Προς το περιεχόμενο

Vodafone unlimited vs Cosmote unlimited

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά, θέλω τη γνώμη σας πάνω στο εξής:

Ειχα φοιτητικό καρτοσυμβόλαιο (εκτός φοιτητικής ιδιότητας πια) που τυχαία έληγε τη βδομάδα της Black Friday και , μην τα πολυλογώ, έκανα αίτηση φορητότητας στη Vodafone και μου πρόσφεραν το unlimited ultra (όλα απεριοριστα με μέγιστη ταχύτητα) στα 26.90 (πρακτικά 24.90 με σταθερό επίσης στη Vodafone, οπότε -2€). Όλα καλά , ήρθε κούριερ, υπέγραψα και στις 15 μέρες μου έκανε αντιπρόταση η Cosmote για το μεγιστο unlimited πρόγραμμα, gigamax unlimited(data με μέγιστη ταχύτητα και ομιλία+2 χιλιάδες SMS) στα 28.90 τελική. Αξίζει πιστεύετε, ακόμη κι αν είναι +4€ το μήνα; Ευχαριστώ!

Υ.Γ. Μάλλον την άκουσε η Cosmote με τις προσφορές της Vodafone στο Black Friday κι εγώ είμαι/ήμουν πολλά χρόνια Cosmote

Επεξ/σία από salvatore_abbie
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συγνωμη περασανε 15 μερες οπως λες απο την υπογραφη των συμβολαιων και δεν εχει γινει ακομη η ενεργοποιηση?Πρωτη φορα το ακουω αυτο,συνηθως σε 2 μερες μετα την παραλαβη των συμβολαιων γινεται η ενεργοποιηση.Οπως και να χει καλη τυχη!!!

8 hours ago, salvatore_abbie said:

Καλησπέρα παιδιά, θέλω τη γνώμη σας πάνω στο εξής:

Ειχα φοιτητικό καρτοσυμβόλαιο (εκτός φοιτητικής ιδιότητας πια) που τυχαία έληγε τη βδομάδα της Black Friday και , μην τα πολυλογώ, έκανα αίτηση φορητότητας στη Vodafone και μου πρόσφεραν το unlimited ultra (όλα απεριοριστα με μέγιστη ταχύτητα) στα 26.90 (πρακτικά 24.90 με σταθερό επίσης στη Vodafone, οπότε -2€). Όλα καλά , ήρθε κούριερ, υπέγραψα και στις 15 μέρες μου έκανε αντιπρόταση η Cosmote για το μεγιστο unlimited πρόγραμμα, gigamax unlimited(data με μέγιστη ταχύτητα και ομιλία+2 χιλιάδες SMS) στα 28.90 τελική. Αξίζει πιστεύετε, ακόμη κι αν είναι +4€ το μήνα; Ευχαριστώ!

Υ.Γ. Μάλλον την άκουσε η Cosmote με τις προσφορές της Vodafone στο Black Friday κι εγώ είμαι/ήμουν πολλά χρόνια Cosmote

Δεν ξέρω πως τα πάει το δικτυο της Vod στην περιοχή σου αλλά από την στιγμή που έπρεπε να φύγεις (και έφυγες) για να σου κάνει καλύτερη τιμή η Cosmote, προσωπικά θα τους έλεγα  καλύτερη τιμή από αυτά που πληρώνεις τώρα για να μπω στην διαδικασία (και με ιδια τιμη να το σκέφτομαι). Και προφανώς και τέλος διακοπής δικό τους.

16 ώρες πριν, salvatore_abbie είπε

Όχι, δεν έχει γίνει η φορητότητα στη Vodafone ακόμη, μπορώ να την ακυρώσω, οπότε δε νομίζω να υπάρχει θεμα πεναλτι

Κανονικά η αίτηση φορητότητας υποβάλλεται μετά τις 14 ημέρες - και τότε έχει λήξει και το δικαιώμα υπαναχώρησης
Σε αυτή την περίπτωση δεν μπορείς την ακυρώσεις. Μπορεις να επιστρέψεις στον προηγούμενο πάροχο αλλά τότε χρεώνεσαι τέλη διακοπής.

Επομένως αν ισχύει το παραπάνω, η αντιπροσφορά είναι "too little, too late"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με την Cosmote που μίλησα μου είπαν ότι από τη στιγμή που δεν ενεργοποιήθηκε ποτέ στη Vodafone δεν τίθεται θέμα τέλους διακοπής, και τελικά μου έκανε δεκτή την ακύρωση φορητότητας η Vodafone (με απλό μήνυμα, χωρίς αναφορά σε τέλος διακοπής η τηλέφωνο σχετικά) κι ενεργοποίησα το Gigamax της Cosmote. Ίσως να μπορούσα να το παζαρέψω παραπάνω, αλλά στα 29€ είναι καλά νομίζω. Πάτρα μόνο η Cosmote έχει 5g ήδη. Εννοώ κάλυψη σε μεγάλη περιοχή και με καλές ταχύτητες. Αλλά και το 4g πολύ καλά πάει

Επεξ/σία από salvatore_abbie

Το ίδιο έγινε και σε εμενα ακριβώς απλά εγώ ενεργοποιήθηκα στην Vodafone όποτε για να ισορροπήσει λιγο τα πράγματα η cosmote μου έδωσε και 2 πάγια δώρο για να γυρίσω. Προφανώς και γύρισα γιατί το δίκτυο της cosmote είναι ασυζητητί πολύ ανώτερο της Vodafone. 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η BF προσφορα της Voda (29.99), για όσους είχαν και σταθερό σε Voda (-5€), είχε και δώρο το MiFi με έξτρα Sim που παίζει κι αυτή στο ίδιο Unlimited.

Για μένα μέτρησε πολύ αυτό, καθώς το παίρνει η σύζυγος στη τσάντα, ή παίζει το ρόλο backup σύνδεσης αν η βασική κάνει νερά.

Επεξ/σία από MakisCE
  • Like 1

Υπάρχει ένα θέμα που δεν το γνωρίζεις ίσως !!! Η κοτε έχει περιορισμούς αν βγεις εξωτερικό !!! Ενώ η βοντα κανένα !!! Όλα απεριόριστα !! Στο λέω γιατί τα έχω και τα δυο … 

15 ώρες πριν, Dmspolys είπε

Υπάρχει ένα θέμα που δεν το γνωρίζεις ίσως !!! Η κοτε έχει περιορισμούς αν βγεις εξωτερικό !!! Ενώ η βοντα κανένα !!! Όλα απεριόριστα !! Στο λέω γιατί τα έχω και τα δυο … 

Γίνε πιο συγκεκριμένος αν θες με το τι περιορισμούς έχει το Gigamax Unlimited γιατί με ενδιαφέρει και εμένα που το πληρώνω 64 ευρώ το μήνα 😔

10 ώρες πριν, katsikoula είπε

Γίνε πιο συγκεκριμένος αν θες με το τι περιορισμούς έχει το Gigamax Unlimited γιατί με ενδιαφέρει και εμένα που το πληρώνω 64 ευρώ το μήνα 😔

Η κοτε έχει περιορισμό στους 4 μήνες εξωτερικό και 45 gb !!! Roaming… η voda κανέναν!!!

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα. Μου προτάθηκε και μένα το unlimited ultra από τη Voda στα 21.87€( με την έκπτωση σταθερού) με τη κόσμοτε στα ίδια χρήματα να μου δίνει το gigamax 5L τι και αν τους επρηξα στα τηλέφωνα για καμμιά καλύτερη προσφορά είχα άθλια αντιμετώπιση και άμα σου αρέσει.Επίσης μου είπαν ότι μπορώ να πάρω δεύτερη sim και ένα 4g router και να έχω φορητό ίντερνετ παντού. Σήμερα περιμένω το κούριερ για υπογραφή. Έχω δικαίωμα υπαναχώρησης αν υπογράψω με το κούριερ και όχι αν στείλω ηλεκτρονικά την αίτηση?επίσης μετά από πόσες μέρες θα μου κάνει καμμιά αντιπροσφορα η κόσμοτε γιατί στο σταθερό την έκαναν κατόπιν εορτής και το σπάσιμο συμβολαίου στη Voda ήταν εξωφρενικό (210€).

Επεξ/σία από giokspy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...