Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και για ακόμα μια φορά βγήκαμε εκτός θέματος , και καταλήξαμε πάλι xbox vs ps. Κάποια πράγματα δε θα αλλάξουν και πολύ. Εκτός και αν αλλάζεις καλύμματα αλλάζουν και τα fps. Χαχαχαχχαχα..

Καλές γιορτές σε όλους.

• Like 1
  • Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 14/12/2021 στις 9:40 ΠΜ, polaki είπε

. Δεν λέω ότι δεν τα βλέπω, αλλά δεν μου αλλάζουν την εμπειρία παιχνιδιού τόσο όσο μου την άλλαξε πχ η μετάβαση απ'το 360 στο X, ή από το PS3 στο PS4. Και ούτε πιστεύω ότι θα υπάρξει ποτέ πλέον τόσο μεγάλο "wow factor" στις μεταβάσεις στις επόμενες γενιές. 

Eγώ που πήγα από ps2 σε xbox series S έπαθα πλακα παντως :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έτσι απλά για να τους τή σπάσω γιατί δεν βλέπουν πέρα από την μύτη τους .. το παιχνίδι τό έχει χάσει σέ αυτή την γενιά ή Sony και προσπαθεί Με νύχια και με δόντια να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον Με τόν έναν ή τον άλλο τρόπο. Δεν έχει παιχνίδια να πουλήσει και έως γνωστό από εκεί τά €€€€€€ .. ή ποιο παλιοί ίσως να θυμούνται ότι όταν βγήκε το ps3 η Sony είχε βγάλει καμία 10+ παιχνίδια μαζί την κονσόλα ... σέ αυτή την γενιά ποσά είχε ?? .. συνεχίστε να παίζεται παιχνίδια του ps4  σέ ps5 remastered remake ή όπως αλλιώς τά ονομάζει ή Sony επ αμοιβή  φυσικά έτσι για να σας το πιάνει και εσείς να λέτε και ευχαριστώ Fanboy .. δυστυχώς πέρα από την μανία τού έχω υπάρχουν και ή gamers και ή Microsoft έπαθε και έμαθε... Και για μην Με λέτε εμπαθή και Sony hater πάρτε μια γεύση από το Set up Μου   και με ποιον μιλάτε....

https://psnprofiles.com/hilios

COLLAGE_20211217_032726.jpg

COLLAGE_20211217_032834.jpg

COLLAGE_20211217_032909.jpg

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τα καλύμματα υπάρχουν πουθενα διαθέσιμα; Εχει δει πουθενα κανεις;

Στις αρχες υπηρχαν για ελάχιστο χρονο online σε Γερμανό, public κτλ και τωρα πια τίποτα.

Μονο για digital λιγα και για disk στην καλύτερη κανενα κοκκινο οριακα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...