Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dantε είπε

Να εκνευριστεις γιατι?Θα βαλεις κατι απο τη τσεπη σου?Θα σου δημιουργηθει καποιο προβλημα?

Το κανετε μεγαλυτερο θεμα απο οτι ειναι.Δε χρειαζεται να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.Αυτος πρεπει να αποδειξει κατι.

Πιο πολυ θα ανησυχουσα και ενδεχομενως θα εψαχνα το θεμα με το γνωστο του τροχαιο που δινει στοιχεια αβερτα.

Ναι θα δημιουργηθεί πρόβλημα, εσύ τί πρόβλημα έχεις;
Είναι μεγάλο θέμα αυτό που είναι.

Κι εσύ μπορεί να μην έχεις αντίληψη να καταλάβεις τί μπορεί να συμβεί και αν τα προσωπικά δεδομένα σκορπίζουν χωρίς λόγο.

Εμένα άσε με. Ενημερωτικά όμως, μου έχει συμβαί να ενοχληθώ όταν κάποιος τρελός πήρε την πινακίδα μου και του δώσαν τα στοιχεία μου αέρα πατέρα χωρίς αντικείμενο και λόγο,
και ήρθε να με βρει στην πόρτα του σπιτιού μου να μου την πει (φορώντας κράνος και παρκάροντας στο παρακάτω τετράγωνο),
επειδή άκουσον σε μια διασταύρωση πέρασε εκείνος και πέρασα κι εγώ και του κακοφανηκε με τις προτεραιότητες.
True story επειδή λες για εκνευρισμούς και τρέχα γύρευε.

Κι αν θα ήταν το λιγότερο, ή κάτι άλλο , κανείς δεν ξέρει. Όπως και κανείς δεν ξέρει με τα προσωπικά δεδομένα γενικώς

Επομένως τα συμπεράσματά σου καλύτερα να τα κρατάς και να μη μιλάς.

• Thanks 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οταν γραφεις σε φορουμ τα συμπερασματα σου,θα ακουσεις και των αλλων.

Αν δε σου αρεσει,φτιαξε δικο σου φορουμ και ονομασε το "τα σολο συμπερασματα του nemom".

Και εγραψα πως ενδεχομενως να εψαχνα και εγω το θεμα των στοιχειων καθως δε πρεπει να δινονται ετσι.

Οποτε τις υποδειξεις για το τι προβλημα εχω και το που θα γραφω τα συμπερασματα μου ,ασε τις για αλλου.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dantε είπε

Οταν γραφεις σε φορουμ τα συμπερασματα σου,θα ακουσεις και των αλλων.

Αν δε σου αρεσει,φτιαξε δικο σου φορουμ και ονομασε το "τα σολο συμπερασματα του nemom".

Και εγραψα πως ενδεχομενως να εψαχνα και εγω το θεμα των στοιχειων καθως δε πρεπει να δινονται ετσι.

Οποτε τις υποδειξεις για το τι προβλημα εχω και το που θα γραφω τα συμπερασματα μου ,ασε τις για αλλου.

Ό,τι να ´ναι. Δασκαλίστικο υφάκι, ειρωνείες, και υποδείξεις.
Αν δε σέβεσαι, δε σε σέβομαι.

Μάθε ότι ο λόγος σου δεν είναι μονόλογος, ανεξαρτήτως φόρουμ. Και ούτε είσαι υπεράνω. Οπότε δε θα σου λύσω εγώ τα θέματα.
Και αυτό που συνέβη είναι ότι σου απάντησα όπως μου απάντησες και δε σου άρεσε κιόλας.

Οπότε ξυδάκι.

ΥΓ: φτιάξε εσύ το δικό σου φόρουμ και ονόμασέ το «το σολάρισμα του Dantε».
Τσους.

Δημοσ.

Σιγά ρε 'σεις, πώς κάνετε έτσι...

Λοιπόν με τον τύπο όπως σας είπα, το έληξα. Δεν είχα ΕΓΩ να αποδείξω κάτι, πιο πολύ με ανησυχούσε αν είχε δώσει ψευδώς την πινακίδα μου στην τροχαία, τι πιθανό μπλέξιμο θα δημιουργούνταν. Όπως αποδείχθηκε ΔΕΝ το είχε κάνει, οπότε εγώ δεν έχω να ασχοληθώ περαιτέρω...

Αλλά είναι ανησυχητικό όντως, ότι κάποιος παίρνει έναν γνωστό του στην τροχαία, στο συγκοινωνιών ή σε ασφαλιστική, και του δίνουν τα στοιχεία του καθενός, έτσι χύμα...

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mechpanos είπε

Αλλά είναι ανησυχητικό όντως, ότι κάποιος παίρνει έναν γνωστό του στην τροχαία, στο συγκοινωνιών ή σε ασφαλιστική, και του δίνουν τα στοιχεία του καθενός, έτσι χύμα...

Κανονικά πρέπει να επικοινωνήσει η ασφαλιστική με τον εμπλεκόμενο αλλά από εκεί και πέρα ο γνωστός πάντα παίζει το ρόλο του στην Ελλάδα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 15/12/2021 στις 11:41 ΠΜ, nemom είπε

επειδή άκουσον σε μια διασταύρωση πέρασε εκείνος και πέρασα κι εγώ και του κακοφανηκε με τις προτεραιότητες.

Τι πάει να πει "πέρασε εκείνος και πέρασα και εγώ"; Πέρασε πρώτα εκείνος και μετά εσύ; Ποιος είχε προτεραιότητα και ποιος πήγε να την παραβιάσει;

Η αίσθηση που μου αφήνει, αυτό που γράφεις έτσι όπως το γράφεις, είναι ότι εσύ πήγες να παραβιάσεις την προτεραιότητα και εντάξει όλα καλά, αφού δεν τρακάρατε δεν έγινε και τίποτα.

Δημοσ.

Εχει τύχει σε γνωστό . Το αυτοκίνητο στο νησί για πολλά χρόνια , και τηλ απο αστυνομία οτι έχει εμπλακεί σε τροχαίο στην Αθήνα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...