troi.g Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Και για ακόμα μια φορά βγήκαμε εκτός θέματος , και καταλήξαμε πάλι xbox vs ps. Κάποια πράγματα δε θα αλλάξουν και πολύ. Εκτός και αν αλλάζεις καλύμματα αλλάζουν και τα fps. Χαχαχαχχαχα.. Καλές γιορτές σε όλους. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Στις 14/12/2021 στις 9:40 ΠΜ, polaki είπε . Δεν λέω ότι δεν τα βλέπω, αλλά δεν μου αλλάζουν την εμπειρία παιχνιδιού τόσο όσο μου την άλλαξε πχ η μετάβαση απ'το 360 στο X, ή από το PS3 στο PS4. Και ούτε πιστεύω ότι θα υπάρξει ποτέ πλέον τόσο μεγάλο "wow factor" στις μεταβάσεις στις επόμενες γενιές. Eγώ που πήγα από ps2 σε xbox series S έπαθα πλακα παντως
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έτσι απλά για να τους τή σπάσω γιατί δεν βλέπουν πέρα από την μύτη τους .. το παιχνίδι τό έχει χάσει σέ αυτή την γενιά ή Sony και προσπαθεί Με νύχια και με δόντια να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον Με τόν έναν ή τον άλλο τρόπο. Δεν έχει παιχνίδια να πουλήσει και έως γνωστό από εκεί τά €€€€€€ .. ή ποιο παλιοί ίσως να θυμούνται ότι όταν βγήκε το ps3 η Sony είχε βγάλει καμία 10+ παιχνίδια μαζί την κονσόλα ... σέ αυτή την γενιά ποσά είχε ?? .. συνεχίστε να παίζεται παιχνίδια του ps4 σέ ps5 remastered remake ή όπως αλλιώς τά ονομάζει ή Sony επ αμοιβή φυσικά έτσι για να σας το πιάνει και εσείς να λέτε και ευχαριστώ Fanboy .. δυστυχώς πέρα από την μανία τού έχω υπάρχουν και ή gamers και ή Microsoft έπαθε και έμαθε... Και για μην Με λέτε εμπαθή και Sony hater πάρτε μια γεύση από το Set up Μου και με ποιον μιλάτε.... https://psnprofiles.com/hilios Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2021 από Επισκέπτης
ulalume Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Τα καλύμματα υπάρχουν πουθενα διαθέσιμα; Εχει δει πουθενα κανεις; Στις αρχες υπηρχαν για ελάχιστο χρονο online σε Γερμανό, public κτλ και τωρα πια τίποτα. Μονο για digital λιγα και για disk στην καλύτερη κανενα κοκκινο οριακα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα