Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Γνωστός μου μου ζήτησε την γνώμη μου για αγορά μεταχειρισμένου polo του 2015, επειδή έχω και εγώ VW.

Μου ανέφερε τιμή 8000 ευρώ. Αξίζει τόσο ένα πόλο 6 χρονών; Δεν είναι πολλά;

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, petasis είπε

Καλησπέρα,

Γνωστός μου μου ζήτησε την γνώμη μου για αγορά μεταχειρισμένου polo του 2015, επειδή έχω και εγώ VW.

Μου ανέφερε τιμή 8000 ευρώ. Αξίζει τόσο ένα πόλο 6 χρονών; Δεν είναι πολλά;

Μπορει και ναι μπορει και όχι.Ετσι όπως ρωτάς ουτε τι καυσιμο είναι λες,ούτε χλμ,εξοπλισμό ,ποιος μπορεί να απαντήσει;

Μπες στο καρ.γρ και κοιτα ποσο πανε τα αντίστοιχα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Bitbit είπε

ακόμα ένα από τα ωραία ποστ του ινσομνία όπου ούτε ο μάντης Κάλχας μπορεί να δώσει απάντηση.

Ειναι που δεν έχουμε VW και δεν μπορούμε να κοστολογήσουμε καλά.

Δημοσ.

Μα δεν ξέρω και εγώ να σας πω. Σίγουρα βενζίνη, από έμπορο, στο καρ την βρήκε την αγγελία. 1000 κυβικά μου είπαν, 5θυρο. "Ατρακάριστο", κάπου 100-150 χιλιάδες χιλιόμετρα.

Εμένα με ρώτησαν για βλάβες, αλλά που να ξέρω...

Αλλά 8.000 ευρώ;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, petasis είπε

Μα δεν ξέρω και εγώ να σας πω. Σίγουρα βενζίνη, από έμπορο, στο καρ την βρήκε την αγγελία. 1000 κυβικά μου είπαν, 5θυρο. "Ατρακάριστο", κάπου 100-150 χιλιάδες χιλιόμετρα.

Αλλά 8.000 ευρώ;

Aλλά πόσα;Παραπάνω;Παρακάτω;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, petasis είπε

Αλλά 8.000 ευρώ;

Αν είναι όντως άριστο και ατρακαριστο είναι μια χαρά τα 8κ

Δημοσ.
8 ώρες πριν, petasis είπε

Αλλά 8.000 ευρώ;

Καλό, ξεκινάς την πρόταση γράφοντας "δεν ξέρω", και αμέσως μετά γράφεις όλες τις σημαντικές λεπτομέρειες που δεν ήξερες lol.

Με αυτά τα χαρακτηριστικά πάντως βλέπω μέση τιμή 8.600€ στο car.gr, οπότε φαντάζομαι πως αυτή η τιμή δεν είναι και τόσο εξωφρενική όσο νομίζεις.

Δημοσ.

Εγώ δεν έχω αγοράσει ποτέ μεταχειρισμένο. Αλλά θυμάμαι όταν αγόρασα το τωρινό που έχω, σε 4-5 χρόνια η ασφαλιστική μου είπε ότι η αξία του αυτοκινήτου είναι 5.000 ευρώ. Και ακόμα και σήμερα, για τόσο το ασφαλίζω. Φυσικά μπορώ να το ασφαλίσω για παραπάνω, αλλά ο ασφαλιστής λέει ότι απλά δεν θα τα πάρω ποτέ.

Οπότε αν ένα μεγαλύτερο αυτοκίνητο από το πόλο ασφαλίζεται για 5000 μέγιστο, πώς ένα μεταχειρισμένο κάνει 8000 ευρώ;

Αυτός που το ψάχνει για αγορά το σκέφτεται για το 8000 χιλιάρικα. Εμένα μου φαίνονται πολλά. Δηλαδή το πόλο είναι μικρό, δεν έχει χώρους. Από που κάνει 8000 ευρώ;

Αυτό 4000 και πολλά είναι...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, petasis είπε

Εγώ δεν έχω αγοράσει ποτέ μεταχειρισμένο. Αλλά θυμάμαι όταν αγόρασα το τωρινό που έχω, σε 4-5 χρόνια η ασφαλιστική μου είπε ότι η αξία του αυτοκινήτου είναι 5.000 ευρώ. Και ακόμα και σήμερα, για τόσο το ασφαλίζω. Φυσικά μπορώ να το ασφαλίσω για παραπάνω, αλλά ο ασφαλιστής λέει ότι απλά δεν θα τα πάρω ποτέ.

Οπότε αν ένα μεγαλύτερο αυτοκίνητο από το πόλο ασφαλίζεται για 5000 μέγιστο, πώς ένα μεταχειρισμένο κάνει 8000 ευρώ;

Αυτός που το ψάχνει για αγορά το σκέφτεται για το 8000 χιλιάρικα. Εμένα μου φαίνονται πολλά. Δηλαδή το πόλο είναι μικρό, δεν έχει χώρους. Από που κάνει 8000 ευρώ;

που να δεις και τη Lamborghini. ούτε μια σακούλα από τα λιδλ δε χωράει. πρέπει να τη δίνουν τζάμπα, καθόλου χώροι

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, petasis είπε

Χωρις να ειμαι γνωστης αλλα εντελως χοντρικα ενα Polo στην πιο απλη εκδοσης φανταζομαι κανα 14Κ κανοιυργιο σιγουρα θα κοστιζει.

Αυτο ειναι του 15 μοντελο αρα μιλαμε για 6 ετων αμαξι, δεν το λες και πολυ παλιο. Αν στην εξαετια ενα αμαξι χανει σχεδον τα 3/4 της αξιας που ειχε κανουργιο (λες 4κ και πολλα ειναι) τοτε στην 10ετια φανταζομαι θα πρεπει να ππληρωσει και απο πανω ο ιδιοκτητητς για να πουλησει.

Δεν ειμαι γνωστης ξαναλεω αλλα αυτο το 4.000 και πολλα ειναι για αμαξι 6ετιας μου ακουγεται εκτος πραγματικοτητας.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, petasis είπε

Mια χαρά είναι τα 8.000.
Για ρίξε μια ματιά παρακάτω στο link να δείς πόσα ζητάνε για το συγκεκριμένο μοντέλο:

https://www.car.gr/classifieds/cars/?fs=1&condition=used&offer_type=sale&make=251&model=838&registration-from=>2015&registration-to=<2015&mileage-to=<150000&engine_size-from=>900&engine_size-to=<1100

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...