psyaris Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Έχω το χειριστήριο roar r200ws και θέλω να το συνδέσω με το xiaomi stick mi tv αλλά το στικακι της xiaomi δεν έχει θύρα usb για το χειριστήριο το οποίο είναι ασύρματο και όχι με Bluetooth. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα συνδέσω;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Jimnie Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Μπορείς να συνδέσεις ένα usb hub στην μοναδική είσοδο και να συνδέσεις περισσότερες usb συσκευές. Το αν θα αναγνωρισθεί ως gamepad από το mi box είναι άλλο θέμα.
KrTikker Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, Jimnie είπε Μπορείς να συνδέσεις ένα usb hub στην μοναδική είσοδο και να συνδέσεις περισσότερες usb συσκευές. Το αν θα αναγνωρισθεί ως gamepad από το mi box είναι άλλο θέμα. απ όσο κατάλαβα εγώ δεν έχει καθόλου usb το stick
psyaris Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Ναι έτσι ακριβώς ειναι. Έχει μόνο ένα Micro usb για τροφοδοσία και ένα hdmi για να συνδέεται με την tv. Ενώ το gamepad έχει usb θύρα που πρέπει να κουμπώσει στο στικακι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα