JDROGAS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 40 λεπτά πριν, Aristintis είπε Έχετε κανένα βαημπερ η κάτι γιατί θέλω να σας ρωτήσω κάτι γι'αυτό το πισι γιατί δεν τα ξέρω καλά Πες το.Τι θελεις να βοηθησουμε.
Aristintis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, triplex1 είπε Περιμενε φιλε σε λιγο ερχεται και ο JDROGAS Οκ 6 ώρες πριν, JDROGAS είπε Πες το.Τι θελεις να βοηθησουμε. Να μάθω μερικά πράγματα γι'αυτό το πισι να σας εστελνα
dpolal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, Aristintis είπε Έχετε κανένα βαημπερ η κάτι γιατί θέλω να σας ρωτήσω κάτι γι'αυτό το πισι γιατί δεν τα ξέρω καλά Ότι θες ρώτα εδώ καλύτερα, μπορούν να βοηθήσουν και άλλοι. 1
Aristintis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, dpolal είπε Ότι θες ρώτα εδώ καλύτερα, μπορούν να βοηθήσουν και άλλοι. 1 τώρα όπως είναι χωρίς λεφτά τι κάνω (τι widows βάζω τι 64x και τι ακριβώς πρέπει να παρω για να μην κολλάει αλλά οικονομικά δεν θέλω άλλο πισι αυτό θέλω για να λήξει αυτό το θέμα )
Προτεινόμενες αναρτήσεις