Προς το περιεχόμενο

Κάμερα: iPhone 13 vs 13 Pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος του 11 Pro.Σκέφτομαι να πάω στο 13 (κυρίως λόγω 5G).Ωστόσο θέλω την βοήθεια σας.Αξίζει να πάρω το Pro, ακόμα και αν δεν με ενδιαφέρει ο Telephoto φακός ; Οι άλλοι δυο φακοί είναι ίδιοι και στα δυο κινητά ;

Δημοσ.

γενικά αν πας σε σειρά Iphone 13 το pro είναι το καλύτερο σαν επένδυση. παλιά στην σειρά 12 το 12 με το 12 pro ήταν το ίδιο σε κάμερες κλπ ενώ τα καλά τα είχε το max. τώρα δεν ισχύει αυτό! το 13 pro έχει διαφορές σε όλες τις κάμερες απο το απλό 13. ακόμα και η κύρια είναι διαφορετικός σένσορας. Ο τηλεφακός είναι αδιάφορος πολλές φορές γιατί ο κύριος φακός με κόψιμο της φωτό βγάζει καμιά φορά και ανώτερο αποτέλεσμα! Μάλιστα το αιφον είναι αρκετά έξυπνο και σε κάποιες περιπτώσεις χρησημοποιεί τον κύριο φακό για τηλεφακό. 

Μην ξεχνάς όμως και τα υπόλοιπα που κάνουν το pro καλύτερο! πολύ καλή οθόνη με 120hz adaptive. δεν θα μπω αναλυτικά σε λεπτομέριες αλλά αν μπορείς να πάς σε προ με λίγα λόγια θα δεις διαφορά σαφώς σε κάμερα αλλά και στα γύρω.. το μαξ φέτος αδιάφορο αν δεν μπεί στην εξίσωση το μέγεθος δεν έχει τίποτα επιπλέον απο το μικρό προ. Οσοι πάνε σε μαξ πάνε ξεκάθαρα για το μέγεθος φέτος.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, taslikos είπε

γενικά αν πας σε σειρά Iphone 13 το pro είναι το καλύτερο σαν επένδυση. παλιά στην σειρά 12 το 12 με το 12 pro ήταν το ίδιο σε κάμερες κλπ ενώ τα καλά τα είχε το max. τώρα δεν ισχύει αυτό! το 13 pro έχει διαφορές σε όλες τις κάμερες απο το απλό 13. ακόμα και η κύρια είναι διαφορετικός σένσορας. Ο τηλεφακός είναι αδιάφορος πολλές φορές γιατί ο κύριος φακός με κόψιμο της φωτό βγάζει καμιά φορά και ανώτερο αποτέλεσμα! Μάλιστα το αιφον είναι αρκετά έξυπνο και σε κάποιες περιπτώσεις χρησημοποιεί τον κύριο φακό για τηλεφακό. 

Μην ξεχνάς όμως και τα υπόλοιπα που κάνουν το pro καλύτερο! πολύ καλή οθόνη με 120hz adaptive. δεν θα μπω αναλυτικά σε λεπτομέριες αλλά αν μπορείς να πάς σε προ με λίγα λόγια θα δεις διαφορά σαφώς σε κάμερα αλλά και στα γύρω.. το μαξ φέτος αδιάφορο αν δεν μπεί στην εξίσωση το μέγεθος δεν έχει τίποτα επιπλέον απο το μικρό προ. Οσοι πάνε σε μαξ πάνε ξεκάθαρα για το μέγεθος φέτος.

Όσοι πάνε στο Max πάνε για το μέγεθος οθόνης και την τεράστια μπαταρία φέτος!

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, koutsis είπε

Όσοι πάνε στο Max πάνε για το μέγεθος οθόνης και την τεράστια μπαταρία φέτος!

πολύ σωστός! η μπαταρία είναι μεγάλο εξτρα στο μαξ! 

Δημοσ.

Και στο pro πάντως η μπαταρία σπέρνει… Σχεδόν πάντα μου βγάζει δυο μέρες χρήσης, ενώ σε μέρες που το έχω χρησιμοποιήσει πολύ αρκεί μια φόρτιση ~20 λεπτών όσο ετοιμάζομαι το πρωί για να μου βγάλει και την δεύτερη μέρα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...