elina_kal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Σε τι κόσμο ζούμε;;; Απλά απίστευτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, elina_kal είπε Σε τι κόσμο ζούμε;;; Απλά απίστευτο! Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας, Νίκο Τσιαμτσίκα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NotAliki177 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχω πάθει πλάκα με τον κόσμο που υποστηρίζει αυτές τις σαχλαμάρες (μην πω μα@@**ιες). Επειδή δλδ μερικοί έχουν τη δύναμη/τα κανάλια να προκαλέσουν hype γύρω από κάτι δεν σημαίνει ότι αυτό το κάτι έχει καμιά χρησιμότητα. Απορώ δλδ. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2021 από NotAliki177 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Πάντα έτσι ήταν η δημοπρασίες τέχνης, σαν το χρηματιστήριο απλά τώρα έγιναν και σε ψηφιακή μορφή. Οσον αφορά το ξέπλυμα χρήματος, αυτό είναι πιο δύσκολο να γίνει (σε σχέση με τις κοινές δημοπρασίες) εφόσον στην περίπτωση των NFT's όλα καταγράφονται ψηφιακά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unicore30 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Apes buying Apes! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dieksodo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 ακρως "αντικειμενικο " αρθρο "ανεξελενγκτη αγορα κρυπτο" προφανως ο αρθογραφος δεν εχει μαθει οτι μετα την απομακρυνση αποτο ταμειο... "αναρωτιούνται σε γενικές γραμμές τι ακριβώς παίρνουν οι αγοραστές" προφανως ο αρθογραφος ερεθιστικε που καποιοι ανθρωποι αξιοποιουν τα λεφτα τους ετσι "τεχνολογία χρησιμοποιεί επίσης πολλή ενέργεια," προφανως ο αρθογραφος αν εγραφε στο car.gr μια αναλυση για την καινουρια φερραρι θα κλαψουριζε γιατι καει πολυ βενζινη και επιβαρυνει το περιβαλλον ειστε σιγουρα τεχνολογικο σιτε ή εχετε προσλαβει αρθογραφους της ελευθερης ωρας? On 14/12/2021 at 14:25, hant said: Ακομα να καταλαβετε το παιχνιδι που παιζεται απο πισω απο τα NFTs? Ειδικα μεγαλα forum και site πεφτουν στην παγιδα και δημοσιευουν τετοια αστεια αρθρα. Προφανως και δεν αξιζει αυτο και οποιοδηποτε παρομοιο NFT αυτα τα λεφτα. Ειναι γνωστο το κολπο που παιζεται. Ο ιδιος ο ιδιοκτητης του NFT αγοραζει με δικα του λεφτα το δικο του NFT στα πχ 300.000 δολλάρια. Μετα απο αυτη την αγορα το NFT εχει αξια 300.000 δολλαρια και ο ιδιος ο ιδιοκτητης του το πουλαει με εκπτωση στα πχ 3.000 δολλαρια και το θυμα που τα πληρωσε εχει παρει μια χαζομαρα ενα σκασμο λεφτα. Ετσι παιζεται το παιχνιδι. Τελος. Να και το αστειο. Ποσο ευκολα πληκτρολογει καποιος αντι για 75 eth 0.75? Κατα λαθος πατησε ο ιδιοκτητης το 0 και την .? Η μηπως δεν ειδε το 0.75, η μηπως νομιζε οτι 0.75 eth κανει 300.000? Ελεος ωραιο σεναριο φιλε πρεπει να γραψεις για ταινια εσυ δηλαδη μας λες πως ο δημιουργος πεταξε 30000 στα σκουπιδια για να κανει την συναλλαγη αμεσως αντι να δωσει 300 να την κανει μετα απο 5 λεπτα. και οτι ηταν ο πρωτος που το σκεφτηκε δεν το εχει κανει κανεις αλλος. και οτι ο κοσμος ειναι ηλιθιος αν δει μια μπουρδα να πουλιεται 300000 θα πει α κατσε δεν εχω τι να κανω τα λεφτα μου θα παρω και γω μια μπουρδα οσον αφορα τα 0.75 επειδη σου φανηκε περιεργο γιατι να πατησει υποδιαστολη και 0 θα σου εξηγησω εγω καμια υποδιαστολη και κανενα 0 δεν πατησε επειδη οι συναλλαγες με τα κρυπτο ειναι τεραστιες και τα κρυπτο πανακριβα συνηθως κανεις συναλλαγες με 0.000χ του βιτκοιν οποτε οι πλατφορμες σου εχουν ετοιμα το 0 και την υποδιαστολη οπως στο παυπαλ οταν στελνεις λεφτα ξεκινας απο το 0.00 οχι απο τους ακεραιους. και ετσι μια φορα και εγω τραβηξα στην τραπεζα μου 3 ευρω αντι για 300 και πληρωσα και αλλα 3 προμηθεια για να μεταφερω 3 αλλα οχι πρεπει να βρουμε μια πσεκασμενη θεωρεια για να εξηγησουμε το προφανες On 14/12/2021 at 15:17, Retromaniac said: Μην ανησυχειτε. Έρχετε το metaverse και εκεί θα δούμε ακόμη χειρότερα πράγματα. 3d οικόπεδα και κτήρια να πουλιούνται σε κανονικές τιμές. 3d αυτοκίνητα να πουλιούνται σαν κανονικά. Πάντως και το bitcoin είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα. Δεν προέρχεται από την παραγωγή προϊόντών ή υπηρεσιών. Ένα nft είναι που την υπογραφή την κάνει mine ο χρήστης. μια χαρα καλο ειναι αυτο αν κατσεις εσυ και σχεδιασεις ολοκληρη πολυκατοικοια για να στειλεις 3δ σχεδιο σε πριντερ να στην φτιαξει δε θες κοπυραιτ στο σχεδιο? newsflash: ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ δεν προερχονται απο παραγωγη προιοντων ή ηπηρεσιων νομιζεις οταν ο biteme τυπωνει δολλαρια αυτα αντιπροσωπευουν πλουτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hant Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, dieksodo είπε ακρως "αντικειμενικο " αρθρο "ανεξελενγκτη αγορα κρυπτο" προφανως ο αρθογραφος δεν εχει μαθει οτι μετα την απομακρυνση αποτο ταμειο... "αναρωτιούνται σε γενικές γραμμές τι ακριβώς παίρνουν οι αγοραστές" προφανως ο αρθογραφος ερεθιστικε που καποιοι ανθρωποι αξιοποιουν τα λεφτα τους ετσι "τεχνολογία χρησιμοποιεί επίσης πολλή ενέργεια," προφανως ο αρθογραφος αν εγραφε στο car.gr μια αναλυση για την καινουρια φερραρι θα κλαψουριζε γιατι καει πολυ βενζινη και επιβαρυνει το περιβαλλον ειστε σιγουρα τεχνολογικο σιτε ή εχετε προσλαβει αρθογραφους της ελευθερης ωρας? ωραιο σεναριο φιλε πρεπει να γραψεις για ταινια εσυ δηλαδη μας λες πως ο δημιουργος πεταξε 30000 στα σκουπιδια για να κανει την συναλλαγη αμεσως αντι να δωσει 300 να την κανει μετα απο 5 λεπτα. και οτι ηταν ο πρωτος που το σκεφτηκε δεν το εχει κανει κανεις αλλος. και οτι ο κοσμος ειναι ηλιθιος αν δει μια μπουρδα να πουλιεται 300000 θα πει α κατσε δεν εχω τι να κανω τα λεφτα μου θα παρω και γω μια μπουρδα οσον αφορα τα 0.75 επειδη σου φανηκε περιεργο γιατι να πατησει υποδιαστολη και 0 θα σου εξηγησω εγω καμια υποδιαστολη και κανενα 0 δεν πατησε επειδη οι συναλλαγες με τα κρυπτο ειναι τεραστιες και τα κρυπτο πανακριβα συνηθως κανεις συναλλαγες με 0.000χ του βιτκοιν οποτε οι πλατφορμες σου εχουν ετοιμα το 0 και την υποδιαστολη οπως στο παυπαλ οταν στελνεις λεφτα ξεκινας απο το 0.00 οχι απο τους ακεραιους. και ετσι μια φορα και εγω τραβηξα στην τραπεζα μου 3 ευρω αντι για 300 και πληρωσα και αλλα 3 προμηθεια για να μεταφερω 3 αλλα οχι πρεπει να βρουμε μια πσεκασμενη θεωρεια για να εξηγησουμε το προφανες Αφου το παιζεις γνωστης φιλε μου και τα γνωριζεις αυτα οπως λες θα επρεπε να ξερεις οτι ολο το σκηνικο εχει να κανει με την προβολη. Ο ντορος γινεται για να προβληθει το NFT και γενικα τα NFTs στα διαφορα μεσα forums κτλ και να μαζεψουν κοσμο ο οποιος θα πληρωσει τα NFTs πανακριβα και θα πεταξει τα λεφτα του. Τα δηθεν λαθη τετοιου ειδους και οι δηθεν πωλησεις με αστρονομικα ποσα για χαζομαρες NFTs που δεν εχουν καμια πραγματικη μεταπωλητικη αξια ειναι για αυτους που επιλεγουν να μην καταλαβουν η δεν καταλαβαινουν την πραγματικοτητα του πραγματος σαν εσενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dieksodo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 8 minutes ago, hant said: Αφου το παιζεις γνωστης φιλε μου και τα γνωριζεις αυτα οπως λες θα επρεπε να ξερεις οτι ολο το σκηνικο εχει να κανει με την προβολη. Ο ντορος γινεται για να προβληθει το NFT και γενικα τα NFTs στα διαφορα μεσα forums κτλ και να μαζεψουν κοσμο ο οποιος θα πληρωσει τα NFTs πανακριβα και θα πεταξει τα λεφτα του. Τα δηθεν λαθη τετοιου ειδους και οι δηθεν πωλησεις με αστρονομικα ποσα για χαζομαρες NFTs που δεν εχουν καμια πραγματικη μεταπωλητικη αξια ειναι για αυτους που επιλεγουν να μην καταλαβουν η δεν καταλαβαινουν την πραγματικοτητα του πραγματος σαν εσενα. ενδιαφερουσα θεωρεια. δηλαδη μας λες πως οι αδμινς του ινσομνια ειναι πληρωμενοι απο μαφιοζους του μεταβερσε που θελουν να προωθησουν τα μφτσ χμμμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hant Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, dieksodo είπε ενδιαφερουσα θεωρεια. δηλαδη μας λες πως οι αδμινς του ινσομνια ειναι πληρωμενοι απο μαφιοζους του μεταβερσε που θελουν να προωθησουν τα μφτσ χμμμ Ε τωρα τι να σου απαντησω. Τα εχω πει ολα στα 2 σχολια παραπανω. Καταλαβαινω οτι εχεις ορεξη για κουβεντα κτλ αλλα εγω δεν εχω. Να σαι καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkwolf8 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Ασχετο παιδια.Εχω λογαριασμο στην Binance.Το apeNFT τι ειναι και μπηκε απο το πουθενα στο λογαριασμο μου.Και συγκεκριμενα μεγαλος αριθμος οποιος ξερει να μου πει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, dieksodo είπε ωραιο σεναριο φιλε πρεπει να γραψεις για ταινια εσυ δηλαδη μας λες πως ο δημιουργος πεταξε 30000 στα σκουπιδια για να κανει την συναλλαγη αμεσως αντι να δωσει 300 να την κανει μετα απο 5 λεπτα. και οτι ηταν ο πρωτος που το σκεφτηκε δεν το εχει κανει κανεις αλλος. και οτι ο κοσμος ειναι ηλιθιος αν δει μια μπουρδα να πουλιεται 300000 θα πει α κατσε δεν εχω τι να κανω τα λεφτα μου θα παρω και γω μια μπουρδα οσον αφορα τα 0.75 επειδη σου φανηκε περιεργο γιατι να πατησει υποδιαστολη και 0 θα σου εξηγησω εγω καμια υποδιαστολη και κανενα 0 δεν πατησε Πολλά λάθη σε ένα και μόνο σχόλιο, και με ύφος 1000 καρδιναλίων. Γιατί έτσι? Πάμε να τα δούμε? ΜΟΝΟΣ του πάτησε ΚΑΙ το μηδέν, ΚΑΙ την υποδιαστολή. Πολύ απλά γιατί στο OpenSea, στο οποίο εσύ προφανώς δεν έχεις καν λογαριασμό, ξεκινάς από ότι αριθμό ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ. Επειδή εγώ έχω, αν θες στο βγάζω και βίντεο για να λυθεί κάθε απορία. Έχοντας σχολιάσει αυτό, πάμε και στο πρώτο. Ο δημιουργός του AUCTION (όχι του NFT) ΔΕΝ, επαναλαμβάνω, ΔΕΝ πλήρωσε ΑΥΤΟΣ τα 30.000 για γρήγορη συναλλαγή. Το bot που αυτοματοποιημένα ΕΚΑΝΕ τη συναλλαγή, δηλαδή ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ πλήρωσε τα 30k. Όταν πας να κάνεις μια συναλλαγη, έστω αγορά ή mint ενός NFT, πληρώνεις εσύ ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ το λεγόμενο gas fee, η τιμή του οποίου παίζεται. Μπορεί το 1 λεπτό να είναι Χ, και το άλλο Υ. Παράδειγμα: Mπορείς λοιπόν εσύ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ, ξαναλέω γιατί φαίνεται ορισμένοι όχι μόνο δεν ξέρετε (δεκτό), αλλά ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ τί διαβάζετε κιόλας, να επιλέξεις πόσο γρηγορα θες να γίνει αυτή η συναλλαγή. Όσο πιο πολλά πληρώσεις, τόσο πιο γρήγορα θα γίνει και η συναλλαγη, οπότε δεν ρισκάρεις να την χάσεις από κάποιον άλλο. Έχοντας πει αυτά, πάμε σε ένα υποθετικό σενάριο... Το οποίο δεν λέω και δεν μπορώ να υποστηρίξω ότι είναι αλήθεια, αλλά η υπόθεση βρωμάει φουλ. Θέλω εγώ να δημιουργήσω hype γύρω από κάτι, φτιάχνω λοιπόν όλη τη σκευωρία αυτή, και το ΔΙΚΟ ΜΟΥ bot, αγοράζει το δικό μου NFT. Ναι, πληρώνω τα 30000 για την άμεση συναλλαγή, αλλά "αυτομάτως" έχω τεχνηέντως εκτοξεύσει το HYPE του NFT στο Θεό. Έτσι λοιπόν όχι μόνο προσπαθώ να πετύχω υψηλότερη τιμή, αλλά για μια ζωή αυτό το συγκεκριμένο NFT θα είναι αυτό που "πουλήθηκε κααααααααααποτε κατά λάθος 3000", αυξάνοντας έτσι τη "σπανιότητά του" έναντι των άλλων της ίδιας σειράς. Την κατάλαβες τώρα την ιστορία που σου εξηγεί ο φίλος πιο πάνω? Ο μόνος λόγος που μπήκα στο κόπο να τα γράψω αυτά και με screenshots είναι γιατί το υφάκι που είχες ήταν πολύ ειρωνικό, χωρίς να έχεις καν γνώση της "αγοράς". Μερικές φορές καλύτερα να μασάμε όμως. 'Οπως και να έχει, ΛΑΘΟΣ στην πληκτρολόγηση δεν έγινε, ότι και να λέει ο τυπάκος.. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2021 από polaki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brutalos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Έχει τρελαθεί ο κόσμος λέμε.. NFT κ ξερό ψωμί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dieksodo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 1 hour ago, polaki said: Πολλά λάθη σε ένα και μόνο σχόλιο, και με ύφος 1000 καρδιναλίων. Γιατί έτσι? Πάμε να τα δούμε? ΜΟΝΟΣ του πάτησε ΚΑΙ το μηδέν, ΚΑΙ την υποδιαστολή. Πολύ απλά γιατί στο OpenSea, στο οποίο εσύ προφανώς δεν έχεις καν λογαριασμό, ξεκινάς από ότι αριθμό ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ. Επειδή εγώ έχω, αν θες στο βγάζω και βίντεο για να λυθεί κάθε απορία. Έχοντας σχολιάσει αυτό, πάμε και στο πρώτο. Ο δημιουργός του AUCTION (όχι του NFT) ΔΕΝ, επαναλαμβάνω, ΔΕΝ πλήρωσε ΑΥΤΟΣ τα 30.000 για γρήγορη συναλλαγή. Το bot που αυτοματοποιημένα ΕΚΑΝΕ τη συναλλαγή, δηλαδή ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ πλήρωσε τα 30k. Όταν πας να κάνεις μια συναλλαγη, έστω αγορά ή mint ενός NFT, πληρώνεις εσύ ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ το λεγόμενο gas fee, η τιμή του οποίου παίζεται. Μπορεί το 1 λεπτό να είναι Χ, και το άλλο Υ. Παράδειγμα: Mπορείς λοιπόν εσύ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ, ξαναλέω γιατί φαίνεται ορισμένοι όχι μόνο δεν ξέρετε (δεκτό), αλλά ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ τί διαβάζετε κιόλας, να επιλέξεις πόσο γρηγορα θες να γίνει αυτή η συναλλαγή. Όσο πιο πολλά πληρώσεις, τόσο πιο γρήγορα θα γίνει και η συναλλαγη, οπότε δεν ρισκάρεις να την χάσεις από κάποιον άλλο. Έχοντας πει αυτά, πάμε σε ένα υποθετικό σενάριο... Το οποίο δεν λέω και δεν μπορώ να υποστηρίξω ότι είναι αλήθεια, αλλά η υπόθεση βρωμάει φουλ. Θέλω εγώ να δημιουργήσω hype γύρω από κάτι, φτιάχνω λοιπόν όλη τη σκευωρία αυτή, και το ΔΙΚΟ ΜΟΥ bot, αγοράζει το δικό μου NFT. Ναι, πληρώνω τα 30000 για την άμεση συναλλαγή, αλλά "αυτομάτως" έχω τεχνηέντως εκτοξεύσει το HYPE του NFT στο Θεό. Έτσι λοιπόν όχι μόνο προσπαθώ να πετύχω υψηλότερη τιμή, αλλά για μια ζωή αυτό το συγκεκριμένο NFT θα είναι αυτό που "πουλήθηκε κααααααααααποτε κατά λάθος 3000", αυξάνοντας έτσι τη "σπανιότητά του" έναντι των άλλων της ίδιας σειράς. Την κατάλαβες τώρα την ιστορία που σου εξηγεί ο φίλος πιο πάνω? Ο μόνος λόγος που μπήκα στο κόπο να τα γράψω αυτά και με screenshots είναι γιατί το υφάκι που είχες ήταν πολύ ειρωνικό, χωρίς να έχεις καν γνώση της "αγοράς". Μερικές φορές καλύτερα να μασάμε όμως. 'Οπως και να έχει, ΛΑΘΟΣ στην πληκτρολόγηση δεν έγινε, ότι και να λέει ο τυπάκος.. και που ξερεις πως χρησιμοποιησε την πλατφορμα αυτη η καποια αλλη? που ξερεις αν χρησιμοποιησε εκδοση για αιφον ή για ανδροιδ? αν μπηκε απο κρομ ή μοζιλλα? που ξερεις τι συνεβη και εκανε λαθος αυτος? εγω απλως διατυπωσα το γεγονος πως πολλες τραπεζες και υπηρεσις πχ παυπαλ εχουν τετοια αυτοματοποιημενα συστημα και εγω προσωπικα εχω παθει τετοιο πραγμα στελνοντας 3 αντι για 300. ξαναρωταω. αν ο τυπος ηθελε να κανει σκαμ γιατι πληρωσε 30000 για να το παρει αμεσως και δεν ρυθμισε το βοτ του να το παρει χωρις εξτρα κοστος? ειχε καποιο λογο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, dieksodo είπε και που ξερεις πως χρησιμοποιησε την πλατφορμα αυτη η καποια αλλη? που ξερεις αν χρησιμοποιησε εκδοση για αιφον ή για ανδροιδ? αν μπηκε απο κρομ ή μοζιλλα? που ξερεις τι συνεβη και εκανε λαθος αυτος? εγω απλως διατυπωσα το γεγονος πως πολλες τραπεζες και υπηρεσις πχ παυπαλ εχουν τετοια αυτοματοποιημενα συστημα και εγω προσωπικα εχω παθει τετοιο πραγμα στελνοντας 3 αντι για 300. ξαναρωταω. αν ο τυπος ηθελε να κανει σκαμ γιατι πληρωσε 30000 για να το παρει αμεσως και δεν ρυθμισε το βοτ του να το παρει χωρις εξτρα κοστος? ειχε καποιο λογο? Κατ'αρχάς η συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι η #1 και ουσιαστικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να χρησιμοποιήσεις κάποια άλλη για τη σειρά Bored Apes. Κατά δεύτερον από όποιον browser και να μπήκε, δεν υπάρχει το 0, εσύ ρυθμίζεις απευθείας την τιμή, και μόνος του έβαλε το 0, μπροστά. Τουλάχιστον σε Edge, Chrome και iOS που έχω δοκιμάσει εγώ. Δεν έχει σχέση ο browser. Θέλω να καταλάβεις ότι το σενάριο που περιγράφω είναι κατά 99% αυτό που έγινε. Αν εσύ για κάποιον λόγο θες να πιστεύεις ότι έγινε το 1%, οκ κανένα θέμα. Παρ'όλα αυτά επειδή είμαι σε αυτήν τη γη αρκετό καιρό και έχω δει να συμβαίνουν ότι είδους απάτες και κόλπα μπορείς να φανταστείς, δεν είμαι τόσο ευκολόπιστος. Παρ'όλα αυτά, το συγκεκριμένο έχει ήδη πουληθεί για παραπάνω, 2 μέρες μετά το "λάθος". https://opensea.io/assets/0xbc4ca0eda7647a8ab7c2061c2e118a18a936f13d/3547 Ο κόσμος των NFTs δεν είναι καθόλου αγγελικά πλασμένος. Είμαι στα crypto 5 χρόνια, με αρκετά καλό portfolio από άποψη τί έχει περάσει απτα χέρια μου και τί παραμένει, τα έχω συζητήσει παλιότερα εδώ και είμαι απ'τους ελάχιστους που αυτά που έχω συζητήσει τα έχω συνοδεύσει με screenshots. Αλλά τα NFTs είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, μπορείς κάλλιστα να κάψεις ΑΠΕΙΡΟ χρήμα, το οποίο αύριο μευθάριο μπορεί να μην μπορείς να το πουλήσεις ούτε στο 1/10. Τώρα οκ.... αυτοί που λένε ότι αγοράζουν NFT ως νέο μέσο ΣΥΛΛΟΓΗΣ και το πιστεύουν αυτό που λένε, είναι σαν αυτούς που θα αγοράσουν πραγματικό Picasso. 99 στους 100 πάντως που αγοράζουμε crypto ή/ναι NFT δεν είναι επειδή είμαστε οπαδοί της τεχνολογίας που είναι από πίσω, αλλά επειδή το βλέπουμε ως HIGH RISK επένδυση με τελικό σκοπό το κέρδος.. Αν μας βγει μας βγήκε. Αν όχι, καλή καρδιά, πάμε παρακάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dieksodo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 6 hours ago, polaki said: Τώρα οκ.... αυτοί που λένε ότι αγοράζουν NFT ως νέο μέσο ΣΥΛΛΟΓΗΣ και το πιστεύουν αυτό που λένε, είναι σαν αυτούς που θα αγοράσουν πραγματικό Picasso. μια στιγμη ρε φιλε το nft ειναι η σφραγιδα ψηφιακη υπογραφη ασφαλεια του προιοντος δεν ειναι το προιον αρα ειτε αγοραζεις πικασο ειτε μαιμουδες αυτο δεν εχει σχεση με το nft απλωςτο nft βοηθα σε ψηφιακα προιοντα που αντιγραφονται ευκολοτερα απο ενα πικασο ετσι δεν ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα