Witcher1st Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Κλασσικο προβλημα που εχουν βγαλει τα Samsung Eco Bubble. Εχουμε μεινει χωρις πλυντηριο και οι επιλογες που εχω ειναι δυο. Ειτε προσπαθω με καποιο τροπο να το φτιαξω μονος μου, οπως φαινεται και στο παρακατω βιντεο, ειτε αγοραζω καινουριο πλυντηριο. Η αποφαση πρεπει να παρθει σημερα, καθως εχω και δυο μωρα και δεν γινεται να μαζευονται τα απλυτα. Samsung EcoBubble stuck mid-program - Repair guide - YouTube Δεν ξερω εαν θα τα καταφερω μονος μου. Δεν εχω ασχοληθει ποτε ξανα με συγκολληση, δεν εχω και το kit. Το μονο που σκεφτομαι ειναι να βγαλω τη μητρικη και να την παω σε ενα μαστορα να κανει αυτος τη συγκολληση. Στα σχολια παντως, οσοι το δοκιμασαν, το πλυντηριο ξαναλειτουργει χωρις προβλημα. Επισης εαν τελικα αγορασω καινουριο πλυντηριο, τι θα κανω με το παλιο; Αν αλλαχθει η μητρικη θα λειτουργει ξανα. Το δεχεται καποια εταιρια ή το παω για ανακυκλωση; Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2021 από Witcher1st
Amaretos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Κλασσικο προβλημα που εχουν βγαλει τα Samsung Eco Bubble. Εχουμε μεινει χωρις πλυντηριο και οι επιλογες που εχω ειναι δυο. Ειτε προσπαθω με καποιο τροπο να το φτιαξω μονος μου, οπως φαινεται και στο παρακατω βιντεο, ειτε αγοραζω καινουριο πλυντηριο. Η αποφαση πρεπει να παρθει σημερα, καθως εχω και δυο μωρα και δεν γινεται να μαζευονται τα απλυτα. Samsung EcoBubble stuck mid-program - Repair guide - YouTube Δεν ξερω εαν θα τα καταφερω μονος μου. Δεν εχω ασχοληθει ποτε ξανα με συγκολληση, δεν εχω και το kit. Το μονο που σκεφτομαι ειναι να βγαλω τη μητρικη και να την παω σε ενα μαστορα να κανει αυτος τη συγκολληση. Στα σχολια παντως, οσοι το δοκιμασαν, το πλυντηριο ξαναλειτουργει χωρις προβλημα. Επισης εαν τελικα αγορασω καινουριο πλυντηριο, τι θα κανω με το παλιο; Αν αλλαχθει η μητρικη θα λειτουργει ξανα. Το δεχεται καποια εταιρια ή το παω για ανακυκλωση; Αφου απο οτι λενε και στα σχολια δουλευει η τεχνικη, μεχρι να φτασεις στο σημειο που θα βγαλεις την μητρικη μαζι με το ασπρο καλυματακι το καταφερνεις σιγουρα. Την παιρνεις παραμασχαλα μαζι με το κινητο και πηγαινε εκει στην γειτονια σε ενα/δυο τοπικο ηλεκτρονικο του δειχνεις το βιντεο και τον παρακαλεις (λογω μωρων) να στο κανει γρηγορα οσο γινεται. Κριμα ειναι να παει σε αχρηστια το πλυντηριο αφου ειναι διορθωσιμο το προβλημα. 1
paylidis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Συμφωνω με το φιλο αμαρετο, αφαιρεσε την και πηγαινε με το βιντεο στον κοντινοτερο ηλεκτρονικό. Εγω μια αλλη παρατηρηση εχω, στο βιντεο βλεπω οτι το πλυντηριο του τυπου εχει 10 χρονια εγγυηση, δε τον καλυπτε η εγγυηση; Ομοιως λογικα θα εχει 10 χρονια και το δικο σου... οχι;
phanispal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Νομίζω τα δέκα χρόνια αφορούν σε κινητά μέρη (κάδο κ.λπ., ίσως και μοτέρ) και όχι σε πλακέτες, για τις οποίες νομίζω ισχύει το κλασικό 2 έτη. 1
paylidis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, phanispal είπε Νομίζω τα δέκα χρόνια αφορούν σε κινητά μέρη (κάδο κ.λπ., ίσως και μοτέρ) και όχι σε πλακέτες, για τις οποίες νομίζω ισχύει το κλασικό 2 έτη. Α, τα ψιλα γραμματα που λεμε... Οι πλακετες που χαλανε κατα κανονα 2 χρονια :Ρ
phanispal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Αλλά αν είναι όντως τόσο κοινό το πρόβλημα, μήπως κάποιοι το έχουν ψάξει παραπάνω και έχουν βγάλει άκρη με τη Samsung ακόμα και εκτός εγγύησης; 1 λεπτό πριν, paylidis είπε Α, τα ψιλα γραμματα που λεμε... Οι πλακετες που χαλανε κατα κανονα 2 χρονια :Ρ Ε ναι, συνήθως έτσι πάει. 1
dpolal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Aπό ότι είδα στο βίντεο και χωρίς να είμαι τεχνικός, το τονίζω αυτό, ο τύπος από ότι κατάλαβα έπιασε και «ξανακόλλησε» όλες τις επαφές στην ηλεκτρονική πλακέτα διότι με τον καιρό, την θερμοκρασία και τους κραδασμούς κάποια δεν έκανε καλή επαφή. Δεν ήξερε ακριβώς πού είναι το πρόβλημα, είπε ότι περίπου το 80% πρέπει να ξαναπεραστούν και έτσι έκανε. Αυτό, σε συνδυασμό με το ότι έπρεπε να κόψει το πλαστικό από κάτω και να αφαιρέσει το προστατευτικό τζέλ που υπήρχε εκεί μεταξύ πλαστικού και μπόρντ και μετά να κάνει πατέντα για να το μονώσει πάλι είναι κάπως 50/50 αν θα είναι οκ το πλυντήριο για πολύ καιρό μετά την «επισκευή». Αν σε πέρνει και το κατέχεις προχώρα. Αν μπορείς ψάξε μπας να βρείς άλλον εγκέφαλο στο εμπόριο, μεταχειρισμένο φυσικά. Διαφορετικά πάρε καινούργιο. (θα στενάξει η τσέπη, δυστυχώς ) Καταλαβαίνω ότι σε πιέζει ο χρόνος αλλά σου έκατσε περίπτωση. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2021 από dpolal
phanispal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Πάντως νομίζω τα τελευταία χρόνια στα πλυντήρια είναι δυνατή η LG και όχι η Samsung. Σε περίπτωση που πας για καινούργιο το λέω.
Witcher1st Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, phanispal είπε Πάντως νομίζω τα τελευταία χρόνια στα πλυντήρια είναι δυνατή η LG και όχι η Samsung. Σε περίπτωση που πας για καινούργιο το λέω. Ναι, τα Samsung βγαζουν πολλα προβληματα απ'οτι διαβαζω. Ειμαι αναμεσα σε LG και AEG. Εκανα το test mode, δεν εβγαλε καποιο error. Καθαρισα ολα τα φιλτρα, ειδα τους σωληνες, εκανα callibration, τωρα κανω ενα πλυσιμο να δω εαν εφτιαξε. Σιγουρα το να δωσω 150-200 ευρω για καινουρια πλακετα δεν υπαρχει περιπτωση, και οσοι το εκαναν, τους ξαναχαλασε μετα απο λιγους μηνες. Μαλλον παω για καινουριο πλυντηριο. 52 λεπτά πριν, paylidis είπε Συμφωνω με το φιλο αμαρετο, αφαιρεσε την και πηγαινε με το βιντεο στον κοντινοτερο ηλεκτρονικό. Εγω μια αλλη παρατηρηση εχω, στο βιντεο βλεπω οτι το πλυντηριο του τυπου εχει 10 χρονια εγγυηση, δε τον καλυπτε η εγγυηση; Ομοιως λογικα θα εχει 10 χρονια και το δικο σου... οχι; Κλασσικο μαρκετινγκ τρικ αυτο με τα 10 χρονια.. Σιγα μη καλυπταν πλακετα. 20 λεπτά πριν, dpolal είπε Aπό ότι είδα στο βίντεο και χωρίς να είμαι τεχνικός, το τονίζω αυτό, ο τύπος από ότι κατάλαβα έπιασε και «ξανακόλλησε» όλες τις επαφές στην ηλεκτρονική πλακέτα διότι με τον καιρό, την θερμοκρασία και τους κραδασμούς κάποια δεν έκανε καλή επαφή. Δεν ήξερε ακριβώς πού είναι το πρόβλημα, είπε ότι περίπου το 80% πρέπει να ξαναπεραστούν και έτσι έκανε. Αυτό, σε συνδυασμό με το ότι έπρεπε να κόψει το πλαστικό από κάτω και να αφαιρέσει το προστατευτικό τζέλ που υπήρχε εκεί μεταξύ πλαστικού και μπόρντ και μετά να κάνει πατέντα για να το μονώσει πάλι είναι κάπως 50/50 αν θα είναι οκ το πλυντήριο για πολύ καιρό μετά την «επισκευή». Αν σε πέρνει και το κατέχεις προχώρα. Αν μπορείς ψάξε μπας να βρείς άλλον εγκέφαλο στο εμπόριο, μεταχειρισμένο φυσικά. Διαφορετικά πάρε καινούργιο. (θα στενάξει η τσέπη, δυστυχώς ) Καταλαβαίνω ότι σε πιέζει ο χρόνος αλλά σου έκατσε περίπτωση. Αυτο δεν ξερω και εγω. Γιατι και ο μαστορας θα παρει κανα 50ρικο για να κανει ολες τις συγκολλησεις. Μετα θα πρεπει να βρω πατεντα να το ξανακλεισω. Ο τυπος στο βιντεο λεει οτι πιο δυσκολο απο την συγκολληση ηταν να βγαλει την πλακετα απο το πλυντηριο. Καποιοι στα σχολια λενε οτι τους πηρε και 1,2 ωρες! Μεταχειρισμενο εγκεφαλο; Δεν ηξερα οτι υπαρχουν. Θα δω απο τιμες τι παιζει, αν και λογικα δε πρεπει να υπαρχουν πληροφοριες μεσω internet, θα πρεπει να παιρνω τηλεφωνα σε μαστορες με ανταλλακτικα. 1
paylidis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Witcher1st είπε Γιατι και ο μαστορας θα παρει κανα 50ρικο για να κανει ολες τις συγκολλησεις πολυ μου φαινεται απλα για να τις πατησει να σου πω την αληθεια... μιλαμε για ουτε μιση ωρα δουλεια... δε χανεις κατι παντως να τη βγαλεις και να πας σε 2-3...
ekrepali Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 30 λεπτά πριν, phanispal είπε Αλλά αν είναι όντως τόσο κοινό το πρόβλημα, μήπως κάποιοι το έχουν ψάξει παραπάνω και έχουν βγάλει άκρη με τη Samsung ακόμα και εκτός εγγύησης; Μόνο αν αποδείξεις ότι η παρτίδα ήταν ελαττωματική, πράγμα δύσκολο γιατί θα πρέπει να βρεις καμία 100ρια ακόμα σαν κι εσένα να το πάτε ομαδικά. 15 λεπτά πριν, phanispal είπε Πάντως νομίζω τα τελευταία χρόνια στα πλυντήρια είναι δυνατή η LG και όχι η Samsung. Σε περίπτωση που πας για καινούργιο το λέω. Τα Samsung έχουν βγάλει και πολλά προβλήματα και στο σφράγισμα της πόρτας, αυτά με το μαύρο λάστιχο. Για θέματα πλακέτας έχω διαβάσει προβλήματα και στα κλιματιστικά. 1
Witcher1st Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Τζιφος. Εχει θεμα στο τελειωμα του προγραμματος. Εβαλα σκετο στυψιμο και ξεβγαλμα και δεν κανει τιποτα απο τα δυο. Μπαινει/τραβαει νερο, αλλα ο καδος δε κινεται, μπλοκαρει. Ενω κατα την διαρκεια του πλυσιματος δουλευει κανονικα.
dpolal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Witcher1st είπε Τζιφος. Εχει θεμα στο τελειωμα του προγραμματος. Εβαλα σκετο στυψιμο και ξεβγαλμα και δεν κανει τιποτα απο τα δυο. Μπαινει/τραβαει νερο, αλλα ο καδος δε κινεται, μπλοκαρει. Ενω κατα την διαρκεια του πλυσιματος δουλευει κανονικα. Καλύτερα να δείς κάτι άλλο τότε. Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να κάτσεις και να ασχοληθείς. Δες τα LG που σου πρότειναν αν θες κάτι διαφορετικό από τις γνωστές εταιρείες. Τέτοιο έχουμε και εμείς και κοντεύει 10ετία χωρίς κανένα θέμα.
gamanos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Witcher1st είπε Τζιφος. Εχει θεμα στο τελειωμα του προγραμματος. Εβαλα σκετο στυψιμο και ξεβγαλμα και δεν κανει τιποτα απο τα δυο. Μπαινει/τραβαει νερο, αλλα ο καδος δε κινεται, μπλοκαρει. Ενω κατα την διαρκεια του πλυσιματος δουλευει κανονικα. Προχθές το δικό μας δεν τα έστιβε και τελικά κάπου είχε κολλήσει μια κάλτσα. Μέχρι να φτάσει στο στίψιμο δούλευε κανονικά. Ρίξε μια ματιά καλού κακού...
gpapadakis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Ειναι γνωστο θεμα στα Samsung. Η θα πας την πλακετα σε ηλεκτρονικο για επισκευη, ή δοκιμασε να βαλεις ενα κομματι π.χ. ξυλο (κατι που να μη λιωνει και να μην καιγεται) αναμεσα στη μαυρη ψυκτρα τη μεγαλη και το καπακι που βρισκεται πανω απο την πλακετα. Να ειναι τοσο χοντρο ωστε να σφηνωνει και να πιεζει την ψυκτρα πανω στην πλακετα. Θα κανει την ψυκτρα να παταει κατα πασα πιθανοτητα και θα δουλεψει για καποιο διαστημα το πλυντηριο (το ειχα πετυχει καπου στο youtube). Αυτος ειναι και ο λογος που απεφυγα να παρω Samsung πλυντηριο, το ειχα δει στο youtube οτι εχουν προβληματικες πλακετες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα