Sardanapalos69 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Στις 16/12/2021 στις 1:20 ΜΜ, Conan2046 είπε Εντυπωσιακό πράγματι, να σε ρωτήσω με τα συμβόλαια και τις δεσμεύσεις τι παίζει; Δένεσαι και εκεί για 2 χρόνια; Τα συμβόλαια είναι συνήθως για ένα έτος. Αν βάλεις και κινητό στην ίδια εταιρία (κόστος 4-5 ευρώ το μήνα). Έχεις απεριόριστο Internet και απεριόριστες κλήσεις εντός της χώρας και 3000λεπτά για EE και επιλεγμένες Χώρες εκτός ΕΕ. Η τιμή του πακέτου Fiber 1000 είναι στα 40lei αυτό είναι ακριβώς 8,09€ (1euro= 4,94lei) η οπτική ίνα μπαίνει στο σπίτι και κουμπώνει σε ένα μετατροπέα σε ethernet όπου με δικό σου κόστος αγοράζεις το wifi router της αρεσκείας σου. https://www.digi.ro/servicii/internet/internet-fix/fiberlink-1000 Επιπλέον σου δίνουν ΔΩΡΕΑΝ Επίσης σου δίνουν stick-άκι για να μπορείς να συνδεθείς με το laptop σου από όποιο σημείο και αν βρίσκεσαι στη χώρα, με βάση την κατανάλωση των gb απλά σου ρίχνει την ταχύτητα σταδιακά ανα 10 ή 20gb αν θυμάμαι καλά. Για να έχεις Internet και εκτός σπιτιού βρε αδερφέ τα δίνεις που τα δίνεις τα 8ευρώ. Αυτά ισχύουν αυτή τη στιγμή στην ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ. Βέβαια η Ρουμανία είναι No4 σε ταχύτητες internet στον Κόσμο και Internet σε τιμές ξεφτίλα. Εδώ με 8 ευρώ δεν έχει ούτε κάρτα ανανέωσης καρτοκινητού. Γιαυτό νιώθω πολύ εξαπατημένος με αυτά που βλέπω στην Ελλάδα. Γελάει ο κόσμος μαζί μας παιδιά. 1
nvel Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, tilaverboy είπε Όσοι είναι με οπτική ίνα μέχρι μέσα στο σπίτι δεν περιλαμβάνονται. Χθες πήρα και ρώτησα. Στο ιατρείο έχουμε 100αρα με οπτική ίνα cosmote και με ενημέρωσε η υπάλληλος ότι δεν ισχύει εκεί διπλασιασμός αλλά στο σπίτι μου που είμαι με 100αρα και καλώδιο χάλκινο και επειδή είμαι κοντά στο καφαο και επειδή πιάνει η περιοχή μου 200αρη εκεί θα πάρω τον διπλασιασμό. Ο διπλασιασμός θέλει προϋποθέσεις πχ να πιάνει η περιοχή σας 200, να είστε κοντά στο καφαο, και να μην είστε με οπτική ίνα μέχρι μέσα στο σπίτι. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει αρχές του 2022. και έμενα με έπαιρναν συνέχεια τηλέφωνο από την cosmote λέγοντας ότι εγκαταστάθηκε καμπίνα vdsl για να πάω σε vdsl μέχρι που με έπεισαν οπότε ανακάλυψα ότι δεν υπήρχε καμπίνα και η ταχύτητα αντί να ανεβεί μειώθηκε, οπότε με ξαναγύρισαν σε adsl. Συγνώμη αλλά δεν πιστεύω σε αυτά που σου είπαν από το τηλέφωνο.
cabdik Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Στις 15/12/2021 στις 11:12 ΠΜ, Thresh είπε H 24αρα είναι ADSL, με συνήθως διαφορετική υλοποίηση από την VDSL 50άρα. Το ότι δεν πιάνεις όλη την 24αρα, δεν σημαίνει αυτομάτως ότι δεν θα πιάνεις όλη την 50αρα, διότι στην ADSL μπορεί να παίζεις από το Αστικό Κέντρο και στην VDSL να παίζεις με την υπαίθρια καμπίνα που είναι στο πεζοδρόμιο της γειτονιάς σου. Mην προσπαθεις να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα. ουτε και οι τεχνικοι του ΟΤΕ μπορουν να δικαιολογησουν τις απωλειες, ειδικα αφου οι απωλειες προηλθαν μετα απο την εγκατασταση καινουριας καμπινας τοποθετημενη 30 μετρα απο το σπιτι μου...!!!!! δλδ, πως να δικαιολογησεις οτι με την καινουρια καμπινα εχασα ταχυτητα, απο οτι πριν, που ειχαμε κατι παλιοκουτια σαραβαλα.....!!!! δλδ ....ελεος...!! 1 ώρα πριν, Sardanapalos69 είπε Τα συμβόλαια είναι συνήθως για ένα έτος. Αν βάλεις και κινητό στην ίδια εταιρία (κόστος 4-5 ευρώ το μήνα). Έχεις απεριόριστο Internet και απεριόριστες κλήσεις εντός της χώρας και 3000λεπτά για EE και επιλεγμένες Χώρες εκτός ΕΕ. Η τιμή του πακέτου Fiber 1000 είναι στα 40lei αυτό είναι ακριβώς 8,09€ (1euro= 4,94lei) η οπτική ίνα μπαίνει στο σπίτι και κουμπώνει σε ένα μετατροπέα σε ethernet όπου με δικό σου κόστος αγοράζεις το wifi router της αρεσκείας σου. https://www.digi.ro/servicii/internet/internet-fix/fiberlink-1000 Επιπλέον σου δίνουν ΔΩΡΕΑΝ Επίσης σου δίνουν stick-άκι για να μπορείς να συνδεθείς με το laptop σου από όποιο σημείο και αν βρίσκεσαι στη χώρα, με βάση την κατανάλωση των gb απλά σου ρίχνει την ταχύτητα σταδιακά ανα 10 ή 20gb αν θυμάμαι καλά. Για να έχεις Internet και εκτός σπιτιού βρε αδερφέ τα δίνεις που τα δίνεις τα 8ευρώ. Αυτά ισχύουν αυτή τη στιγμή στην ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ. Βέβαια η Ρουμανία είναι No4 σε ταχύτητες internet στον Κόσμο και Internet σε τιμές ξεφτίλα. Εδώ με 8 ευρώ δεν έχει ούτε κάρτα ανανέωσης καρτοκινητού. Γιαυτό νιώθω πολύ εξαπατημένος με αυτά που βλέπω στην Ελλάδα. Γελάει ο κόσμος μαζί μας παιδιά. και τα ιταλικα προγραμματα να δεις, που ειναι πιο ανεπτυγμενη χωρα (γιατι μπορει καποιος να σου πει "αλλο η Ρουμανια"...), ειναι πιο φθηνα και με ταχυτητες τρελες...! οχι...μονο......50αρες...!!!! 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 8 minutes ago, cabdik said: Mην προσπαθεις να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα. ουτε και οι τεχνικοι του ΟΤΕ μπορουν να δικαιολογησουν τις απωλειες, ειδικα αφου οι απωλειες προηλθαν μετα απο την εγκατασταση καινουριας καμπινας τοποθετημενη 30 μετρα απο το σπιτι μου...!!!!! δλδ, πως να δικαιολογησεις οτι με την καινουρια καμπινα εχασα ταχυτητα, απο οτι πριν, που ειχαμε κατι παλιοκουτια σαραβαλα.....!!!! δλδ ....ελεος...!! Σε έβαλαν πάνω στην καμπίνα που ήταν στα 30 μέτρα κι έπαιζες χειρότερα στα 50 από ότι ήσουν πριν με 24αρα στα 2.5χλμ από το Αστικό Κέντρο?
infin1tyGR Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) ADSL έχει και τρώει το crosstalk από τις καινούργιες VDSL της καμπίνας λογικά. Αυτό εννοεί τον έβαλαν σε καμπίνα, απλώς τον μικτονόμησαν εκεί, δεν τον σύνδεσαν σε κάρτα VDSL. Αν αναβαθμίσει σε VDSL κατά πάσα πιθανότητα μια χαρά θα παίζει. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2021 από infin1tyGR 2
cabdik Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Thresh είπε Σε έβαλαν πάνω στην καμπίνα που ήταν στα 30 μέτρα κι έπαιζες χειρότερα στα 50 από ότι ήσουν πριν με 24αρα στα 2.5χλμ από το Αστικό Κέντρο? οχι οχι.... δεν καταλαβες. παλια ειχα ADSL 4Mbps και μου εδινε ταχυτητες 450Kb/s. καποια στιγμη, πριν κανα 4-5 χρονια, εγινε τοποθετηση νεας καμπινας, παραλληλα μου εγινε προσφορα απο τον Cosmote, αλλαγης σε 24Mbps. γιατι πριν δεν μπορουσαν καν να δωσουν 24αρα, επειδη δεν υπηρχε καμπινα, αλλα ενα μεγαλο κουτι κρεμασμενο σε μια κολωνα του ΟΤΕ. απο τοτε λοιπον οι ταχυτητες μου κυμαίνονται στο παρακάτω εικονιζόμενο χάλι 6 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε ADSL έχει και τρώει το crosstalk από τις καινούργιες VDSL της καμπίνας λογικά. Αυτό εννοεί τον έβαλαν σε καμπίνα, απλώς τον μικτονόμησαν εκεί, δεν τον σύνδεσαν σε κάρτα VDSL. Αν αναβαθμίσει σε VDSL κατά πάσα πιθανότητα μια χαρά θα παίζει. Δεν υπαρχει δυνατοτητα για ΤΙΠΟΤΑ καλυτερο απο ADSL 24...!!!!!!!!!!! Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2021 από cabdik
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 1 minute ago, cabdik said: οχι οχι.... δεν καταλαβες. παλια ειχα ADSL 4Mbps και μου εδινε ταχυτητες 0,45Mbps. καποια στιγμη, πριν κανα 4-5 χρονια, εγινε τοποθετηση νεας καμπινας, παραλληλα μου εγινε προσφορα απο τον Cosmote, αλλαγης σε 24Mbps. γιατι πριν δεν μπορουσαν καν να δωσουν 24αρα, επειδη δεν υπηρχε καμπινα, αλλα ενα μεγαλο κουτι κρεμασμενο σε μια κολωνα του ΟΤΕ. απο τοτε λοιπον οι ταχυτητες μου κυμαίνονται στο παρακάτω εικονιζόμενο χάλι Τότε ισχύει αυτό που έγραψε ο infin1tyGR, αν πας σε VDSL θα παίξεις από την καμπίνα και θα συγχρονίζεις στο 100% του ονομαστικού πακέτου. 1
Mac Anthropos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Αυτο που εγινε μαλλον ειναι το εξης. Μπηκαν νεες ONU ωστε να μπορουν να δωσουν σε παραπανω συνδρομητες internet (και υποτιθεται καλυτερο κ πιο σταθερο). Πολλοι περιμεναν τις εν λογω αναβαθμισεςι εκεινη την εποχη κ αντι να αναβαθμιστουν οι γραμμες πεσανε σε ταχυτητα. Ειδικα αν δεν ησουν σε Οτε. 1
cabdik Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Thresh είπε Τότε ισχύει αυτό που έγραψε ο infin1tyGR, αν πας σε VDSL θα παίξεις από την καμπίνα και θα συγχρονίζεις στο 100% του ονομαστικού πακέτου. μακαρι να ειχαν VDSL...... αλλα......ΔΕΝ υπαρχει τετοια δυνατοτητα...!!!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Τότε λογικά δεν έχει δωθεί ακόμα εμπορική διαθεσιμότητα.
cabdik Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Mac Anthropos είπε Αυτο που εγινε μαλλον ειναι το εξης. Μπηκαν νεες ONU ωστε να μπορουν να δωσουν σε παραπανω συνδρομητες internet (και υποτιθεται καλυτερο κ πιο σταθερο). Πολλοι περιμεναν τις εν λογω αναβαθμισεςι εκεινη την εποχη κ αντι να αναβαθμιστουν οι γραμμες πεσανε σε ταχυτητα. Ειδικα αν δεν ησουν σε Οτε. Προφανως ,, κατι τετοιο συνεβη..! για αυτο κι εγω τους "τα χωνω" παντου..., γιατι κοροιδευουν...! θελουμε σωστη υποστηριξη πρωτα και μετα βελτιωση..! 4 λεπτά πριν, Thresh είπε Τότε λογικά δεν έχει δωθεί ακόμα εμπορική διαθεσιμότητα. αυτα ολα συμβαινουν σε εναν Δημο με πληθυσμο περι των 25-30,000 κατοικων...!! φανταζομαι σε πιο απομακρυσμενες περιοχες ....τι συμβαινει........................... τωρα ... εχω κανει αιτημα για μειωση παγιου συμφωνα με τις ταχυτητες που εχω. περιμενω να απαντησουν...!!! ΑΝ απαντησουν..! Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2021 από cabdik
vaggos231 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 εγω δηλαδη που εχω 100αρα, αλλα δεν ξερω αν οντως ειναι fiber, θα αναβαθμιστω; η η 100αρα ειναι de facto fiber?
Mac Anthropos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Ανδεν ξερεις αν ειναι fiber ή χαλκος , τοτε κατα πασα πιθανοτητα εισαι σε χαλκο κ θα αναβαθμιστεις, Αν βεβαια σηκωνει η γραμμη σου. Μη ξεχναμε οτι ακομα κ αυτοι που θα παρουν την αναβαθμιση δεν ειναι σιγουρο οτι την σηκωνει η γραμμη τους. 1
vaggos231 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Mac Anthropos είπε Ανδεν ξερεις αν ειναι fiber ή χαλκος , τοτε κατα πασα πιθανοτητα εισαι σε χαλκο κ θα αναβαθμιστεις, Αν βεβαια σηκωνει η γραμμη σου. Μη ξεχναμε οτι ακομα κ αυτοι που θα παρουν την αναβαθμιση δεν ειναι σιγουρο οτι την σηκωνει η γραμμη τους. σε τσεκ στο σαιτ, λεει οτι στην περιοχη μου (καρακεντρο θεσσαλονικης) 100αρα φτανει αλλα 200 οχι. αυτο ειναι ψιλοχαζο, γιατι ειναι κακο να πληρωνω παραπανω απο αυτον που εχει πενηνταρα και θα παει σε κατοσταρα και ειναι διπλα μου.
Mac Anthropos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Αυτο ακριβως ηταν κ μενα το ερωτημα μου κ τελικα μιλησα με το τμημα παραπονων κ μου ειπαν οτι κατι θα γινει. Θα προτεινα να μιλησεις με το τμημα παραπονων κ να το εκφρασεις το παραπονο. Μονο ετσι θα θορυβηθουν. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα