεξ/σία από chill
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...