Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, troi.g είπε

Καλά , ας μπορέσει πρώτα να καλύψει την αγορα με κονσόλες , και ύστερα ας φτιάξει και τα καπάκια. Εκτός και αν το κάνει όπως ένας θείος μου πριν από 25 χρόνια , που πρώτα πήρε ένα λεξικό σε cd , και ύστερα θα έπαιρνε τον υπολογιστή. Νομίζω ότι ακόμα δεν έχει πάρει.

Δεν έχει πρόβλημα με τα πλαστικά καπάκια για να καταφέρει να καλύψει την αγορά της σε κονσόλες (Αν δε το έχεις καταλάβει) αλλά σε ημιαγωγούς. Οπότε καλά κάνει και έκανε καλύμματα με νέα χρώματα! Ήδη κυκλοφορούν πολλά λευκά PS5 που θέλουν κάτι διαφορετικό. 

• Like 1
Δημοσ.

Για αυτό άρχισε της μηνύσεις αριστερά και δεξιά ..τρεχτε να προλαβεται όλα σέ τιμή ευκαιρίας λόγω BRAND BY SONY OFFICIAL Με καπέλο 1000% .. αφού δεν έχει παιχνίδια  και κονσόλεςνά πουλήσει κάπως πρέπει να τα κονομησει .. για γέλια και για κλάματα  διαλέγεται και παίρνεται Fanboy

Δημοσ.
5 ώρες πριν, MontzOlee είπε

dbrand βγες στην κόντρα και από 60-70$ που τα είχες κ τώρα το βάζει τόσο και η Sony , ριξτο στα 30$ να πάρουμε κ εμείς επιτέλους το ΜΑΥΡΟ ps5 που τόσο καιρό θελουμε !!

Το νεο σχεδιο το θεωρω κακασχημο

37 λεπτά πριν, 4son είπε

BRAND BY SONY OFFICIAL Με καπέλο 1000%

Απο dbrand παντως εβγαινε πιο ακριβα :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Το νεο σχεδιο το θεωρω κακασχημο

Απο dbrand παντως εβγαινε πιο ακριβα :)

Δεν έχω ιδέα πόσο  τά πούλαγε ,ή εταιρεία  πού τά έβγαλε πρώτη αλλά ή κλαψωμου,$$ Sony άρχισε να τσιριζει σα θειτσα και ιδού ο λόγος..  πραγματικά λυπάμαι αυτούς τους δόλιους πού τρεξανε και πήραν ps5  και παίζουν παιχνίδια τού ps4 Με καλύτερα γραφικά και ότι άλλο έχει να προσφέρει ή σάπιο κονσόλα της Sony... Και ή πλάκα είναι ότι ακόμα πιστεύουν ότι έκαναν Σοφη αγορά και άμα τού θυξεις τή σαβουροκονσολατα τούς βγαίνουν 🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪.. πριν από μέρες διάβαζα για μείωση στην παραγωγή κατά ένα μυριο στης κονσόλες λόγω ελλείψεως βιδων πλαστικον ιμιαγωγον και ρομπότ..η ρουφιάνα ή Microsoft   πάντως συνεχίζει ακάθεκτη  μάλλον έχει κάβα εξαρτήματα..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, 4son είπε

Δεν έχω ιδέα πόσο  τά πούλαγε ,ή εταιρεία  πού τά έβγαλε πρώτη αλλά ή κλαψωμου,$$ Sony άρχισε να τσιριζει σα θειτσα και ιδού ο λόγος..  πραγματικά λυπάμαι αυτούς τους δόλιους πού τρεξανε και πήραν ps5  και παίζουν παιχνίδια τού ps4 Με καλύτερα γραφικά και ότι άλλο έχει να προσφέρει ή σάπιο κονσόλα της Sony... Και ή πλάκα είναι ότι ακόμα πιστεύουν ότι έκαναν Σοφη αγορά και άμα τού θυξεις τή σαβουροκονσολατα τούς βγαίνουν 🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪.. πριν από μέρες διάβαζα για μείωση στην παραγωγή κατά ένα μυριο στης κονσόλες λόγω ελλείψεως βιδων πλαστικον ιμιαγωγον και ρομπότ..η ρουφιάνα ή Microsoft   πάντως συνεχίζει ακάθεκτη  μάλλον έχει κάβα εξαρτήματα..

Ποιος ο λόγος για τόση χολή; δεν πάμε καλαααα

• Like 7
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 4son είπε

Χωρίς παρεξήγηση αλλά δε νομίζω πως είσαι σε θέση να λυπάσαι κανέναν.

• Like 2
Δημοσ.

Η πλάκα θα είναι να βγαλει τα πλαστικά πιο φθηνά από dbrand... καλή η κίνηση της πραγματικά ο συνδυασμός χρώματος του ps5 δεν...!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, 4son είπε

Νομίζω πως ο λόγος που είχε πρόβλημα η Sony είναι επειδή πούλαγαν καπάκια με το λογότυπο της πάνω.Φυσικά εταιρία είναι και ο οικονομικός παράγοντας εννοείται πως μετράει.Όταν βλέπει πως κάποιος αγοράζει 50-60 ευρώ δύο καπάκια , θα θέλει κομμάτι απο την πίτα.
Αν φταίει κάποιος είναι το κοινό που αγοράζει σε αυτές τις τιμές.

Πολύ hate για ps5.Αν και ούτε ο ίδιος θεωρώ καλή αγορά καμίας νέας κονσόλας ακόμα , δεν σημαίνει πως έχουν την ίδια γνώμη όλοι.Επίσης ποιές είναι οι εναλλακτικές 1 χρόνο τώρα ; Κάρτα γραφικών ίδιων επιδόσεων στα 600+ ευρώ ; Υπομονή 2 χρόνια ; 
Οποιαδήποτε κονσόλα (Series S/X , Switch , ps5) είναι πολύ καλό vfm για την εποχή μας.

Τέλος, μερικά παιχνίδια είναι worth playing στα 60fps.(το μόνο κακό είναι πως όχι όλα τα παλιά έχουν update στα fps )

Επεξ/σία από Chocobo
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, wolfmandim είπε

Πολλά λεφτά για το τίποτα...

Υπερεκτιμημένη κονσόλα!

Από ποια άποψη είναι υπερεκτιμημένη ως κονσόλα ; Υπάρχουν καλύτερες στην αγορά πέρα από το Xbox Series X(Μιλάω για specs) ;

8 ώρες πριν, fanboy είπε

60€ ότι να ναι...... τρέλα πουλάνε.

Από τη στιγμή που μπαίνει σε σαλόνια κυρίως και επειδή δεν έχουν όλοι τα ίδια χρώματα, καλό είναι να έχει επιλογές κάποιος.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, 4son είπε

Τόσο κόμπλεξ ούτε οι μαϊντανοί στα τηλεοπτικά πάνελ. 🌿

Πάρτο λίγο αλλιώς γιατί θα βρεις....

Επεξ/σία από KoGi
  • Like 3
Δημοσ.
11 ώρες πριν, jo77hn είπε

Αληθεύει ότι κοστολογείται 55 δολάρια?Θα μας τρελάνουν ρε για 2 κομμάτια πλαστικό...το κόκκινο το λατρεύω πάντως 😉

Εντάξει λογικό, εδώ τόσα κάνει μία θήκη κινητού από τις ίδιες τις εταιρείες, δε μιλάω για ebay. 

Πράγματι το κόκκινο τα σπάει! 

Κονσόλες να βρούμε είναι το θέμα, και ας είναι και ροζ-φούξια! :D

4 ώρες πριν, 4son είπε

πραγματικά λυπάμαι αυτούς τους δόλιους πού τρεξανε και πήραν ps5  και παίζουν παιχνίδια τού ps4 Με καλύτερα γραφικά και ότι άλλο έχει να προσφέρει ή σάπιο κονσόλα της Sony...

Chill out mate. 

Xbox Series X έχω που κατάφερα να το πάρω πριν 1 μήνα, και ειλικρινά το μοναδικό "upgrade" που ένιωσα είναι οι ταχύτητες φόρτωσης. Τα υπόλοιπα όλα είναι απλά "nice to have". Δεν λέω ότι δεν τα βλέπω, αλλά δεν μου αλλάζουν την εμπειρία παιχνιδιού τόσο όσο μου την άλλαξε πχ η μετάβαση απ'το 360 στο X, ή από το PS3 στο PS4. Και ούτε πιστεύω ότι θα υπάρξει ποτέ πλέον τόσο μεγάλο "wow factor" στις μεταβάσεις στις επόμενες γενιές. 

Μακάρι να βρω ένα PS5 στη retail τιμή του, ώστε να αναβαθμιστώ και από το PS4. Ακόμα και έτσι ακριβώς να είναι και στο PS5 όμως, ποιο το πρόβλημα το δικό σου? Απ'την τσέπη σου τα παίρνουμε? 

Στα γράφω εγώ, που έχω και τις 2 κονσόλες και δεν είμαι fanboy καμιάς. 

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...