stpi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Ρε παιδιά, ρίξτε μια ματιά στα ρεύματά μου, κάτι δεν πάει καλά. Ευχαριστώ.
Τέρης Α. Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, stpi είπε κάτι δεν πάει καλά. Για δοκιμάστε με το HWiNFO. (Βέβαια, αν είναι από τότε το τροφοδοτικό, δεν μου κάνει και εντύπωση να είναι πραγματικά τα νούμερα) Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2021 από Τέρης Α. 1 1
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Κάνει επανεκινήσεις το πισί σου ή ότιδήποτε άλλο κουλό; Τροφοδοτικό; Μάρκα, μοντέλο, ετών περίπου; Λέγοντας ρεύματα, εννοείς τις τάσεις (voltages). Αυτές που φαίνονται στην επάνω μεριά του screenshot . Τελείως φάουλ είναι η τάση που έχεις αντί για +12V. Έχεις 9.8V, τελείως εκτός του αποδεκτού εύρους που είναι 11.4-12.6V. Αν δεν είναι λάθος στη μέτρηση (γίνεται μέσω μητρικής και μπορεί να σφάλει και το software), σβήστο αμέσως πριν μυρίσει. Αρχικά κοίτα μέσω BIOS. Θα το βρεις στην καρτέλα power options. Δες εκεί πόσο βλέπει τα +12V για να αποκλείσουμε λάθος των software. Οι υπόλοιπες τάσεις είναι φυσιολογικές μην ασχολήσαι. Αν βλέπεις και εκεί τέτοια νούμερα (9.6-10 Volt), επόμενο βήμα είναι να μετρήσεις με πολύμετρο (θέλει γνώσεις) ή να δοκιμάσεις με άλλη μητρική να δεις πως διαβάζει εκεί τις τάσεις του τροφοδοτικού. Έχω δε πολλές μητρικές, ειδικά τις πιο φτηνές από κάθε socket, να διαβάζουν λάθος τουλάχιστον μία τάση. Μπορεί να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα. 18 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Για δοκιμάστε με το HWiNFO. (Βέβαια, αν είναι από τότε το τροφοδοτικό, δεν μου κάνει και εντύπωση να είναι πραγματικά τα νούμερα) (Μάλλον έχει βάλει τροφοδοτικό που υποψιάζεται ότι δημιουργεί πρόβλημα σε άλλο σύτημα, πάνω σε σαπάκι μητρική για να ελέγξει.) 1 1
stpi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Για δοκιμάστε με το HWiNFO. 7 λεπτά πριν, PC_Science_Lefkada είπε Κάνει επανεκινήσεις το πισί σου ή ότιδήποτε άλλο κουλό; Λέγοντας ρεύματα, εννοείς τις τάσεις (voltages). Αυτές που φαίνονται στην επάνω μεριά του screenshot . Τελείως φάουλ είναι η τάση που έχεις αντί για +12V. Έχεις 9.8V, τελείως εκτός του αποδεκτού εύρους που είναι 11.4-12.6V. Μου κάνει πολλά κουλά το pc, και ναι, για το +12v μιλάω. Το τροφοδοτικό είναι πολύ παλιό και το φοβάμαι, έτσι κι αλλιώς και το pc είναι αρχαιολογία και πάω για καινούριο (μαζεύω ένα-ένα τα κομμάτια όποτε έχω χρήματα). Αλλά το HWiNFO, δείχνει άλλα (ευτυχώς). Ελπίζω να έχει αυτό την σωστή μέτρηση. Σας ευχαριστώ πολύ. 1
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Stpi, καταρχάς να με συγχωρείς που αποκάλεσα τη μητρική σου σαπάκι. Το έκανα πάνω στη βιασύνη μου προσπαθώντας να σου απαντήσω όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Δεν ξέρω όλους τους κωδικούς asus 775 απέξω και το μπέρδεψα με άλλες με southbridge nvidia και όχι intel. To socket 775 είναι αρχαιολογία, ναι, και αν σου χρειάζεται στη δουλειά σου να πας σε καινούργιο. Εμένα μου κάνει το 775 για τις χρήσεις μου και παρότι έχω πιο καινούργια desktop, όλο σε αυτό γυρνάω. Και τα καινούργια μη νομίζεις, πολύ φύκι με μεταξωτί κορδέλα. Η τεχνολογία έχει προχωρήσει σίγουρα, αλλά όχι όσο λεν οι εταιρίες. Είμαι διατεθημένος να σου δώσω ένα τεστ ακόμα για το τροφοδοτικό σου και να ακούσω τι σου κάνει το πισί να σου πω μια άποψη. 2
Τέρης Α. Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 14/12/2021 στις 8:42 ΜΜ, stpi είπε Αλλά το HWiNFO, δείχνει άλλα (ευτυχώς). Ελπίζω να έχει αυτό την σωστή μέτρηση. Το Speecy και το HW Monitor είναι τα πιο άκυρα για αναφορά θερμοκρασιών και τάσεων. Κι εμένα μου έχει κάνει κάτι παρόμοιο το HW Monitor. Τρελάθηκα μόλις το είδα. Άνοιξα το κουτί ενώ ακόμα λειτουργούσε και από τη φύσα του molex έλεγξα τις τάσεις με το πολύμετρο και ήταν εντάξη. Μετά δοκίμασα και με το HWiNFO και μου έδειχνε τις ίδιες τάσεις με το πολύμετρο (+/- 0,1v) σε σύστημα αντίστοιχο με το δικό σας. Πάντως, καλό είναι να το αλλάξετε αν θέλετε μετά την αγορά του νέου συστήματος να το χρησιμοποιείτε σαν 2ο γιατί αν γίνει καμιά στραβή και δεν έχετε backup, το πρώτο που συνήθως καίγεται είναι ο σκληρός δίσκος. Ιστορία για όποιον ενδιαφέρεται (μην το δοκιμάσετε, υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροσόκ): Πάντως, όντως το τροφοδοτικό μου είχε θέμα με τους περισσότερους από τους πυκνωτές εξόδου (το ανακάλυψα λίγες μέρες αργότερα που το άνοιξα). Είπα, και δεν καίγεται να αποκτήσω εμπειρία; Το άφησα και ~6 μήνες μετά όταν συνέδεα το χειριστήριο του PS3 έσβηνε το PC. Έφταιγε το χειριστήριο ή το καλώδιο; Όχι, έκανα δοκιμή και με σκληρό δίσκο (στις πίσω θύρες και τα ίδια). Δεν σήκωνε φορτίο στα 5V. Βγάζω λοιπόν το τροφοδοτικό (CWT PSP-575 SP) και βάζω το BeQuiet SP9 που είχα αγοράσει ήδη από καιρό για να αντικαταστήσω το παλιό. Βάζω το νέο και όλα εντάξη. Με έτρωγε όμως το χέρι μου να επισκευάσω το παλιό, έτσι για να πω ότι μπορώ (να ξαναρίξω το ρολόι της ΔΕΗ 😜) και αγόρασα πυκνωτές. Άλλαξα όλους τους ηλεκτρολυτικούς, εκτός από τους bulk, έβγαλα το BeQuiet και δοκίμασα πάλι το παλιό. Ανάβω και... όλα καλά! Βάζω το χειριστήριο κανένα πρόβλημα. Για να δούμε τι θα κάνει αν βάλω να φορτίσω το power bank. Δεν χαμπάριασε τίποτα. Σκυλί! Πάντως από τότε δεν το ξαναχρησιμοποίησα. Στις 14/12/2021 στις 9:01 ΜΜ, PC_Science_Lefkada είπε Εμένα μου κάνει το 775 για τις χρήσεις μου και παρότι έχω πιο καινούργια desktop, όλο σε αυτό γυρνάω. Κι εγώ! Πρώτη φορά έπιασα 1155 μητρική μετά από τόσα 775, αλλά την άλλη βδομάδα τη δίνω σε αγγελία. Μην τη χαραμίζω μια και δεν κάνω απαιτητική χρήση... Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2021 από Τέρης Α. 1
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, stpi είπε Αλλά το HWiNFO, δείχνει άλλα (ευτυχώς). Ελπίζω να έχει αυτό την σωστή μέτρηση. Ναι είναι σωστά τα νούμερα που δείχνει το hwinfo. Ξέχασα να το αναφέρω. Τουλάχιστον ελλείψη φορτίου (σε idle που λένε στο χωριό μου) δεν έχει πρόβλημα. 15 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Ιστορία για όποιον ενδιαφέρεται (μην το δοκιμάσετε, υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροσόκ): Πάντως, όντως το τροφοδοτικό μου είχε θέμα με τους περισσότερους από τους πυκνωτές εξόδου (το ανακάλυψα λίγες μέρες αργότερα που το άνοιξα). Είπα, και δεν καίγεται να αποκτήσω εμπειρία; Το άφησα και ~6 μήνες μετά όταν συνέδεα το χειριστήριο του PS3 έσβηνε το PC. Έφταιγε το χειριστήριο ή το καλώδιο; Όχι, έκανα δοκιμή και με σκληρό δίσκο (στις πίσω θύρες και τα ίδια). Δεν σήκωνε φορτίο στα 5V. Βγάζω λοιπόν το τροφοδοτικό (CWT PSP-575 SP) και βάζω το BeQuiet SP9 που είχα αγοράσει ήδη από καιρό για να αντικαταστήσω το παλιό. Βάζω το νέο και όλα εντάξη. Με έτρωγε όμως το χέρι μου να επισκευάσω το παλιό, έτσι για να πω ότι μπορώ (να ξαναρίξω το ρολόι της ΔΕΗ 😜) και αγόρασα πυκνωτές. Άλλαξα όλους τους ηλεκτρολυτικούς, εκτός από τους bulck, έβγαλα το BeQuiet και δοκίμασα πάλι το παλιό. Ανάβω και... όλα καλά! Βάζω το χειριστήριο κανένα πρόβλημα. Για να δούμε τι θα κάνει αν βάλω να φορτίσω το power bank. Δεν χαμπάριασε τίποτα. Σκυλί! Πάντως από τότε δεν το ξαναχρησιμοποίησα. Ααα, πιάνουνε και κανα κολλητήρι τα χέρια σας βλέπω κύριε Τέρη. Ωραίος! Το κρατάω... Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2021 από PC_Science_Lefkada 2
stpi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, PC_Science_Lefkada είπε Stpi, καταρχάς να με συγχωρείς που αποκάλεσα τη μητρική σου σαπάκι. Είμαι διατεθημένος να σου δώσω ένα τεστ ακόμα για το τροφοδοτικό σου και να ακούσω τι σου κάνει το πισί να σου πω μια άποψη. Κανένα πρόβλημα βρε παλικάρι, αφού είναι πια σαπάκι. Είναι από το 2007 το pc, τα πάντα stock (εκτός από σκληρούς), ούτε πάστα δεν έχω αλλάξει. Όσο για το τι κάνει ... - Χτυπάνε οι σκληροί πολύ εύκολα. Την τελευταία φορά που πήρα σκληρό, άκουγα το τσακ τσακ σχεδόν απ' την αρχή. Σκέφτηκα μήπως φταίει ο σκληρός, αλλά ... αν αλλάξω θύρα sata (pata) στην μητρική, όλα φτιάχνουν για ένα (μικρό) χρονικό διάστημα. Σε χτυπημένο (με την βούλα, τίγκα στα bad sectors τον έδειχναν διάφορα διαγνωστικά) σκληρό, άλλαξα μετά θύρα sata και ήταν εντάξει (εξαφανίστηκαν τα bad sectors από τα διαγνωστικά). Άλλες φορές έπαιρνα καινούριο καλώδιο sata και πάλι έφτιαχνε το πράγμα, για λίγο όμως. - Πρόσφατα άρχισαν να κάνουν κόλπα οι πίσω θύρες usb, δεν βλέπει το hardware που είναι επάνω τους. - Έχω έναν pci firewire controller, για το audio interface μου που είναι firewire. Πρόσφατα δεν βλέπει ούτε το audio interface (εξωτερική κάρτα ήχου για ηχογραφήσεις μουσικής). - Τώρα τον ανοίγω, και κάθε μέρα αρχίζει τα τσακ τσακ ο σκληρός για κάποια ώρα. Μετά σταματάει, αλλά φοβάμαι ότι μια μέρα δεν θα ανοίξει καθόλου. - Έχω δύο σκληρούς και ένα dvd writer, αλλά δεν τα αντέχει όλα επάνω, μετά από λίγο κάποια χάνονται (και από το bios), οπότε έχω συνδεδεμένο μόνο έναν σκληρό και τίποτε άλλο. Το πιθανότερο είναι να έχει θέμα η μητρική, αλλά και το τροφοδοτικό είναι παλιό, και έχει φάει και ουκ ολίγες πτώσεις τάσης και διακοπές ρεύματος (πρόσφατα πήρα ups). Όπου λέω ότι είναι 14 χρονών, όλοι γουρλώνουν τα μάτια με έκπληξη πώς και δεν έχει καεί ακόμα. Σας υπερευχαριστώ παιδιά. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2021 από stpi 1
Nik1239 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 49 λεπτά πριν, stpi είπε Κανένα πρόβλημα βρε παλικάρι, αφού είναι πια σαπάκι. Είναι από το 2007 το pc, τα πάντα stock (εκτός από σκληρούς), ούτε πάστα δεν έχω αλλάξει. Όσο για το τι κάνει ... - Χτυπάνε οι σκληροί πολύ εύκολα. Την τελευταία φορά που πήρα σκληρό, άκουγα το τσακ τσακ σχεδόν απ' την αρχή. Σκέφτηκα μήπως φταίει ο σκληρός, αλλά ... αν αλλάξω θύρα sata (pata) στην μητρική, όλα φτιάχνουν για ένα (μικρό) χρονικό διάστημα. Σε χτυπημένο (με την βούλα, τίγκα στα bad sectors τον έδειχναν διάφορα διαγνωστικά) σκληρό, άλλαξα μετά θύρα sata και ήταν εντάξει (εξαφανίστηκαν τα bad sectors από τα διαγνωστικά). Άλλες φορές έπαιρνα καινούριο καλώδιο sata και πάλι έφτιαχνε το πράγμα, για λίγο όμως. - Πρόσφατα άρχισαν να κάνουν κόλπα οι πίσω θύρες usb, δεν βλέπει το hardware που είναι επάνω τους. - Έχω έναν pci firewire controller, για το audio interface μου που είναι firewire. Πρόσφατα δεν βλέπει ούτε το audio interface (εξωτερική κάρτα ήχου για ηχογραφήσεις μουσικής). - Τώρα τον ανοίγω, και κάθε μέρα αρχίζει τα τσακ τσακ ο σκληρός για κάποια ώρα. Μετά σταματάει, αλλά φοβάμαι ότι μια μέρα δεν θα ανοίξει καθόλου. - Έχω δύο σκληρούς και ένα dvd writer, αλλά δεν τα αντέχει όλα επάνω, μετά από λίγο κάποια χάνονται (και από το bios), οπότε έχω συνδεδεμένο μόνο έναν σκληρό και τίποτε άλλο. Το πιθανότερο είναι να έχει θέμα η μητρική, αλλά και το τροφοδοτικό είναι παλιό, και έχει φάει και ουκ ολίγες πτώσεις τάσης και διακοπές ρεύματος (πρόσφατα πήρα ups). Όπου λέω ότι είναι 14 χρονών, όλοι γουρλώνουν τα μάτια με έκπληξη πώς και δεν έχει καεί ακόμα. Σας υπερευχαριστώ παιδιά. Πιθανοτατα να σας αφήνει σιγαααα σιγαααα η μητρική ή/και ο δίσκος Με ποιο πρόγραμμα κάνατε τα διαγνωστικά; Το καλύτερο (και δωρεάν ) είναι το hd sentinel
stpi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Πιθανοτατα να σας αφήνει σιγαααα σιγαααα η μητρική ή/και ο δίσκος Με ποιο πρόγραμμα κάνατε τα διαγνωστικά; Το καλύτερο (και δωρεάν ) είναι το hd sentinel Νίκο μου οι δίσκοι πάνε κι έρχονται, και σε όλους μου κάνει τα ίδια. Διαγνωστικά ... hd sentinel, HDDScan, ToshibaStorageDiagnosticTool, WinDlg, και κάποια άλλα, που έχω σε cd και είναι στο ντουλάπι τώρα. Κι εγώ την μητρική φοβάμαι, τουλάχιστον να αντέξει μέχρι να πάρω όλα τα parts για το νέο pc. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2021 από stpi
Nik1239 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, stpi είπε Νίκο μου οι δίσκοι πάνε κι έρχονται, και σε όλους μου κάνει τα ίδια. Διαγνωστικά ... hd sentinel, HDDScan, ToshibaStorageDiagnosticTool, WinDlg, και κάποια άλλα, που έχω σε cd και είναι στο ντουλάπι τώρα. Λαθος μου μπερδεύτηκα τροφοδοτικό ήθελα να γράψω όχι δισκος Περίεργο που το κάνει με διαφορετικούς δίσκους αυτό Ssd δοκιμάσατε να δείτε μήπως κάνει πάλι τα ίδια ;
stpi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Ssd δοκιμάσατε να δείτε μήπως κάνει πάλι τα ίδια ; Όχι, είναι στα υπ' όψιν, σ' ευχαριστώ.
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 47 λεπτά πριν, stpi είπε Όσο για το τι κάνει ... - Χτυπάνε οι σκληροί πολύ εύκολα. Την τελευταία φορά που πήρα σκληρό, άκουγα το τσακ τσακ σχεδόν απ' την αρχή. Σκέφτηκα μήπως φταίει ο σκληρός, αλλά ... αν αλλάξω θύρα sata (pata) στην μητρική, όλα φτιάχνουν για ένα (μικρό) χρονικό διάστημα. Σε χτυπημένο (με την βούλα, τίγκα στα bad sectors τον έδειχναν διάφορα διαγνωστικά) σκληρό, άλλαξα μετά θύρα sata και ήταν εντάξει (εξαφανίστηκαν τα bad sectors από τα διαγνωστικά). Άλλες φορές έπαιρνα καινούριο καλώδιο sata και πάλι έφτιαχνε το πράγμα, για λίγο όμως. - Πρόσφατα άρχισαν να κάνουν κόλπα οι πίσω θύρες usb, δεν βλέπει το hardware που είναι επάνω τους. - Έχω έναν pci firewire controller, για το audio interface μου που είναι firewire. Πρόσφατα δεν βλέπει ούτε το audio interface (εξωτερική κάρτα ήχου για ηχογραφήσεις μουσικής). - Τώρα τον ανοίγω, και κάθε μέρα αρχίζει τα τσακ τσακ ο σκληρός για κάποια ώρα. Μετά σταματάει, αλλά φοβάμαι ότι μια μέρα δεν θα ανοίξει καθόλου. - Έχω δύο σκληρούς και ένα dvd writer, αλλά δεν τα αντέχει όλα επάνω, μετά από λίγο κάποια χάνονται (και από το bios), οπότε έχω συνδεδεμένο μόνο έναν σκληρό και τίποτε άλλο. Το πιθανότερο είναι να έχει θέμα η μητρική, αλλά και το τροφοδοτικό είναι παλιό, και έχει φάει και ουκ ολίγες πτώσεις τάσης και διακοπές ρεύματος (πρόσφατα πήρα ups). Όπου λέω ότι είναι 14 χρονών, όλοι γουρλώνουν τα μάτια με έκπληξη πώς και δεν έχει καεί ακόμα. Σας υπερευχαριστώ παιδιά. 7 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Πιθανοτατα να σας αφήνει σιγαααα σιγαααα η μητρική ή/και ο δίσκος H μητρική σου έχει φουσκωμένους πυκνωτές σίγουρα. Αυτά τα συμπτώματα τα έχω δει σε μητρική με το ίδιο southbridge, το ich7. Τα αποτελέσματα ήταν αυτά που περιγράφει ο Nik1239. Ένας δίσκος χάλασε, η μητρική δούλεψε κάποια χρόνια μετά από αλλαγή 1-2 πυκνωτών γύρω από το southbridge, αλλά αργότερα σταμάτησε να διαβάζει ide δίσκους τελείως και στο τέλος ούτε σατα. Και τα usb που σου κάνουν θέμα και αυτά το southbridge τα ελέγχει. 17 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Λαθος μου μπερδεύτηκα τροφοδοτικό ήθελα να γράψω όχι δισκος Γλώττα λανθάνουσα αλήθεια, λέγει! Πιστεύω ότι μια χαρά το είπες αρχικά Nik. Για το τροφοδοτικό τώρα, σίγουρα μετά από αντικατάσταση μητρικής ή αναβάθμιση, σε άλλη χρήση γιατί τώρα μάλλον με φόβο θα το δουλεύεις stpi, κάλλιστα θα μπορούσε να δημιουργεί προβλήματα. Όλο αυτή η ταλαιπωρία που τραβάς με τους δίσκους δεν αξίζει. Δεν είναι αν κάνουν πιο πολλά λευτά οι δίσκοι ή η μητρική. Κυνδινεύεις να χάσεις δεδομένα, είναι εκνευριστικό κτπ. Πέρα από καινούργιο κομπιούτερ έχεις και άλλες επιλογές. Μπορείς να αντικαταστήσεις μητρική μόνο άλλη παραπλήσια. Χωρίς φορμάτ. Βρίσκεις και μητρική να σηκώνει 8GB ram αν θες και αφού βεβαιωθείς ότι δουλεύουν όλα καλά ψωνίζεις και τη ram. 1
stpi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, PC_Science_Lefkada είπε H μητρική σου έχει φουσκωμένους πυκνωτές σίγουρα. Αυτά τα συμπτώματα τα έχω δει σε μητρική με το ίδιο southbridge, το ich7. Και τα usb που σου κάνουν θέμα και αυτά το southbridge τα ελέγχει. Κι εγώ το ίδιο πιστεύω, να'σαι καλά, ευχαριστώ. Ελπίζω να αντέξει 3-4 μήνες ακόμα, να προλάβω να στήσω το καινούριο (εννοείται με τα πάντα όλα καινούρια).
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Έχεις τον καιρό με το μέρος σου, 3-4 μήνες μάλλον θα σε βγάλει. Αυτές οι βλάβες τα καλοκαίρια "τρέχουν" πιο γρήγορα. Δεν ευχαριστείς για τίποτα φίλε μου stpi, ήταν ευχαρίστησή μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα