jimmy213 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Για 195/65R15, αυτές είναι από pure ή υπάρχει και κάτι άλλο (πχ παραπάνω mm); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 40 λεπτά πριν, jimmy213 είπε Για 195/65R15, αυτές είναι από pure ή υπάρχει και κάτι άλλο (πχ παραπάνω mm); Για αυτές τις διαστάσεις είναι αυτές που βρήκες.. Δεν έχει πιο χοντρές απο τα 12mm.. μετά πας σε λεπτές 9mm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Για το μέσο όρο οδηγών και οδήγηση σε χιονισμένες παγωμένες συνθήκες αστικών κέντρων που έχουν κλασσικά ελαστικά και συμβατικά οχήματα χιονοκουβέρτες ξεκάθαρα νικητής απέναντι σε αλυσίδες. Το γιατί το εξηγεί ο τυπάρας Sergiu Για τους βουνίσιους με τζιποειδή ή suvοειδή μπορείς να βάλετε συνδυασμό μπροστά κουβέρτες πίσω αλυσίδες. Καλή θέαση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stsp Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Η χιονοκουβέρτα φθείρεται εύκολα εάν δεν προσεχθεί. Στην πόλη ειναι οκ αλλά εάν πηγαίνει καποιος στο βουνό συχνά, καλύτερα οι αλυσίδες και αυτόματες.. Στην Ελλάδα είναι πανάκριβες, διπλάσια τιμή από οτι είναι στο amazon.Αυτές με τιμή εδω 40-50 ευρω δεν είναι τίποτα σπουδαίο αλλά και πάλι υπερτιμημένες. Προσωπικά αγόρασα αυτες εδω: https://www.amazon.de/pewag-Schneeketten-37042-RS-75/dp/B00440CWIK/ref=sr_1_2?__mk_de_DE=ÅMÅŽÕÑ&crid=3GDF8BLX5ECOZ&keywords=pewag+225-50-17&qid=1671774504&sprefix=pewag+225-50-17%2Caps%2C174&sr=8-2 Δείτε στην Ελλαδα τιμες τώρα και θα καταλαβετε. Επισης μην περιμένετε να χιονισει γιατί τότε θα είναι δυσευρετες και πανάκριιβες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigos23 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Εγω που εχω τετρακινητο κ θελω να παρω χιονοκουβερτες πρεπει να παρω 2 ή 4 ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasos19s Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 31 λεπτά πριν, pigos23 είπε Εγω που εχω τετρακινητο κ θελω να παρω χιονοκουβερτες πρεπει να παρω 2 ή 4 ?? Το σωστό ναι είναι αυτό Εκτος και αν μοιράζει πιο πολύ πχ εμπρός την κίνηση όποτε μόνο με μπροστά κουβέρτες εάν κανείς την δουλειά σου Ειναι όμως ημίμετρο δεν είναι σωστό Καθαρα για θέμα χρημάτων το κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigos23 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν μου ειπες πιο ειναι το σωστοοο χαχα Περα απ την πλακα καταλαβα να εννοεις 4 Ειναι βεβαια το θεμα χρηματων πολυ σημαντικο ( αν κ η subaru λεει οτι δεν ειναι αναγκη να βαλω ) Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2023 από pigos23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Αν βάλεις χιονοκουβέρτες, βάλε 4. Σιγά το κόστος. Αν έβαζες ακριβές αλυσίδες, που μπορεί να πάνε 200-300+ ευρώ, να το συζητούσαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stylish Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Επειδή δεν είχα τοποθετήσει προηγουμένως χιονοκουβέρτες, έφτιαξα το παρακάτω βίντεο που δείχνω πως γίνεται η τοποθέτηση. Επιπλέον αναφέρω και κάποιες συμβουλές που αφορούν την τοποθέτηση αλλά και την αγορά. Αν σας αρέσει το βίντεο μη ξεχασετε να κάνετε μια εγγραφή στο κανάλι και ένα like στο βίντεο. https://youtu.be/Lb294S_Pdgo Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2023 από stylish 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα