Προς το περιεχόμενο

Service Imac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω εναν imac περιπου 7 χρονια.Τωρα τελευταια καποιες φορες δεν κλεινει ουτε με εντολη τερματισμου μου βγαζει

"δεν ειναι δυνατος ο τερματισμος του finder επειδη μια λειτουργια βρισκεται ακομα σε εξαλειξη σε μια συσκευη IOS"

Βεβαια ολα ειναι κλειστα οποτε αναγκαζομαι κ το κλεινω απο πισω.Ξερει καποιος γιατι συμβαινει αυτο;;;

Επισης σκεφτομαι να τον παω για service ξερει καποιος που ειναι καλυτερα;;;Τι να αλλαξω αν το παω για service;;;Μπορω να βαλω σκληρο δισκο ssd;;;;

Στιγμιότυπο 2021-12-08, 8.10.45 μμ.png

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Dannie είπε

Παιδια εχω εναν imac περιπου 7 χρονια.Τωρα τελευταια καποιες φορες δεν κλεινει ουτε με εντολη τερματισμου μου βγαζει

"δεν ειναι δυνατος ο τερματισμος του finder επειδη μια λειτουργια βρισκεται ακομα σε εξαλειξη σε μια συσκευη IOS"

Βεβαια ολα ειναι κλειστα οποτε αναγκαζομαι κ το κλεινω απο πισω.Ξερει καποιος γιατι συμβαινει αυτο;;;

Επισης σκεφτομαι να τον παω για service ξερει καποιος που ειναι καλυτερα;;;Τι να αλλαξω αν το παω για service;;;Μπορω να βαλω σκληρο δισκο ssd;;;;

Στιγμιότυπο 2021-12-08, 8.10.45 μμ.png

Κάποιο πρόβλημα λογισμικού είναι αυτό 

Με τα χρόνια συμβαίνουν αυτά 

Αν θέλεις να τον αναβαθμίσεις ναι πρέπει να δεις για κανέναν ssd δίσκο και καμία έξτρα μνήμη ram

Αλλιώς αποθήκευσε κάπου αλλου τα δεδομένα σου και μετά κάνε μια φρέσκια εγκατάσταση το τελευταίο λογισμικό που είναι διαθέσιμο για τον υπολογιστή σου 

• Thanks 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Tasos19s είπε

Κάποιο πρόβλημα λογισμικού είναι αυτό 

Με τα χρόνια συμβαίνουν αυτά 

Αν θέλεις να τον αναβαθμίσεις ναι πρέπει να δεις για κανέναν ssd δίσκο και καμία έξτρα μνήμη ram

Αλλιώς αποθήκευσε κάπου αλλου τα δεδομένα σου και μετά κάνε μια φρέσκια εγκατάσταση το τελευταίο λογισμικό που είναι διαθέσιμο για τον υπολογιστή σου 

Οταν λες ανανεωση λογισμικου;;;Εχω MacOS Catalina 10.15.7

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Dannie είπε

Οταν λες ανανεωση λογισμικου;;;Εχω MacOS Catalina 10.15.7

Σύμφωνα με το μηχάνημα σου δες εάν έχεις την τελευταία έκδοση 

• Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Tasos19s είπε

Σύμφωνα με το μηχάνημα σου δες εάν έχεις την τελευταία έκδοση 

Ναι γραφει οτι ειναι ενημερωμενο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχικά άνοιξε το μηχάνημα με πατημένο το πλήκτρο shift (⇧) για boot σε ασφαλή λειτουργία (safe mode), ώστε  να τρέξουν επισκευαστικές ρουτίνες και για να μην φορτωθούν login items που μπορεί να προκαλούν το θέμα.

Επεξ/σία από epinki
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...