Dinos1973 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 14 ώρες πριν, mechpanos είπε Δεν έχω χτυπήσει κανέναν ρε ξεκολλάμε από αυτό. Μπορεί επειδή είπε ένας μια πινακίδα, να μου κάνουν τίποτα; Εγώ δεν έχω πρόβλημα το πάω και δικαστικά αν είναι. Ειπε καποιος μια πινακιδα, και όντως εσυ περνας απο το σημείο. μαλλον κατι δεν μας λέτε; anyway που λένε και οι Άγγλοι, ασφαλεια εχεις, τότε δεν εχεις θεμα!
Dantε Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 52 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε anyway που λένε και οι Άγγλοι, ασφαλεια εχεις, τότε δεν εχεις θεμα! Το αυτο.Αφου εχεις ασφαλεια (υποθετουμε) τοτε τι σκας και λες οτι θα πας και δικαστηρια? Δηλωσε στην ασφαλιστικη σου οτι εσυ δεν εχεις εμπλακει και αστους να κουρευονται.Σιγα μη πληρωσει η ασφαλιστικη τοσο ευκολα.Εδω και να ειχες οντως εμπλακει δε πληρωνουν ευκολα.
primeragt Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Σε παρόμοιο περιστατικό πέρσι τη περίοδο των γιορτών ενώ αρχικά δεν είχαμε κανένα θέμα γιατί η άλλη πλευρά ισχυρίστηκε ότι έκλεισα και έπεσε σε κράσπεδο. Ενώ κάναμε όλες τις τυπικές διαδικασίες (φωτογραφίες, αρνητικές δηλώσεις κλπ κλπ) όταν μας πήραν τηλέφωνο αυτό που έγινε στο τέλος ήταν στην επόμενη ανανέωση του συμβολαίου η τιμή να είναι ένα 15% πάνω.
Dinos1973 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, primeragt είπε Σε παρόμοιο περιστατικό πέρσι τη περίοδο των γιορτών ενώ αρχικά δεν είχαμε κανένα θέμα γιατί η άλλη πλευρά ισχυρίστηκε ότι έκλεισα και έπεσε σε κράσπεδο. Ενώ κάναμε όλες τις τυπικές διαδικασίες (φωτογραφίες, αρνητικές δηλώσεις κλπ κλπ) όταν μας πήραν τηλέφωνο αυτό που έγινε στο τέλος ήταν στην επόμενη ανανέωση του συμβολαίου η τιμή να είναι ένα 15% πάνω. δεν κανουμε ποτε αυτοματη ανανεωση στο ασφαληστηριο, οι ασφαληστικες ειναι σαν τα μωρα με τις πανες, πρεπει να αλαζονται συχνα! 5
primeragt Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε δεν κανουμε ποτε αυτοματη ανανεωση στο ασφαληστηριο, οι ασφαληστικες ειναι σαν τα μωρα με τις πανες, πρεπει να αλαζονται συχνα! Δεν κάναμε αυτόματη. Τιμή πήραμε και αλλάξαμε εταιρεία μετά. 1
Joshua21 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 53 λεπτά πριν, primeragt είπε Σε παρόμοιο περιστατικό πέρσι τη περίοδο των γιορτών ενώ αρχικά δεν είχαμε κανένα θέμα γιατί η άλλη πλευρά ισχυρίστηκε ότι έκλεισα και έπεσε σε κράσπεδο. Ενώ κάναμε όλες τις τυπικές διαδικασίες (φωτογραφίες, αρνητικές δηλώσεις κλπ κλπ) όταν μας πήραν τηλέφωνο αυτό που έγινε στο τέλος ήταν στην επόμενη ανανέωση του συμβολαίου η τιμή να είναι ένα 15% πάνω. Είναι απίθανο (μην πω αδύνατο) η 15% αύξηση να είχε σχέση με το περιστατικό που αναφέρεις, σε πολλούς ασφαλισμένους έχει συμβεί χωρίς να έχουν κανένα απολύτως ατύχημα. 1
Dantε Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Εδω κυκλοφορουν αλλοι χαροι με το αυτοκινητο γυρω γυρω γεματο απο χρωματα ατυχων που τους πηραν μαζι τους και δεν εχουν αυξησεις σε ασφαλιστρα... Σιγα μην αυξησαν 15% για ενα ατυχημα.
Giama Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Και σε μένα έχει τύχει πριν 6-7 χρόνια, με κάλεσαν από την ασφαλιστική μου (anytime τότε) και μου είπαν ότι στις τάδε του μηνός στην τάδε περιοχή τράκαρα ένα αυτοκίνητο και έφυγα. Τους έστειλα γραπτώς ότι δεν είχα κινηθεί καθόλου εκείνη την ημέρα στην περιοχή που έγινε το δήθεν ατύχημα, ότι υπάρχουν μάρτυρες που μπορούν να το επιβεβαιώσουν και ότι εάν επιμένει αυτός ο όποιος είναι θέλω τα στοιχεία του για να κινηθώ νομικά εναντίον του. Δεν είχα καμία περαιτέρω επικοινωνία από την ασφαλιστική και καμία αύξηση στην ανανέωση. Θέλω να πιστεύω ότι δεν έγινε εσκεμμένα και ότι απλά κάποιος συγκράτησε λάθος την πινακίδα του πραγματικού φταίχτη και κατέληξαν έτσι σε μένα. Αλλά βλέπω εδώ ότι έχει συμβεί σε πολλούς τελικά το ίδιο.
mechpanos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Νεότερες εξελίξεις... Το θέμα το έλυσα, πήρα τηλέφωνο τον τύπο. Μου λέει τον τράκαρε ένας 7 παρά το πρωί, είδαν από τις κάμερες απέναντι μαγαζιού τον τύπο του αυτοκινήτου, και "του είπε ένας ότι κυκλοφορεί στην γειτονιά συνέχεια ένα ίδιο αυτοκίνητο με τάδε πινακίδα, και ότι ήταν αυτό που ήταν στο συμβάν"...παπαριές κανένας μπορεί να μην του το είπε, μπορεί ο ίδιος να είχε στηθεί και να έψαχνε για παρόμοιο αυτοκίνητο, κι εγώ περνάω από εκεί συνέχεια. Ποιος τα λέει αυτά του λέω, φέρτον μου εδώ να μου πει πού με είδε, γιατί εγώ δεν ήμουν. Και αφού εξήγησα ότι αν ήμουν, θα είχα σταματήσει, και έχω και ένα πρόσωπο στην τοπική κοινωνία δεν κάνω αλητείες και έχω ευθύνη, πώς μπορείς να λες για κάποιον τέτοια πράγματα, τότε άρχισε να λέει συγνώμη δεν ήθελα να σε προσβάλλω, αλλά είπα αν ήσουν εσύ, να τα βρούμε να μου κάνεις εκεί μια δήλωση, μην τρέχω στην αστυνομία για να βρουν ποιος ήταν από τις κάμερες... Ε, του είπα να πάει στην αστυνομία να κάνει καταγγελία και καλά θα κάνει, για να βρει ποιος ήταν... Πιστεύω ότι ήθελε απλά να βρει κάποιον που θα ψάρωνε και θα υπέγραφε δήλωση...γιατί στην αρχή μου λέει περιμένω τον πραγματογνώμονα δεν έρχεσαι από εδώ να τα πούμε από κοντά...δεν έχω δουλειά να έρθω φίλε μου του λέω και του το γύρισα αλλιώς... Και επίσης δεν είχε δώσει την πινακίδα μου στην τροχαία, σε γνωστό του την είχε δώσει και είχε μάθει τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου. Τέλος πάντων το έληξα. 3 2
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 47 λεπτά πριν, mechpanos είπε Νεότερες εξελίξεις... Το θέμα το έλυσα, πήρα τηλέφωνο τον τύπο. Μου λέει τον τράκαρε ένας 7 παρά το πρωί, είδαν από τις κάμερες απέναντι μαγαζιού τον τύπο του αυτοκινήτου, και "του είπε ένας ότι κυκλοφορεί στην γειτονιά συνέχεια ένα ίδιο αυτοκίνητο με τάδε πινακίδα, και ότι ήταν αυτό που ήταν στο συμβάν"...παπαριές κανένας μπορεί να μην του το είπε, μπορεί ο ίδιος να είχε στηθεί και να έψαχνε για παρόμοιο αυτοκίνητο, κι εγώ περνάω από εκεί συνέχεια. Ποιος τα λέει αυτά του λέω, φέρτον μου εδώ να μου πει πού με είδε, γιατί εγώ δεν ήμουν. Και αφού εξήγησα ότι αν ήμουν, θα είχα σταματήσει, και έχω και ένα πρόσωπο στην τοπική κοινωνία δεν κάνω αλητείες και έχω ευθύνη, πώς μπορείς να λες για κάποιον τέτοια πράγματα, τότε άρχισε να λέει συγνώμη δεν ήθελα να σε προσβάλλω, αλλά είπα αν ήσουν εσύ, να τα βρούμε να μου κάνεις εκεί μια δήλωση, μην τρέχω στην αστυνομία για να βρουν ποιος ήταν από τις κάμερες... Ε, του είπα να πάει στην αστυνομία να κάνει καταγγελία και καλά θα κάνει, για να βρει ποιος ήταν... Πιστεύω ότι ήθελε απλά να βρει κάποιον που θα ψάρωνε και θα υπέγραφε δήλωση...γιατί στην αρχή μου λέει περιμένω τον πραγματογνώμονα δεν έρχεσαι από εδώ να τα πούμε από κοντά...δεν έχω δουλειά να έρθω φίλε μου του λέω και του το γύρισα αλλιώς... Και επίσης δεν είχε δώσει την πινακίδα μου στην τροχαία, σε γνωστό του την είχε δώσει και είχε μάθει τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου. Τέλος πάντων το έληξα. Μηπως να βρεις και τον γνωστό του να του πεις δυο τρία φωνήεντα; 1
nemom Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 57 λεπτά πριν, mechpanos είπε Νεότερες εξελίξεις... Το θέμα το έλυσα, πήρα τηλέφωνο τον τύπο. Μου λέει τον τράκαρε ένας 7 παρά το πρωί, είδαν από τις κάμερες απέναντι μαγαζιού τον τύπο του αυτοκινήτου, και "του είπε ένας ότι κυκλοφορεί στην γειτονιά συνέχεια ένα ίδιο αυτοκίνητο με τάδε πινακίδα, και ότι ήταν αυτό που ήταν στο συμβάν"...παπαριές κανένας μπορεί να μην του το είπε, μπορεί ο ίδιος να είχε στηθεί και να έψαχνε για παρόμοιο αυτοκίνητο, κι εγώ περνάω από εκεί συνέχεια. Ποιος τα λέει αυτά του λέω, φέρτον μου εδώ να μου πει πού με είδε, γιατί εγώ δεν ήμουν. Και αφού εξήγησα ότι αν ήμουν, θα είχα σταματήσει, και έχω και ένα πρόσωπο στην τοπική κοινωνία δεν κάνω αλητείες και έχω ευθύνη, πώς μπορείς να λες για κάποιον τέτοια πράγματα, τότε άρχισε να λέει συγνώμη δεν ήθελα να σε προσβάλλω, αλλά είπα αν ήσουν εσύ, να τα βρούμε να μου κάνεις εκεί μια δήλωση, μην τρέχω στην αστυνομία για να βρουν ποιος ήταν από τις κάμερες... Ε, του είπα να πάει στην αστυνομία να κάνει καταγγελία και καλά θα κάνει, για να βρει ποιος ήταν... Πιστεύω ότι ήθελε απλά να βρει κάποιον που θα ψάρωνε και θα υπέγραφε δήλωση...γιατί στην αρχή μου λέει περιμένω τον πραγματογνώμονα δεν έρχεσαι από εδώ να τα πούμε από κοντά...δεν έχω δουλειά να έρθω φίλε μου του λέω και του το γύρισα αλλιώς... Και επίσης δεν είχε δώσει την πινακίδα μου στην τροχαία, σε γνωστό του την είχε δώσει και είχε μάθει τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου. Τέλος πάντων το έληξα. μη σου τύχει δηλαδή, γιατί στην καλύτερη ξεμπερδεύεις με έναν εκνευρισμό στην χειρότερη με δυο εκνευρισμούς και την ταλαιπωρία να αποδείξεις που δεν είσαι ελέφαντας αν μπορείς το ότι τα στοιχεία από τις πινακίδες τα μοιράζουν δεξιά κι αριστερά οι ασφαλιστικές και η τροχαία με ξεπερνάει
Ntinaras Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, Dinos1973 είπε Ειπε καποιος μια πινακιδα, και όντως εσυ περνας απο το σημείο. μαλλον κατι δεν μας λέτε; anyway που λένε και οι Άγγλοι, ασφαλεια εχεις, τότε δεν εχεις θεμα! Σε χωριο ειπε οτι ειναι, 5 αυτοκινητα θα εχει ολα κι ολα.
mechpanos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 24 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μηπως να βρεις και τον γνωστό του να του πεις δυο τρία φωνήεντα; ΠΟιον λες, τον "γνωστό" που είπε ότι ήμουνα εγώ, ή τον γνωστό στην τροχαία που του έδωσε τα στοιχεία;
Stam53 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, mechpanos είπε ή τον γνωστό στην τροχαία που του έδωσε τα στοιχεία; Τα στοιχεία των αυτοκινήτων τα έχουν και οι ασφαλιστικές εταιρίες. Εγώ πάντως θα ενημέρωνα την ασφαλιστική μου για το θέμα και θα ζητούσα τη συμβουλή της.
Dantε Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 16 ώρες πριν, nemom είπε μη σου τύχει δηλαδή, γιατί στην καλύτερη ξεμπερδεύεις με έναν εκνευρισμό στην χειρότερη με δυο εκνευρισμούς και την ταλαιπωρία να αποδείξεις που δεν είσαι ελέφαντας αν μπορείς το ότι τα στοιχεία από τις πινακίδες τα μοιράζουν δεξιά κι αριστερά οι ασφαλιστικές και η τροχαία με ξεπερνάει Να εκνευριστεις γιατι?Θα βαλεις κατι απο τη τσεπη σου?Θα σου δημιουργηθει καποιο προβλημα? Το κανετε μεγαλυτερο θεμα απο οτι ειναι.Δε χρειαζεται να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.Αυτος πρεπει να αποδειξει κατι. Πιο πολυ θα ανησυχουσα και ενδεχομενως θα εψαχνα το θεμα με το γνωστο του τροχαιο που δινει στοιχεια αβερτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα