Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχικά να πω ότι η Amazon μου έχει στείλει και έχω παραλάβει συσκευή αντικατάστασης.

Original story. Παρήγγειλα από Amazon.it στο black friday το Poco X3 pro για τον πατέρα μου. Κάποιος μάγκας, όπως βλέπετε στις φώτο, ανοιξε το κουτί, πήρε ΜΟΝΟ το κινητο και άφησε μέσα όλα τα υπόλοιπα. Μετά από 5 φορές επικοινωνία με το chat της Amazon ( ΜΟΝΟ στα ιταλικά, δεν δεχόντουσαν chat support στα αγγλικά) και με ατελειώτο google translate, βγήκε άκρη.

Update. Το εξωτερικό κουτί της Amazon ήταν σφραγισμένο. Μόλις ανοίχθηκε, τοτε διαπιστώθηκε ότι το από το κουτί του κινητού είχε αφαιρεθεί το plastic wrap και το κινητό έλειπε. 

Και θα μου πείτε "αφού όλα καλά είναι τώρα, γιατί μας ζαλίζεις;". Το νόημα αυτού του post είναι ότι δεν θέλω να το αφήσω έτσι και θέλω να το κυνηγήσω. Σε κάθε συνομιλία μου με το support της Amazon τους έλεγα ότι θέλω να τους δώσω το s/n και το imei για να μπλοκαριστεί το κινητό. Κάθε φορά, δεν μου απαντούσαν και μου έλεγαν θα σας στείλουμε άλλη συσκευή ( όπςω και έκαναν). Άρα καταλαβαίνω ότι δεν θα βγει άκρη με την Amazon. Τι μου προτείνετε;

Να μιλήσω με Infoquest; ( Μάλλον δεν θα ασχοληθούν, καθώς η συσκευή είναι από Ιταλία).

Να μιλήσω με Xiaomi Hellas;

Ναμιλήσω με Xiaomi/Poc Europe;

Να κάνω κάτι άλλο;

Σας θερμοπαρακαλώ να μην μου πείτε να το αφήσω έτσι. Δεν θέλω.

Ευχαριστώ προκαταβολικά, όποιον ασχοληθεί.  

261134305_576507410093027_2359252760437981693_n.jpg

260776282_187509336835767_2852231482107314726_n.jpg

261726369_301130258550307_349104841407886018_n.jpg

Επεξ/σία από harisnikolop
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην αστυνομία με το κουτί και τα σχετικά + ταυτότητα

Θα τους πεις για κλοπή και να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες για μπλοκάρισμα imei και ότι άλλο χρειαστεί.

Πάρε και μερικές συμβουλές από εδώ https://techingreek.com/echases-i-sou-eklepsan-to-kinito-ti-prepi-na-kanis-pos-boris-na-to-entopisis/amp/

Επεξ/σία από GATE123
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, GATE123 είπε

Στην αστυνομία με το κουτί και τα σχετικά + ταυτότητα

Θα τους πεις για κλοπή και να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες για μπλοκάρισμα imei και ότι άλλο χρειαστεί.

Πάρε και μερικές συμβουλές από εδώ https://techingreek.com/echases-i-sou-eklepsan-to-kinito-ti-prepi-na-kanis-pos-boris-na-to-entopisis/amp/

ποια αστυνομια ρε φιλε μας δουλευεις? σιμα μη παει και στο FBI να πουμε

• Confused 1
Δημοσ.

Αν έχει κλαπεί στην Ιταλία,γιατί που αλλού να εχει κλαπεί, τι να κάνεις το μπλοκάρισμα στην Ελλάδα;Ασε που για να μπλοκαριστεί στην Ελλάδα το κάνεις μέσω του παρόχου σου.Σε αυτό  δεν έχει μπει καν κάρτα.

Αφου η αμαζον στο αντικατέστησε τι σε νοιάζει τι έγινε και τι θα γίνει;Και που ξέρεις ότι δεν το έχουν μπλοκάρει ήδη;Kάτι γράφουν και στην απόδειξη για το  imei ...........

• Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Αν έχει κλαπεί στην Ιταλία,γιατί που αλλού να εχει κλαπεί, τι να κάνεις το μπλοκάρισμα στην Ελλάδα;

Παγκόσμια μπλοκάρεται μέσω του IMEI. Ότι είπαν τα παιδιά πιο πάνω. Πηγαίνεις στο αστυνομικό τμήμα και δηλώνεις κλοπή.

Επεξ/σία από filip123go
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, filip123go είπε

Παγκόσμια μπλοκάρεται μέσω του IMEI. Ότι είπαν τα παιδιά πιο πάνω. Πηγαίνεις στο αστρονομικό τμήμα και δηλώνεις ποκλοπή.

To  παγκόσμια δεν το ξέρω ,και δεν το βρίσκω να αναφέρεται ουτε στο λινκ που έχει μπει αλλά ούτε και στο https://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Instructions/IMEI.html.

Εψαχνα να βρω εκείνο που αναφερει η αμαζον για το  ιμει και ότι τα κρατάει για να τα μπλοκάρει (αν το θυμάμαι καλά) και έπεσα στο https://www.amazon.co.uk/POCO-F3-Smartphone-DotDisplay-Snapdragon/dp/B08XYDXYR7/ref=sr_1_1?crid=1SSO41AMHAY8Z&keywords=poco%2Bf3&qid=1639533494&sprefix=poco%2Caps%2C428&sr=8-1&th=1 οπου αναφέρουν πολλοί ότι παρέλαβαν άδειο κουτί.Δεν είναι το ίδιο μοντέλο αλλά δείχνει ότι κάτι συμβαίνει 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, filip123go είπε

Παγκόσμια μπλοκάρεται μέσω του IMEI. Ότι είπαν τα παιδιά πιο πάνω. Πηγαίνεις στο αστρονομικό τμήμα και δηλώνεις κλοπή.

Σιγουρα με παρουσια του στο αστΡονομικο τμημα θα μπλοκαριστει συμπαντικα 😛

• Like 1
Δημοσ.

Καί πολύ καλά θά κάνει ο topic starter νά τό κυνηγήσει... Δεν κατάλαβα γιατί νά την βγάλει καθαρή το λαμόγιο που το έκανε;;;

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, bill27 είπε

Καί πολύ καλά θά κάνει ο topic starter νά τό κυνηγήσει... Δεν κατάλαβα γιατί νά την βγάλει καθαρή το λαμόγιο που το έκανε;;;

Θα βγάλει άκρη αν η κλοπή έχει γίνει στην Ιταλία ή στην Κίνα;Απο την στιγμή που δεν έχει ζημιωθεί γιατί να σκάει;

Ας βγάλει άκρη η αμαζον με τους αποθηκάριους ή τον προμηθευτή της.

• Confused 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Θα βγάλει άκρη αν η κλοπή έχει γίνει στην Ιταλία ή στην Κίνα;Απο την στιγμή που δεν έχει ζημιωθεί γιατί να σκάει;

Ας βγάλει άκρη η αμαζον με τους αποθηκάριους ή τον προμηθευτή της.

Οοοοοχι φιλε νά τό πάει μέχρι τέλους ώστε να πληρώσει ό υπεύθυνος , Δλδ δεν κατάλαβα εσύ λες νά μήν ασχοληθεί;;;Θά σού άρεσε νά σού κλέψουν το τηλέφωνο και να τό χαίρετε το λαμόγιο;;;Αν εσύ νιώθεις οκ έτσι τότε δικαίωμα σου,Άσε όμως το παιδί που δεν θέλει να τό αφήσει έτσι καί μην τόν επηρεάζεις.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να ασχοληθεί με το θέμα τζάμπα κόπος, από την στιγμή που έχει το κινητό στα χέρια του ας βγάλει το αμαζον άκρη, εμένα προσωπικά ούτε που θα με ένοιαζε που πήγε το κινητό και ποιος το χαίρεται.

• Confused 1
Δημοσ.

Το παιδί όμως γραφεί ότι δεν θέλει να το αφήσει έτσι, δεν τον ενδιαφέρει τι θά έκανες εσύ.Αν έχεις νά προτείνεις κάτι ώστε νά τόν βοηθήσεις στη διαδικασία που χρειάζεται ώστε να βρεθεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος που έκλεψε τό τηλέφωνο καλώς 

Δημοσ.

Την άποψη μου λέω, από την στιγμή που το κινητό κλάπηκε από το αμαζον για ποιον λόγο να κάτσω να ασχοληθώ εγώ; Αυτή είναι δουλειά του καταστήματος να κάνει τα απαραίτητα για να κλειδώσει την συσκευή. Το αμαζον έκανε το χρέος του και με το παραπάνω έστειλε καινούργια συσκευή. 

Εδώ που τα λέμε όπως είναι η κατάσταση πρέπει να τραβάμε βίντεο unboxing ακόμα και από τα πιο εμπιστοσύνης καταστήματα ποτέ δεν ξέρεις πότε θα την πατήσεις.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, bill27 είπε

Το παιδί όμως γραφεί ότι δεν θέλει να το αφήσει έτσι, δεν τον ενδιαφέρει τι θά έκανες εσύ.Αν έχεις νά προτείνεις κάτι ώστε νά τόν βοηθήσεις στη διαδικασία που χρειάζεται ώστε να βρεθεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος που έκλεψε τό τηλέφωνο καλώς 

25 λεπτά πριν, bill27 είπε

Οοοοοχι φιλε νά τό πάει μέχρι τέλους ώστε να πληρώσει ό υπεύθυνος , Δλδ δεν κατάλαβα εσύ λες νά μήν ασχοληθεί;;;Θά σού άρεσε νά σού κλέψουν το τηλέφωνο και να τό χαίρετε το λαμόγιο;;;Αν εσύ νιώθεις οκ έτσι τότε δικαίωμα σου,Άσε όμως το παιδί που δεν θέλει να τό αφήσει έτσι καί μην τόν επηρεάζεις.

Κούλαρε λίγο γιατί θα πνιγείς απο το δίκιο.

• Like 1
Δημοσ.

4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Κούλαρε λίγο γιατί θα πνιγείς απο το δίκιο.

Καλύτερα νά πνιγώ από το δίκιο παρά νά είμαι Ζαμάν φου καί όσα παν καί όσα έρθουν

9 λεπτά πριν, chios είπε

Την άποψη μου λέω, από την στιγμή που το κινητό κλάπηκε από το αμαζον για ποιον λόγο να κάτσω να ασχοληθώ εγώ; Αυτή είναι δουλειά του καταστήματος να κάνει τα απαραίτητα για να κλειδώσει την συσκευή. Το αμαζον έκανε το χρέος του και με το παραπάνω έστειλε καινούργια συσκευή. 

Εδώ που τα λέμε όπως είναι η κατάσταση πρέπει να τραβάμε βίντεο unboxing ακόμα και από τα πιο εμπιστοσύνης καταστήματα ποτέ δεν ξέρεις πότε θα την πατήσεις.

Οκ σεβαστή ή άποψη σού αλλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι, καί τό παιδί θέλει να το κυνηγήσει όπως θά έκανα καί εγώ.Ενα παράδειγμα νά σού πω μόνο μπορεί ό συγκεκριμένος άνθρωπος νά έχει κλέψει άλλες 20 συσκευές και νά τίς έχει πουλήσει καί νά έχει βγάλει πχ 1000€ .Αν εσύ νιώθεις οκ με αυτο τότε δικαίωμα σου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...