Προς το περιεχόμενο

Αλυσίδες- χιονοκουβερτες

Masma

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας, 

Εχω ενα Peugeot 2008 μοντέλου του 2020 και θα ηθελα να μου προτείνετε την καλύτερη λύση για αλυσίδες η χιονοκουβερτες.

Θα ηθελα κατι να κρατησει ιδανικα.

ευχαριστω   

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Masma είπε

Καλησπέρα σας, 

Εχω ενα Peugeot 2008 μοντέλου του 2020 και θα ηθελα να μου προτείνετε την καλύτερη λύση για αλυσίδες η χιονοκουβερτες.

ευχαριστω   

Το κατάστημα το βάζω τυχαία..

Αυτή η μάρκα  Pure είναι αξιόπιστη (μπλε κουτιά), απλά πες τη διαστάσεις ελαστικών φοράς για να δούμε πιο νούμερο κάνει για το αυτοκινητό σου.

https://autoline.gr/product-category/ekswteriko-aftokinhtou/trochoi/chionoalysides/?pa_xionoalysides-to=epibatiko&pa_paxos-alysidas=12mm

Επεξ/σία από pavloa

10 ώρες πριν, Masma είπε

Καλησπέρα σας, 

ευχαριστω   

Βασικά διάβασε το εγχειρίδιο του ακινήτου για να δεις τι λέει. Στο δικό μου αυτοκίνητο δεν μπαίνουν αλυσίδες (με την συγκεκριμένη διάσταση ζάντας), αν είχα μικρότερη ζάντα θα έμπαιναν. 

• Like 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Στις 14/12/2021 στις 10:01 ΜΜ, Masma είπε

Καλησπέρα σας, 

ευχαριστω   

το κατι να κρατησει ιδανικα δεν καταλαβαινω

τι χρηση κανεις;

μενεις φλωρινα και καθε βδομαδα βαζεις αλυσιδες; ή αθηνα και πας χιονοδρομικο 2-3 φορες το χρονο; 

Ενδιαφέρομαι και εγώ για αλυσίδες που μπορεί να χρειαστούν 2 3 φορές το χρόνο έχω διαστάσεις 225/60 r17 suv. Δεν θα ήθελα τόσο της αλυσίδες για να μην καταστρέψω λάστιχα και αν σπάσει καμιά λαμαρίνα. Μετά σκεφ για κουβέρτα αλλά δεν έχω τόσο πολύ εμπιστοσύνη ότι θα κάνει δουλειά ότι θα γραπωσει κάτω η ότι δεν θα σκιστεί για πλακα. Έχω βάλει στο μάτι αλυσίδα τύπου αράχνη. Έχετε δοκιμάσει?

13 ώρες πριν, teoxen είπε

Ενδιαφέρομαι και εγώ για αλυσίδες που μπορεί να χρειαστούν 2 3 φορές το χρόνο έχω διαστάσεις 225/60 r17 suv. Δεν θα ήθελα τόσο της αλυσίδες για να μην καταστρέψω λάστιχα και αν σπάσει καμιά λαμαρίνα. Μετά σκεφ για κουβέρτα αλλά δεν έχω τόσο πολύ εμπιστοσύνη ότι θα κάνει δουλειά ότι θα γραπωσει κάτω η ότι δεν θα σκιστεί για πλακα. Έχω βάλει στο μάτι αλυσίδα τύπου αράχνη. Έχετε δοκιμάσει?

εγω εχω απο το 2011 τις ιδες κουβερτες για 205/55/16

σε ανηφορα fiat panda 4*4 με χιονολαστιχα δεν μπορουσε να ξεκινησει, εγω με 2*4 και κουβερτες και λιγο σπινιαρισμα ξεκινησα

τις χρησιμοποιω και γω λιγες φορες το χρονο

μια χαρα εχουν κρατησει. τωρα βεβαια οτι πληρωνεις παιρνεις. αμα παρεις κουβερτες με 20€... 

να εχεις υποψιν σου οτι πρεπει και παλι να εχεις καλα λαστιχα. γιατι αν η κουβερτα κανει καλα τη δουλεια της, θα εχει προσφρυση με το χιονι, και εσυ θα σπινιαρεις ενω η κουβερτα θα ειναι στασιμη. δεν ξερω αν με καταλαβαινεις.;

εγω τις αλυσιδες τις φοβαμαι... για ζημιες, μηπως κοπει, μηπως δεν εχει μπει καλα και διαλυσει τα παντα, μεχρι και σωληνακι φρενων μπορει να σου κοψουν αμα μπλεχτουν. την κουβερτα δεν μπορεις να την βαλεις λαθος.

Αυτό με την κουβέρτα και τα καινούρια λάστιχα ναι το καταλαβαίνω λογικό.

Εννοείτε μιλάμε για καλά και ακριβά προϊόντα δεν με νοιάζει να δώσω κάποια λεφτά παραπάνω αρκεί να μην τα κλαιω. Αν είναι να κλάψω 50€ δεν με νοιάζει αλλά τα 150€ 200€ θα τσούξει αν είναι πάω να πάρω μια μεταχειρισμένη τετράδα χιονολαστιχα να είμαι σίγουρος.

https://www.shopen.gr/index.php/gr/xionoalysides-extreme-grip-evo-17-michelin-008317.html?skr_prm=WyJhZWVjM2QwOS04NmY3LTQwODAtYTY5Mi1mZTNmYjA5MTA5MTMiLDE2NDE0MTYzNjk2MjYseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

Τη καλύτερη δουλεια στα χιονια και τον πάγο κάνουν οι αλυσίδες ... Τωρα  το  ίσως να καταστρεψουν τα λάστιχα το προσπερνώ (δε θα τα κρατησεις για μια ζωή). Οτι πληρωνεις παιρνεις... όσο πιο ακριβα τόσο πιο αντοχης και ευκολια στην τοποθετηση , και σε αλυσίδες και σε κουβερτες ...

Με πάνω από 15000 χλμ με αλυσιδες στη καμπουρα μου ακομα αναπολώ το σετ  που ειχα στο προηγούμενο αυτοκινητό μου (τοποθέτηση σε 1 λεπτo και δε λερωνα ουτε τους καρπους από τα χερια μου) και δεν  βγαινει πια να αγοράσω για το τωρινό

ΒΤW ... τις χαρίζω για οποιον ενδιαφέρεται  185/65/R14 και παρεμφερεις διαστασεις

10 ώρες πριν, nik0laus είπε

Τη καλύτερη δουλεια στα χιονια και τον πάγο κάνουν οι αλυσίδες ... Τωρα  το  ίσως να καταστρεψουν τα λάστιχα το προσπερνώ (δε θα τα κρατησεις για μια ζωή). Οτι πληρωνεις παιρνεις... όσο πιο ακριβα τόσο πιο αντοχης και ευκολια στην τοποθετηση , και σε αλυσίδες και σε κουβερτες ...

Με πάνω από 15000 χλμ με αλυσιδες στη καμπουρα μου ακομα αναπολώ το σετ  που ειχα στο προηγούμενο αυτοκινητό μου (τοποθέτηση σε 1 λεπτo και δε λερωνα ουτε τους καρπους από τα χερια μου) και δεν  βγαινει πια να αγοράσω για το τωρινό

ΒΤW ... τις χαρίζω για οποιον ενδιαφέρεται  185/65/R14 και παρεμφερεις διαστασεις

Ποιες είχες??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, teoxen είπε

Αυτό με την κουβέρτα και τα καινούρια λάστιχα ναι το καταλαβαίνω λογικό.

Εννοείτε μιλάμε για καλά και ακριβά προϊόντα δεν με νοιάζει να δώσω κάποια λεφτά παραπάνω αρκεί να μην τα κλαιω. Αν είναι να κλάψω 50€ δεν με νοιάζει αλλά τα 150€ 200€ θα τσούξει αν είναι πάω να πάρω μια μεταχειρισμένη τετράδα χιονολαστιχα να είμαι σίγουρος.

https://www.shopen.gr/index.php/gr/xionoalysides-extreme-grip-evo-17-michelin-008317.html?skr_prm=WyJhZWVjM2QwOS04NmY3LTQwODAtYTY5Mi1mZTNmYjA5MTA5MTMiLDE2NDE0MTYzNjk2MjYseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

οχι οχι, σε καμια περιπτωση δεν εφτανε τριψηφιο νουμερο οι κουβερτες

22 ώρες πριν, nik0laus είπε

τετοιες ειχα σε ενα xara 1999, χαχα.
ενδιαφερομαι για ενα πολο 185/60/14 που εχω 

Επεξ/σία από μπαρμπαγιωργος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

9 ώρες πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

τετοιες ειχα σε ενα xara 1999, χαχα.
ενδιαφερομαι για ενα πολο 185/60/14 που εχω 

Αν εισαι Αθηνα. ελα να τις παρεις. :)

Επεξ/σία από nik0laus

• 10 μήνες μετά...

Καλησπέρα σε όλους, hijack στο θέμα απλά είναι σε αναζήτηση με παρόμοιες διαστάσεις 225/65/17 (102Η).

Ψάχνω κάτι οικονομικό να τις έχω μαζί για τα τυπικά, οπότε λέω να πάω σε ένα ζευγάρι. Κοιταγα τις Pure που αναφέρθηκαν στο νήμα παραπάνω, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τις διαστάσεις. Έχεις κάποιος εικόνα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Apoithaki είπε

Καλησπέρα σε όλους, hijack στο θέμα απλά είναι σε αναζήτηση με παρόμοιες διαστάσεις 225/65/17 (102Η).

Ψάχνω κάτι οικονομικό να τις έχω μαζί για τα τυπικά, οπότε λέω να πάω σε ένα ζευγάρι. Κοιταγα τις Pure που αναφέρθηκαν στο νήμα παραπάνω, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τις διαστάσεις. Έχεις κάποιος εικόνα;

Καλησπέρα.

Σε αυτές τις διαστάσεις για τις αλυσίδες pure θα πάρεις το νούμερο 245RV. 16mm

Οι pure είναι πολύ καλές αλυσίδες και οικονομικές..

Επεξ/σία από pavloa
  • Like 1

2 hours ago, pavloa said:

Καλησπέρα.

Σε αυτές τις διαστάσεις για τις αλυσίδες pure θα πάρεις το νούμερο 245RV. 16mm

Οι pure είναι πολύ καλές αλυσίδες και οικονομικές..

Ευχαριστώ για την ενημέρωση!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...