Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσπαθω να συνδεσω το samsung s9 με τον υπολογιστη για να περασω φωτογραφιες και δεν μπορω. Δεν φταιει το καλωδιο. το εχω βαλει σε πολλες διαφορετικες θυρες. Συνεχεια πεταει αυτο το παραθυρο.  

{AD5A01C2-5B13-410F-B6F6-93FF9EB518C7}.png.jpg

Επεξ/σία από fogeo933
Δημοσ.

Όταν το σύνδεσες, είδες στην οθόνη του s9 αν έβγαλε κανένα μήνυμα για να αποδεχτείς την σλυνδεση; Έλεγξε και στην κουρτίνα.

• Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, micos000 είπε

Όταν το σύνδεσες, είδες στην οθόνη του s9 αν έβγαλε κανένα μήνυμα για να αποδεχτείς την σλυνδεση; Έλεγξε και στην κουρτίνα.

oxi δεν εμφανιστηκε τιποτα. Στις ρυθμισεις usb του κινητου  οταν το συνδεσα εχει αυτοματα ''χρηση usb για --- >μεταφορα αρχειων''

Δημοσ.

Στο συγκεκριμενο συστημα το συνδεεις πρωτη φορα? Μηπως εχει windows 10 N, αυτα δηλαδη που δεν εχουν media player και μερικα αλλα πραγματακια?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, jim_p είπε

Στο συγκεκριμενο συστημα το συνδεεις πρωτη φορα? Μηπως εχει windows 10 N, αυτα δηλαδη που δεν εχουν media player και μερικα αλλα πραγματακια?

To εχω συνδεσει ξανα στο παρελθον σε αυτον τον υπολογιστη... εχω windows 10 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για την 1809 σταμάτησε η υποστήριξη τον Μάιο του '21, αν και δε νομίζω να είναι αυτό το πρόβλημα.

fogeo άνοιξε γραμμή εντολών σαν διαχειριστής και δώσε ένα sfc /scannow και όταν τελειώσει κάνε μια επανεκκίνηση και ξαναδοκίμασε.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, micos000 είπε

Για την 1809 σταμάτησε η υποστήριξη τον Μάιο του '21, αν και δε νομίζω να είναι αυτό το πρόβλημα.

fogeo άνοιξε γραμμή εντολών σαν διαχειριστής και δώσε ένα sfc /scannow και όταν τελειώσει κάνε μια επανεκκίνηση και ξαναδοκίμασε.

1994322974_EAFEFA2B-CB98-4103-B58E-2BD279EFC28A.png.jpg.590dd8a7ef49f2a8378d47685d741b72.jpg

Συνεχιζει το προβλημα

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...