Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε όλους.

ΠΑιδια μια ερώτηση/

Εχω (ή μάλλον είχα ) ενα mi8 lite και εσχάτως η οθόνη έκανε νερά (σαν να πατούσε μόνη της τα κουμπια). Μετα όμως επανερχόταν.

Σημερα το ξανάκανε με μεγαλύτερη ένταση και ξαφνικά έσβησε εντελως. Πλεόν δεν έχω οθόνη.

Υπάρχει τρόπος να δώ την οθόνη του κινητού στηνν οθόνη του υπολογιστή<? Δοκίμασα το Mi suite αλλά μου βγάζει ότι η συσκευή θέλει ενημέρωση (που δεν μπορεί να γίνει λόγω οθόνης). Του είχα κάνει mirroring στην τηλεόραση αλλά πλέον δε γίνεται γιατί θέλει επιλογή από το κινητό.

Καμία ιδέα?

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Το προταθεν προγραμμα από ότι βλέπω δεν κανει screen mirroring απλά μεταφορά αρχείων κτλ.

Θα επιθυμούσα κάτι plug αnδ play αφου οθόνη κινητού δεν υπάρχει (και το καινούργιο θα έλθει κατά την πρωτοχρονιά).

Εντοπισμό σφαλμάτων usb και ξεκλείδωμα ΟΕΜ δεν έχω κάνει δεν ξέρω τί είναι και πώς γίνεται.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, louben είπε

Εντοπισμό σφαλμάτων usb και ξεκλείδωμα ΟΕΜ δεν έχω κάνει δεν ξέρω τί είναι και πώς γίνεται.

Αν δεν έχεις αυτά δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

Αυτά πρέπει να είναι ενεργοποιημένα από την αρχή.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Usb-C δεν εχει συνδεση αυτο? Εαν ναι μπορεις με ενα ανταπτορακι τετοιου τυπου https://www.e-shop.gr/gembird-a-cm-hdmif-02-sg-usb-type-c-to-hdmi-adapter-p-PER.585873 (το εχω δοκιμασει σε samsung s8,oneplus7 και oneplus 9 επιτυχως)κ να συνδεσεις τη συσκευη σου με μια οθονη και στο ιδιο ανταπτορακι να βαλεις κ ενα mouse ή πληκτρολογιο και να εχεις κ ελεγχο ευκολα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...