Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν μου ταιριαζε καπου αλλου το θεμα και το εβαλα εδω! γνωριζει καποιος που μπορω να βρω mousepad αλλα σε οποιο μεγεθος επιθυμω; παραδειγμα θελω mousepad 96χ58, να ειναι απο πανω υφασμα και απο κατω λαστιχο και μονοχρωμο και με ραφες περιμετρικα, εχω αλλαξει ανα καιρους αρκετα οπως sharkoon, cougar, razer, το καθε ενα ειχε τα καλα του και τα κακα του, αλλα θελω επιτελους ενα το οποιο να ειναι ακριβως οσο το γραφειο μου και δεν υπαρχει κανενα εργοστασιακο σχεδιο εκει εξω που να με καλυπτει!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://shop.x-raypad.com/shop/custom-mouse-pads-any-size/

Ειναι coated με οτι και αν σημαινει  αυτο. Αν δεν ξερεις τι σημαινει μαλλον δεν εχεις δοκιμάσει αρκετα μουσεπαντς.

Απο αμερικα οποτε υπολόγιζε τελωνείο.

Επεξ/σία από mp44christos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/12/2021 στις 2:08 ΠΜ, mp44christos είπε

https://shop.x-raypad.com/shop/custom-mouse-pads-any-size/

Ειναι coated με οτι και αν σημαινει  αυτο. Αν δεν ξερεις τι σημαινει μαλλον δεν εχεις δοκιμάσει αρκετα μουσεπαντς.

Απο αμερικα οποτε υπολόγιζε τελωνείο.

Δεν υπάρχει τπτ αντίστοιχο στην Ελλάδα ή Europe τουλάχιστον?

Case: NZXT H500i  Mobo: Z370 AORUS Ultra Gaming   Cpu: I5 8600k  Gpu: ZOTAC RTX 3060 Twin Edge OC 12gb 
Ram: G.SKILL Aegis 3200 32 GB  M.2: Kingston A2000 SSD 500GB NVMe M.2: Kingston A2000 SSD 500GB NVMe  Ssd: Sandisk Ultra 3D 500GB 2.5''
  Cooler: Corsair Hydro Series H100i   Psu: Corsair RMx  Series RM650x 650W Full Modular 80 Plus   Monitor: Dell S27DGFA  Keyboard: Logitech G413 Silver   Mouse: Logitech G305  
Επεξ/σία από chris_gk
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, chris_gk said:

Δεν υπάρχει τπτ αντίστοιχο στην Ελλάδα ή Europe τουλάχιστον?

Case: NZXT H500i  Mobo: Z370 AORUS Ultra Gaming   Cpu: I5 8600k  Gpu: ZOTAC RTX 3060 Twin Edge OC 12gb 
Ram: G.SKILL Aegis 3200 32 GB  M.2: Kingston A2000 SSD 500GB NVMe M.2: Kingston A2000 SSD 500GB NVMe  Ssd: Sandisk Ultra 3D 500GB 2.5''
  Cooler: Corsair Hydro Series H100i   Psu: Corsair RMx  Series RM650x 650W Full Modular 80 Plus   Monitor: Dell S27DGFA  Keyboard: Logitech G413 Silver   Mouse: Logitech G305  

Απ όσο ξέρω όχι. Αποψη μου ειναι οτι δοκιμασε ενα υδριβικο και μετα δες.

Επεξ/σία από mp44christos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...