Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, dhm21911 είπε

Ποτέ παλαιότερα; Θύμησε μου αν μπορείς. 

Όχι φίλε δεν μπορώ  γιατί έχουν περάσει χρόνια … εξάλλου δεν έχει σημασία !! Αυτά μόνο Ελλάδα γίνονται στο εξωτερικό δεν κάνουν αναβαθμίσεις ταχύτητας !!! 

Δημοσ.
7 hours ago, infin1tyGR said:

28€/μήνα βγαίνει με συμβόλαιο 18 μηνών. 55€ αν δεν θες συμβόλαιο.

Ααα οκ! Απλώς με μπερδεύει λίγο το ότι έχει 28 ευρώ και η 100αρα στο συμβόλαιο.

Δημοσ.

💭

Καλά και μόνο που σου λένε σου κάνουμε δωρεάν αναβάθμιση σε 50άρα είναι σα να σου λένε:

''φιλαράκι σε κοροϊδεύαμε τόσα χρόνια vdsl και υπερυψηλές ταχύτητες και αναβάθμιση, πλέρωνες τα φίκια για μεταξωτές κορδέλες και πάντα κάτι καινούργιο σου πασάραμε για να στα πάρουμε χοντρά και να έχεις ΕΩΣ 24 και ΕΩΣ 50 και εεεε ΩΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ''

FACTS

Το 2010 στην Ρουμανία είχαμε 100 και 200mbps με 10-15 ευρώ (καλώδιο).

Spoiler

(print screens εποχής uTorrent που ανεβάζαμε Blu-ray ταινίες για να πάρουμε ratio)

Το 2013 είχαμε Fiber to the Home στα 500 και 1gbps με 20ευρώ. 

(ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ TI ΜΙΣΘΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΣΤΕΙΑ😆

Στην Ελλάδα συζητάμε για 100 και 200mbps οπτική ίνα;🧿  Όταν οι άλλοι είχαν 1gbps εμείς κρεμόμασταν απ'τα δέντρα.🐵 Ρόδα είναι η ζωή 🔄

Θέλουν δηλαδή να μας πουν ότι οι άλλοι είναι βλάκες που δίνουν fiber μόνο πάνω από 200 και εδώ ονομάζουμε fiber to the home την 100άρα που την πληρώνεις και 1€/mbps.  

Άσε που δεν μπορείς να αγοράσεις μόνο γραμμή internet- ethernet, πρέπει να έχεις και τηλέφωνο σταθερό γιατί είμαστε ακόμα στο 1903 και τιμούμε τον Alexander Graham Bell ☎️

Ποιος τεχνολογικός κολοσσός θα επενδύσει εδώ που το διαδύκτυο είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ και ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ.  

EΛΛΑΔΑ 3 . 0 (ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΔΕΝ)

RoNet2010.jpg

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

6 hours ago, Arkin said:

Εμενα γιατι με εχουν σε 17a profile? Για αυτο ειναι τοσο χαμηλα το attainable? Στα 300 μετρα απο οτε ειμαι. 

Γιατί ο ΟΤΕ στις καμπίνες του βάζει 35b μόνο στη 200αρα

6 hours ago, logica1 said:

Εγώ πως μπορώ να ξερω αν πιανω 200αρα; το router μου έχει επιλογή μόνο για vdsl2 κ 17a. (εχω 50ρα). Εαν τους παρω τηλέφωνο θα μπορούν να μου απαντησουν αν μπορω να παω δυνητικά σε 35b? Η πρεπει να έρθει τεχνικός σπίτι μου για το ελεγξει;

Αρχικά πρέπει να βγάζει διαθεσιμότητα το tool στο site του παρόχου.

9 hours ago, BlurayMoviesGreece said:

Το σταθερο γιατι να μην εχει σημα, μια χαρα μιλαμε προς ολα τα δικτυα.

Ναι μετά το πήγατε εκεί, αρχικά η αναφορά σου όμως ήταν για το σταθερό μονο

2 minutes ago, wolfmandim said:

Δηλαδή εμείς που είμαστε στη 200άρα και την πληρώνουμε μας πιάσανε μ@λ@κες;

Απλά άτυχοι.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, vaskor είπε

Καταργείται λοιπόν στην πράξη το 24αρι. Αναρωτιέμαι εάν θα προτείνεται μελλοντικά σαν επιλογή σε νοικοκυριά το να πάνε στην κοσμοτε με φορητότητα με 24αρι?

Καταργείται λοιπόν στην πράξη το 24αρι. Αναρωτιέμαι εάν θα προτείνεται μελλοντικά σαν επιλογή σε νοικοκυριά το να πάνε στην κοσμοτε με φορητότητα με 24αρι?

23 ώρες πριν, Thresh είπε

H 24αρα είναι ADSL, με συνήθως διαφορετική υλοποίηση από την VDSL 50άρα. Το ότι δεν πιάνεις όλη την 24αρα, δεν σημαίνει αυτομάτως ότι δεν θα πιάνεις όλη την 50αρα, διότι στην ADSL μπορεί να παίζεις από το Αστικό Κέντρο και στην VDSL να παίζεις με την υπαίθρια καμπίνα που είναι στο πεζοδρόμιο της γειτονιάς σου.

23 ώρες πριν, papadimakos είπε

Οι μόνες προϋποθέσεις για την αναβάθμιση, είναι ο συνδρομητής COSMOTE να βρίσκεται σε περιοχή που δεν έχει φτάσει ακόμα η οπτική ίνα στο σπίτι (FTTH) και να το επιτρέπει τεχνολογικά η υποδομή δικτύου της περιοχής που βρίσκεται το σπίτι ή η επιχείρησή του. https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/fiber.html

Αυτο αναγραφεται στο επισημο σαιτ της κοσμοτε. Δηλαδη εμεις που εχουμε ηδη FTTH 100 δεν θα γινει 200 ; 

20 ώρες πριν, maarinos είπε

Μήπως έρχεται το starlink και τρέχουν και δε φτάνουν........

starlink-cells.png

Όπου είναι τεχνικά εφικτό όπου δεν υπάρχει ftth κτλ κτλ 

ΜΟΥΦΕΣ με άλλα λόγια...

Απλά κάτι θέλουν να μαγειρέψουν πχ καμια ευρωπαϊκή οδηγία που θέλει Χ μέσο όρο στην ταχύτητα αλλιώς ΕΡΓΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ απο τους παρόχους οπότε σου λέει κάτσε να βάλουμε μερικούς που αρμέγαμε με μικρές ταχύτητες και μεγάλα πάγια μπας και γλιτώσουμε τα έξοδα απο τα εργα που θα μα φορτώσουν αν δεν φτάσουμε το Χ αριθμό...

Και τζαμπέ διαφήμιση..

ΞΥΠΝΑΤΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΙΧΛΙΜΠΙΔΙΑ...

Πόσοι έχουν FTTH; (1% πάνω κάτω) και τους βγάζουμε αυτους. 

Πόσοι έχουν πρόσβαση σε 100mbs χωρίς FTTH; 

Πόσοι έχουν 50 vds με δυνατότητα στα 100 mbps ;;;;; κανένας σχεδόν...

Πόσοι έχουν ADSL με δυνατότητα αναβάθμισης σε 50 VDSL;;  ένα πολύ μικρό κομμάτι του πληθυσμού.. 

=ΜΟΥΦΕΣ! θα αναβαθμιστεί η γραμμή σε 1000 άτομα σε όλη την χώρα αυτή ειναι η είδηση.. και τα υπόλοιπα 4 εκατομμύρια συνδρομητές θα πάρουν τα @@ του καράμπελα και δεν πρόκειται να δουνε ούτε επι πληρωμή αναβάθμιση σε 10 χρόνια απο τώρα! 

• Like 4
  • Super Moderators
Δημοσ.
28 minutes ago, N3M3SiS said:

Αστα να πάνε, όλα μούφα. Εγώ παντως θα την εκτιμήσω την 200άρα από το 2022.

Και τις μειωμένες τιμές όσοι πάνε νέοι συνδρομητές ή ανανεώσουν συμβόλαιο στον ΟΤΕ.

Λογικά θα προβούν σε αντίστοιχες ενέργειες κι οι Vodafone Wind/Nova, σαν γνήσιο καρτέλ. 😛

Δημοσ.

Εχω 50αρα σπιτι και 100 δουλειά, ειναι σε απόσταση 100-150 μετρα το ενα απο το αλλο και συνδεμένα ίδιο καφαο, στην 100αρα δινει διαθέσιμα τα 200 και στην 50 μεχρι 100,οποτε ειμαι κομπλέ και στα δύο, αλλα μου φαίνεται περίεργο που δεν πάνε κ τα δύο στα 200.

Το καφαο ειναι αναμεσα και οντως λιγο πιο κοντα στην δουλειά.

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, stavrakas92 είπε

Εχω 50αρα σπιτι και 100 δουλειά, ειναι σε απόσταση 100-150 μετρα το ενα απο το αλλο και συνδεμένα ίδιο καφαο, στην 100αρα δινει διαθέσιμα τα 200 και στην 50 μεχρι 100,οποτε ειμαι κομπλέ και στα δύο, αλλα μου φαίνεται περίεργο που δεν πάνε κ τα δύο στα 200.

Το καφαο ειναι αναμεσα και οντως λιγο πιο κοντα στην δουλειά.

Σε ποιο χωριό της Ξάνθης όλα αυτά;

Δημοσ.
18 ώρες πριν, yazidis είπε

Παιδιά, κάποιοι εδώ μέσα ας κατουρήσουν και λίγο, έτσι; Και τα τσίσα του Θεού είναι.

Βγήκε ένας όμιλος και είπε για δωρεάν αναβαθμίσεις, και ομολογουμένως αν περάσει το θέμα από την ΕΕΤΤ, θα είναι επειδή κατά 90% θα έχει μειώσει και τις τιμές χονδρικής, οπότε ίσως δώσει και πάτημα και στους εναλλακτικούς. 15 Δεκεμβρίου έχουμε, και είπαν πως πηγαίνουν να ξεκινήσουν από το Α' Τρίμηνο, με ορίζοντα τέλος του 2022. Αφήστε να δούμε πως θα κυλήσει το ζήτημα, και μετά κράζουμε. Έλεος δηλαδή. Στην τελική, για αυτούς που έχουν πρόβλημα με τις adsl που έχουν μόνο συγκεκριμένες ταχύτητες και δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική, να ξέρετε πως γαβγίζετε σε λάθος αυλή. Καθολικός πάροχος στην Ελλάδα είναι η Forthnet, και όχι ο ΟΤΕ.

Θα πληρώνω τα 9 mbps όσο κάποιος τα 100 mbps;

Για εμένα αυτό έχει σημασία. 
Αν θέλει η εταιρία να κάνει κουβαρνταλίκια να ξεκινήσει μείωση από εμένα που δεν μπορεί να κάνει κάτι, καθώς δεν είμαι τεχνολογικά εφικτός  και μετά ας δώσει στον.. τεχνολογικά εφικτό, σε εσένα δηλαδή, 200mbps. 
Δεν θα πληρώνω εγώ τα κουβαρντιλίκια των Γερμανών.
Αλλά για να ξέρεις, επειδή είπες κάτι για forthnet… στην περιοχή μου μόνο COSMOTE και έως 11 mbps. 
Που είναι η Forthnet που λες;

Εν ολίγοις, πλασάρει κάτι σε λίγους πατώντας πάνω στους υπόλοιπους ππυ δεν έχουν επιλογή. 
Έτσι κάνω κι εγώ marketing  

• Like 4
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Dmspolys είπε

Όχι φίλε δεν μπορώ  γιατί έχουν περάσει χρόνια … εξάλλου δεν έχει σημασία !! Αυτά μόνο Ελλάδα γίνονται στο εξωτερικό δεν κάνουν αναβαθμίσεις ταχύτητας !!! 

Ναι γιατί οι φυσιολογικές τους ταχύτητες ξεκινάνε από εκεί που τελειώνει η δικιά μας υψηλότερη ταχύτητα αναβάθμισης σε τιμές ίδιες με εμάς αν όχι χαμηλότερες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...