Dannie Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Παιδια εχω εναν imac περιπου 7 χρονια.Τωρα τελευταια καποιες φορες δεν κλεινει ουτε με εντολη τερματισμου μου βγαζει "δεν ειναι δυνατος ο τερματισμος του finder επειδη μια λειτουργια βρισκεται ακομα σε εξαλειξη σε μια συσκευη IOS" Βεβαια ολα ειναι κλειστα οποτε αναγκαζομαι κ το κλεινω απο πισω.Ξερει καποιος γιατι συμβαινει αυτο;;; Επισης σκεφτομαι να τον παω για service ξερει καποιος που ειναι καλυτερα;;;Τι να αλλαξω αν το παω για service;;;Μπορω να βαλω σκληρο δισκο ssd;;;;
Tasos19s Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, Dannie είπε Παιδια εχω εναν imac περιπου 7 χρονια.Τωρα τελευταια καποιες φορες δεν κλεινει ουτε με εντολη τερματισμου μου βγαζει "δεν ειναι δυνατος ο τερματισμος του finder επειδη μια λειτουργια βρισκεται ακομα σε εξαλειξη σε μια συσκευη IOS" Βεβαια ολα ειναι κλειστα οποτε αναγκαζομαι κ το κλεινω απο πισω.Ξερει καποιος γιατι συμβαινει αυτο;;; Επισης σκεφτομαι να τον παω για service ξερει καποιος που ειναι καλυτερα;;;Τι να αλλαξω αν το παω για service;;;Μπορω να βαλω σκληρο δισκο ssd;;;; Κάποιο πρόβλημα λογισμικού είναι αυτό Με τα χρόνια συμβαίνουν αυτά Αν θέλεις να τον αναβαθμίσεις ναι πρέπει να δεις για κανέναν ssd δίσκο και καμία έξτρα μνήμη ram Αλλιώς αποθήκευσε κάπου αλλου τα δεδομένα σου και μετά κάνε μια φρέσκια εγκατάσταση το τελευταίο λογισμικό που είναι διαθέσιμο για τον υπολογιστή σου 1
Dannie Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, Tasos19s είπε Κάποιο πρόβλημα λογισμικού είναι αυτό Με τα χρόνια συμβαίνουν αυτά Αν θέλεις να τον αναβαθμίσεις ναι πρέπει να δεις για κανέναν ssd δίσκο και καμία έξτρα μνήμη ram Αλλιώς αποθήκευσε κάπου αλλου τα δεδομένα σου και μετά κάνε μια φρέσκια εγκατάσταση το τελευταίο λογισμικό που είναι διαθέσιμο για τον υπολογιστή σου Οταν λες ανανεωση λογισμικου;;;Εχω MacOS Catalina 10.15.7
Tasos19s Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Dannie είπε Οταν λες ανανεωση λογισμικου;;;Εχω MacOS Catalina 10.15.7 Σύμφωνα με το μηχάνημα σου δες εάν έχεις την τελευταία έκδοση 1
Dannie Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, Tasos19s είπε Σύμφωνα με το μηχάνημα σου δες εάν έχεις την τελευταία έκδοση Ναι γραφει οτι ειναι ενημερωμενο.
epinki Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αρχικά άνοιξε το μηχάνημα με πατημένο το πλήκτρο shift (⇧) για boot σε ασφαλή λειτουργία (safe mode), ώστε να τρέξουν επισκευαστικές ρουτίνες και για να μην φορτωθούν login items που μπορεί να προκαλούν το θέμα. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2021 από epinki 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα