Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα. Ξερει κανεις αν στο vodafone unlimited ultra δινουν δωρεαν το mifi με δευτερη data sim? Στη vodafone δεν ηταν σαφεις και μου τα μασουσαν. Στο καταστημα μου ειπεν οτι θα μου ερθει μνμ στο κινητο με την ενεργοποιηση του προγραμματος να παρω δωρεαν το mifi. Στην τηλεφωνικη βεβαια επικοινωνια δεν ηξεραν

Δημοσ.

Λοιπόν τελικά παιρνο το cosmote unlimited L στα 18 και κατι και μαζί με τη έξτρα sim βγαίνει στη ίδια τιμή με vodafon. Δε δίνουν βέβαια router αλλά με τα 60€ που θα πλήρωνα για το σπάσιμο συμβολαίου παίρνω ένα 4g router to link και ειναι μια χαρά. Οπότε μάλλον προς cosmote με βλέπω παρόλο που το πρόγραμμα έχει μόνο unlimited data και 600 λεπτά προς ολους αλλά πρακτικά σε μένα είναι το ίδιο αφού ούτε τα 300 δεν καταναλώνω ούτε μιλάω εξωτερικό. Τώρα πως και το πάθαμε και μου ενεργοποίησαν έκπτωση 40% πριν καν τους έρθει το αίτημα φορητότητας εντύπωση μου κάνει. Ίσως επειδή τους έχω πρήξει από το καλοκαιρι

• Thanks 2
Δημοσ.

Είπε να μεταφέρω τη γραμμή μου από την Vodafone στον Cosmote, όπου προτάθηκε το πρόγραμμα απεριόριστη ομιλία και πέντε γίγα δεδομένα στα 34 €, το συμβόλαιο θα μου το στείλουν την Δευτέρα, για να ισχύσει το συμβόλαιο θα πρέπει να υπογράψω ή ισχύει από τη στιγμή που το έκανα και τηλεφωνικά? Θυμάμαι που μου έλεγε ότι η κλήση μας καταγράφεται και ότι δύο φορές ανέφερε ακριβώς το πρόγραμμα για να είμαι σίγουρος, επειδή βλέπω ότι δεν είναι και τόσο καλό τελικά το πρόγραμμα πότε πιστεύετε θα μπήκα εννιά την προσφορά η Vodafone στην οποία είμαι από το 1993?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 4/1/2022 στις 11:08 ΜΜ, giokspy είπε

Λοιπόν τελικά παιρνο το cosmote unlimited L στα 18 και κατι και μαζί με τη έξτρα sim βγαίνει στη ίδια τιμή με vodafon. Δε δίνουν βέβαια router αλλά με τα 60€ που θα πλήρωνα για το σπάσιμο συμβολαίου παίρνω ένα 4g router to link και ειναι μια χαρά. Οπότε μάλλον προς cosmote με βλέπω παρόλο που το πρόγραμμα έχει μόνο unlimited data και 600 λεπτά προς ολους αλλά πρακτικά σε μένα είναι το ίδιο αφού ούτε τα 300 δεν καταναλώνω ούτε μιλάω εξωτερικό. Τώρα πως και το πάθαμε και μου ενεργοποίησαν έκπτωση 40% πριν καν τους έρθει το αίτημα φορητότητας εντύπωση μου κάνει. Ίσως επειδή τους έχω πρήξει από το καλοκαιρι

Μιλάς για αυτό το πρόγραμμα; 

https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/configurator.jsp;jsessionid=5mVl-Pngxnb27c6ywTSnmuuyOtPWCYEoZ71SH9L6LUjpyAf7Owpk!1225895391?productId=prod2470058_prod&skuId=mtb_575&_requestid=1750204

Γιατί βλέπω αρχική 57€...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Panos1987 είπε

Ναι αυτό είναι. Η Vodafone μου το δίνει στα 21.80€ αλλά έχει απεριόριστα τα 0αντα και κλήσεις εξωτερικού και roaming και δίνει και δωρεάν το mifi με το ρούτερ. Θα περιμενω να δω αν όντως ισχύει η έκπτωση 40% που μου έχουν κάνει και θα πάω στο unlimited. ,Οστοσο έχω ακόμα την πρόταση της vodafon σε εκκρεμότητα και αν τελικά μου αφαιρέσουν την έκπτωση πάω κατευθείαν στη vodafone

• Like 1
Δημοσ.
Στις 22/1/2022 στις 6:10 ΜΜ, giokspy είπε

Ναι αυτό είναι. Η Vodafone μου το δίνει στα 21.80€ αλλά έχει απεριόριστα τα 0αντα και κλήσεις εξωτερικού και roaming και δίνει και δωρεάν το mifi με το ρούτερ. Θα περιμενω να δω αν όντως ισχύει η έκπτωση 40% που μου έχουν κάνει και θα πάω στο unlimited. ,Οστοσο έχω ακόμα την πρόταση της vodafon σε εκκρεμότητα και αν τελικά μου αφαιρέσουν την έκπτωση πάω κατευθείαν στη vodafone

Σιγουρεψου οτι σου δινουν τοσο φτηνα αυτο χωρις τους κοφτες ταχυτητας. Γιατι η Vodafone εχει και ενα προγραμμα απεριοριστα DATA με 2&10Mbps..

Δημοσ.

cosmote neo Έχει κάνει κανείς εγγραφή, συνέχεια κάνω τη διαδικασία Ταυτοποίησης και αποτυχαίνει, σαν πρόγραμμα το βρίσκεται καλό?αυτό που μ αρέσει είναι ότι δεν υπάρχει δέσμευση συμβολαίου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/1/2022 στις 3:40 ΜΜ, asteroulis είπε

Σιγουρεψου οτι σου δινουν τοσο φτηνα αυτο χωρις τους κοφτες ταχυτητας. Γιατι η Vodafone εχει και ενα προγραμμα απεριοριστα DATA με 2&10Mbps..

oχι ειναι χωρις περιορισμους ταχυτητας το λεει στο συμβολαιο στη μεγιστη ταχυτητα. Ειναι το  unlimited ultra

Επεξ/σία από giokspy
  • Like 1
Δημοσ.

Εχω ηδη μια καρτα extra για data απο το Vodafone Unlimited , και σημερα πηγα να παρω αλλες 2 (υποτιθεται οτι μπορουμε μεχρι 4 να εχουμε) , αλλα τους ενημερωσαν απο τα κεντρικα (οταν προσπαθουσε για ποση ωρα να τις ενεργοποιησει) οτι πλεον στα Unlimited πακετα μεχρι μια μπορει να παρει καποιος.

Τζιφος....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...