marsele Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα θα ήθελα να αντικαταστήσω την εργοστασιακή πηγή του opel corsa d που έχω και θα ήθελα την βοήθεια σας. Θα την εγκαταστήσω μόνος μου και σκέφτομαι να αγοράσω από εξωτερικό και κατα προτίμηση κάτι σε android. Υπάρχει κάποιος που να έχει εγκαταστήσει κάτι αντίστοιχο και να μου μπορεί να το προτείνει;
meletis_m Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, marsele είπε Καλησπέρα θα ήθελα να αντικαταστήσω την εργοστασιακή πηγή του opel corsa d που έχω και θα ήθελα την βοήθεια σας. Θα την εγκαταστήσω μόνος μου και σκέφτομαι να αγοράσω από εξωτερικό και κατα προτίμηση κάτι σε android. Υπάρχει κάποιος που να έχει εγκαταστήσει κάτι αντίστοιχο και να μου μπορεί να το προτείνει; Είχε ξαναρωτηθεί πρίν κάποιες ημέρες . Δέ ξέρω κατα πόσο σε συμφέρει απο εξωτερικό , εδώ Ελλάδα έχει δεί ? Πόσα χρήματα διαθέτεις ? Πάρε καποια επώνυμη με τουλάχιστον 2 Gb Ram . Ίσως εάν εχεις χειρηστήρια στο τιμόνι να χρειαστείς και τη ανάλογη φίσα για να δουλέψουν με την μη εργοστασιακή πηγή . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα